Onsdag 29 april

halåjj:) idag har det varit vanlig skoldag, håltimme första lektionen bara , sköönt ! sen efter skolan har jag varit och handlat massvis med maaat ! vart rätt mkt alltså ,  fast det kändes inte som så värst mkt med det var mkt , haha  ! men nu är det klart iaf och det känns skönt :)

Imånn är det då valborg (?) woho som man har längtat till det , hoppas verkligen på fint väder , men jag vet inte vad jag ska ha på mig ;/ har inga kläder alls känns det som , får kanske låna emmas fina kjol (Y) eller jag får nog låna den , men jag kanske hinner ångra mig om jag vill ha den eller inte ;p

aja, nu ska jag fortsätta kolla på fråga olle, sen blire girls of playboy mansion , sen dejta kudeen :) godnatt !



xoxo/e.j ♥

Måndag 27 april



Tjjoohej, evelina 16 år här :) Idag är det min dag, och den har varit helt ok också , trodde hela min dag skulle förstöras eftersom jag inte fick göra nationella muntliga med någon som jag kunde prata med ;/ så jag får förmodligen IG på det :( jag som verkligen skulle kunna få MVG på det :( typisikt !!

Men sen när jag kom hem var allt bra igen , vart gladare redan i skolan eftersom jag fick sitta i soffan i sal 21 när ingen annan fick det ;) mohahah !
Men iaf , idag har jag haft massa besök och har fått massa presenter :D har ÄÄNTLIGEN fått en ny DATOR :D <3  sen har jag fått massa andra små saker , pengar , nagelack, joggingskor, lampa, påslakan osv ..

Imånn är det skola som vanligt, men jag ska sitta i cafeterian med moa,ska försöka plugga på genetik provet , men det brukar inte bli så mkt plugga när man sitter med moa ;) haha!    byeee !

XOXO/E.J ♥

Lördag 25 april

hejhallå ;) gud i skruven vilket fint väder det är idag (Y) steek ! hoppas med mitt liv att det blir sånt här väder på sista april, då ska jag + några till grilla , så det måste bli toppen väder då !!!

jaa idag så har jag och erica setat ute i solen hela dagen, har rensat i hennes rabatter också, klippt buskar osv .. sen har jag varit med jessica en sväng , drog och köpte glass <3 har på känn att denna sommar kommer bli en riktig glasssommar ;p
 vad som händer senare idag visar sig , idag är en sån dag man vill vara 18 eftersom det är orken/folkan , för en som är 15 så får man väll bara gå runt på hofors och kika lite , men det våganr man ju inte ,eftersom det åker omkring ''juggar''.. får se vad jag gör senare...
 
steeek, och man blir bara rödare och rödare ;p

byebye!
xoxo/e.j ♥

Nick Pitera



haha amazing ;O

Fredag 24 april

åhh alltid lika skönt med fredag, är en speciell känsla i kroppen då som är helt underbaaar :)
fast jag vet inte vad jag ska hitta på idag , eller resten av helgen, blir nog bara att ta det lungt :p kan vara skönt ibland det åh ;)

Nu är det då inte långt tills jag fyller år ;) iiih!! och linn åker till turkiet idag, eller imånn bitti ;p och det slår väll födelsedagar ;/ åhh vilken jädra fuskis alltså ;o blir så avensjuk , men som tur är så kommer det vara toppen väder här i sverige nu ;) det gillar jag (Y)

nu ska jag fixa skiva till mamma som ska iväg och bowla idag :) bye !

xoxo/e.j ♥

dagens;


I like big butts and I can not lie
You other brothers can't deny... mohaha ;)

Onsdag 22 april

GRATTIS MAMMA 42 år :)





halåj:) igår var jag ju på dans med skolan, själv tyckte jag att det var jätte trökkigt ;/ men sånt där är ju så roligt som man gör det ;/ det började med att jag inte alls trivdes idet jag hade på mig , så då mådde jag illa ;O så vart bara att man satt brevid och titta på ;s sen när vi skulle hem så övertala en lärare busschauffören att köra upp till hofors föst och då vart jag sur och sov hos erica , <3!





Idag har jag varit hemma på kalas :) och nu ska jag upp till erica och söva där , tagga tacos :D !



Presenten till mamma från mig :) haha!

Byyye ! xoxo/e.j<3 ♥


Måndag 20 april

tjeetjetjetjenaretjenare :) Idag så åkte jag emma,antonia och jessica till gävle :) jag leta inte efter något specc följde bara med ändå :D men jag hitta en ring,örhängen och a gift to my mama ;) . Dom andra hitta lite mer, tex jessica köpte VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR typ , gaasch :O sjuktligt snygg dom var alltså, kärlek vid första ögonkastet ;) en trevlig dag med mycket skratt vart det iaf ;) 18.57 :D

Nu när jag kom hem så har jag provat lite kläder till dansen imånn, hagas nior ska till sandviken med massa andra nior från olika skolor, och dansa :O så jag har haft lite problem hemma, jag vill se lite sommrig ut med ljusa färger , men blir nog nästan helsvart ändå ;p trist jo jag vet ;/ men så är det ibland ;p



Nu ska jag gå och sova :) gonatt !

xoxo/e.j ♥

Fredag 17 april

GRATTIS ERICA JÖNSSON 22 ÅR IDAG :)



grattis även till karin åkerlund och åsa larsson som fyller 16 idag :)


Inatt så sov jag hos emelie, trevligt! vart tacos och lite aristocats , HAhah x) så kul ! och idag har jag varit till skola och gjort nytta, ätit skit mycket mat eftersom det var kebabpytt , mums så jääkla goott <33

Nu sitter jag hos erica och andras, kommer väll komma hit folk så småning om .. ska fösöka hålla fingrarna borta från bullar,kakor och tårta osv  idag .. ska försöka hålla mig till min födelsedag , kommer säker gå toppen, yeeah ;p men om andreas är i närheten så är det rätt lungt , för jag får inte ens smaka för han ;) byee  !

xoxo/e.j ♥

Onsdag 15 april

haallåj :) har egenligen ingenting att skriva , men det är ju ett tag sen jag skrev ngt så någonting ska jag väll kunna komma på ;p

Imånn ska jag till Sussane, hon som pratar med oss om gymnasie, ringde och fixa tid eftersom jag ska förmodligen välja om, blir nog en estetisk linje x) hahhaa eriicaaa ;D i falun ;/ kommer säkert inte ens komma in, men jag lär ju prova iaf :)

förövrigt så har jag varit ut och gått med mammsen :D sist när vi gick så gick vi hela 7.5 km , idag blev det bara 4 km typ .. men det är ju bra ändå (Y) och ikväll ska pappa göra hamburgetallrik , det som jag varit så sugen på idag :D mummms !!  bye!



xoxo/e.j ♥

Lördag 11 april

tjenna! igår var man upp till mormor en sväng där bjöds det på lite god påsk mat :) sen tog jag bussen med robert och alex till gävle, kolla på bio , fast and furious :D hothothot ;) filmen var helt ok , jag tror jag fatta den , var lite borta i mitten men jag tror jag fatta tillslut ;D



idag blire påskmat hemma med famlijen :) mm..
och nu ska jag ut på prommenad med mammsen ;) byee !

xoxo/e.j ♥


Torsdag 9 april

tjoo! idag ska jag och rebecka åka till antingen gävle eller valbo en snabbis , hon får bestämma hon :) Ska in och kolla lite vad jag önskar mig när jag fyller år, jag gör ju det snart :D yiippi! Så nu ska jag bara vänta tills mamma slutar sen ska vi hämta rebecka sen åker vi ... jappjapp , slänger in dagens ;) byee  !



xoxo/e.j ♥


Onsdag 8 april

Hejsan :) ååhh vet inte vad jag ska göra ;/ känns som att det inte finns någonting att göra med egentligen finns det väll massvis saker att göra.. idag så har jag iaf bara setat vid datorn änn så länge .. Jag har kollat på massa mödbler och inrednings tips, jag vill verkligen flytta hemifrån NU , så jag kan göra precis som jag vill !!!




men det får lär väll ta ett tag antar ja :/ först lär och främst så lär man har pengar , lite dåligt med sånna kanske ;) haha!
aja, nu ska jag väll försöka hitta på ngt , nått lär det ju finnas att göra ! bye!

xoxo/e.j ♥

Tisdag 7 april

tjaah, idag har jag gjort ännu ett prov :) så nu äre bara genetikprovet kvar ... häärligtjönsson! Men vad ska man göra nudå? vad ska jag göra på påsklovet , hmmm ??




http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=jun&d=11&h=8&mi=0&t=SOMMARLOV&yn=&c=pi&mc=6

Måndag 6 april

tjohej! första dagen på påstlovet tillbringa jag på feireskola ;/ känns ju toppen (yeahright) Men jag har iaf gjort ett prov, Perodiska systemet , ännu ett prov mindre i omprovs listan , tror det bara är 2 kvar nu :) Sen efter feire så följde jag med mamma,pappa,erica och andreas till falun . erica och andreas skulle hämta barnvagn och barnstol. så vart det lite shopping också ;) 1 par slitna jeans och en t-shirt från gina , sen ett hårband från indiska :)

Nu ska jag nog gå till jessica och omgås lite med henne och antonia :) byee!

xoxo/e.j ♥

Söndag 5 april

Tjjo! Igår var väll allt en härlig dag :D solsken,glass&emma :) var typ världens bästa väder så emma och jag gick till time och köpte glass, den första kulglassen för iår :D sen gick vi ut och gick , hur länge som hälst typ , såå sköönt :) sen när jag kom hem till erica så grilla vi med grannarna :) så käka vi med dom på altan riktig sommarkänsla :) Can't wait no more, give me summer !!!!

 Idag har det varit lite mer mulet men det börjar ju lätta på molnen nu och solen kikar fram :) Så ska vell försöka hitta på ngt nu .. Nu i morse har tårarna földat lite också, kollat på a walk to remember <3

Och imånn ska jag tydligen gå feireskola, åååh orkar inte !!!

byebye! xoxo/e.j ♥

Torsdag 2 April

hejsan:) idag har jag varit riktigt duktig, har varit och simmat på hoforshallen , guldstjärna till mig :D och jessica förstårs som följde med ;p vi sola också, gosch så varmt som det vart idag har jag nog aldrig varit med om ;o  men man har ju fått lite färg iaf :D

Tidigare idag så har jag gjort läxor , eller jag har börjat på mitt SO arbete som ska vara inlämmnat imånn ;o har gjort typ halva idag.. hinner nog inte in med det imånn, så jag får nog ta och melja på lördag eller ngt ;o niklas sa att det inte gjorde ngt :) får väll lita på han.. men det skulle ju inte vara ovanligt om han helt plötlisgt efter lovet skulle ångra sig och säga att det inte var ok att lämna in en dag försenad , eller så kommer han tappa bort det , vore inte heller ovanligt.. typiskt lärare !

Nej nu ska jag käka tacolassange .. MUMS MUMS MUMS! bye !

xoxo/e.j ♥

Onsdag 1 April

tjoo! i dag är det första april , än så länge har jag inte blivit lurad, bara kalle som har kommit med nått mengislöst  ''du har något där'' men sånt fjoll går inte jag på, det biter inte på mig ;) Hhahaah :D!  Jag har inte lurats något heller ;o inte ens med retardandreas, ååh vill komma på något riktigt bra och bara lura upp han odäntligt , hihi!

Idag har jag även cyklat till skolan, synd bara att det är typ punka i framhjulet. går lite segt uppåt då ;S vet inte vad jag ska hitta på mer idag , känns faktiskt inte som jag har gått i skolan , fast det har jag ! ända sen klockan 8 !

Ska måla naglarna nu och kolla på one tree hill avsnittet som jag missade i söndags :D byee !



xoxo/e.j ♥