Söndag 31 Oktober

Äntligen är de höstlov! Synd att de bara är en vecka :(

Idag har jag haft match, tyvär förlust med 5-10, inga rättvisa siffror tycker jag! Fast inte mycket man göra åt.
Hemma i torsåker nu, ska käka lite mat med la famila. Oxfile, potatisgratäng och kantareller ♥

Någon som är sugen på att gå på SAW 3D på bio med mig? Min pojkvän ska gå idag och jag är lite avis.. På tisdag kan jag iaf, Hör av er ni som är sugna :)

xoxo/e.j ♥

It never snows in L.A !

Den vill jag också ha !

Oh ... Beautiful Clothes.





Från H&M och Gina Tricot!

Vill så gärna ha byxorna och de sista klänningarna !!!!
Den här månaden blir de nog shopping för hela slanten! BEHÖVS!


Måndag 25 Oktober

Hejsan! Lite dålig uppdatering ser jag nu .. hehe. Kommer nog bli det framöver också, ska försöka uppdatera men jag ska inte lova något. Ska vara hos alexander♥ den här veckan, och då brukar jag inte sitta vid datorn så ofta. Men han kommer säkert spela mycket fifa, då kan jag ta tillället i akt och uppdatera lite granna. 

Just nu sitter jag i skolan, slutade för en och en halv timme sen, sitter och väntar på tåget. När jag kommer hem ska jag nog slå på ett avsnitt desperate, sen åka med mamma och alex föratt titta på en vinterjacka :) Sen får jag se om jag ska träna, känner mig väldigt hängig, har gjort det ända sen i fredags men det har aldrig riktigt slagit ut så jag blivit sjuk. 

Nej nu ska jag skriva lite loggbok sen dra till tåget, hejs ! 

xoxo/e.j ♥ 

Torsdag 21 Oktober

för ett år sedan i dag ...
Nu sitter jag i skolan och funderar över en sak som gör mig väligt irreterad, sega busschauförer! Alltså jag blir så irreterad när dom är sena och ska byta chaufför.. Då ska de stå och snacka med den de ska byta med i minst fem minuter, också innan är den 5 minuter sen redan! Då lär man ju rappa på lite, för vissa har faktiskt tider att passa!! Vi lär ju skynda oss för att inte missa bussen, komma i tid osv. Då ska dom också kunna anpassa sig, och sköta deras arbetstider! Trött jag blir ...

Så nu har jag fått det sagt också, kändes väldigt vikigt ;)
 Idag när jag slutar ska jag hem till Torsåker, som jag förövrigt varit sen i tidags, fast jag lär nog sova i hofors, ska nog upp och träna med syster på morgonen, är ledig från skolan eftersom jag ska på begravning :(
Aja, idag ska jag nog iaf leka med Rebecka, om det inte har blivit ändrade planer. Det kan ju bli trevligt, var allt för läängesen.

 
rebecka och jag innan Kharma i vintras!

xoxo/e.j ♥

Onsdag 20 Oktober

Hej :) Sitter i skolan och har lite rast nu, idag efter skolan så kommer alexander in hit till falun. Han ska shoppa lite tror jag, och jag ska följa med och välja! Sen ska jag hem och träna lite innebandy.

Tänkte berätta lite kort om projektet vi har i skolan just nu, för dom som är intresserade..
Just nu håller vi på med något som kallas Framtidspiloterna. Då är i indelade i grupper också samarbetar vi med ett företag, i min grupps fall - Carlings! Vi ska alltså typ av ''marknadsföra'' dom. Det dom vill att vi ska göra, det gör vi! Projektet kommer att avslutas med en mässa i bergströms galleria, fredagen den 29 oktober, så hjärtligt välkommna då ! 


Nu ska jag på lektionen igen och se vad som ska göras! xoxo/e.j  ♥


blondes have more fun ?

Jag har glömt att nämna här i bloggen att jag har färgat håret. När de mörka tiderna och tränderna för mörkt hår sätts, då går jag mot strömen och färgar håret blont! Fast nu är det inte riktigt blondt, nu är det brunt med blonda slingor i! Men i slutändan ska det vara mer blont än brunt iaf, ska inte ha super blont som jag haft förut..


en evelina i väldigt ljust blond & en evelina med rätt mörk brun!


det är lite svårt att se färgen på bilderna, men tror den färgen jag har är närmast den sista största bilden. Så alltså nu en evelina någonstans mitt i mellan min gamla hårfärger.



Nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt imån till skolan, får inte missa något! Kan berätta för er imån-kväll om vad vi håller på med för projekt just nu.

God natt, xoxo/e.j ♥

Maskeradbekymmer

I söndags hade jag bestämt mig föratt klicka hem en halloweenkostym, hade mätt så storleken skulle passa och allt. Men mamma var inte hemma så jag ville inte chansa på betalningssätt, annars skulle de väll bli krångel. Så igår skulle jag trycka hem den tänkte jag. Men aaa tror ni den fanns kvar dåra? NEJ!? Åååh jag blir så tokig, när jag väl hade bestämt mig.. Jag tyckte inte det var för väl ''sexig''. För de flesta kostymer som säljs nu är ju för vulgära !? Men den här var helt okej, med ett par helsvarta strumpbyxor under.. Och nu är den borta :(


den här hade jag tänkt mig, men nu lär jag tänka om igen...




Så nu funderar jag på någon utav dom här, fast vissa tycker jag är föör mycket, men jag hittar inget :/ Just nu har jag verkligen problem som ni kanske märker, HJÄLP MIG !? Vad tycker ni ?  


Måndag 18 Oktober

Hejsan :) Vart tyväer en förlust igår på 8-4, jävla synd att vi tappa där på slutet tycker jag, men bättre lycka nästa gång säger jag bara! Fast då kanske inte jag är med.. Det visar sig.

Nu har jag precis kommit hem från träning och har gjort mig klar för sängen, nu väntar jag bara på min pojke ♥

God natt, xxxx!

Söndag 17 Oktober

Hello! Just nu sitter jag hos erica och väntar på att snart ska gå till samling föratt sedan åka på match i uppsala! Lite surt med match där klockan 7, sen upp tidigt imån bitti .. Aja, ska bli kul att få spela match iaf, första för säsongen! Taggad :)

Nu ska jag stoppa i mig något att äta , sen gå ner till hallen. Hejs!


xoxo/e.j ♥

Utmanad av ericaj87.blogg.se

4 tv-program:
One tree hill!
Desperate Housewives
Prison Break
Scrubs

4 saker jag gjort idag:

Solat

Gymmat

Setat vid datorn

Duschat

4 saker som jag längtar efter:

Maskeradfesten 6 November

Lägenhet

Lussebullar + Apotekarnes julmust

Innebandy match

4 saker på önskelistan:

Iphone 4 !!

Tuttar

Sex and the city - The essential collection

Ny kropp

4 saker som jag avskyr:

Lögner

Svek

Spindlar

Min kropp

4 saker som jag tycker om att göra:

Umgås med dom bästa

Träna (när det går bra och jag inte har ont)

Rita
Slappa

4 saker som jag ätit idag:

Rostmackor

Köttferslimpa + potatis

Mandarin

Apelsin

 

Jag utmanar :
http://jesicalundstrm.blogg.se/
http://linnie.blogg.se/
http://saralaerson.blogg.se/
http://jennifercliffoord.blogg.se/




Fredag 15 Oktober

Hejsan! Kom hem från skolan för en stund sen, börja halv nio och sluta vid tio, skönt ! Snart ska jag följa med erica och andreas och luncha på hanssons. 
Efter det ska jag följa med alexander och hjälpa han välja tapeter till hans nya rum. Sen blir resten av dagen lugn, tacos och mys med alexander ♥

xoxo/e.j ♥


turkiet, i miss..


Torsdag 14 Oktober

Shit den här veckan har bara flugit iväg, imån är det fredag igen ! Alltid lika härligt :) Veckan har gått iväg så jag har inte hunnit uppdatera bloggen, frågan är bara vad jag gjort !? Tränat, hmm .. var nog bara de.
Idag stanna jag kvar i skolan till halv fem fast jag egentligen slutade halv 12. Så duktig jag är, har inga rester nu.

Nu ska jag lägga mig och kika på desperate housewives, god natt. xo.  

Idag kan jag ha gjort ett stort misstag... fast jag vet inte.. det kanske blir bättre, hoppas på det !




den absolut bästa låten just nu ! ♥♥♥


Hair Extensions

igår satt jag i mitt gamla löshår, funderar på att köpa nytt :)



idag kanske jag slänger i lite ny färg i håret, får se!

xoxo/e.j ♥


kollektion

Uppdatera bloggen igår, men det har tydligen inte kommit upp, och jag orkar inte skriva om.
Kan sammanfatta ännu kortare än vad det redan var, Igår kom jag hem, sov , lira innebandy, sov. Idag har jag lirat innebandy kom hem, somnade och vakna för en timme sen :( jag hatar mig själv när jag sover bort dagar ...

Aja, lovade lite bilder ur min kollektion. Ni ska veta att jag inte haft nån insperation när jag ritat utan bara har ritat, så blev det som det blev..


Fredag 8 Oktober

Hejsan! Åter igen fredag, och det känns lika härligt varje gång.
Just nu sitter man i skolan och väntar på tåget som går om en kvart typ, tänkte uppdatera lite snabbt, för det orkar jag inte göra när jag kommer hem.

För när jag kommer hem ska jag nog sova lite, är skit trött och ska träna ikväll, träningsläger heela helgen = ingen sovmorgon :'( Aja, är ju som det är, får ju röra lite på fläsket iaf.

Nej nu ska jag springa till tåget, hejs! xoxo /e.j ♥

Torsdag 7 Oktober

Tjoo, evelina här med en jävlans träningsverk! Provade Funktional Moves igår med erica och det var verkligen jobbigt må jag säga. Men det är skönt, när det känns att man tränar! Rekomenderas för den som verkligen vill jobba hårt.

Idag har man varit i skolan, lämnat in min kollektion, tänkte slänga in några bilder här i bloggen, men har inte lagt in bilderna på datorn ännu, vet inte om jag hinner innan alexander♥ kommer och hämtar mig. Slänger in de så fort som möjligt annars, kanske ;)


alex och jag i turkiet ♥

xoxo/e.j


Fallen Leaves

Konstant illamående, konstant ont, konstant tryck i huvudet, konstant tryck i bröstet, konstant blank i ögonen .. Hur mycket ska man orka?

Gone on Wisteria Lane

Ohh äntligen har Desperate Housewives trillat ner i brevlådan hos Systererica :D Säsong 3 4 & 5, amazing!


Har precis kommit hem från innebandy-träning, borde käka något eftersom jag inte ätit nå mat på hela dagen idag, men jag har ingen matlust.. Så slänger mig i sängen och glor på underbara Desperate ist, jag kanske hinner bli hungrig innan jag somnar.


god natt, xoxo/e.j ♥



And now I cry in the middle of the night for the same damn thing..

I lose my way,
And it's not too long before you point it out..
I cannot cry,
Because I know that's weakness in your eyes.
I'm forced to fake, a smile, a laugh, every day of my life.
My heart can't possibly break,
When it wasn't even whole to start with!


Måndag 4 Oktober

Helgen är över och den vart ganska fartfylld men ändå inte, har bara gjort av med massa pengar och har inte haft så kul. Kul att träffa folk, men inte att slänga iväg pengar på inträden hit och dit, inte värt! Aja gjort är gjort.

Nu sitter jag hemma föratt tågskitfanskapet var försenat igen typ en halvtimme, och ist för tåget vart det buss .. Nu tror jag fan att jag ger upp, jag orkar inte .. Önskar bara jag kunde veta vad jag egentligen vill.. Det här s u g e r !

Lördag 2 Oktober

Tillfälligt Avbrott!



Fredag 1 Oktober

Åhh så oerhört härligt med fredag! ♥ Idag får jag se om jag följer med några partysugna tjejer på skoldans, eller om det blir lugn hemmakväll med tacos .. Hmm, ska ut med några andra imån också .. Tvådagars eller inte ? det är frågan!

Sitter i skolan just nu, idag var tåget försenat en timme, som tur var det en där som hade bil så man fick åka med. Tack för de!  Snart ska jag ha textila material sen slutar jag, får se om det blir en vända till sandviken då eller om jag åker hem.. Skulle behöva åka till björkhagskolan också .... -.-

xoxo/e.j

ny månad nya tag, eller?