I-O-U

Oh no.. Why can't you see all the things that you're doing to me.
Rips my heart out smash it in two..
Never thought you'd take it this far, I-O-U !


All of these feelings have burnt me alive and no one could see what went on deep inside.
I longed for the day I'd be taken away, I longed for the day I could say I'd been saved.
Moment by moment you're wearing me out, you can't change a thing if you're not knowing how.
Say that you're sorry and say it to me, this is the least you can do, you owe me...


-Itchy Daze - I-O-U


Yao Ming

Yao Ming


Född:12 september 1980 i Shanghai, Kina

Längd: 229 cm

Vikt: 140,6 kg

Position: Center

Klubb: Houston Rockets, NBA

Tidigare klubbar: Shanghai Sharks (1997-2002)

Klubblagsmeriter: Tvåa i årets rookie 2002-2003, sex all star-platser

Landslagsmeriter: Niondeplats i Sydney-OS 2000, kvartsfinal i Aten-OS 2004, åttondelsfinal i VM 2006

Övrigt: Pappan är 2,08, mamman 1,89 och båda före detta professionella basketspelare. Ingen tvekan om att Yao Ming har de rätta generna. Han kommer även för andra olympiska spelet i rad bära Kinas flagga på öppningsceremonin.


Gaad, han är ju verkligen enorm ;o


Måndag 30 Mars

Tjoohej:) Vart att jag gick på bio igår med mamma och erica, ångrar det inte. Filmen Män som hatar kvinnor var jätte bra och spännande, men också väldigt hemsk , men framförallt bra (Y) verkligen sevärd säger jag bara ! Ni som har sätt den eller ska se den , lägg märke till att herriet (?) är väääldigt lik laila bagge ;O Efter bion drog erica och jag till lillasparköp och köpte godis och choklad <3 (shit vilket matmonster/godismonster jag har blivit igen då) så kolla vi på Yes man när vi kom hem .. den var väll helt ok ;)



Idag har jag varit i skolan, tröök dag , egetligen borde jag åka hem och hämta läxgrejor, men jag orkar helt enkelt inte :( surt!

Nej nu ska jag ta mig en tupplur eller ngt , byebye!

xoxo/e.j ♥

Söndag 29 Mars

hejhopp :] har tilbringt helgen hos erica och andreas =) och idag ska jag nog på bio  (män som hatar kvinnor) om jag orkar , men jag vill absolut inte missa one tree hill <3 fast det blir nog bio ändå, oth kan man fixa på annat vis ;) jises, blir vääldigt kort innlägg, vet inte mer vad jag kan skriva ..

jo! i fredags var jag till valbo och bytte mina converse och köpte ett par svarta tygskor , klackskorna<3 och en bikini (Y)

+ har kommit fram till att jag inte tycker om sandvikensbor heller , sandvikensbögar ! kände att ni behövde veta det !
byee !

xoxo/e.j ♥

my boyfriend


M-M-M!

Onsdag 25 Mars

Hola senors and senoritas :) Har precis kommit hem från skolan, lära åka upp en stund idag och göra nationella engelska även fast jag inte var så kry , men jag är glad att jag gjorde det , så jag inte fick rester. Känns rätt skönt också, blir iaf G (trorja) sen är det bara hoppas på bättre :D

Nu ska jag jobba med lite läxor som jag tog hem, usch ! orkar inte egentligen , men jag måste juhe ;/ TAGGA VÅFFLOR IDAG DÅ <3333 byebye!

dagens;


xoxo/e.j ♥

Tisdag 24 Mars

hejhejhallå:) Hemma från skolan idag, försöker skriva en sammanfattande text på engelska, men det går jätte dåligt , jag måste läsa igenom det jag ska skriva sammanfattande texten om, men ett puttelitet problem.. jag kan absolut inte koncentrera mig när jag läser jusst nu :/ och då går det inte att jobba för mig, får försöka senare..

Läste precis att det var våffeldagen imånn ;o ? stämmer det ;o ? tagga tills imånn isf, bäst att inte äta något idag så man får i sig extra mycket imånn ;)


ååh gud, blir ni lika sugna som jag ??

Nu ska jag slänga mig i soffan ett tag,byyee !

xoxo/e.j ♥

Måndag 23 Mars

uschfy&blää! nu är man sjuk då ;( våran febertermometer visar att jag inte har feber, men det kan inte stämma ;o är väll inte helt konstigt att det skulle visa fel , har haft den så länge som jag kan minnas , det har säkert varit med sen före jag föddes ;o så jag tror att den kan visa fel, känns som så iaf , sen har jag vääldigt ont i halsen också , eller jag är jätte svullen ;( också rinner det ur näsan på mig, blääe! Blir nog hemma från skolan imånn, iaf vad jag känner just nu så orkar jag inte :/  Blir att jobba med lite läxor hemma då , suck !



aja, nu ska jag ta mig något att dricka + knarka halstabletter ... byee !

xoxo/e.j ♥


love it or leave it ?



Ska jag behålla dom eller inte ???? ser dom jätte stora ut ? gud, jag har beslutsångest nu asså ;o

love it or leave it ??

Lördag 21 Mars

puuh, har precis gjort världens längsta inlägg om ljungdalen.. det tog sin tid , men nu tänkte jag skriva lite om gårdagen osv :)

Igår åkte jag och erica till valbo , var supertaggad på storshopping , men det vart bara en t-shirt och ett par skor :p För egentligen så behöver jag ingenting för tillfället , eller jo ngn tunika , men det hitta jag ingen :/ sånt är livet !
Jag hade iaf världens problem med att köpa skor, hitta ett par skitsnygga svart tygskor, men jag hade hälst vilja haft dom i vitt , men det fanns inte , så när jag stod i kön och skulle köpa slog det mig : converse! jaa , det fanns i vita i bra storlek . så jag köpte dom ist , men gjorde jag rätt , nu känns det som jag hällre skulle viljat haft dom svarta ;o åh , hur ska jag göra :O ska jag lämna tillbaka conversen eller ska jag behålla dom ? ???


Vår outfit :)                                                    Nytt i gaderoben!

Hitta även ett par till skor, ett par klackskor , sjuukt snygga . synd bara att jag blir så lång av klack skor, men jag kanske ska köpa dessa ändå . Har sätt dom förut och ba : åh vilka fina ! men nu prova jag dom och dom satt värsta bra , då vart jag KÄÄR ! köper nog dom nästa gång jag åker in. även fast jag säkert inte kommer använda dom, JAG MSÅTE HA DOM!

dessa skönheter <3


Efter valbo åkte vi hem till torsåker, mamma bjöd erica och andreas på mat också , så vart det lite buzz åh , kom 2'a efter andreas ;D Satt och kände när ericas bebis (min bebis) sparka , åååhh <3333 kom ut nudå! är ett tag kvar , 30 Maj är datumet satt , hoppas tiden går fort tills då :D


ericas mage ;) min lilla bebis där inne <3

Nu ska jag gå och duscha, göra mig klar , för ikväll ska bea ha kalas, fyller hela 16 år imorgon ;) byebye! 

xoxo/e.j ♥


Ljungdalen 2009

Här kommer en uppdatering om ljungdalen....VARNING ! låångt inlägg!

Fredag: Klockan två står vi alla redo för att börja våran resa mot Ljungdalen, efter lite krångel med våran bildörr så kommer vi tillslut iväg . lååång bilresa med sjungade andreas och sune , som båda sitter och sjunger olika låtar , mm trevligt ;) sen hade vi två i framsätet som kolla på film ;) sen jag och ina, som fick sitta och lyssna på sune och andreas x)
När vi väl kom fram så slängde vi bara in alla grejer på rummen, så gick vi ut och åkte stjärtlapp ist. vi bodde mitt i slalombacken så vi hade rätt bra backar också (Y) Sen gick vi in igen och bråka lite om byrån.. Killarna fick damp och rev upp alla sängar som vi hade bäddat , emma kanske fick bädda om 4-5 gånger, stackarn ;p Tillslut somna vi väll antar ja ..


Avensjuka som inte inte får följa med ;P


"Emma man ska ha mycket ögonkontakt"


Hotellet mitt i backen




Lördag: Uppstigning ganska tidigt , slalombacken öppna halv 10 som vi skulle åka i . Det var hur bra backar som hälst tycker jag , perfekt väder också , stråålande sol, jaa underbart ! Fast jag fick åka lite själv eftersom fegisemma och fegisrebecka inte vågade åka dom ''stoora'' backarna .. eller jag kanske åkte en gång själv .. men jag vill gärna åka den backen fler gånger , men det var lite trist att åka själv , så man fick åka trollstigen med emma hela tiden x) haha ! men det backen var också rolig :D

Gick väll in typ vid 4 då backen stängde , då skulle jag laga mat. Nej aldrig mer! gash vad dom ska klaga då , var bara färgen på köttferssåsen som var lite otreevlig x) annars var det rätt gott om man hade mkt ketchup och salt ;)
Kolla på Melodifestivalen senare på kvällen också , men jag vart så förbannad så jag gick och lag mig vid första röstningen ;O


Emma,Rebecka & Ljungdalen!


Någon som körde in i trädet , sune kanske ?


Galningar som hoppas från liften ;O 


Miiddag ;D


Stjärtlapps race"


Melodifestivalen ON

Söndag: Jaa det var nog på söndagen alla var mäst oroliga, resans svåraste utmaning. 1.7 (?) milLängdskidor ! Det var rätt tråkigt , fanns inga längdskid spår , var skoterspår som vi åkte i , sen på vägen upp gick det bara uppför , man kunde inte åka , lära liksom saxa upp hela vägen typ . usch ! Men nerför gick det iaf fort ;)

Senare på kvällen skulle iväg till kesobyn (?) och bada tunna, Åkte skoter till en liten stuga där vi åt hamburgetallrik, och efter maten badade vi i tunnan..


Vägen upp .



Grävde ner och och tog en fika :)


haha , ramla och kom inte upp x)


Mat,bastu,bada:)

Måndag: På måndagen skulle vi gräva iglosar x) Skotta hur mycket snö som hälst, vi skulle vara 5 st i våran så den lära vara extra stor också .. aja, sen när vi hade skottat upp en jätte stor hög, då skulla vi gräva ut ungefär 2 tredjedelar av det. Jobbigt jobbigt. När Karin och jag satt och grävde i våran , vips som ramla det in snö . men hela föll inte samman , vart liksom perfekt. Men vad vi vart rädda ;o  Sen säger dom att vi inte får sova i dom där eftersom 2 st hade ramlat ihop helt , med personer i. Så då var det bara att förstöra allt vi hade gjort !! våran tog iaf längst tid att förstöra , status ;)



Tisdag; Städ&Pack dag, jobbigt! Kom iaf iväg rätt bra tid, hemresan var lite segare än upp resan, alltså vi sov och sånt på hemresan, men det gick fortare.. Vi såg t.o.m en REN ! jaa , en sån som tomten har ;) skojar inte ! Såg nått rådjur också , men det är ju ingenting jämnfört med en ren , en ren har jag aldrig sätt .. Joo det har jag ju visste ;o på julmarknader . men det räkas inte , nu såg jag en vildren :D Kom hem efter 9 någongång , skönt , bara att sova eftersom man skulle upp till skolan dagen efter..


heemmma ..

Övriga Bilder:


Rebecka har laddat upp ..


I liften, rebecka&emma :D


dampungar , A-Ö kanske?



???


hahaha x)


jaa, vad säger man ?
 


schysssta klubben ;)


När inte folket som var i ''vardagsrummet'' ville gå när man skulle sova,
lära man ta till med olika metoder x)


nnaaw ;D


Han som har gjort detta möljigt ;) ove blom !!!!!  thx:D

Gud vilket jobbigt inlägg x) byebye !

xoxo/e.j ♥

Onsdag 18 Mars

uppdaterar snart om ljungdalen ;) orkar inte lägga in bilder och sånt nu , ska bara göra en snabb uppdatering ;p haha, idag har verkligen varit en rolig skoldag. vet inte riktigt varför , kan vara föratt jessica och jag har haft lite damp ;) hummm.. men jag vet inte ;O haha!
fytusan vad sköönt, imånn är man ledig och på fredag , eller man har lite läxa, men det gör man snabbt ;) men jag ska ha utvecklingssamtal ngn dag, på torsdag tror ja, uusch, enligt papperna som vi fick hem så ser det inte så värst bra ut ;/ jag har helt tappat orken :( fast vissa saker som står på papperna stämmer inte heller .. ;o så slarviga lärare vi har !!! vi ska hålla kolll så vi lämnar in allt i tid osv.osv , men sen om lärarna tappar bort arbeterna , då är det så ;o får man mindre betyg bara sådär :O Tviii!!!

nej nu ska jag slå in paket sen ska jag upp till robertsholm på kalas, gustav fyller år :) grattis!

Torsdag 12 mars

detta blir nog det sista inlägget på ett tag , eller på tisdag kommer jag ju hem,så uppdaterar kanske på onsdag eller ngt ;p nu är det inte långt kvar , ljungdalen!ljungdalen!ljungdalen, åh det klingar så fint i mina öron :) Har varit och packat in allt i bilarna idag, för imånn klockan 2 drar vi :)

Idag har jag setat och funderat på hur jag ska färja håret, jag tycker det är rätt fräscht med ultrablond som jag har på sommaren, men jag vill ändå ha en naturligare blod, men jag kanske ska vänta med det tills i augusti kanske, då hinner jag spara ihop pengar också :) Så ska jag vänta eller inte, det är frågan ?

Jaa antingen vill jag ha en naturligare blod, många olika blonda nyanser som ...


Eller så ska jag ha kvar min ultrablonda som ....

Blir nog att jag färgar håret i slutet av sommarn , eller ??

Aja, ni får ha det så bra, jag ska iaf ha det toppen i ljungdalen .. Lycka till grabbar i DM :D ! bye!

xoxo/e.j ♥


01.03

ååh! kan inte sova, har försökt med allt typ, har försökt att somna vanligt sen halv 11 typ , och sen prvoa jag med lugn bra musik, men det får bara tårarna att komma , och nu min sista chans , datorn i några minuter.... 

gud vad humöret kan förändras på så kort tid .. ;o



Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you back
when I had you back, when I had you.






Onsdag 11 Mars

hejhejhej ;) snacka om att jag har överenergi nurå, är nedrans taggad på att åka till ljungdalen :D har packat och sånt idag , och jag känner bara .. ljungdalen HÄÄR KOMMER JAAAG :D ! aaah !  ska bli så hilma roligt. men det är bara torsdag imånn, och vi åker på fredag, känns som eviiiighet ;/ hoppas bara inte jag kommer frysa om fötterna , men om jag slutar tänka på det så kanske det inte märks lika mkt ;o maybebaby!


Nej, kanske om jag ska gå och sova nu, så jag orkar`upp imånn :)  och så det blir frredag snabbare ;) fast fan , kom på att på fredag är det nationella + fredag 13.. eeh great ;O aja.. godnatt <3

xoxo/e.j ♥

Tisdag 10 Mars

hoho! idag har jag varit hos tandläkarn, gick mycket bra (Y) mina tänder såg väldigt fina ut sa dem :D och det var ju kul att höra :D sen har jag inte gjort så mycket mer, ska nog inte bli så mkt mer heller ;p ska typ bara svara på lite frågor till fysiken , så ska jag försöka göra omprov imånn, tror inte det kommer gå så jätte bra , men om jag övar lite nu och hoppas på det bästa så ska det nog gå :) Och om jag får tacos till middag så kommer det nog gå super , men jag tror inte mamma kommer göra det, känns som att när jag är hemma så gör hon den äckligaste maten, dom har ju chans att äta äcklig mat nästan jämt eftersom jag är hos erica så ofta, och då tycker man att man ska få god mat när man kommer hem, men tydligen inte ;O Får tjata om tacos iaf :D  

åååh , nu hör jag mamma skala potatis i köket , FAAN! åh, är inte sugen på ngt annat än tacos.... får gå och lägga mig tidigt idag då så jag slipper äta . har tagit hem O.C boxen hem , så jag får ligga och kolla på det :) 

men först läxor ;s byebye !

xoxo/e.j ♥  

Måndag 9 Mars

God morgon lär jag säga, eftersom jag vakna för en halvtimme sedan typ. missa skoldagen helt :S inte bra !!! tydligen kom pappa in och väckte mig i morse, men det har jag inget minne av , jag hade pratat med pappa också ''jag går upp när ni går'' eller ngt sånt , inget minne , inget minne av att väckarklockan heller ;o aja, gjort är gjort ;s

ska plugga lite kärnfysik nu så jag gör något vettigt . måste hålla tisdplanen också så jag får åka till ljungdalen på fredag :D läängtaa! Men jag lär också spela hög musik angels and airwaves - secret crowds , och lifeline.. det är livet :)! och det kan även komma in en marilyn manson låt därimellan :)

byebye!

xoxo/e.j ♥

Marilyn Manson



ååhhh ,  underbart !!!

Söndag 8 Mars

hellohej, har nästan precis kommit hem från match, var hemma match idag mot alba , vinst med 3-1 :) hääärligt ! 1 mål peta jag in också. fast för övrigt så gick det skit, jag jobba ingenting kändes det som , och när jag sprang så visste jag inte var jag skulle stå ;o men Laget gjorde en jätte bra match iaf (Y)

Igår så vart det inge bowling ;p puuh! Men gick ut en sväng med jessica och antonia iaf, gick typ till tommy och satt x) haha!


E,A&J                                                  A,J&J

fyfan för min dator asså ! den dampar hela tiden , försökt uppdatera ett tag nu , men det bara cpar ur hela tiden ;o dags för en ny , *host*mamma&pappa*host* . dags för ny mobil också , men det ska jag fixa , fast vilken ska man ha då :p ? ska ta mig en liten funderare på det :)

nu ska jag hämta godisskålen i tvrummet, yammi! byebye !

xoxo/e.j!

Lördag 7 Mars

tjohej:) allt väl ? igår var jag med alex en stund , kolla på o.c och sen gick vi och kolla på damlagsmatch , som vart rätt spännande , men jag tror att tillslut vann mora med 7-6 :/  Sen jag gick hem till erica för jag var trött och helt plötsligt får jag ett sms av jennifer.c ''va social med mig'' jag ba okej;p sen suddenly skulle hon åka buss till sandviken och käka på donken och sen åka hem , och jag hängde såklart på ;) vart en rolig kväll :D


jennifer på donken :)


och vad ska jag göra idag då? joo jag tror jag ska bowla med jessica och antonia i gäve ;o haha^ får se hur det blir med den saken ;p

Nej nu ska jag göra ngt annat ;) byebye !

xoxo/e.j ♥

Onsdag 4 Mars

Hejsan! idag har jag umgåtts med jennifer cliffoord , trevligttrevligt ! vi har bara ätit massa , melon chips glass och vetetusan allt ;p hahah ! Tycker  synd om stackarn pga knät ;/ låter absolut inte kul :(

för övrigt var jag duktig och gick i skolan och gjorde omprov idag :) också har jag varit lite förbannad idag av olika anledningar,eller inte bara idag, känns som alla dagar är skit asså :/  vill bara bort !

aja, idag lär jag kolla på O.C ist för oth :/ mina sista skivor på s.3 av oth hackar jätte mkt , går inte ens att kolla nu ;( död åt allt assså !



godnatt, xoxo/e.j!

Måndag 2 Mars

hejhopp, nu sitter jag hos erica och har precis kommit hem från träningen :) snart ska jag kypa ner i sängen och kolla på one tree hill , men först kanske jag lär ta en macka eller ngt , annars kommer väll erica trycka in ngt i munnen på mig ;p dryg jänta det där är ibland asså ;o 

I morse gick det rätt bra att gå upp, eller inte när mamma väcker mig. men när jag får gå upp själv , vid min vanliga tid.. då går det bra :) Pratade med birgitta och ove idag om ljungdals resan , jag kan få följa med om jag följer en viss tidsplan. och det ska jag väll fixa ;o hmm ? Sen såg vi på någon skit teater idag , vatusan handla den om , att vi skulle dö om 30 år ;O ?? aja , mysterium !
Sen efter skolan så fixa jag och linn skol-DM innebandy lag , men jag kom på nu att jag kan säkert inte vara med.. eftersom omprovs tiden är på onsdag och då lär jag göra omprov (ljungdalsresan) ÅÅH! så jäkla typiskt :/

Nej nu ska jag bums ner i säng och kolla på oth <3 godnatt , xoxo/e.j!

Sportlov

Nu börjar sportlovet lida mot sitt slut , skola redan imorgon, men vad har jag gjort på mitt sportlov då ?






+ fika,skoter ,vänner & edsken :)


Tack&Godnatt!

Söndag 1 Mars

Ny månad, Mars! I mars ska jag bla. åka till ljungdalen med niorna på haga, om jag får ledighet förstårs , jusst nu har jag inte fått det och det är ju väldigt synd, men jag ska jobba på nu , men jag kommer aldrig hinna det birgitta har sagt att jag ska hinna, men ska göra så mkt som möljigt så kanske jag får åka ändå :) hoppas på det iaf !

Igår var jag till jessica en sväng som hade lite kalas, var vell rätt roligt ibland , och ibland inte. Men så är det väll jämt, kanske ....

Nu sitter jag hos erica och väntar på att pappa ska hjälpa andreas klart med tvättmaskinen som dom håller på att sätta in här. Sen ska jag hem till torsåker sova där inatt, sköönt att komma hem en sväng :) Annars så har jag inte gjort så mycket idag, kollat på band of brothers typ :)



byebye xoxo/e.j!