New Year Look ?

Funderar på om jag ska skippa att köpa ny klänning till nyår? Har denna blåa som jag endast använt i Turkiet en gång som jag tycker är skitsnygg!! Tappar man några kilon tills då så är det ju perfekt (Y)

Skulle knäppa i spegeln men det vart skit dåligt, sen skulle mamma knäppa på mig, men hon kan ju inget så han få lite damp innan de vart klart. HAHAHA klaga fan inte på hållningen, vela inte kolla in i kameran!


slänger in spegelbilden iaf med!
Klänningen är köpt från Gina Tricot, kosta nog 399 kr!

xoxo/e.j ♥

Tisdag 30 November

Idag har jag varit i skolan, jobbat in de jag missa igår när jag var hemma, sen har man ritat lite. Gick som vanligt piss. Vafan, när det går såhär dåligt ångrar jag verkligen att jag valt de här, varför kuna jag inte hålla ut 2 pissiga år i hofors, nu blir de ju 3 pissiga år i falun ist.. suck!


fan vad mörkhårig jag var ser jag nu ;o

Förövrigt sitter jag och lyssnar på massa Melissa Horn nu, så gudomilgt bra ju!

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags.
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är...


Världens bästa Emma !

Idag är det inte vilken dag som hälst, utan de är min bästa väns födelsedag ! Emma Larsson 17 år, Nu är det bara ett år kvar till 18 för henne med.  Hoppas du haft och har en toppendag idag, det är du värd! ♥



Tack emma föratt du finns och gör min vardag så mycket bättre, ingen evelina utan emma :)


Jag vakna med huvudvärk och sten i mitt bröst....



jag låter låten få tala för sig själv..


I have the time of my life !

Idag ska jag gå lös till den här låten ! Så sjukt taggad man blir av den ! Looove it ♥
(ge den någon chans, är inte skit bra första och andra gången, då är bara refrängen bra. Men vääänta bara!!!!)

http://open.spotify.com/track/34q1KaLX8h73xE06xPBmNB

Fredag 26 November

Ooh så skönt med fredag !!

Nu ska jag kanske ner på ishallen och lira lite puck och klubba! Är väldigt tveksam, vågar ja verkligen? Ska nog ner dit iaf, sen får jag väll se om jag vågar när jag väl kommer dit. Ni ska veta att jag kan stå på ett par skridskor, men det är nästan så jag inte kan, kan inte bromsa, tur att de finns sarg, annars hade jag varit körd. OCH JAG FÅR INTE RAMLA, då kommer jag aldrig komma upp !

Taggar med lite centerfold och TNT nu ;) Mahahha!

xoxo/e.j ♥

RoseColoredGlasses

Är ju så feg så jag klippte bara bort de slitna och gjorde luggen kortare :) Så skönt med nyklippt hår, lätt och luftigt!


sådär vart de i luggen, har håret uppsatt, brukar oftast kännas bäst när jag är nyklippt, är så o-van så jag sätter upp de ist . haha !

Idag efter skolan gick jag ner en sväng på stan medans jag väntade på bussen, hittade ett presentkort på glitter hemma så tog med det idag. Jag har ju STORA planer för nyårsafton, så köpte ett par örehängen tills då. Sen köpte jag faktiskt två ringar, burkar tyvär aldrig köpa de, men nu när jag hade presentkort så slog jag till. Så nu ska jag försöka börja använda ringar, det är ju så snyggt!


Glittra så mycket så kortet vart sådär :)
Örhängen - 129 kr
Döskallering - 79 kr
Ormring - 89 kr
(Klockan är från ur&penn)

Nu hade jag tänkt sova, god natt! xoxo/e.j ♥


Hairstyle dilemma!!

Ska klippa mig om en halvtimme och vet inte hur !!! Har massa olika tankar, vill prova allt med de går ju tyvär inte :/


Hade ju planer om att klippa lugg, Elin Kling bar upp sin lugg perfekt, skit snyggt ju. Jag är dock lite skeptisk på hur de skulle kunna se ut på mig, jag har ju inte lika stor panna som hon.. Kan inte se mig själv i lugg tyvär, tycker det är skit snuggt på andra, Speciellt Elin Kling ;)

 
Sen har jag också funderat på "lutfrippan", fast jag vill inte ha så kort, utan den längden jag har också kortare i nacken. Men då kör det ihop sig med att jag vill spara ut mitt hår långt ...


Här är ungefär som jag har nu, Men jag tycker det är så tråkigt att ha så lång lugg. Skit snyggt när jag ser på dom här snyggingarna, men på mig är det fult!


Luggen här var ju snygg jaao !!

Nej nu måste jag rusa iväg, får se hur det blir .. :S


Torsdag 25 November

Hallo! Sitter i skolan och har nog slutat nu, jag är iaf klar med mina upp gifter. Har prov i textila material nästa vecka så kanske borde börja plugga?

Idag när jag kommer hem ska jag till frisören och fixa till mig lite, men har värsta paniken för jag vet inte hur jag vill göra, raklugg? snelugg? mittbena? snebena? PANIIK!

Ikvälls kanske man åker hem till torsåker, eller om man ska träna ? Jag har inte bestämt mig än..

xoxo/e.j ♥

Onsdag 24 November

Hejsan! Skönt att man har varit ledig idag också då, och idag höll jag mig hemma och inte åkte till skolan!!!
Idag har jag tagit mig en lunch på hanssons med min boyfriend, sen har jag bara varit hemma hos erica. Vart bjuden på lite fika, lussebullar, pepparkaka, glögg och julmust , FÖRE ADVENT !! Fan också.. Nu är jag en av dom som drar igång julen alledens för tidigt :(

Nu ska jag snart bege mig till Hoforshallen och träna lite innebandy, undra om det är springning nu före när det är snöstorm ? Efter träningen ska jag bowla lite med några vänner :)

xoxo/e.j ♥
Eftersom dålig hårdag som alla dagar har jag haft myssan på!
Imån ska jag klippa det, men hur är frågan ;o

Mössa - Intersport
Tröja - Gina tricot
Tunika - Gina tricot
Strumpbyxor - H&M
Klocka - Ur&Penn
Armband - Turkiet

Thoughts spinning around!

Ligger här och funderar på min blogg, hur jag skulle kunna göra den intressantare. Hade ju en tanke om att skriva vad jag höll på med i skolan, eftersom jag går en Mode/Styling inriktning så är det ju lite roligare att skriva om. Men jag måste vara helt kass på att skriva, för de blir inge bra. Sen glömmer jag uppdatera hit och dit ..

Skulle vilja ha mycket pengar så jag kunde shoppa mycket och visa de jag köpt, men nu är ju jag fattig så där sprack ju den planen..

Känner att det inte är så kul att skriva om min vardag eftesom det aldrig händer så speciellt, känns som alla dagar är likadana... Hmm.. Hur ska jag göra bloggen intressant !? Vill fortsätta blogga, tycker det är rätt kul .. När man har flyt förstårs..
Vad ska jag göra? De är frågan de.


Tisdag 23 November

Idag är jag lite bitter.. Hade skit svårt att komma upp från sängen imorse för att sedan bege mig till skolan. Och tillslut så kommer jag upp och iväg till skolan. Men när jag kommer dit får jag reda på att vi har studiedag !!??!?!??!?!?!? Varför har ingen varit snäll och sagt de till mig för .. Trött jag blir. Men nu är jag iaf hemma igen, Erica fick komma och hämta mig eftersom tåget hem inte gick förns halv ett.


Idag ska jag ta de lugnt, kanske gå och gymma ikvälls. Sen är jag ju ledig imån också :D Älskar mitt schema! Men hatar att gå i ettan ....  4 veckor till jul ♥


xoxo/e.j ♥

Torsdag 18 November

Hejsan :) I onsdags och idag har jag tyvär varit hemma från ''jobbet''. Känner mig inte på topp, obeskrivlig huvudverk på morgona som kanske beror på att jag är väldigt trött, för de brukar försvinna sen, men det gör himla ont på morgonen iaf... Sen är jag helt slut i kroppen, slut som människa... Imån ska jag iaf rycka upp mig och försöka pallra mig till H&M, är ju sista dagen imån. Känns lite trist faktiskt, fast det ska bli skönt att slippa de långa dagarna och att komma hem så sent.

Imån ska jag också på tjejkväll hos linn ! Lite mat, film och trevligt sällskap ;) inte helt fel de eller !


xoxo/e.j ♥

Tisdag 6 November

Jobb och slit hela dán, fick sluta klockan fyra idag vilket var väldigt skönt eftersom jag varit jääte trött och seg. Idag har jag varit på underklädsavdelningen och dam. Dam har fått in lite nytt idag, om ni vela veta. Lite underklässett och klänningar osv.
korsett 199 :- assnygg! NY!


bh + trosa, osäker på pris .. NY!


kläninng, osäker på pris .. NY!


Svart fodralklänning, finns även i rött .. Osäker på pris .. NY!

(vet inte varför de inte gick att vrida bilderna rätt ;S)

Nu ska jag nog kanske bege mig till gymmet en sväng, träna på crosstrainer + mage. Fast de är ju om jag orkar förstårs ;)

xoxo/e.j ♥

Söndag 14 November

I helgen har jag agerat spelnörd! Spelade Sims 3 verkligen heeela lördagen, och har spelat idag till eftermiddagen då jag åkte hem till Torsåker på farsdags-middag, supergott vare! Och nu är jag tillbaka hos alex och nördar mig ;) Sjukt hur beroende man blir och spelar hur lääänge som hälst.
Men imån är det iaf back to realty, en vecka till på H&M. Hallå kom och handla folk !?



I fredags var det iaf fredags mys med laget, var på rehaben i badhuset, sen gick vi och kolla på bio. Inception, helt obegriplig film, fattade nada :S
God Natt ♥

Tisdag 11 November

Idag har upptäkt en tjej med en underbar röst !! Alla kanske redan vet de, men jag upptäkte iaf de idag. Lissie !
Lyssna och njut. Finns en verison som är bättre och svängigare, men i just den här sjunger hon så jävla bra.
Idag har dom inte fått in något nytt på hm så ni vet, men kom in och handla förtusan !!
Ikväll blire nog innebandy träning sen hem till alexander ♥

Onsdag 10 November

Hejsan! Idag så har jag packat upp lite nya grejer på pratiken. Lite varma gråa koftor, massa t-shirts (hello kitty, disney osv.), klänningar, och en skit snygg kjol. Tog kort på den för jag hade tänkt lägga upp den här i bloggen, men eftersom jag är hos alex nu så kan jag inte föra över den på datorn. Hitta den inte på nätet heller.. Men det är en modell som är högre i midjan, lite läderinsperard med dragkedja bak och några knappar på var sida fram! Lägger kanske in den imån.
Kan slänga in en av klänningarna som jag packat upp idag, inte riktigt min stil med färgen på möstret, men någon annan kanske gillar? Finns även helsvart och med ett svart/puder mönster, 149 kr!
Idag har jag till och med hunnit träna lite, inte innebandy dock för den börja halv sex och jag kom väll hem typ sex. Men då gick jag och gymma ist. Och idag var jag fan starkast på gymmet, kändes som jag aldrig vela sluta, typiskt just idag eftersom jag lära hem till klockan och och vara barnvakt. Annars hade jag hängt på gymmet heeela kvällen!
Nej nu ska jag tvinga alex att sluta spela c.o.d ( call of duty, black ops) Jävla nerd! Godnatt ♥

Have you ever tried sleeping with a broken heart?





Tisdag 9 November

Jag är nog bäst på att glömma bort att uppdatera bloggen, yesman! Men nu gör jag de iaf, och ska försöka komma ihåg att göra de flera gånger också.

Nu så har jag iaf börjat min praktik på H&M, otroligt långa dagar men jag tycker det är roligt att vara där! Förutom att jag har världens obekvämaste skor när man går i dom för länge, kan vara så att de är jag som är för tung kanske ? Sjukt ont i hälarna får ja, så heela vägen upp i ryggen och nacken, svinigt ont har jag när jag kommer hem, kan knappt gå ;(

Borde kanske passa på att uppdatera H&M nyheter? Fast jag är bara på divided avdelningen, men dom får ju in bra snygga kläder dom åh, och eftersom jag larmar och hänger ut nya varor så får ju ja se de först ;)

Här är till er fashionlovers, en snygg jumpsuit! Jag skulle aldrig kunna använda en sån, men vissa kan ju tydligen de. och jag tyckte denna var okej alltså. Den kom iaf in idag, finns i grått och svart. 199kr


Onsdag 3 November

Kom precis hem från gävle nu, har varit och kollat på bio med emma! Haha, snäll vän som ställer upp när jag desperat vill gå på bio. Är väldigt glad för de, trotts att hon blunda och höll för öronen halva filmen så är jag stolt över henne ändå! Bra där larsson ;)
Tyckte somvanligt när de gäller saw-filmerna att den var helt sjuk! Vilken sjuk människa är det som sitter och kommer på allt som ska ske i filmen?
De flesta sa att det var ett dåligt slut, men själv så tycker jag att det inte kunnat varit ett bättre slut. Det var ett slut man minst ana liksom, as bra ju !
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova lite, Imånn blire lite egen träning och sen kolla på Herrmatch! godnatt
xoxo/e.j ♥

Tisdag 2 November

Hejsan! Denna dag har jag tillbringat mästadels på hoforshallen, björkhagskolan hade innebandy turnering så lära ju gå och kika! Sen gick jag och jessica powerwalk och avslutade med lite gymmande, härligt! Just nu sitter jag hemma i torsåker, har precis legat och kollat ¨på några avsnitt desperate housewives, och ska fortsätta med det snart. Är helt slut som människa!

Imån blire nog shopping med mamma! Och ingen som vill gå på bio !? Sluta vara så fega allehopa nu !? Liksom Saw är ju inte ens läskig, den är ju bara rå ? MESAR ;)


xoxo/e.j ♥


Måndag 1 November

Vill först och främst säga grattis till Antonia Norling som fyller 17 år idag! Nu är det bara ett år kvar för henne också, wopwwooopp!
dra mig baklänges vilken sexig brutta ;)

Idag så har jag varit och vinkat adjö till syster som drog till Göteborg med tåget, hon ska nämnligen flytta dit. Finns ju både positiva och negativa saker med det.. Det positiva är ju att jag kan komma och hälsa på och shoppa i en riktig storstad och gå på liseberg osv. Det negativa är ju att man inte alls kommer att träffa så ofta, men jag ska faktiskt försöka åka dit så mycket som möjligt, bara jag har pengar så. Mig blir hon inte av med så lätt om hon tror de!

syster emelie och jag i edsken!

Nej nu ska jag kila ner på träning, sen ska jag kolla på TV heela kvällen, massa skojs idag på den :) xoxo/e.j ♥