Söndag 31 Maj

Idag är det den dagen erica hade beräknat att få sin lille bebis, men än så länge har ingen bebis kommit ..

Lite seg uppdatering har det bilvit också , har hunnit varit bessemer och allt.. vet inte alls vad jag ska skriva om det heller , var väll rätt trevligt.mhm! Lördagen var iaf skön, Träffa emma och linn på marknaden, så vi gick runt där väldigt länge , sen cykla vi upp till edsken en sväng på kvällen , och bara prata. sen vart det robinsonfinal, och efter det gick vi ut igen och kika runt lite , gud vad mkt mygg det var ;/  vart bara två langosar denna helg , men vääldigt gott vare :)

Idag har jag typ varit i edsken heela dagen , älskar solen och värmen :D men hatar spindlar myror och mygg , fy farao för dom alltså ! Nu är jag hemma i torsåker , har grillat med famlijen, ska väll snart upp till hofors igen , hoppas det inte blir allt för sent , för jag vill hinna träffa emma innan läggdags ;p



jag känner mig så arg ledsen besviken & korkad ......

xoxo/e.j ♥

I’ll be fighting for my love story

Ni måste ju bara lyssna på denna låt :D!!! så mkt bättre än orginalet , så mkt finare <3 man har liksom inte tänkt så mkt på texten när det var snabb och poppig , men nu gör man verkligen det :D my boyfriend sing it just to me ladies ;)


Torsdag 28 Maj

hejhej , nu sitter man i skolan och har blivit klar med arbetet som man skullle göra idag, därför jag gör ett litet blogg inlägg .. Väntar på att jag ska åka hem, men jag skulle åka med erica , men det var inte meningen att jag skulle bli klar så här fort, så nu lär jag vänta , antingen ska jag vänta och åka buss med rebecka , eller så ska jag vänta och åka bil med erica , åker med den som är snabbast ;) Har ingen lust att gå till erica nu när det spöregnar , och vill inte åka buss själv.. heehe..  

idag åkte jag till skolan klockan 8 , började med att göra miljöarbetet som vi ska redovisa i månn , jag ska snacka om växthuseffekten. jag ritade bara massa bilder så jag slipper skriva och sånt där tröök ;p
När jag ´kommer hem så blir det kalas :D pappa fyller ... mkt .. ;) haha ! GRATTTIS PAPPA LEIF

nej nu ska jag försöka gå in på facebook , men det går ju sisådäer ;/ byeee!

xoxo/e.j ♥

Onsdag 27 maj

4 dagar kvar nu  :) !! eller aa kan blir mer, eller mindre också men iaf :D

haha alltså gud vilket tråkigt liv jag har , jag sitter och gör massa test på facebook, haha omg , finns verkligen ingenting att göra :( erica är på hansons och andreas sitter nere vid datorn.. men det är ju damlagsmatch idag klockan sju så man kanske ska ner till stålringen och kika lite då :) tills dess får jag väll sitta och göra massa test , haha..

ååh jag är verkligen inne i en ''vill ha'' period nu tror ja.. vill verkligen ha massa klädder , smycken, glasögon, skor , filmer , osvosvosv.. ja allt ! men tyvär så är man ju inte rik :/ mest jusst nu vill jag att min jeansjacka ska komma på posten :D också vill jag ha ett par brills :)



Någon utav dom dära , dom ena är vanligt glas och dom andra är spegelglas ;)
De finns på internet men jag ska nog vänta tills jag är i sthlm och kolla om dom finns där, eller så kanske man hittar man ett par som är snyggare kanske ;)

byebye ! xoxo/e.j ♥

Måndag 25 Maj

Hejhopp :) Sitter hos syster nu och väntar på lite tacopaj , sällan vi äter ngt med tacos då ;)
Iaf ...idag har har jag varit i skolan och jobbat matte, medans dom flesta orieterar... gick till skolan 8 och höll verkligen på att dö föratt jag var så trött :/ på onsdag ska jag också jobba matte medans dom andra gör ngt annat .. men jag sa till läraren idag att jag kommer senare, jag tycker att jag jobbar betydligt mycket bättre om jag går från 10-14 än 8-14 .. så så ska jag göra på onsdag iaf :)

Efter skolan idag åkte jag hem till torsåker, har klippt håret .. vart inte så farligt , känner mig lite korhårig nu igen bara , jag som äntligen hade fått rätt långt :p men jag har ju löshåret ;) men det känns som det har blivit jätte tunt  , och jag har bara använt det 2 gånger typ ;o kanske bara känns som så ;o aja, nu ska jag kiiila :) byebye!

xoxo/e.j ♥

bilder från fredagen hos linn !




hahahaha x)


Söndag 24 Maj

Igår var Mona,Stig & Kusin här och käka gott :) Sen på kvällen gick vi till logen och kika lite på scotts, jises vilken snygging han är alltså , vet inte ens vad han heter , måste kolla upp det ;o .......Henrik Strömberg hette han ;p hörde tyvär inte när dom sjöng jag tror på oss ;/ den som jag ville hälst höra , men men ;/


fick ingen bild på bandet, så det fick bli på bussen ;)



Idag ska jag inte göra något specc, ska typ åka upp till erica senare , jag ska vara hemma tills ikväll för då ska vi äta tacos + att emelie kommer hit när hon kommer hem från karlstad, sen kan jag åka upp till erica :)
Känns lite hemskt det hära ... en söndag utan one tree hill ;(


Lördag 23 Maj

WIHOOO! jag har hittat min klänning nu :D men jag ska beställa den från nelly så frågan är ju om den kommer passa ;/ men jag ska iaf skicka efter och sen får man se, om den inte passar så har jag en reserv plan ;) jusst nu är jag iaf överlycklig :)

I torsdags och igår har vi varit lediga från skolan , har sovit mycket och det har varit asskönt :) i torsdags åkte jag till sandviken och köpte löshår som jag tror jag ska använda föreskolavslutningen också, tyckte om att ha långt hår ;D



Sen igår var det kalas hos linn :) riktigt roligt tycker jag att det var , extra roligt att jag vann inviduella tävlingen :D mohahah! så jävla kung jag är :D!  Var mycket god mat och roliga lekar (Y) Hade tyvär ingen kamera med mig , men jag ska be att få bilder av emma typ ;)

Idag då.. vad händer då .. ? JO! scotts kommer till torsåker , ska se tilll att hålla mig hemma då så jag får höra lite ;p



FAN JÄVLA SKIT BAJS !! det går inte att beställa klänningen, nu känner jag verkligen att jag vill hoppa ut för ett stup eller något !!!! ååååHH!!!!! ja blir så jäävla förbannnaadd !!

Måndag 18 Maj

Tjohej ! idag har det varit en pissdag typ , har inte alls varit på nå bra humör i skolan , och då ska man tydligen reta upp mig också ;o nej inte en bra idé lär jag säga !! men sen hemma vart jag på lite bättre humör när erica var hemma och mamma sa att vi skulle åka till valbo och kolla på avslutningskläder.. Hitta en jätte fin vit klänning på MQ, men det fanns ju inte i min storlek ;/ man ska typ jämt ha 38 , och när den finns då ska man ha 36 !!! pissapa säger jag bara.. sen hitta jag en annan fin , men inte tillräckligt fin för summan ;/ Så då vart det en dålig dag igen ..

Och nu vet jag inte om jag ska folja med erica upp till hofors eller inte .. hmmm ...

ååhnej , jag kom på en till dålig sak , Det är säsongsuppehåll på one tree hill nu ;( alltså när allt är som värst kan det bli värre då ;o jo det kan det :/ ! Nu kommer det börja igen i höst ;( vaffaaaan HÖST !!!????



aja tillräckligt med gnäll nu , men egentligen har jag mer , men måste ju behärska mig. byebye !  xoxo/e.j ♥

I’m in love with a fairytale

vet ni vad jga jusst kom på , eller jag tror jag kom typ på det igår , aja skit samma iaf .. Alexander Rybak och hon om spelar Anna taggarro i one tree hill är ju lite lik varrandra ;o  loook!



nu var det ju en rätt suddig bild , men visst är dom då allt rätt lika ;o !! det tycker jag iaf :)

Kan klockan bli One tree hill tid snart eller .......,


Söndag 17 Maj

Idag är det noriges nationalldag, tror ja ;p och norgie vann eurovision igår , lite skön låt sådär ;D gosh vilken sötnöt Alexander Rybak är haha , så jääkla söt ;D

Igår så gick rebecka,emma och jag och köpte pizza, senare under kvällen kom också bea och linn , vi kolla på robinsson, lite melodifestival men det sög ju så vi spela Buzz och Melodifestivalspelet ist :)



Idag vill jag åka till valbo och kolla på avslutnings klänningar , men det finns ju ingen som vill åka med mig :( ska väll sitta hemm aoch inte göra någonting då ;/ kuuuul ! Nej får väll gå ut på baksidan så man får lite färg, eller ngt ?  bye !

xoxo/e.j ♥

my room.. and I love it

Jusstia glömmde säga att efter skolan igår så åkte jag till erica&andreas och måla klart mitt rum :) har länge sagt att jag vill ha något ovanför sängen, tänkte ha ett citat först men det blev ett brinnade hjärta som peyton gjort design på ;) haha ! passar perfek i dessa tider :p bara utav förten så målade jag dörren också :) det var jätte svårt , penseln var ju så tjock , men det tänkte inte jag på innan jag började, sen lära jag ju göra klart ;) men vart helt ok ändå ..


Målningens gång ..


Lördag 16 Maj

Hejsan :) Igår så mådde jag bättre och gick till skolan :) vart en ganska lätt och skön dag, Musik då vi börja kolla på skräckfilmen barnhemmet , alltså jag har sätt den kanske 5 gånger , men ändå blir jag asrädd vid plötsliga händelser ;o usch!  Sen var det språkval och då anteckna jag bara massa till provet, och på matten var det nästan bara genomgång , sen sluta jag :D så som sagt sköön dag ! Sen på kvällen gick jag till byggdegården när det var några tjejer som hade 18-års fest , var kul och bland och lite trökigt ibland , haha !


Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ett , men eftersom jag gick upp så tidigt idag känns det som klockan aldrig blir det ... Ska gå och kolla när mitt match spelar hemmamatch på IP .. Sen senare ikväll får vi se vad som händer , om tjejerna kommer hit på pizza och melodifestival .. But i don't know , det visar sig ;p Byeee !

xoxo/e.j ♥




When it was good
We were sitting on the top of the world.
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

Flipsyde-When it was good (Y)

amigos. forever and ever we will be, forever you and me.....

var in på lunarstorm för ett tag sen och hitta denna ...



aaouw <3 sakanar vår vänskap alltså :/ klart vi fortfarande är jätte bra vänner :D men känner att det inte är lika som förr , tycker det är jätte synd, sakanar våra roliga dagar... haha sitter och skrattar när jag tänker på alla roliga dagar vi haft när vi har busringt och bara gått om kring och ändå haft så kul :D När man blir äldre blir man nog tråkigare , iaf jag har blivit det ;/ synd det !

aja .nu ska jag gå och sova godnatt  !

xoxo/e.j ♥


haha :)<3

Torsdag 14 Maj

Hallå ! har åkt hem från skolan idag, mådde inge bra alls när jag kom upp till skolan, men jag var iaf på två lektioner ... Nu mår jag sisådär , mår jätte illa vissa ögonblick, sen går det över , så går det framåt och tillbaka så ;/

Så nu sitter jag bara hemma och lyssnar lite på musik , framförallt Trumpets (Never be the same again)- Flipsyde .. åhh den är ju såååå bra <3 !! Någon som har den som kan skicka på msn kanske ? eftersom jag lyssnar på spotify så kan jag inte lägga in på mobilen ;/

Jag börjar få värsta ångesten vad jag ska har på mig på skolavslutning, har inte hittat något som faller mig i smaken ännu , kanske en klänning från nelly.se .. men jag vet inte ;o är lite tveksam med att skicka efter, vill ju hälst se hur det sitter på och så. Har inga som helst plander hur jag vill se ut ;/ och nu är det bara 27dagar kvar .. ;o 18 skoldagar bara :D

xoxo/e.j ♥





I know that you'll never be the same again
We can just roll on down this road my friend
I know that you'll never be just never be alone
I know that you'll be there when I will say goodbye


Onsdag 13 Maj

Ännu en pissdag i skolan... har fått yttligare en betygsvarning, i matematik ;/ vad är det som händer ;o ? alltså nu är det inte mig det är fel på, utan lärarna !!!! nej usch orkar inte tänka mer på det för jag blir bara så förbannad ..

Efter skolan åkte mamma och jag in till falun , skulle inte göra eller ha ngt specciellt , åkte bara in ändå :) Vi hälsa på moster linda som följde med oss ut och stan och sen fika vi lite på Waynes Coffee :) Jag köpte mig en tunika som jag har kollat på förut , men då fanns det inte i min storlek, nu fanns det så nu köpte jag (Y)
Har sätt lite i skyltfönster men framförallt på internet om matthew williamson for h&m.. Shit vilken cool kollektion lär jag säga, även fast det kanske inte är ngt som jag skulle använda så tycker jag om den :) 

Idag så har Erica och Andreas även fått hem babybilderna på magen :D iihhh! jag blir så glad när jag ser dem :D Dom är så fina och jag är så förväntasfull , kan inte lillen komma ut nu :D



ååå :)<3

Nej nu blire Tv , byee !

xoxo/e.j ♥

i don't wanna close my eyes

hejsan :) har precis kollat klart på Armageddon nu, alltså fyfan vilken bra och sorlig film , men ändå så lycklig ;o en sekunden gråter man av sorg, sen helt plötsligt gråter man av lycka.. men åhhh den är så bra !!!

idag har jag sovit mkt eftersom vi har varit lediga, sen har jag tränat lite fotboll också :) var rätt seg träning idag, men var rätt kul också :p nej nu ska jag nog kolla på a walk to remeber eller twilight.. kommer nog inte orka se klart hela , slår vad om att jag kommer somna ;p aja godnatt!




xoxo/e.j ♥ gonatt!

the sun is shining now, but still I´m feeling cold

tre uppdateringar på en dag , inte dåligt det elller ;) har egentligen inte så mycket att skriva nu förutom att när erica stod och färga sitt hår så råka jag ta lite färg och göra en slinga i underhåret , haha ! ser lite konstigt ut men det duger väll för ett tag , dröjer väll inte länge förns man ska färga utväxten igen , då kan jag ju dra ut på den längden ;p hihi..

Jag har också kommit fram till idag att jag vill se ut som Kate Walsh när jag kommer upp lite i åren . Satt och kollade på Grey's idag och det är i slutet av tredje säsongen som går på tv'en nu och då är hon ju så fiiin! så jatack henne vill jag se ut som :D


IQ-test.

Egentligen borde jag inte lägga in mitt pinsamma resulat ? men ändå lär jag ;O



75 fick jag :S men det kan ju inte stämma..? har för mig att sist när jag gjorde fick jag typ 98 :O Var kanske inte riktigt fokuserad nu , får göra det senare någon gång när jag är riktigt fokususerad .. Eller så är det bara konsnstigt, kan ju inte stämma iaf :o eller ?????

Nu vart jag ju orolig :s fast jag vet inte vad som är normalt att ha heller , men linn hade iaf över 100 ..

Måndag 11 Maj

Hola ! Sitter hos erica nu med lite småverkande ben ;p haha ! har haft orientering på idrotten , fyfan , vi skulle leta på ove med hjälp av ledtrådar ...Moa och jag var bara några meter ifrån målet , när vi var vid fjällstugan , sen började vi gå mot edskevall ,och när vi kom på att han var nedanför stugan mot ridskolan så gick vi tillbaka. Då såg vi han och vi började rusa , sen helt plötsigt försvann han ;O så vi gick ner vid lillån/silverdalen och upp till skolan igen... suck !
Men har iaf fått bra motion idag :)

Sen efter idrotten stanna jag kvar en extra timme på skolan föratt göra klart SO , men tydligen så dög  inte mitt arbete  alls ;S jävlaskit! tro inte jag tänker göra om det heller , nono !  Men jag lämmna iaf in svenskan idag , så om det duger slipper jag få IG-varning på svenska iaf :)

Idag fick vi reda på nationella Matte också , jag fick 10 rätt, 21 var G :'( Men vi gjorde muntliga idag också, robert tror iaf att jag kommer få VG på det :D

Nej nu skicka linn en länk , så jag ska göra IQ-test på mensa.se ... ;p späännande ;) Byeee !

xoxo/e.j

natti

Hade gjort ett inlääg tidigare idag om att jag skulle träna osv , men det vill tydligen inte läggas upp. men jag har iaf tränat lite fotboll idag , kul ändå tills vi spela match , det alla andra tycker är kul tycker jag är skit trökigt , jag hatar fotboll alltså, kul att köa lite övningar och sånt , men inte match ! hehe  !

Süße Träume,Traum über mich ♥

synd att du är så söt

hola! idag så har jag fått mkt gjort, So,Svenska,Engelska&Sjöldarbete.. rätt mkt tkr jag iaf , har hängt upp tvätt också ;p
Nu så håller jag på bädda rent i sängen, ska lägga i mitt nya fina påslakan med rosor på som jag fick av erica och emelie när jag fyllde år :) kollar även på fråga olle, sen girls of playboy mansion.. byee !





jag kan inte sova
och får inte benen att stå still.
Det är svårt att leva
när man vet vart hjärtat vill.

Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.






Onsdag 6 Maj

hejsan, operation dagsverke idag, min uppgift  är att göra undan lite läxa, innlämningar som jag ligger efter med osv . hitlis har det gått bra (Y) har gjort klar fördjupningen i SO'n , och svenska uppgiften om en författare . och nu tänkte jag göra en sammanfattning på engelska.. har gjort mitt eget lilla schema här hemma , och nu har jag rast ;) haha , börjar igen klockan 13.00 !



Nu när jag bara är hemma så har jag på mig min mysdress som jag hittade igår. Var nere i källan och träna lite och då såg jag denna ligga på pingisbordet :) hehe !

nej nu ska jag återgå till skoljobb, byee !

xoxo/e.j

Måndag 4 Maj

tjeenis ;) idag har jag vart i skolan, hade glömt idrottskläderna idag så jag kunde inte vara med på idrotten , fick göra ove sällskap vid fjällstugan och vänta på dom i min klass som skulle lösa ledtrådar och ta sig dit , väärsta kul ,, hoppas vi gör det nästa måndag så jag kan vara med också :D

efter skolan tog jag och emma bussen till valbo :) hitta nödvändiga saker där idag , som 2 tunkior, ett linne, leggins och 2par skor :) kul att få umgås med emma , blir så sällan nu när hon bor i hofors och jag i torsåker ;/ men trevligt idag vare iaf :)

nej nu ska jag gå och lägga mig :) godnatt xoxo/e.j

här är vad jag köpt :



Tunkia: Gina tricot 149:-
Linne: H&M 98:-
Oversize shorta: Bik Bok 349:-
Gladiator-sandaler: Din sko 349:-
Ballerina-skor: Din sko 199:-



Söndag 3 maj

När det är söndag brukar det stora för dagen vara att det är one tree hill!! men nej ,fick jag se det eller ;o nej för det var 10 min kvar av hockey  , åhh, när sverige leder med 3-0 och det är 10 min kvar och dom har leksuga , vad är det att se då ;o åhh !

aja, inte det ända dåliga idag, varit trökigt väder och jag har hållt på att dö av allergichock typ, jag som trodde det hade försvinnit , men inte då :(  och vad gör det nu då? JO det regnar !!! pissdag eller vadå ? Det ända braa är att jag fick en födelsedagspresent av linn som precis kommit hem från turkiet  :D tack så mycket :)

Imitt horoskop står det under rubriken tur idag : Idag kan du tycka att du är förföljd av otur. Men innan dagen är slut så kommer du få bevis på att så inte är fallet.

jaa jag väntar .. imånn blire skola sen valbo med emmala :) byee!

xoxo/e.j ♥

Lördag 2 Maj

Hejsan :) idag så har det varit en rätt seg dag , börja dagen med att gå ut och gå med texas och erica :) sen när jag kom tbx till erica så ringde mamma och sa att jag skulle hem, då trodde jag bussen gick tolv , så jag gick till bussen , men kom det någon buss eller , öö nej :O så jag gick till erica igen och då såg jag att bussen gick ett. så jag fick gå tillbaka till bussen sen , så jag har fått lite motion idag iaf, ett plus !

Nu sitter jag och vänta på att antonia och jessica ska komma till torsåker , iiih trevligt :) läängesen dom var i torsåker , perfekt att dom kommer nu när jag siter i min ensamhet och har tråkigt :) ska klä på mig nu för jag sitter i shorts och linne så jag ska ta på mig nå mer , lite kyligt nu mot kvällningen .. byee !  

lär också tillägga att jag har en snyggkväll, god i look good today, utan smik och allt ;) damn little lady ;)


xoxo/e.j ♥

Fredag 1 Maj

hejsan :) igår fick jag det toppen väder jag ville ha, så vi slapp frysa när vi grilla (Y) vi var hos erica å grilla och käka , sen gick vi till jessica en sväng och spela spel , sen gick vi ut och träffa folk. sen gick jag hem till emelie och sov där ..

och idag har det också varit underbart väder , har setat på emelie balkong hela förmiddagen och stekt. sen ringde erica och andreas och hörde om vi skulle med till depå, så det vart en sallad där , och efter det gick vi till erica å satt oss på en filt på baksidan och stekte ;) men det har då inte gett några resultat, har inte fått nå färg , och då har jag ändå varit ute hela dagen ;o

Ikväll blire att sova hos erica&andypändy. och imånn ska jag tydligen vara barnvakt med erica åt texas :D<3

byebye xoxo/e.j ♥