Torsdag 30 September

Ajdå, åter igen dålig uppdatering .. Aja allt är som vanligt iaf, skolan igen.
Idag har jag dock varit hemma, mådde så oerhört illa i morse, sen började jag helt plötsligt svetta som en tok, och sen slog det till i huvet och jag fick jätte ont.. Men har tagit ipren så i huvet är det iaf bättre, illamåendet kommer och går. Men imån så ska jag försöka ta mig till skolan iaf, måste få närvaro!

nej, har inte så mycket att skriva ... adios

Söndag 26 September

Joo tjeena, då var man hemma i sverige igen! Känns väll sisådär, jag vill redan tillbaka!!! Fast vill ha med mig min säng, svensk mat, och de allra bästa med mig ♥ hade ju inte varit annat än toppen det ! Orkar inte med detta kalla väder, allt annat. ååhh .. vill tillbaka!

Ska väll lägga in bilder någon dag, så fort jag fått dom av erica och emma och fått in dom på datorn så kommer de nog finnas här och på facebook.

Nu ska jag kolla på desperate housewives och käka lite ostkrokar, imån börjar nya livet ;) mohaha! godnatt xoxo/e.j ♥

Tısdag 14 September

Helllo uppdaterıng fran turkıet !! Har ar det varmt och skönt. typ 30 grader. sakert mera. Steker heela dagarna och ater hela tıden :s Jag evelına jönsson har t.o.m fatt farg ! det ar stort!!
Saknar mın alexander valdıgt mycket ♥ tycker han kan komma snart! Alla turkar ar sa dryga. Kom och radda mıg alexanderboy!

Nej nu ska jag tıllbaka tıll hotellet och sova typ. Sköönt! Imon blıre nog trıp tıll sıde och shoppa lıte kanske:)

xoxo/e.j ♥

Fredag 10 September

typ 15 timmar kvar ...

Idag så har jag varit ute och letat efter praktikplats. Jag ska vara 2 veckor på H&M i falun :D greeat! Längtar faktiskt lite redan.

Just nu håller jag på att packa, fixar musik till mobilen också vidare .. Mycket att göra!
Är så nervös att det ska vara övervikt på min väska, men nu har jag plockat ur lite, så jag ska bli lite säkrare att det inte kommer att vara det. Ska ju köpa massa saker där också.

Nej nu har jag inte tid att sitta här, xoxo/e.j ♥


idol 2010

De två första avsnitten av idol har varit nu, och jag har såklart några favoriter!



hon Alice var ju också grymt duktig :)


Packlista Turkiet

Kläder:

     Klänningar

4 Vita klänningar

1 Rosa klänning

1 Blå klänning

1 Svart klänning

      Överdelar

3 T-shirts

3 Linnen

1 Kofta

     Underdelar

2 Kjolar

3 Shorts

1 Par leggins

    Underkläder

15 Par trosor

2 Par Sturmpor

2 Bh

2 Toppar

    Övrigt

4 Bikinis

1 Strandtunika

1 Strandhanduk

Skor:

2 Gladiator sandaler

1 Klackskor

1 Tygskor

1 Foppatofflor

Skönhet:

2 Nagellack (Vit, Turkos)

Smikväska

Shampo + Balsam

Tvål

Ansikts vatten + Kräm

Solskyddsfaktor

Tandborste + Tandkräm

Medeciner av alla dess slag

Borste

Trippeltång

Deodorant

Solglasögon

Klockväskan

Tops

Våtservetter

Övrigt:

Kamera

Bok

Kortlek

Papper + Penna

Musik

Tidning

Handväska

Plånbok

 
Jaa jag sitter och skriver packlista, vad behöver jag mer? Och vad ska man kanske ta bort ? :O


Onsdag 8 September

Hejsan! Igår i skolan började jag skissa på min egna kollektion, hade inga idéer alls, så jag ritade lite bara för ritandes skull. Så får de bli vad det blir, kanske får någon idé snart.


lite halvfärdiga saker, linne, kjol, kofta, buister.. och klänningen.. den ritade jag bara ändå.


Idag ska jag ner och gymma med mamma och erica, sen ska jag hem till torsåker och tvätta det jag ska ha med mig till turkiet!

xoxo/e.j ♥


H&M



Lite snygga grejer ifrån http://shop.hm.com/se/. ringen lag jag mäst dit för att fylla ut.. jag tycker den är grymt snygg också, men jag kan tyväer inte använda ringar, pga mina tjocka fingrar :/ De andra, ge mig!


Måndag 6 September

Åhh kan ni tänka er, om en nästa vecka vid den här tiden så ligger jag i turkiet och bara steker! Can't wait.
Justia, är det någon som vet när Carolina Gynnings nya doft Passion kommer ut? Är så sugen på att lukta på den och om den luktar gott, KÖPA DEN!

I lördags vart det inspark, emma och jessica dissa mig totalt så jag fick dra in med några andra pangbrudar, gick ju bra det också, men tråkigt att ni inte följde med tjejer.. Så jävla drygt att åka buss bara ..

Nu ska jag snart med tåget hem, packa väskan sen tror jag att jag ska träna innebandy! xoxo/e.j ♥

disco disco go go !

Hello! Sitter och poppar musik och gör mig klar, om en timme ska jag bege mig till jessica sen vidare in till gävle , woop woop!

Men är lite förbannad.... jag har fått jätte mycket finnar under natten :@ kanske det är ett tecken på att jag ska hålla mig hemma kanske? Jag brukar aldrig få finnar , och om jag får så brukar jag bara få en som syns skit bra, nu har jag minst 7 som ploppat upp under natten.. och dom går inte att smika över, fösöker som en tok! Aja, ska fortsätta sminka mig nu, hejs!
Have a great night! Det ska jag ha :)

xoxo/e.j ♥


Fredag 3 September

Sådärja, sitter i skolan, slutade för en timme sen, men väntar på tåget som går om yttligare en timme.. Nu har jag varit ner och köpt jackan, och det känns otroligt bra må jag säga !
När jag kommer hem ska jag spela lite sims, simsnörd som jag blivit ;) Sen ikväll ska det käkas med familjen ♥

Amen till helgen då? Blir det inspark? Hur ska jag få tag på biljetter? suck! Vill åka in och dansa av mig lite, men det känns ju näst intill omöljigt att få biljetter.. Men det ska fixas, för nu vill jag in! Jag som köpt klänning och allt..

8dagarkvar!

Torsdag 2 September

Tjoo! Sitter i skolan och väntar på tåget, som ska komma 16.35.. Nu har jag fått min bärbara dator, så det fördriver ju tiden lite grann iaf! Gud känner mig riktigt bussnesswoman när jag går runt med min datorväska på armen;) När jag kommer till hofors så ska jag fortsätta min resa hem till Torsåker, ååh det är så skönt att vara hemma i torsåker ♥. Då ska jag fixa lite med datorn, föra över lite musik och några bilder från min stationära hemma.

+ Har hittat rätt storlek på jackan jag lag in i tidigare inlägg, så nu har jag lagt undan den och imånn blir den förmodligen min , yyes!!

Nej nu ska jag vandra ner mot tåget, bye!


I don't know how you do what you do, I'm so in love with you!




‎"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."