Fredag 30 Januari

Hejhej! hoppas allt är bra med alla :) själv är man ju såklart sjuk ;/ kul! Kände redan igår att jag var lite småkrasslig men åkte till hoforsbacken på kvällen , kanske lite dumt , men ville så gärna åka lite =D Och det var kul att  åka :D! synd bara att jag har världens sämsta fötter , som fryser hur enkelt som hälst , tydligen har jag sabbat dom för livet genom att jag har gått med dåliga skor när det varit kallt. igår hade jag typ köldutslag på fötterna , kunde knappt gå på dem :// Då slår det mig, det var typ -5 igår , tänk hur kallt det kommer vara i ljungdalen , kommer jag klara det ;o  Kungar :)

jaja , som sagt .. idag är jag sjuk och har varit hemma från skolan. Så jag är bara hemma och luffsar(haha) runt i min fina morgonrock! som jag förövrigt fick av mormor i julklapp 2007 :) Hoppas ni får en trevligare fredag än vad jag kommer få !! byebye !

Dagens ;) ;


Morgonrock: Lindex (tror ja ;p )

bye ! xoxo/e.j<3!


Onsdag 28 Januari

"När jag så ska börja lasta in tvätten i tvättmaskinerna så märker jag att all tvätt är täckt med ett vitt pulver.
Först fattade jag ingenting. Sen skenade min hjärna iväg och kom fram till att dammråttorna hemma hade haft en kokain fest med gamla avdankade friidrottsstjärnor. Stod och småfnissade över mina funderingar en kort stund innan hjärnan slutligen kom fram till att jag hade lagt tvättmedelskartongen med öppningen neråt i IKEA påsen."
 
-andreas hedlöf (förvånande,nej) http://www.tebeninho.blogspot.com/

Nu sitter jag hemma i torsåker, sköönt! har varit i skolan idag, sluta två . åkte hem med bussen . och ja , nu sitter jag här ;p och lyssnar på P!NK funhouse^ som jeessica tipsa mig om, hon hade rätt . fina låtar <3 ska fortsätta ta det lungt idag , kanske blir ngt fyspass hemma på rumsgolvet med pumpamusik, haha x) !


dagenshade lite trökigt nu innan skolan så jag slänger in en dagens ;)
Jeans; JC
T-shirt; ginatricot

?


Lördag 24 Januari

hejhopp! gud var snön yr utanför förnstret, men jag tycker om mycket snö <3 bara det inte börjar regna typ imånn också blir det bara plask , för det hatar jag !!!

jusst nu sitter jag hos erica och andreas och väntar på att mamma och pappa ska komma , pappa ska hjälpa erica flytta lite möbler , köra ner en tv till mig , medans jag ska följa med mamma till stina :)

undra om jag ska ta en smarrig macka , är faktiskt lite hungrig ;p men  tänk om jag inte får för erica,eller ännu värre andreas ;O hahhahaha ! x)

byebye ! xoxo/e.j!

Torsdag 22 Januari

idag har varit en segdag, vart väldigt trött,men det har jag väll förtjänat ;p idag på syslöjden sydde jag upp min 'högimidjan' kjol som jag tyckte var alledes för lång, nu ä det prefekt längd men jag hade tydligen blivit lite midre runt midjan ;o eller kanske den som blivit större , men jag har bara använt den två gånger sen jag köpte den förra julen typ ... whatever nått är det iaf ;p skulle egentligen ha tränat idag men hoppa över den , tänkte ta ngn vecka uppehåll ..

aja nu lär jag gå och sova, sa till mig själv tidigare idag , senast halv 10 evelina ! men hon lyssnar ju inte ;p


GODNATT! XOXO/e.j<3!

Söndag 18 Januari

eller ja, snart måndag 19 ;p whatever ! shit nu var det då allt ett tag sen jag blogga ;p blir så när jag är hos erica och andreas ;o + att skolan har börjat nu, har gått en hel vecka , men lär ju säga att den inte varit så specc jobbig, fast kändes väääldigt jobbigt ändå ;/ men det är nu det riktigt jobbiga börjar , ska ta ikapp ganska många prov nu på bara några få veckor, börjar med första på¨onsdag , då blir det so sista delprovet i världskrigen ;p men det ska jag allt klara :D

Idag har jag varit och kollat på när min kusin emma spela innebandy-match , var kanske inte direkt ngn spännande match , dom förlora med 18-4 x) men dom är ju bara små barn ;p Fast emma är iaf en av dom tre bästa :D och det är jag stolt för , hahah x)

Sen senare kom emelie och käka lite tacos ;d yammi ! vart lite kortspel och sånt , kom inte sist :D yäÄ! fyfan idag har jag skrattat så mkt så jag nästan kissa på mig ;o galet ! men så jävla kul :D

Nej nu lär jag försöka sova , fast jag får sovmorgon imånn :) ska till syon ;D godnatt!

xoxo/e.j^

http://www.youtube.com/watch?v=xBvK4VN14HE&feature=related

Kunde inte lägga in yt-klippet :/ rawr chad<3

steps-5,6,7,8

It's time to begin now count it in
5 6 7 8

My boot scootin' baby is driving me crazy
My obsession from a western my dance floor date
My rodeo Romeo a cowboy god from head to toe
Wanna make you mine better get in line
5 6 7 8

Foot kickin' finger clickin' leather slapping hand clappin hip bumpin music thumpin
knee hitchin heel and toe floor scuffin leg shufflin big grinnin body spinnin rompin
stompin - pumpin jumpin - slidin glidin - here we go

My boot scootin' baby is driving me crazy
My obsession for a western - my dance floor date
My rodeo Romeo, a cowboy god from head to toe
Wanna make you mine, better get in line
5-6-7-8

Tush pushin - thunder footin - cowgirl twisting - no resistin - drums bangin - steel twangin - two
steppin - end to end - hardwood crawlin - some four wallin - rug cuttin - cowboy struttin -
burnin yearin - winding grinding - lets begin the dance again

My boot scootin' baby is driving me crazy
My obsession for a western - my dance floor date
My rodeo Romeo, a cowboy god from head to toe
Wanna make you mine, better get in line
5-6-7-8


Söndag 11 Januari

hejhej, idag har jag,rebecka och rickard åkt skridskor! kulkul;D kan nästan överstega, enligt mig själv iaf ;D men rebecka har ju alltig ngt att klaga på, men jag tyckte jag var duktig iaf ;D Men jag kan fortfarande inte bromsa ;/ känns som jag aldrig kommer lära mig det ;( buhu!

ååfan,snart börjar skolan igen åh,  På tisdag;/ jiseskrist! Och vad ska jag göra efter skolan, ååååh! jag får PAAANIIIIK :S !
äsch, ganska långt kvar ändå , elller inte?

Godnatt! xoxo/e.j!<3

Fredag 9 Januari

Hejheej! ohhu, nu sitter jag och fryser om fötterna :/ är hos erica, har precis kommit dit  från hockeymatch, kolla bara på första perioden, det vart för kallt för mina små fossingar ;p Så nu sitter jag och vänta tills Let's dance börjar x)

Annars idag har jag varit med alex :) kom igår och vart kvar ;p trevligt ! Kolla lite på film, lekte ngn ordlek x) och snacka lite :)

jaja, nu ska jag se på let'sdance , får se om det är nå bra =) byebye !

xoxo/e.j!


<3


Onsdag 7 Januari

Tjeennna:) Egentligen borde jag vara påväg till valbo nu, men jag vet inte riktigt vad det är som dröjer ;/  Fast engentligen egentligen skullejag varit i hoforsbacken, Hade hällre velat varit där än i valbo faktiskt , men rebecka skulle till tandläkarn, så det vart lite ändrade plander ;p

Jag har varit hemma i torsåker några dagar nu, och det är så skönt att få vara hemma på något vis, fast på något annat vis saknar jag att vara i hofors ;p Men iaf, nu när jag varit hemma har jag varit med rebecka, kulkul, vi har gjort mat, sjungt singstar (som jag inte kommer göra på ett tag) Kollat på film, kollat hockey (cpmatch!) åkt pulka , kollat på rebeckas intresanta film planet earth ;) haha! Jaa det är typ vad vi har gjort =D trevvligt ;Dsågodvarminmat

bertman xD

heath ledger<3

Men nu har jag packat väskan och skaa upp till hofors (efter valbo) Blir hos erica någon dag eftersom Andreas (gnällspiken) Jobbar naaattt"!

aja, nu ropar mamma så ska sticka nu, byebye!

xoxo/e.j!

ishockey

fyfan vad jag är sur jusst , eller förbannad . och det är inte föratt sverige har förlorat, det är jag bara besviken på. Tyckte dom gjorde en bra insats, har bara lite oflyt vissa stunder ;/  Men jag är förbannad,sur,ilsken,irreterad osv. på Canada ! Vilket jävla lag ! usch, dom kan ju inte vinna med ett gott samvete? absolut inga värdiga vinnare ;o bläääe på dom! Blääe på deras publik också, som buar ut viktor hedman varje gång han får pucken. så osportsligt ! Han gjorde bara det rätta , samma sak som jag skulle gjort ;) Nej,men jag tycker iaf att canada inte får tillhöra jorden nåmer, skicka dom till mars! och dommarna med , så kan dom spela hockey där på deras sätt där. För här på jorden gör dom ju ingen nytta, med deras egna regler ;o !!!!!

Nej nu ska jag gå och sova, men kommer jag någonsin kunna somna med denna ilska , tveksamt , men jag försöker . GOD NATT!