Söndag 28 Februari

Mjo hejsan! ehm har nog inget speciellt att skriva.. Imån ska jag mamma och erica åka till falun och hälsa på kusinen otto :) lillbebis! Nu vet ni de !
Så jag ska väll försöka sova jag då.. försöka .... godnatt!

varför säger jag bara ? var väll himla onödigt ... fattar ingenting.. h u r t ! 
 
ingen förstår, ingen kommer någonsin förstå..


I'm so freaking pissed!

ÅHHH jag blir så oerhört förbannad nu alltså !
Jag har hållt på att titta på klänningar på nelly.com dom senaste dagarna för dom har fri frakt denna vecka! Så hittar jag en klänning som jag bestämmer mig för att kanske köpa,även fast jag är fattig, men tänkte köpa den och spara till skolavslutningen eller något. Aa så när jag ska visa erica vilken jag menar, tror ni inte dom är slut då ? JO! Mén det tog jag rätt okej ändå, sen nu går jag in på Kenzas blogg, då har hon köpt den vetu! sen har hon sagt att det fanns några kvar och att det var fri frakt , inte konstigt att dom var slut !! Så nu är jag förbannad! Det var ju MIN klänning .... åååhhhhh , känner att jag verkligen vill ha den nu ju :( fan vad gud hatar mig, han gör mitt liv till pest och pina fan !


Den rosa klänningen var den jag hade tittat på .... MORR !

Nej nu går jag och lägger mig och sover bort denna ilska jag har just nu , får se om det blir vablo eller herrmatch imån! Godnatt!

Fredag 26 Februari

Hello! Idag har man varit i skolan och jobbat lite. Klockan fem åkte man till aero step och körde ett spinningpass, idag var det åter igen väldigt jobbigt. Men skönt att man har gjort det iaf. Det ska jag fira med att äta tacos! Sen blir det nog morötter och dipp också, fredagsmys!

Nu är det dessutom sportlov, det gillar jag otroligt mycket! sova sova sova !

Idag fick jag hem paketet från HM, fick de beiga shortsen och den gråa tröjan , hmm det var för stort båda grejerna ... tråkigt :/

Nej nu ska jag gå och laga mat , för emma och erica babblar ju bara, låter som om de inte blir nå mat gjord. lär reda upp det här nu  !

byebye !

Torsdag 25 Februari

Hejsan! Kom hem från skolan för en timme sen typ.. Nu sitter jag och väntar på att gå på träning, känns lite segt eftersom träningen inte börjar förns halv sex. Så tänkte kika lite på tven för att få tiden att gå fortare! Sex and the city börjar om 10 min, sen är det oth :) Sen vips är det dags att börja göra sig klar för att gå till träning, låter som en bra plan det här !

För någon dag sen klicka jag hem lite kläder från H&M, usch gillar inte att skicka efter från internet, jag är så kräsen och det mästa passar ju inte :/ Men det vart iaf det här :



jeansshortsen

Självklart så nu när man kolla på H&M's hemsida så hittar man ju mycket mer man vill ha! Men aa jag har inga pengar :/

Nej nu blir de satc och oth :) bye!

Onsdag 24 Februari

Hejsan! Hemma från skolan idag, fattar inte vilket vrak man är ... Fast är inte bara hemma av den anledningen, har nå jävla utslag i ansiktet och jag kan inte fatta vad det är !? ser förjävligt ut iaf ! Men jag tror det börjar gå bort, var mer igår ikväll tror ja. Blek som en jävla alvedon är jag också ! fyfan, kan inte ens se mig i spegeln längre, usch helt sjukt hur man ser ut ;(

Igår så satt jag och prata med mamma om hur blek jag är. Sen när vi skulle äta så säger pappa : Men evelina vad blek du är, du ser ju ut som ett lik! Hmm mjo tack JAG VET ! hehe^

Idag skulle jag behöva att vara till skolan, eller iaf följt med när min grupp ska åka till göransonsarena. Nu kommer jag ju inte kunna vara delaktig när man inte kan följa med på det där .. Känner mig så dum när man är med i en grupp så liksom bara hänger man på och inte gör något, för jag brukar bli irreterad på sånt.. Vill ju inte vara så mot andra :/ Men jag känner verkligen att jag inte kan gå ut...

Så idag blir det nog bara att ligga inne.. blir ju inte brunare av det, men klarar inte av att gå ut...


hej jag heter evelina och jag är död :o blek!

ja må hon leva, ja må hon leva ........



Grattis till jessica lundström, som fyller hela 17 år idag!
hoppas du har haft en bra dag :) och tänk, bara ett år kvar nu!!


Tisdag 23 Februari

Heelo! Som ni märkt har de inte blivit så mycket uppdatering senaste tiden, har mina anledningar till att inte orka skriva. Orkar egentligen inte nu heller, men fösöker.. Försöker med mycket jusst nu..

Jusst för tillfället är jag i Torsåker också.. jag som älskade mitt rum i hofors, nu är jag mäst ledsen när jag är där, beror väll inte bara på rummet, men det känns en aning tungt att vara där ..
 Aja hade bara engelska idag i skolan, så nu är jag hemma och sitter och ritar. Ska nog ta mig ett bad, känner mig så sliten, ont i kroppen och knoppen..


mitt rum i hofors, fast nu är hjärtat svart av vissa anledningar.

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you

du tycks aldrig kunna förstå, kanske är bäst så .. men det är otroligt synd !





When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

 


Bestupid by; DIESEL

Diesel's nya kampanj, KUNG!! :D


fuck it


melike melike!


Fuck what i said it dont mean shit now

ÅÅH så hilma mycket hat&ilska!

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut ..


oh yes i did ..



Vill inte tänka mer men jag kan inte sluta hoppas, men allting är på låtsas och detta måste stoppas!
man måste tänka framåt för att orka morgondan, men det är svårt när inget längre är som det ska..



Fredag 5 Februari

Hejsan :) Idag så börja dagen bra, och vart lite sämre.. sen vart den bara bättre och bättre.

Efter skolan åkte jag hem till torsåker en sväng, där fick jag en tidig namnsdags present :D:D:D iih är så glad, fick addidas tröjan jag velat ha, tack mamma ! Sedan åkte vi upp och kolla på dammatch med emma.


NAJS, minminmin ♥

Efter den så åkte vi till antonias moster där hon och jessica var. Vi kollade på Gforce x) jag sommnade visst , så bra var den ;) sen spelade vi lite spel (med andra ord) jessica och antonia vann på fusk -.- aja om dom känner att dom vill de och mår bra av de så lär ju emma och jag låta dom vinna, men vi vet ju vilka som egentligen skulle vunnit ;) Hade iaf en jätte kul kväll med brudarna, borde göras oftare tycker jag !

Nu ska jag sova, så jag är väldigt utvilad tills imånn då det är match hemma mot långshyttan, otroligt taggad är jag !!! brukar inte gå så bra när jag är för taggad, brukar inte gå så bra när jag inte är taggad heller, är nog helt enkelt inte bra haha.. Aja men taggad är jag iaf ! 14.30 Hoforshallen !

GodNatt xoxo/e.j ♥



mcdreamy♥

Onsdag 3 Februari

Tänkte jag skulle uppdatera innan jag lägger mig och sover :) Idag så har jag haft en träningsfri dag -.- vela egentligen köra core idag, men erica kunde inte och emma vela inte .. dåligt ! Blir dubbelträning imånn då kanske .
Imånn är det åter igen den där dryga estetiska verksamheten, jag vill inte ! vill inte alls gå till skolan längre , det värsta stället som finns jusst nu känns det som, vill bara komma bort! men jag är ju visst fattig :'( fan vad livet hade varit enkelt med pengar, jag tror mer på pengar än på kärlek förfan !
Kan man göra ett konto som man sparar pengar på? om det går så ska jag göra det, vet precis vad jag ska spara till!

Nej nu ska jag försöka kolla på The Hangover, har försökt kolla på den i flera dagar i andreas cp blueray, men det funkar ju inte ? det har funkat förut :o men nu ska jag försöka i datorn ist. blue ray är ju bara skit de.. godnatt! 

xoxo/e.j ♥ 

Forget people from your past, there is a reason why they didn't make it to your future.

Tisdag 2 Februari

Hejsan :) Idag har man varit i skolan, nu när jag tänker efter så har jag inte gjort någon ting i skolan idag, bara setat av tiden typ ... opps! Aja, har ju varit där iaf! Var nära på att jag höll på missa första lektionen idag. Vaknade 8 men förvånadsvärt så hann jag dit till 20 över, 5 min sen bara alltså!

Nu har jag ätit en otroligt god tacolassange, ska göra mig klar föratt gå ner på BodyPump snart! Var tveksam på om jag skulle gå idag eller inte, sen kom jag på att jag vill äta lite gotti ikväll till finalen i Paradise Hotel !

Japps, borde göra mig klar, byebye !

xoxo/e.j ♥


den första är klänningen jag köpte sist när jag shoppa, resten är vill ha :)


Måndag 1 Februari

Haalåj! Kom hem från ett pumppass för en timme sen typ, nu har man duschat, tänt ljus och erica håller på att laga ris&bacon! Så nu ska man äta sen blire att krypa ner i soffan och kolla på tv, outsiders och sen paradise hotel! :)


xoxo/e.j ♥

my heart still feels divided

Alexandra Burke Feat. Flo Rida – Bad Boys