Söndag 30 Maj

uppdatering är inte min bästa sida nuförtiden märker jag.. har inte så mycket att skriva, fast haft saker att skrav har jag nog allt. men nu har jag helt enkelt glömt bort bloggen.

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, ska hoppa i duschen nu typ. Sen tänkte jag ha en liten 'ego-kväll' måla fila klippa och måla naglarna, och gör lite annat skit. Kolla på desperate housewives ska jag också göra!

Imån äre skola igen, inte långt kvar till sommarlov nu inte. ca. 6 skoldagar kvar, jises! Tycker de borde blir varmare ute nu, är inte alls så varmt som det brukar vara såhär på försommaren! Jag tycker inte det är stekigt varmt, de vill jag ha! jag vill kunna ligga ute och sola. Får hoppas det blir bra väder denna vecka iaf, över bessemer trotts allt!!! Imån kommer jennifer hem också :D:D många tummar upp på de!


god natt, xoxo/e.j ♥

Onsdag 26 Maj

Hejsan :) Kom hem från hofors för ett tag sedan, har gått i skolan och gymmat lite idag! vart löpning på ca.30 min och sen körde jag lite armar axlar typ . Men usch idag var det riktigt jobbigt, kände mig riktigt svag efter springningen, som dock gick väldigt bra (y). Men aa idag var det filmmjölksarmar iaf ..

Sitter och funderar på mina rester i skolan, borde man ta tag i dom kanske ? Den frågan ställer jag mig varje dag, och ger mig själv samma svar varje dag också. Men tar jag tag i det då? Neej ;/ vad är det för fel på mig? Sjuter upp på allt.. Nej nu vart det jobbigt att tänka på det, nu går jag och gör något annat! ;)

Byebye, xoxo/e.j ♥


varför kan jag inte se ut som jag gör på vissa bilder? som denna t.ex....

/

When you love, you get hurt
When you get hurt, you hate.
When you hate, you try to forget.
When you try to forget, you start missing.
When you start missing...
You'll eventually fall inlove again..


victor hedman





mmm I'am in looovee ♥ victor hedman
lite lik robert pattinson, right? fast mycket snuggare såklart ;)


Fredag 21 Maj

f r e d a g ♥
men just denna fredag är dock inge bra, eller alltid skönt med fredag, men så tråkigt när man inte har något att göra.. sen är det som ingen är hemma här hos erica heller.. erica är på tjejkväll hos katrin, andreas och nelly går och lägger sig nu, och jag sitter här helt ensam och kollar ut genom fönstret ihopp om att se något roligt, inte ens ninjakid är ute idag :( snacka om att man har tråkigt liv! man kanske skulle hängt på moas plan, den lockar nu, men det börjar kanske bli sent att komma på de nu .. blir nog att lägga sig och mysa med godisskålen till ett par avsnitt av desperate housewives!  eller så kanske man borde ;) fast nääe :/

bye;)

xoxo/e.j ♥

carolina gynning




Carolina Gynning, kanske Sveriges snyggaste kvinna ? guuu


Onsdag 19 Maj

HejHej :) Nu är jag i Torsåker och har äntligen provat mina klänningar ! Och dom är toppen, framifrån iaf. Från sidan ser jag ju skit stor ut eftersom jag har sån stor röv, men det är smällar man får ta, för annars så var dom ju jätte bra!
Kan tänka mig med dom där i soliga turiket med ett par solglasögon, snygga skor och en brun kropp!
Eller bara på en sommarkväll här i svergie, men aa en brunbränd kropp! Svårt att få de när man heter evelina jönsson .. Men får försöka jobba på brännan i sommar.




Dagens träning har varit att springa 2.5 + gym. Just nu har jag verkligen tröttnat på att springa, måste nog göra något annat ett tag nu som omväxling.. Jag tröttnar så lätt om man tränar på samma sätt för länge, men vad ska man göra nu då? Lösa ett nytt kort på aerostep kanske ..

Nej nu ska jag göra något annat, Hejs!

xoxo/e.j ♥

Tisdag 18 Maj

Nu har mina klänningar anlänt på Ängsvägen. Tyvär så är jag i hofors och kan inte prova dom nu och så, Blir att åka hem till torsåker efter skolan imån. Fast först ska jag nog klämma in ett träningspass också.

Idag så har jag sprunnit 2.5 och sen gick jag ner på gymmet med emma. Fan trodde jag skulle dö när jag sprang, eller inte dö , men bokstavligt talat skita på mig eller spy ner mig, mådde jätte dåligt efter ett tag jag hade sprunnit. Sprang hela vägen iaf, tid 12.55 . Vet inte om det är bra eller dåligt ?

Nej nu ska jag slänga mig framför tven och kolla på desperate housewives ! godnatt :)

xoxo/e.j ♥

Måndag 17 Maj

Hejsan :) just nu är det en fas i mitt liv då jag känner mig som en riktigt livsnjutare, haha. Igår hade jag en underbar söndagkväll, badade och skrubbade kroppen så jag vart riktigt ren, lag mig i sängen och åt ben&jerry glass (cookiedogh) medans jag kollade på desperate housewives.

Idag så hade jag sov morgon till 1310. (troddejag). Vaknade iaf när erica och nelly gick upp klockan sju och kunde inte somna om för jag var så hungrig. Gick ner och gjorde mig rostmackor och yoghurt, tog med mig de upp i sängen och kolla på tv. Tills jag somnade! Sen vakna jag vid 10, då gick jag ut och njöt av solen hela förmiddagen, grillade hamburgare. Sen gick jag till skolan, och gjorde nästan klart mitt fritidsarbete! (y).

Kanske inte är livsnjutning, men jag tycker det känns som så :) Fast finns ju både för-och nackdelar med det. Man lägger ju på sig några extrakilon märker jag, Eller nä , har tydligen gått ner 2 kilo nu igen. Men det syns inte, syns bara att jag gått upp! Men jag ska nu försöka bli en sund livsnjutare, och bygga mycket muskler ! mohaha!
Läser nu en blogg som ger mig motivation, jag lär ha ett mål om jag ska kunna göra något


sofi lindberg - kunde jag, då kan du!


Idag har jag även varit på handledarutbildning på lenas trafikskola, så nu lär ni se upp i trafiken! För nu ska jag ut på vägarna och köra !  Men nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp i skolan, imån börjar jag 0815 -.- godnatt!

xoxo/e.j ♥


WWW.NELLY.COM

Dylan corsage short dress SEK 259, Vero Moda - NELLY.COM Dylan corsage short dress SEK 259, Vero Moda - NELLY.COM
hem klickat ;)


Söndag 16 Maj

lite dålig uppdatering nu va ...

Har precis kommit upp ur ett skönt bad. Ibland när man duschar eller badar så känner man sig extra ren efter, så känner jag nu! Kanske är det för att man känner sig extra skitit innan man duschar eller badar? Aja, känner mig super ren och fräsh nu!

Igår grillade Emma Jessica Antonia och Jag hemma hos emma, gjorde inget mer speciellt men ändå så var det väldigt trevligt! När det är vi fyra så blir det alltid trevligt tycker jag , tummen upp för det !


bästa ♥ eftersom emma ska vara tönt och klippa bort sig själv från varje bild så får de bli såhär!

Nej nu ska jag slänga mig framför tven och kolla på massa desperate housewives!

xoxo/e.j ♥

Onsdag 12 Maj

åå jag blir tokig på alla dessa nationella prov! går ju inte alls bra på skiten .. Dom är ju alledes för långa och invecklade! Man borde kunna lägga upp dom bättre tycker jag!
Idag har jag gjort nationellt prov, i matte. Gick helt åt skogen kan jag lova, är det meningen att man ska fatta sånt där skit, meningen att man ska kunne de ? 

Engelska nationella proven var typ förra veckan. Dom proven är ju alledes för långa :o man hinner ju tröttna innan man kommer till hälften, och då blir det bara kattskit av resten.. Tycker dom borde ändra lite på proven ja , kanske göra flera små ist för ett skit långt, jag klarar inte av de när det blir för mycket iaf ..  

Nu ska jag väll snart bege mig tillbaka till skolan, har svenska sen slutar jag. Efter skolan blir det troligtvis gym. Har lite träningsverk från springningen och gympasset igår. Men ska träna armarna idag, igår körde jag ben. Så det ska allt gå :) Hejdå!

xoxo/e.j ♥

Måndag 10 Maj

♥Hejsan :) Sitter hemma hos erica nu på lunchrasten, har långlunch, tråkigt att sitta i skolan då. Har precis haft idrott, sprang slingan idag. Ska tillbaka till skolan tio över ett, slutar halv fyra. Undra om de blir lite gym då kanske, óm jag känner att jag orkar efter skolan. Annars blire väll en lugn kväll hela kvällen, tv kväll ikväll, top model och hollywoodfruar (Y)

Igår städa jag rummet lite lätt i hofors, damsuga golven, damma av möbler och bytte sängkläder. Finns det något skönare att krypa ner i en säng med nya sängkläder? Nej tror inte det va! Skit sköönt. Mitt fina rum förtjänar en plats i bloggen, igen .


sängkläder, jysk 270:-

xoxo/e.j ♥

Söndag 9 Maj

grattis kusinandreas som fyller år idag!

Har varit lite dålig uppdatering nu ser jag .. Har väll haft annat för mig antar ja!
Igår åkte jag och rebecka med susanne och kolla på innebandy i Mora. Skönt att man gjorde något, så man slapp sitta hemma och inte göra någonting alls.
idag är det söndag, som alla söndagar är det ju väldigt segt. Sitter hemma i torsåker nu, men ska nog snart hem till hofors, idag ska jag städa och bädda rent i sängen där, har köpt ett nytt påslakan :)

xoxo/e.j ♥



Because of you
I will never stray too far from the sidewalk,
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt,
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me,
Because of you
I am afraid....

Onsdag 5 Maj

Grattis till kusinemma idag :)

Kom hem från skolan för en stund sen, gjort matteprov som jag inte tror det gick så bra på. fan fan fan :( orkar ju inte få fler omprov nu på slutet..
Nu sitter jag med träningskläder och ska snart gå ner till gymmet. Känner att jag inte har orken nuförtiden, men jag måste!

i love music



när man hör en riktigt bra låt så känner man sig som lyckligast ,
i ca. 3 minuter !
men åååhh, går inte att beskriva min kärlek till musik,
det som ligger närmast hjärta just nu, musiken kan jag släppa in i hjärtat..
finns inte mycket som kommer in där längre..
kände att jag vela dela med mig av min kärlek ;) hehe.  

most played <-- brasaker!

 


Söndag 2 Maj

ååå dessa trökiga söndagar, fyfaro!
blir nog att gå med erica och kolla på fotboll så man gör någonting idag iaf.. känns dock inte så lockande eftersom det är så drygt och tråkigt att kolla på fotboll.. men men finns ju inget annat att göra så ;/

just nu sitter jag och kikar på klänningar på nelly.se hittar lite fint faktiskt, denna :

Plain Cross Salior Dress SEK 529, Rare Fashion - NELLY.COM

vill ha !


.... uoyevolsyawlalliwI

Lördag 1 Maj

Hejsan :) Då var sista april över, det som man har längtat till sååå mycket.. Vart inte så mkt YÄÄE som jag hade tänkt mig, alla var så .. off ? Men det kul iaf ! Fick jätte fina presenter av mina vännor, tack ♥ daimglassen vart välldigt god den, lämna den hos emelie, för annars hade jag gått och småätit hela tiden.

snorungar som bara ska lägga sig i och vara onödigt dryga, pissoff! tack, nu har jag fått det sagt också :)

Nu ska jag nog stoppa i mig något att äta, seeg lördag ;/ byye !

xoxo/e.j ♥