Vilse i tillskottsdjungel!

Hej! Jag har tänkt väldigt länge att jag ska börja med tex proteinpulver och någon form av fettförbränningsprodukter. Men nu när jag ligger och kikar runt på olika saker blir jag jätte osäker på vad man ska välja, vilket funkar bäst osv.. Så om någon som kan eller vet något om de här produkterna läser det här så lämna gärna en kommentar.. För jag vet inte alls vad jag ska välja..! 
 
 

One Whey® är ett av Europas mest sålda protein med en god smak, snabbt upptag och omatchat pris. Genom en advancerad filtreringsprocess produceras ett rent protein samtidigt som andelen laktos, kolhydrater och fett minimeras. One Whey® är perfekt för dig som vill ha marknadens förmodligen mest prisvärda och goda protein.

+ Accelererar muskeluppbyggnanden
+ Påskyndar återhämtningen
+ Välkända & älskade smaker
+ Tillsatta enzym för för bättre upptag

 

 

One Heat® A.M. är framtagen för att ge dig maximal fettförbränning och energi under dagen samtidigt som ditt sockersug elimineras. One Heat® A.M. passar dig som vill ha bästa möjliga förutsättningar för att fullfölja en planerad diet med en bibehållen hög metabolism och energi.

+ Ökad metabolism
+ Reducerat sötsuger & hunger
+ Motverkar muskelnedbrytning
+ Energi & fokus för träning

One Heat® P.M. är framtagen för att ge dig maximal fettförbränning under nattsömnen. Formulan innehåller ämnen som ökar fettförbränningen och bidrar till muskelåterhämtning under natten. Den unika formulan är helt koffeinfri, stör inte nattsömnen och verkar inte vätskedrivande. One Heat® PM är perfekt för dig som vill förbättra dina förutsättningar för de timmar på dygnet du själv inte kan påverka genom smarta kostval eller träning.

+ Ökad fettförbränning
+ Förbättrad återhämtning
+ Förhöjd sömnkvalitet
+ Minskat sötsug & hunger

Tartarus

Utvecklades för fitnessmodeller inför tävlingar och fotografering. Tartarus innehåller en rad nyckelingredienser som rosenrot, grönt té och hallonketoner. Tartarus ger dig den edge du behöver!

Duramax

Den ultimata under-träningprodukten. Ger ett välbehövligt tillskott av utvalda aminosyror under passet. Glutamat, taurin och arginin är centrala.

Protelux 360

Högteknologiskt proteinpulver med en unik mix av sex stycken olika proteinkällor. Detta gör Protelux 360 lämplig som proteintillskott när som helst på dygnet, som mellanmål, efter träning eller för att förstärka måltiden med mer protein. Protein bidrar till bibehållandet av muskelmassa vid diet och är det mest mättande av de tre energigivande näringsämnena (protein, kolhydrater och fett). Ta en proteinshake precis innan måltiden och se själv.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback