Lördag 28 November

Grattis till emma larsson som fyller 16 år idag , grattis !

Fredag 27 November

Hallåj :) Har precis kommit hem ifrån en skitspännande och skitrolig innebandymatch , Damlaget spelade mot alba , och hofors vann ! Såå häärligt ! Så nu är jag skit taggad tills vi ska spela mot alba på söndag :D iiiihhh!!

Och jusst nu har jag APtråkigt , vill värkligen göra någonting, men ingen av mina polare ska göra någonting , tröök!  Får sätta mig och tröstäta godis då :) var ett bra tag sen jag åt godis nu , så det är jag värd , idag får jag äta! För jag har såååå tråkigt....

byebye xoxo/e.j ♥

Onsdag 25 November

Tjo! Idag har jag fått tagit vaccinsprutan, trodde aldrig jag skulle ta den , men jag orkar inte bry mig mer .. Satan i gatan vad ont det gjorde när hon spruta in de där giftet. Fast nu känner jag typ ingenting, är väll lite spänd.. Jag som hade hoppats på att bli sjuk tills imånn, den största anledningen till att jag tog den ;) Menmen ..

Snart ska jag nog kolla på Prison Break, Kollade tidigare idag på lunchrasten, så somna jag när det vart värsta spännande .. Så lär kolla nu !!

Kanske kanske blir lussebandy ändå ;) haha pinsamt!

Bye!
xoxo/e.j ♥

Lussebak 24/11









hihi


Tisdag 24 November

Hallå :) Jusst nu sitter jag hos emelie , vi har bakat lussebullar och pepparkakor. Väldigt tidigt iår, men jag var så sugen på att baka, göra något i huvudtaget. När jag bakar lussebullar gör jag alltid samma misstag och gör dom alledes för stora. Tur att det är gott iaf ! Så nu äre bara att komma på fika hemma hos mig :)

Ikväll kanske det blir att kolla på A-lags match, hockey. Men jag tycker det är grymt tråkigt, så kanske inte ;) Hem till torsåker ska jag iaf, måste hem och sno lite julpynt så vi kan dekorera i grupprummet! När jag var hemma sist så grovstäda jag rummet så det ska bli skönt att komma hem till ett städat rum.

Nej nu ska jag nog gå till Erica, Byeee !

xoxo/e.j ♥


Måndag 23 November

25 dagar kvar till jullov :)

Hejsan, Idag när jag gick hem från skolan , ungefär vid tre tiden så upptäckte hur jäkla mörkt det var. Och nu är det typ svart ute ju :o snart är det advent :D ååh älskar december <3 Imånn blire nog lussebak med Emelie !

Jusst nu har jag väldigt tråkigt, sitter ensam hos erica.. Det finns inget att göra heller, och träningen börjar inte förns sju..... seeegt med andra ord ! Kanske går till hallen tidigare och solar , vore rätt skönt faktiskt. Får se. Borde spara pengar, men nu har jag ju så tråkigt så ;p

Bye , xoxo/e.j ♥

Lördag 21 November

Hejsan :) Idag har jag varit och spelat Junior match i gävle mot Furuvik . Vinst med 4-2 vart det , Härligt ! Helt sjukt kändes som någon annan styrde mina ben , dom hängde inte alls med .. konstigt !?

Jusst nu sitter man i Torsåker och lyssnar på sorlig musik, varför lyssnar man inte på glad musik när man är ledsen ? Mysterium.. Har precis kommit in, var på en promenad med Linn. Kul att träffas och snacka lite :) dåligt att man träffas så sällan när vi bor bara två hus ifrån varandra.. aa jag är ganska ofta i Hofors , men ändå. 
Funderar på att typ lägga sig nu , eller något , har inget bättre för mig , gash vad tråkigt liv jag har :/ Bye!

xoxo/e.j


I tried, I tried, I tried, and I’m trying, Now on the inside it feels like I’m dying....




just so you know :)


Torsdag 19 November

Hejsan :) Idag har det varit en skön dag i skolan, Torsdagar brukar vara så förjävliga alltså, men idag gick det bra. Första halvan av dagen fick vi skriva frågor och intervjua "invadrarklassen" (Iv-Ik?). Väldigt intressant och gripande. Vissa hade liksom bott i tält i tre år som de inte fick lämna, utan bara sitta i det typ, i 40 graders värme desutom. Vissa fick inte återvända till sitt hemland, då skulle de bli dödade. Vissa fick bygga sina egna hus av sand och vatten !? Alltså det var så intressant att lyssna. Förstår inte hur man kan gnälla ibland, finns så många som har det så mycket värre. Jag borde inte gnälla alls alltså !
Andra halvan av dagen fick vi jobba med lite rester och sen mattelektion, som gick bra. Fick flyt och jobbade ganska mycket.
Efter skolan var det innebandy träning, som också gick ganska bra. Skönt att denna dag har varit bra :)

Åååh så skönt att man har sovmorgon imånn då, börjar 10.40 ! Känner att jag behöver lite sovmorgon. 
Men inte blir jag längre uppe för det heller, ska jag nog krypa ner i sängen nu och kolla på Prison Break ! God natt!

Jusstia måste säga att jag HATAR mitt horoskop nuförtiden, står aldrig vad jag vill att det ska stå, står bara massa hemska saker.. De gillar jag inte :(

xoxo/e.j ♥






-`v´-

-


Onsdag 18 November

Pissdag har det varit idag ... Gick i skolan halva dagen, var kvar längre än vad jag trodde. Tur att emma kom och hjälpte mig på matten , annars hade jag nog gått tidigare.. Så nu fick jag lite gjort i matteboken iaf, det mästa vart rätt också !! Gick hem efter matten, orkade inte vara kvar ..
Skulle ta vaccinet idag också , men jag fick inte :D jag är ju allerigisk mot vissa saker , och så har jag reagerat på vissa sprutor och sånt . så jag fick inte ta den , det var för stor risk att jag skulle få allergishock eller ngt .. Tur att jag inte tog den i skolan säger jag bara , dom hade ju inte kollat upp sånt där ordentligt !

Ååå nu väntar jag bara på att det ska bli lite mer kväller så man får gå och sova, vill ha en ny dag nu ! 

Förstår om du inte vill nåmera. Det gör mig mer ledsen i denna osäkerhet än att du bara säger ärligt hur du vill ha det.. Förstår om jag inte duger för dig.. men jag, jag älskar dig ♥ 
håll mig hårt eller släpp mig helt!

byee , xoxo/e.j ♥

New Life

Jag tror jag har gått upp värsta mycket den senaste tiden, ser så ut iaf , vågar inte ens väga mig .. Så nu ska jag ta tag i det har jag bestämt! Fast vet inte riktigt hur det ska gå till , ska dra ner på godis och läsk. Men det kommer bli svårt nu när det är julmust och lussebulletider :/ Men det ska fan gå ! Har haft väldigt stor mataptit senaste tiden också, vilket också lär bli en ändring på! Jag har ett mål , ett rätt orealistiskt mål egentligen, vilket kan vara en nackdel , men aa .. Jessica Simpson när hon är med i Dukes of Hazzard, Det är mitt mål !


Haha kan inte göra annat en skratta när jag tänker på det,
min mage kan ju aldrig bli sådär platt ..Men ajjaa x)

Ja som sagt, ett rätt orealistiskt mål .. Borde egentligen ha typ Beyonce eller Scarlett Johansson med put mage eller något? Tror fan inte min mage kan bli platt , kan inte tänka mig det iaf. Både Beyonce och Scarlett har superfina kroppar! men jag vill ha mindre rumpa och ben också. Men Beyonce har en riktigt drömrumpa ändå. Men Jusst nu är mina ben superfeta och rumpan är apstor ! Måste bli en ändring allstå , och det lär bli snabbt !



Vackra Beyonce , ett lite mer realistiskt mål kanske !
Fast ändå är det ju inte så stor skillnad..

Aja något sånt på bilderna ovan vill jag iaf se ut inom kort tid !
Påminn mig om ni ser mig äta godis !!!!


Tisdag 17 November

Ojoj dålig uppdatering .. Har varit hos alex hela förra veckan så det har inte blivit någon dator :)
Idag har jag varit i valbo iaf , hitta ett par skor, dock inte riktigt sånna som jag hälst vela ha , men dom var billiga så dom duger ;) En tröja åkte med hem också !
När jag var i valbo såg jag att Robin Bengtsson skulle komma till valbo på Lördag , Någon som har lust att åka in eller ;) ? hihi^ Svor den tiden han var med i idol att jag skulle åka in till valbo när han skulle komma dit !

Imånn ska jag kanske vaccinera mig mot svininfluensan, trotts att jag absolut inte skulle den först. Är väldigt rädd för de där sprutan alltså, får se om jag har mod att ta den imorgon...

Nu tänkte jag uppdatera ett nytt inlägg med bilder , det som jag skulle uppdatera sist , då det inte funka . Får se hur det går idag ! Sen blire säng och Prison Break !!! Byeee


Hotstuff ;)

XoXo/e.j ♥

Måndag 9 November

39 dagar kvar till Jullov !

Hejsan! Idag har det varit en lugn dag i skolan, och lugn dag efter. Har sovit sen halv tre typ. Och nu sitter jag hos erica och inväntar träning. Usch jag har ont i ryggen känner jag :/ Men måste träna eftersom mitt nya liv börjar idag, vet inte riktigt själv vad som innebär med det, inte så mkt mat och godis iaf !

skulle egentligen skriva mer saker och lägga in bilder men det funkar ju inte ..... fan vad sur jag blir !!!


bye! xoxo/e.j ♥

horoskop



aaahh idag vart jag lite rädd när jag läste mitt horoskop :s


Cause I'm just trying to be happy

Hallo! Kollade inte så mycket på matchen idag , lära vara barnvakt åt nelly , som kleta dreggel i mitt ansikte och spydde ner mig , lite pinsamt , mhm!
Erica fick åka in till sjukhuset för hon dunsa ner för trappen :o läskigt svullen hon var på armen ! Så mamma kom upp och skulle hjälpa mig ta hand om Nelly, Men väl på matchen dissa hon typ mig hela tiden .. Men det gick väl bra ändå , mamma och nelly åkte till torsåker efter halva peioden typ, då gick jag och sola , sen gick jag hem . Nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på musik.

Skit hungrig är jag , sugen på kinamat. Men man kan ju inte gå dit och hämta mat, då hinner det ju bli kallt:/ lär allt vänta tills erica och andreas kommer hem , så får dom åka och hämta !! Nu blire lite tv då, kanske någon film, nya med johnny depp kanske ? BYee !

xoxo/e.j ♥

So what if it hurts me?  So what if I break down?


Lördag 7 November

Hejs :) aa snön fick inte stanna iaf , men det är inte slask heller :) bara massa vatten pölar . hehe !
Vad ska man hitta på idag då ? Det blir nog att gå ner till hoforshallen och kollla på A-lags match med erica och mamma.. Men det är ju inge kul att kolla när inte alexander är med :/ Men har ju inget bättre för mig så..
Blir nog en kvart-tjugo minuter i solariumet också , jag ser död ut nu alltså ;o jises, måste få lite färg !

Aja nu ska jag .. byee !

xoxo/e.j ♥

Torsdag 5 November

Oj herre gud vad det snöar ;o börjar bli vitt nu ! Synd att snön förmodligen inte kommer ligga kvar, utan att det blir slask.. hatar slask! Idag har varit en dålig dag , har mått så satans illa, blir förbannad !

Men ikväll blire träning , hoppas det går bra ! Hejs !

xoxo/e,j ♥


something new


mohaha! brunett är hétt ;)


I longed for you, my love forever


All of my life Where have you been I wonder if I'll ever see you again And if that day comes
I know we could win I wonder if I'll ever see you again


Måndag 2 November

Hejsan :) Hemma i torsåker, kom hem för en timme sen typ, Har varit och tränat med dam och jun laget. Eftersom det var damernas träningstid så var det löpning före, shit vad lätt det gick , kändes som någon annan sprang åt mig !! föutom att jag var kissnödig så det gjorde lite ont i magen , men annars gick det skit bra ju ! På löpning iaf , sen på själva träningen gick det väll inte så bra..

Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på prison break tänkte ja :) Godnatt !

xoxo/e.j ♥




damnhot!


Söndag 1 November

Hejsan :) Idag är det den sista dagen på höstlovet, vilket är väldigt trökigt , hade inte klagat om man fick en vecka till eller så. Men men , tillbaka till skolan imånn alltså.. Har gjort lite olika saker på höstlovet , mkt innebandy , lite bowling, lite shopinng , lite festligheter och lite mys ! Ett bra och ett skönt lov har det faktiskt varit. 

Nu är jag hemma i torsåker och ska hoppa i säng närsomhälst ! Godnatt :) 

xoxo/e.j ♥ 

Slutligen vill jag gratulera Antonia Norling som fyller 16 år idag ! GRATTIS !