Onsdag 27 maj .

heej, lite dålig uppdatering kanske ? joo jag vet. men jag har gjort mycket saker på sistonde , varit hos farmor och mormor och läxor och hela köret . så då blir det lite dålig uppdatering . men nu blir det iaf !

Usch , i dag har jag haft en känslig dag ;/ jag vet inte riktigt varför , men jag har blivit tårögd åt nästan allting ;s men sånna dagar har man ibland, men speciellt om man har en lärare som först tvingar en att gå på kvarsittning för att man ligger efter med SÅÅ MYCKET (fast i själva verket bara är 1 prov) så man lär avboka frisör tider. Så sen när man har avbokat så säjer läran att man får åka hem iaf , så lär man fixa och trixa så man ska få tid igen (mamma fixa:)) uscha, jobbigt men sånna lärare som bara kronglar , men till slut så fick jag ju som jag ville =D Men jag har lite läxuppgifter som måste göras innan skolan tar slut, som tillexempel SO'n om jag gör klar denna uppgift får jag VG i so :D det vore ju toppen !!! för mig är det bara 4 dagar kvar nu :) yippi!

WOHOO! jusst nu såg jag i annonsbladet att jag,mathias och sErafina var med :D sid.43 (Y) kollakolla!

Senare ikväll blire gossip girl och nu ska jag nog gå och packa min väska eftersom jag åker till karlstad i månn ;p
det blir nog dålig uppdatering igen eftersom jag blir borta till lördag, eller jag kommer hem på fredagkväll men då är det ju bessemer ;p byebye !

xoxo<3

Torsdag 22 Maj,

idag har jag varit på mässa sen klockan 12 , det känns värkligen i fötterna och i bena . nu vill jag bara lägga mig och sova . men jag ska göra det snart också ;p
Emma och jag har ätit på hanssons idag också ;p vart dagens macka men kyckling/curry röra =) mumma. och emma tog en räkmacka hon ;p blev lunchen idag det !
Igentligen har jag inte så mycket viktigt att skriva eller berätta eftersom det inte hänt så spec mycket idag, liksom allt man har gjort idag är att stå med ett stort leénde på läpparna och sagt , besök våran mont ;p eller ,  man har väll svaarat på en och annan fråga . men jag tror iaf det blir bra betyg på detta:D

Nä,  nu ska jag slå mig ner i tvsoffan en liten stund , sen Soooovvvaaaaaa ;D godnatt!

xoxo<3


Tisdag 20 Maj.

Hejåho:) Denna dag har varit rätt skön, jobbat med mässan hela dagen , och det är rätt kul , förutom att det är rätt stressigt. På bussen påväg hem fick jag ett samtal av min kusin anna, erica hade tydligen sagt till henne att jag borde färga håret ( vilket jag behöver ) så hon sa att hon kunde färga det på måndag :D yippi, hon går ju och läser till typ frisör , så jag får väll lita på henne ;D lääängtar. vill få bort mitt gula hår snabbt som satan!
Nyss kolla jag på film med rebecka, behöver jag ens nämna vilken? nej,okej:P käka lite bullar till och så;b mums.

Jusstia, igår skulle jag ju se på ladder 49 , i slutet vart det en dum reklam, så jag somna självklart ;S sen vakna jag 10 minuter efter det var slut , jag börja fan grina , och nu är jag allvarlig. , det var ju så spännande "/ man får inte ha reklamer sådär i slutet ;s
Men jag hade iaf världens underbaraste dröm ;D jag drömde typ att joaquin var lärare eller något på haga , och vem var han tsm med då ? JOO, MIG MIG MIG!  :D yääe!

Idag börjar gossip girl igen =) kuldet! så jag ska nog titta på det senare, sen blire lite greys A :)



xoxo=)

Måndag 19 Maj.

gud vad segt tiden har gått idag ;s trråååk.

när jag kom hem från skolan idag så gjorde jag mn måndags städning ;p men det blir jag ju klar med jätte snabbt , vart lite läxor , men det var ju skiiiiit tråkigt, så det skippa jag . sen skulle mamma och pappa åka och klippa sig så det vart väldigt ensamt hemma :/ så då satt jag lite vid datorn, sen kolla jag lite på walk the line. sen när mamma och pappa kom hem  fck jag nå ryck,, så jag gick ner i källaren , jag skulle helt plötsligt bygga en hylla till gaderoben , men jag upptäckte ganska snabbt att det inte gick som jag tänkte. så jag gick upp och satt mig vi datorn, och nu sitter jag där fortfarande;s
usch. av ngn konstig anledning har jag ont i kroppen men aja.

Men nu snart är det 'ladder 49' på kanal 9 med joaquin phoenix<3 som jag ska se !

image28

men måste röra lite på mig nu så byebye^ btw , grattis till mig på JÖNSSON'namnsdagen :) + grattis till andrea som fyller 15 :)

xoxo:)

H.O.T'ie of the day.

Joaquin Phoenix!

image27

ååhh, självklar blir du det joaquin phoenix :) han spelar johnny cash i walk the line, och han ser faktiskt vääldigt bra ut i den filmen (Y) ska se på ladder 49 imånn , får se hur han ser ut där ;P

Söndag 18 maj.

Usch, vilken tråkig söndag ;s har inte gjort något idag, bara tittat på tv typ ;s usch , jag får värkligen dåligt samvete när jag tittar för mycket på tv ;b menmen.
Igår vart det lite tokerier med emma, vi hoppa studsmatta när det snöa som tusan och det var kallt, kan jag lova! Men det var kul :D haha . ;p

 



Jusst nu så lyssnar jag lite på cash :) ofcourse!
jag ska väll försöka hitta på något att göra, men det är inte troligt att jag kommer hita på ngt ;/kan ladda upp hotie :D byebye-

xoxo



 

sjuttunde maj!

hejhej, idag är det den 17 maj, vilket innbär att det är norgies nationaldag ;> fast vad är nationaldag förnått ?  humm.
aja, Nu sitter jag hos emma och jag inte de minsta social ;s men ska vara det snart :D
vill säja att jag tycker det är grymt synd att sverige förlora igår ;/ dom hade ju canadeserna ett tag i andra , men så drar dom på sig en dum utvisning ;s klantigt! menmen.
Jag såg inte klart matchen , somna i tredje ;p man blir ju så trött . haha .

Idag på morgonen har jag tittat ¨på grey's anatomy, har lånat 1;a sesongen av emma seabeach , och hon låna oth av mig ;b fast gray's är absolut inte lika bra som oth. men det går ju att titta på . Men nu har jag inte så mycket mer att skriva så jag ska väll gå till emma ;p byebye

xoxo

image24
evelina&emma!

Fredag 16 Maj.

Heello, i dag har jag varit i sandviken med mamma och erica =) varit på en liten shopping tur, men jag köpte bara tuggummi och tre filmer :) en av dom är walk the line ;p den jag har tittat på tidigare har varit linns och på orginalet finns det ju extramatrial osv.
Så jag ska snart gå och titta på den :) sen senare ikväll blir det hockey på tv ! spännande, viktig match idag ju :)
Jag har inte så mycket intresant att skriva så jag ska väll gå och göra något nu :) haha! byee!

xoxo;)

torsdag 15 maj

Nu sitter jag här med brist på saker att göra ;s Fryser om fötterna gör jag också "/ skönt iaf att vi sluta kvart över 12 idag, och sen att vi är lediga imånn :) sånt gillar jag!
Fast vet inte riktigt vad jag ska hitta på imånn, tror jag ska till erica =) men hon har inte hört av sig så jag vet faktiskt inte. ;/
Senare idag ska jag nog titta på film med emma , om hon vill det förstårs ;p borde träna lite till olika omprov som jag har att göra framöver ;s Jag ska ju vara ledig eftersom jag ska till emelie i karlstad, så jag måste ligga i lite. men det löser sig =)
Jusstia , köpte faktiskt en klänning/tunkia igår på gina:) frääsht!

 <-- nytt i gaderoben :)

xoxo. =)

H.O.T'ie of the day

Ashton Kutcher ! (stavning)

image21

Idag tror jag Emma håller med mig om vem som blir hotie of the day ;p yää! A.K från what happens in vegas.
Något med dina ögonbryn är konstigt ? humm . man annars ser du vääldi bra ut :)

onsdag 14 maj.

Godkväll!
blev inge skola idag ;s lära orientera själv och det ville jag inte ;/ kul och springa helt ensam och övergiven , nej tack !
Men idag har jag varit glad som satan =)) vet inte riktigt varför , men ibland har jag sånna dagar. tidigare idag satt jag och titta på youtube, på gamla klipp som vi tjejor kolla på med henrik - sagan om tvreperatören vetni . HAHAHAHA , höll på skratta ihjäl mig när jag såg det ;p Satt liksom helt ensam här hemma och titta på YT och asgarva hela tiden typ . hihi.
Annars idag så har jag varit i gävle med emma och ngra andra ;p var på donken , fick vänta hur länge som hälst på stripsen och drickan ;s drog på emmas och min shopping tid . Sen blev det bio , såg på ''what happens in vegas'' tror jag den hette .. den var rätt kul faktiskt , sluta ju väldigt vackert, som alla filmer gör. =)
Sen på bussen hem skratta jag och emma väldigt mycket , kuldet :) vi körde gamla björn gustafsson'are och johan glans'are :P HAHA ! härliga killar det :) nädu , nu ska jag nog se på ngn film , ska se om jag hittar någon jag inte har sätt ;p annars blir det american history x . I'm back on track. såg den igår , före det var det jätte längesen faktiskt ;p byebye, imånn blir det skola kan jag lova !:)

xoxo:)

tisdag 13 maj.

hello, I'm evelina jönsson =) Idag har jag varit hemma från skolan , mådde inge bra när jag vakna, mår inte så bra nu heller , vi får se hur jag gör imånn, jag vill vara med på orienteringen, men jag är  rädd som satan ;S (för björnarna) ;s
idag har jag tittat på film, jag börja med att titta på spiderman 3 , det kändes hur lång som hälst. jag somna två gånger i den , och när jag vakna var det fortfarande inte slut ;s jag ska nog se den igen senare ngn gång , så jag ser hela .
Sen titta jag på Walk the line , underbar film <3 jag blir sur, arg , ledsen och sammtidgit glad när jag ser den . it bring out so many feelings;p
Nu ska jag nog lägga in bilder på bdb från konfirmationen i söndags.;P
byebye.
xoxo.

image20
<333333333

sol&värme!

tjabba! Nu sitter jag vid köksbordet och äter en macka och ser ut genom fönstret på det fina vädret . Underbart!
Igår grilla vi somsagt. vart lite sent ;s kom iväg från jessica typ vid åtta kanske , först kom vi på att vi hade glömt dricka, vi jessica och linn drog ner på cyklen till lilla sparköp. sen när dom kom fortsatte vi gå, efter en stund kan jag på , Hönni har vi med tändstickor nu ? jag såg direkt i jessicas blick att vi inte hade det , damn ;/ men jessicas pappa koom med det . När vi väl kom dit skulle vi göra eld , tog hur lång tid som hälst.. ( ingen lyssna på mina braha planer ) menmen , fick ju tillslut mat , fast jag kasta bort köttet , smaka fisk ;S uschabuscha . sen gick vi hem i mörkeret, och då ville jessica och antonia ut igen , men det ville inte jag och emma , så vi drog hem halv 12 . skönt att komma hem ändå , och få se lite oth ;p <3 hiuhi!

näni , nu ska jag ut på studmattan =) höres ! bye xoxo.


Fredag 9 maj .

helo , nu sitter jag i skolan och har inget att göra. snart slutar lektionen och då ska jag ut i fina vädret :) ska fråga eva om vi får sitta ute och jobba =) så skööönt!
Men idag är det fredag iaf och det känns hur bra som hälst :D Efter skolan jag jag och syster köpa glass på time :D härligt! sen ska jag hem och fixa korv eller ngt liknade eftersom vi ska grilla ikväll ;) hammerdamm men tjejor, kanske kommer ngn mer och hälsar på :) vad vet jag ? haha .
Nu måste jag hjälpa mattihas med broschyren en sak . uppdaterar nog imånn . mkt att göra idag ! bybye

xoxo<3

Torsdag 8 Maj

Shhit vilket härligt väder det är asså ;D och jag sitter här ;s jag ska ut och titta på fotbollsmatch snart med E .
Idag har vi haft orientering (stavning?)  på idrotten ;p jag sprang med moa, vi hitta alla kontroller utom en.,nedrans ;/ Desutom så såg jag TVÅ stycken ormar . moa såg bara den ena .
först såg jag liksom en liten , jag höll precis på att kliva på den men då såg jag att den rörde sig , så jag hoppa till och skrek lite lätt , moa bah : aah visst! sen gick vi typ 2 steg till och då var det en stor lååång ;S Moa och jag skrek värsta högt ;b hahah! Lääskigt. men jag är faktiskt inte rädd för ormar , självklart man skriker till när man ser en , men jag är inte rädd annars , men om jag såg en spindel däremot , då skulle jah dö! eller en björn , DÅ skulle jag dö iaf , helt klart ;/ 
Nu ska jag lägga in min tokio hotel bild på bdb , som jag rita igår hos jejjs. jag tycker den blev ganska lik ;p jääe.

bbye , xoxo<3

onsdag 7 maj

God Morgon =) ojoj, idag råka jag sova över en aning ;s men jag missar bara läsningen, alltså inget viktigt.
nu håller jag på att äta frukost, rostat bröd blev det idag :) gott!
Annars idag är det väll ingetspec , broshyren ska vara inlämmnad till So'n , men det är klart för utskrivning :) sen är det helt lungt, får se vad jag hittar på senare idag . jaja , nu ska jag fortsätta min frukost och sendan ta mig till bussen .

xoxo:)


21:27
 
Hejhej. gud vad trött jag är nuförtiden ;s dels sov jag ju över tidigare idag , sen lär jag sova typ en timme varje dag när jag kommer hem från skolan, jag orkar värkligen ingenting. gush!
aja , efter min middagssovning idag så drog jag och emma upp till jessica och antonia i hofors  ., vi skulle spela typ guitar hero , fast ett helt band. men det blev ändrade planer. så vi spelade bara kort :D men det var jätte trevligt !
Imorgon  blir det vanlig skoldag, får se vad som händer sen. Nu ska jag se klart på Top Model 9 ! sen oth =) byebye .

xoxo<3

H.O.T'ie of the day.

Colin Farrell!


 

image19


 

Omg, jag har blivit helt såld för colin farrell igen:) var det ett tag förut också , men nu är det knäppt. han är ju så sjukt snygg så att man blir galen !! =)



 


Tisdag 6 Maj.

oj, har glömt att uppdatera på ett tag ;p sry emma ! haha . har haft fullt upp med annat , som läxor, läxor och läxor ;p börjar komma ikapp iaf :D
Kom på i södags att vi hade prov på tisdagen, så jag han inte läsa så mkt , vart bara sammanfattningen, men det gick bra iaf ;D fick 17 p och det var precis godkänt . Sköönt :)
Idag gick jag hem från skolan, mådde inte alls nå bra . massa pollenallergi nu , jag nös typ var och varrannan minut , och jag ljuger inte ! jobbigt som satan ;s men när jag kom hem så duscha jag tog extra medecin , så nu mår jag lite bättre :)
så om några minuter ska jag med emma till seniorerna ;p har inte så mycket mer att säja så jag kan ju ladda upp hotie;D .


20:08

Jusst nu sitter jag hos emma och ser på andra avenyn, det är väll sådär ;s har inte tittat på ett tag. Men det går väll helt ok .
Men tänka sig iaf , jag har inte uppdaterat bloggen på 3 dagar , och nu har jag uppdaterat den tre gånger , bara idag . man kan väll säja att jag tar ikapp ;P haha.!
Idag är det bara tisdag, det är ju långt tills söndag ;s då det är one tree hill . jag kan ju iförsig ladda hem, men då blir det ju inte lika spänning. åhh.
på tal om söndag, i söndags var jag också med emma , vid ett tillfälle hade vi inget spcc att göra så vi titta på True Life.  Chaz,19 år . fyfan vilken snygging, helt kär är jag , han kommer lätt bli hotie snart ;b Men jag tyckte synd om han också;/ eftersom han satt inne i tre år , helt insolerad :( buhu. men men , SNYGGAST i världen är han ju iaf <3  Kommer lägga in bilder på bilddagboken idag (Y) så kika in där =) evelinajoensson.bilddagboken.se
så nu ska jag hem och fixa, seeyah tomorrow , uppdaterar nog då! ;D

xoxo.


Lördag 3 maj.

Yo! går var jag till valbo och handla möbler till mit rum ;D yippi  . det blev två hyllor, en säng , en spegel,  och sen massa annat små-plock som ljusstakar osv . vart bra tillslut :D jag trivs väldigt bra i mitt nya rum.
Idag har jag varit till sadviken och handlat lite till saker till rummet och sen massa mat till kalaset i kväll :) trevlans!
Annars idag har jag tillbringat dagen med att lägga fram massa madrasser på golvet , som linn hade , tyckte det var en jätte smart sätt hon hade lagt madrasserna på ... =) Jusst nu vet jag inte vad jag ska göra ;p joo , jag ska nog leta på partyhattarna ;p fyllde ju trottsallt år förra helgen, så jag ska ha tutor och partyhattar ;p hahha ! nice :)

men tjejorna vi hörs ikväll! ;D inbjudan i mejl kommer ;p tror ja, om jag orkar fixa ;P hahah !

xoxo.  <3



''sängdelen'' av rummet , fler bilder kommer på bdb när jag satt upp hyllan och spegeln -->

evelinajoensson.bilddagboken.se!

smile on her face .

Nu sitter jag vid min dator :) Aahhh, minminimin. har fått ny nu ! så hilma kul och skönt ;D fixar musik och sånt nu, och det at faktiskt ganska skönt att inte ha massa skit på datorn, saknar min gamla bilder, men mammas mosters man håller på att fixa , hoppas ja!
Känns som jag är typ lyckligast i världen idag, dels föratt jag ska i väg och handla möbler imånn , och för datorn , och föratt vara ledig , sen har jag ju även åkt fyrhjuling idag också =) så nedrans kul . (Y) Ärligt asså , det pirrar i magen föratt jag är så glad . fast det känns bara på insidan , syns inte alls på utsidan . Joo , jag dansar när jag går , haha^ 

Nu ska jag kika runt lite mer på datorn , byee' 

xoxo;)
 

torsdag 1 maj

eeyooh, jusst nu sitter jag och pratar med jessica om igår och framöver. igår var det ju valborg, åt middag i robertsholm och sen drog ner till bruket , gick på folkan , men det var ju inget drag där kan jag ju säja, men på plattan var det mkt folk. samtala lite där , sen drog jag hem och somna till one tree hill :D

nu på morgonen så har och mamma tittat på möbler tilldet nya rummet ;D YÄÄE! så imånn ska jag åka till valbo och handla möbler ;p får se senare på kvällen om deet blir nå grilnning ;p

nu ska jag lägga in lite bilder på bdb . byyye.. xoxo;..