Lördag 30 Januari

Hellu, Sitter hos erica och väntar på att jag ska gå ner på samling, match i gävle idag mot ggik , tagggaaa =D
Får se sen vad kvällen erbjuder, hoppas på något roligt !


Min nya pojkvän, han vet bara inte om det än ;)


Torsdag 28 Januari

Hejsan :) ååh så härligt med torsdagkväll ! det innebär att det är fredag imånn :D skönt som satan må jag säga ! Kom hem från innebandy träning för en stund sendan, Idag har jag varit i skolan, estetisk verksamhet, lika pinsamt som vanligt -,- Sen efter skolan drog jag med syster andreas och nelly till valbo.
Självklart så hittade jag jäääättte mkt fint eftersom jag inte har så mkt pengar kvar. Skulle köpa en klänning för 300kr men jag lära kolla på kortet först så jag hade pengar , hur mkt tror ni jag hade ? 0.49 jävla öre !? wtf !? Vad lägger jag alla min pengar på då :o Fick låna pengar av erica tills imånn, för klänningen lära köpas, min nya kärlek, helt klart !

Hade tänkt slängt in lite bilder på klänningen, och på en tröja som jag ska köpa nästa vända till valbo tänkte ja .. Men jag hittar inte saken man överför bilder med ... får bli en annan dag !
Hittade enormt mkt snygga skor också, ett par som var skit coola, men inte min smak egentligen tror ja. haha ! Men kan inte lägga in bilder på dom heller :/ hittar dom inte på internet ...

Nej nu ska jag ta lite käk och sätta mig framför tven, sen blire sängen :) godnatt!

xoxo/e.j ♥

Onsdag 27 Januari

Hello :) Idag har jag haft en vilodag, inte tränat någonting , skönt !
Jusst nu är jag hemma i torsåker tom, första gången på hur länge sen som hälst känns det som..
Men imånn lär man gå upp dubbelt så tidigt eftersom bajsbussen går kvart över sju, skulle inte förvåna mig om den inte kommer alls. FAN ! tror mitt busskort ligger kvar hos erica, smart evelina ... Tänker inte betala -.- inte en krona jag lägger ner på X-trafik ! Dom har visat att dom inte tycker om mig, aa så nu har dom en busskund mindre, om jag inte åker på skolkortet förstårs ;)

Nej nu ska jag hoppa i säng, läsa tidningar. Solo !

godnatt xoxo/e.j ♥


självpoträtt made by; me ;) haha !

21.45

Nu är man hemma från spinning och innebandy ! Det gick så otroligt dåligt på spinningen så jag kände att jag inte hade samvete att skippa innebandyträningen. Så det vart innebandy också. Men värsta dåligt att emma inte tyckte det var så speciellt jobbigt på spinningen, jag håller verkligen på att döö! Eller idag var det hjärnan som sa nej, skulle säkert orka mer men då hade hjärnan givit upp :/ dåligt!

Nu ska jag kika runt lite på internet om olika linjer, sen blire det paradise hotel :) sen sängen, läängtar !

xoxo/e.j ♥

DET ÄR DAX NU !

slänger in en bild på sötast ♥


Måndag 25 Januari

Hello :) Kom hem från skolan för en stund sedan, har fixat ett möte med syon sussane på onsdag, ska välja om gymnasium. Är inte helt säkert om jag kommer byta eller hoppa av, men ska söka om ifall det blir så att jag vill börja på något nytt. Men fortfarande så vet jag inte alls vad jag vill gå, kanske dum idé alltså ? Men jag kommer aldrig klara 2 år till på Barn-och Fridtid.. Känner att jag skulle vilja gå i falun eller gå frisör , Men jag vill inte pendla.. + att på frisör kommer jag aldrig in.
Man ska inte ha pojkvän när man väljer gymnasium iaf ! Inte föratt han hade någon betydelse med valet att byta till BF, Jag vela först inte gå bf föratt jag visste att vi skulle få ha lektioner med varandra, kände att det skulle bli fel då..  jag visste ju inte vad jag vela så jag valde mellan sp och bf, och då vart det lätt bf ! Där han hade betydelse var att jag inte vela flytta till falun, och jag orkade ju inte pendla. om jag inte hade haft pojvän så hade jag säkert flyttat om jag fick. Då hade jag fortfarande gått kvar i falun säkert. Nu skulle jag lätt kunna flytta känner jag!  aja, skit i pojkvän när ni väljer gymnasium iaf, sorry to say it men det kommer inte hålla endåså ;)

Ikväll blir det träning , antingen spinning och innebandy , eller bara spinning -.- Har lovat emma att följa med henne på spinning, ska hon få smaka alltså! Får se efter den om jag orkar innebandy också !

Nu ska jag kila in till tvrummet och kolla på one tree hill ♥

xoxo/e.j ♥

What I'm going through is hurtful..


Lördag 23 Januari

Hallåj :) Idag (igår egetligen) så har jag varit med emma och shoppa ! Hittade faktiskt lite fynd. En tshirt typ, en cardigan, leggins och en BH , niice =)  När jag kom hem från gävle så åkte jag hem till torsåker och åt god mat! Sen upp till hofors på festligheter, kul kul ! Så nu när man kommit hem så kanske man så gå och lägga sig, sitter och äter rostade mackor, och det är så gudomligt gott alltså! Nej nu blir fan sängen och dö!

godnatt xoxo/e.j ♥


en evelina och en frida! en vit och en svart ;)


OKEJ !?  hahaha x)


21;15

Hemma från träningar nu, gick 10 minuter tidigare från innebandyträningen så jag skulle hinna med BodyPumpen också, toppen ! Funderade på att vara med på damernas träning också, men jag kände mig inte så taggad till mer innebandy.
Gymkortet är fortfarande inte fixat, kommer ju inte in där eftersom jag inte har något kort.. och lapparna som ska fyllas i ligger där inne -.- åååhh!Nu ska jag nog ta lite youghurt och kanske en toast innan jag går och lägger mig och kollar på one tree hill ♥ godnatt!

xoxo/e.j ♥

:'(

Torsdag 21 Janurai

HejHej :) Another day is going by, I'm thinking about you all the time.. Idag har man varit i skolan, as usual -.- och nu sitter man hos erica och ruttnar,  väntar på innebandy träning, vill gå på bodypump idag också, men jag har för mig att det var samma tid :/ dåligt! Gå ner och fixa gymkortet ska jag göra idag också, på tiden måste jag säga.

Nej idag hade jag ingenting att skriva ...


Group 1 Crew – Forgive Me
I only fear that I don't have enough time left
To tell the world that there's no time left....


Har börjat lyssna på denna låt igen, detta är en låt som aldrig blir dålig alltså !

xoxo/e.j ♥

Onsdag 20 Januari

Hejsan :) Nu har jag slutat, hade bara individ och samhälle + matematik idag, svenskan var tydligen inställd.
Jag får panik och ångest nu, panikångest (?) he he ^ Finns ju ingenting och göra ... Får panik när jag tänker på imånn, då jag inte heller kommer ha någonting att göra, tänker på helgen då jag inte heller kommer ha någonting att göra .. MÅSTE HITTA PÅ NÅGONTING , MEN VAAAD !? det är krissituation alltså ;o Det är inte såhär jag vill minnas mit liv när jag blir äldre, fan heller ! Ryck upp dig !

Tror jag ska sätta mig på bussen klockan 12.15 och se vart jag hamnar , så får jag vara hemma igen till klockan halv 8 (?) då det är Core :) Byeee !

xoxo/e.j ♥


(hoforsrocken)  allt är upp o ner :(                             fin stjärt btw , tack !

Tisdag 19 Januari

Känner att man kanske ska börja blogga igen lite lätt :) Idag har jag dock haft en vääldigt dålig dag.  Men ändå har det varit en bra dag, känner mig ledsen glad, väldigt blandat helt enkelt.
Men både bra och dåligt, av vissa olika anledningar! Men har svårt att somna när jag känner såhär, vilket är drygt som tusan ...

Imånn (onsdag) blire att gå till skolan -.- sen på kvällen blir det träning, core ! Jag har aldrig provat det, men någon gång lär ju bli den första! Ska väll försöka sova då.. Och hoppas på att mobilalarmet ringer imånn. Har tagit mammas gamla mobil nu eftersom min är sönder, men hennes mobil är visst jätte dålig och jätte dryg -.- Tar ju evigheter att skriva sms ...  Aja, godnatt!

♥McDreamy!

Kom på att det är ju den 20 Januari nu ! Vilket betyder att moa och jimmy har beräknad födsel idag :) iiih så spännande att deras lille kommer när som hälst, önskar dom all lycka till !


haha hittade en rolig bild på moa sen hagatiden :D sakna!


try sleeping with a broken heart

And all the time you were telling me lies

So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold onto the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without youAlicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart


My love for you was strong enough you should've known

bloggpaus

Blir nog inte att skriva blogg på ett tag, känner att jag har ingenting att skriva eftersom jag varken gör något eller har några känslor kvar.. är helt tom ! :( Tror detta är en sjukdom alltså ...

I'm so tired of being here

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me, I've been alone all along..

We both know I'm not what you, you need.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?Måndag 4 Januari

Hejsan :) Idag har jag varit till valbo en sväng och bytt en tröja.
Sen har jag varit och spelat hockey med Rebecka Emma och Antonia, såå jävla kul vare. Jag fick till den snyggaste vurpan också , yää! Var ganska konstigt, kändes som jag tappade hjärnan när vi skulle börja spela eller något :o Jag brukar vara feg, men det var jag inte alls nu. Nu körde jag på som fa-aan !
Är det kvällsåk i hoforsbacken imånn ? isf, någon som är sugen på att åka eller ?? Jag vill åka !!!


emma rebecka antonia evelina

Jusst nu sitter jag hos alexander och han sitter och gejmar, forza ngt ? Onödigt vetande.
Ska väll gå och lägga mig jag då :) Godnatt !

xoxo/e.j ♥

Avatar

Nu har vi varit och kollat på Avatar..
Alltså jag tycker inte den var så bra som alla säger :/
Inte riktigt min smak av film lär jag säga.
Men jag tycker filmen var riktigt bra gjord!
jag skulle också vilja vara en Avatar, dom är ju värsta fina,
och där dom bor är det ju också värsta fint, sagoland!


Nu ska vi sova, godnatt ♥

Lördag 2 Januari

Hejsan :) Igår gick jag och lag mig halv 9 :o ! haha , jag somnade inte och sen ringde alex, så jag slapp ha fredags mys med mig själv. Emma Sjöstrand var här tidigare och hade sitt wii med sig, så vi spelade lite sånt och åt tacos :) kul!

Just nu har jag precis målat klart naglarna , vart superfult... Väntar på att min kärlek ska träna klart, vi ska åka in på bio idag.  Vi ska se Avatar, vad jag har hört så ska många tycka den är bra, men jag tycker den bara värkar konstig ju.. Får se sen vad jag tycker, hoppas jag kommer fatta den!


min kärlek<3

iihh så snyyyggg ! Aja nu ska jag börja göra mig klar , byee!

xoxo/e.j ♥

Fredag 1 Januari 2010

Gott nytt år !

Har en känsla att detta år inte kommer bli gott... inte kul! Aja hoppas iaf alla andra får ett gott nytt år :)

Gårdagen tillbringa jag med några stycken hos linn, vart lite spel och singstar. Sen gick vi ut vid tolvslaget och träffa lite folk.

Jusst nu sitter jag hos erica och har skit trökigt, ingen är hemma.. Men dom kommer nog snart , senare blire tacos och fredags mys med mig själv antar jag. bye !

xoxo/e.j ♥

I love you more than I should, so much more than is good for me...