Onsdag 28 april

Hejsan :) Idag har jag gjort den skriftliga delen på nationella provet engelska, kan ju inte säga att det kändes som det gick bra, men ett G blir det nog iaf, om jag har tur!
Efter skolan så följde jag med Andreas till brankåren och sola, sen sprang jag också, de vart bara 3km idag. Men det är ju alltid något.
Och jag färgade nyss ut hårfärg färgat bort den där gräsliga utväxten som ständigt kommer ...

Gud jag som trodde denna vecka skulle gå fort, men inte då.. Längtar så enormt tills på fredag, det ska bli så hilma kul ! Ska ju som sagt fira min födelsedag med dom närmsta vännerna :) awsome!



Nej nu ska jag kila ;) byee !

xoxo/e.j ♥

27 april


Tack så hemskt mycket för alla gratulationer, facebook sms irl, tack! :)

Vad har jag fått idag då? Jo framförallt så har jag fått en cykel! Toppen måste jag säga, eftersom min cykel vart stulen förra året -.- Sen har jag ju fått utlandsresan till Turkiet. Godis skålar, pengar, träningskläder, carolina gynnings parfym mm.. Är väldigt nöjd!

Nu ska jag nog sova, imån klockan 8:15 har jag nationella prov engelska, skrivdelen :/ Fan måste man komma i tid också, inte det lättaste de inte. god natt ♥


Måndag 26 april

då är sweet sixteen dagarna snart förbi, imån blir man 17år! Inget speciellt med det tycker jag, men innebär ju att det är 365dagar kvar till 18år, och de smakar ju lite bättre ;)


min sweet sixteen tårta från förra året, riktigt tjusig :)

Idag har åkte jag med pappa hem från jobbet till torsåker, hade en tanke att jag skulle springa till torsåker, men jag ändrade mig och hoppa av i wall och sprang därifrån. har man fått lite träning idag också.
Och nu har jag precis bakat kakor, jag tror dom vart lite feta, och brända.. Men aa skit samma, jag suger på att baka, inte mitt fel ..


mina kakor jag bakat idag, som ser ut som typ potatisar :D

Nu håller jag på att kolla på Top Model, ska gå och kolla klart nu, sen efter det blir det hollywood fruar, undra om man ska spela lite sims efter det, det var ju visst skit längesen det :D

xoxo/e.j ♥

Söndag 25 april

Hallå :) Idag har jag hunnit med att vara till lager 157, ätit skit mycket mat, sprunnit och gymmat (Y) På lager hittade jag tyvär inget speciellt, en svart huvtröja, skönt till halvkalla dagar nu. Sen ett par skor som jag kollat på tidigare, så jag kände att dom fick följa med hem nu.


skorna, 350kr!

Nu har jag hållt på att prova massa kläder och har upptäckt åter igen hur låånga ben jag har, onödigt feta nu också, men framförallt långa iaf :o eller framförallt blek kanske ;) 
 

blek långben ;D

Nej nu måste jag försöka sova, imån ska jag lämna in papper om sommarjobb -.- sen skola .. efter skolan blir det att åka hem till torsåker och baka, en viss person fyller år på tisdag :)

godnatt , xoxo/e.j ♥

trött tjej kanske ?






why cant I look more like this ?? perfection ! 

fast nää ..

Haha någon som börjar bli trött nu och borde sova kanske ? Joo kanske de :) god natt ♥

megan fox, perfection!




why can't I look more like this ??? perfection!

Helt sinnessjukt hur snugg man får vara, liksom helt perfekt...

Lördag 24 april

Hejsan :) Idag har man varit på hoforshallen och lirat lite innebandy. Spelade först en match med junior laget mot 97 killarna, Sen med damlaget mot 95 (?) killarna, vart fan förlust på båda matcherna, men det var jämt!
Nu sitter man hemma i Torsåker, ska äta grillat här idag, Gottt!!! Sen får vi se vad som händer senare ikväll, hoppas man kommer på något att göra :)

ååååhh jag skulle vilja byta ut heeela min gaderob !!! Ut med allt gammalt och in med nytt !!! Fan för fattigdom alltså :(


sommar ♥ skoavslutning -09 . 47 dagar kvar nu :)

Fredag 23 april

Igår fyllde mamma år, grattis mor ♥

Så igår var det alltså kalas hemma i Torsåker. Känner att jag vill bo hemma ett tag, men jag vill verkligen inte bo just i Torsåker, Är så otroligt jobbigt att gå upp på morgonen.. Så otroligt jobbigt att åka buss.. Så otroligt jobbigt att man blir så beroende av skjuss ;/ Men ack så skönt det skulle vara att vara hemma ändå!

Hade bestämt med tjejerna att vi skulle hyra lokal till sista april eftersom vi inte fick vara hos Erica.. Men nu ska Emelie bort på sista så det blir nog att vara där ist , skit bra vaaaaaa :D

Nej nu måste läsa lite i min bok, har engelska nu, men vissa gör nationella. Hade ingen aning om att vi hade det idag :o Min tur på måndag säkert ... Usch blir så nervös av sånt där jag, speciellt med engelskan för det vill jag vara duktig på!

Onsdag 21 april

Hello :) Idag har man varit i skolan, sen sandviken, och sen har man hunnit med en promenad med jessica också. Nu ligger jag framför tven och kollar på nå skit :/ Äter godis gör jag också, FANDÅ säger jag bara, det måste få ett slut det hära, allt mitt ätande, jag är helt hopplös. jag mår verkligen skit dåligt över allt jag äter, förutom när jag äter. då går det inte att tänka på det. Då bara äter jag liksom.. bajs!

Skit tråkigt har jag nu också, känns som jag inte kommer kunna sova i natt, men jag måste verkligen upp på esteten imån,  såjag måste alltså sova .. aja Hejs!

xoxo/e.j ♥

we don't celebrate sundays..

Hallo, eftersom jag inte kan sova så kan jag väll slänga in ett blogg inlägg, har egentligen inget vettigt att skriva men något kan man väll kanske komma på ..
Har kollat på första säsongen av solsidan under kvällen, har bara något avsnitt kvar. Fattar inte hur jag kunde totaldissa den serien först. Är ju askul ju! Är så man ligger och skrattar högt, sen kommer man på sig själv och känner sig dum föratt man ligger själv och skrattar högt.

I helgen då, vad har hänt.. orkhandboll .. aa ♥
så mycket mer har inte hänt .. Så hade visst inget att skriva om den heller.

Nu kom jag på en sak, som jag hatar ! Och det är att jag inte är med personer som jag verkligen vill vara med och träffa oftare.. Och varför jag inte bara skiter i vissa som skiter i en. Jag önskar jag var med jessica oftare tex. vi bor brevid varran och träffas ändå så sällan , jag fattar inte !? Jennifer skulle jag också vilja träffa oftare, det är ju dock lite svårare eftersom hon bor i umeå. Om jag fick ta ledigt och om jag hade haft pengar så hade jag åkt upp till henne! Hälst flera gånger också, tycker det blir alledes för lite man träffas nu ju :( Finns fler personer som jag skulle kunna nämna som man träffas allt för sällan.. Men det är ju lätt att ändra på !



Nej om man åter igen ska försöka sova då, är skola imorgon så det är ju ett måste. Annars kommer jag ju inte komma upp. Imånn blir det nog en sväng ner på gymmet också, väl behövligt. Hur tränar man bort dubbelhakan ? Kan ju inte funka med att prata mycket iaf, för det gör ju jag.. Aja, gonatt ♥

In my life there's been heartache and pain, I don't know if I can face it again..


Glöm igår, lev för idag och kämpa för imorgon.

gårdagen kan jag inte förändra,
morgondagen vet jag inget om,
men gör jag det jag ska idag så kommer
morgondagen bli mycket bättre än gårdagen,det vet jag...


the notebook <3

Onsdag 14 april

Hejsan :) Igår var en väldigt skön dag, kom jag på nu ! Ingen särskillt jobbig skoldag, massa sol, gymmet med larssa, en promenad med jessica med lite glass, desperate housewives, såå aa en toppen dag ju !
Lära prova ben&jerry glassen som gb har fått ny iår. 26 jävla kronor kostade den !!! Det är ju helt sjukt, sen är det ju kartong papper ist för plast, säkert kartongen som gör att glassen kostar så mycket, dåligt! Men var helt okej god, inte såhär MMMMMM god var värkligen värd 26 kronor. Utan mer, mmm 18 kronor var den lätt värd ;) Så tyckte jag iaf, om ni fattar hur jag menar.


Idag känner jag att det är en bra dag också, Har precis kommit hem från skolan, idag har jag värkligen jobbat asbra! Och det var inte speciellt jobbigt heller. Och nu snart ska jag gå ner på gymmet med rebecka, sen ska jag äntligen hem till torsåker, var så länge sen och saknar att vara hemma.. 

Sitter och funderar över sista april, hoppas det blir fint väder! Så jag kan ha mitt kalas ute på ericas altan, om jag får vara där förstårs :) Jag ska fråga farmor om recept till hennes hemmagjorda daimglass, det tänkte jag bjussa på! Det är så långt i min planering som jag har kommit ;) 


 



378 dagar kvar tills jag fyller arton år! Jag har många nedräkningar nu ja.. 36 skoldagar kvar, 58 om man räknar alla dagar, SOMMARLOV!


Måndag 12 april

Hallå :) Jises vilket underbart fint väder det är, åå ääälska !!! Och ändå sitter jag inne nu framför datorn ;) haha. Har faktiskt varit ute idag, Har varit och käkat glass på time med klassen, och syster , och några till vare ju.

Nu har jag funderat länge på att dra mig ner till gymmet, men nej jag orkar inte idag .. Får bli imorgon ist!

60 dagar kvar till skolavslutning :) Å SÅ VIKTIGT !

slänger in två låtar som spelas mycket just nu !

The Offspring – Self Esteem
Hardcore Superstar – We Don't Celebrate Sundays

Lördag 10 april

Hejsan :) Det känns som det blir sån lång helg när man är ute och gör något på torsdagen. I torsdags var jag ju med några in till sandviken, på Kharma. De var rätt kul faktiskt. Tur att jag är så cool, annars hade nog några andra coola brudar dödat mig :o Hehe!

I onsdags var jag ju till Falun och hälsade på Moster och Kusin ! Tror lillen gillar mig alltså ;) Jag vet att jag gillar han iaf ! Varit att vi gick på stan också, ÄÄÄNTLIGGGGEN har jag fått tag i ett par svarta converse! Nu är det mina, och det känns väligt bra !




Happ, vad händer idag då ? Jag har ingen aning iaf.... Får väll se vad som sker! Hejs!

xoxo/e.j ♥

Onsdag 7 april

Hejsan :) Idag ska jag åka till falun med mamma och hälsa på kusin Otto!
Undra om vi ska gå på stan ngt? Jag skulle vilja ha en skit snygg buister.. Men jag tror inte jag kan inte hitta någon som sitter snyggt, man lär ju säkert ha skitstora snygga lökar, och de har ju inte jag ;/ damn!

Imorgon blir det Kharma med några roliga, Antonia Jessica Emma Rebecka & Linn va ? Ni är på allehopa ? Toppen ! Vi ses hos mig ;)


I party like a rockstar, Look like a movie star, Play like an all star, **** like a porn star !


Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning för falun, Bye!


xoxo/e.j ♥


Måndag 5 April

Ojojoj så tiden går, nu är det april också . Nu är det inte långt tills man fyller sjutton år, alltså inte så långt tills jag fylller arton heller ;)

Usch idag snöar det igen, det som åter igen hade börjat blivit fint och man hade fått den där vårkänsla igen, så ska pisssnön förstöra allt! jag blir så less!

Nu ska jag nog gå ner och springa lite på gymmet, hade planerat att springa ute idag, men när det vart sånt här väder så ångrade jag mig. Så på me löparbyxorna och ner på gymmet med mig, sen kanske jag kollar lite på fotbollsmatchen som är på stålringen, syster ska ju spela.

xoxo/e.j ♥

dagens horoskop


twisted&confused

There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad, afraid, confused, without a roadmap.
The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back...


påsklov

Äntligen är det påsklov, så otroligt skönt! värsta är bara att jag kommer ha tröttnat imån, för då kommer jag inte ha något att göra .. Men tror jag ska soova hela dagen iaf! Sen får man se vad som händer mot kvällningen.

Det är så otroligt jobbigt att heta evelina jönsson just nu, vet varken i eller ut. Vet inte vad man ska tro på ? Vad man ska göra ? Värsta är att du alltid kommer sitta kvar, du kommer aldrig försvinna.. Men man kan ju alltid göra det mindre smärtsamt ;)

ARSELLÖGNARERÖVIDIOTJÄVELSAJAGLÖGNARE?LÖGNARELÖGNARE!

att kalla dig idiot är egentligen en förolämpning mot alla idioter..


Nej nu ska jag försöka somna så man slipper tänka så mycket ... godnatt! xoxo/e.j ♥