. .... ... .........


today i was wearing this

Kunde inte vrida bilderna .. detta får duga :)


Måndag 29 Augusti

Liite dålig uppdatering. Hade inge internet igår, och kan inte ladda upp nya bilder och då är det inge roligt, ska försöka fixa så jag kan det sen! Först ska jag i väg och träna lite innebandy, skönt med träning! Hoppas för guds skull att det kommer gå bra. FAST FAN! Kom på nu att jag inte har någon klubba, den är ju kvar i Torsåker ..... ååååh! Får kolla om jag hittar Ericas eller nå.

Skönt att man fortfarande är mätt sen lunchen idag iaf, tog bilen med MIchelle, Tobbe och Martin in till Sandviken och käka på donken, inte helt fel!! Inte så bra för min budget dock, men man lär ju få unna sig ibland när det är äcklig skolmat! Har faktiskt aldrig ätit ute någon gång ist för skollunch, tror jag bara ätit på grillköket EN gång. Och det är sant!

Nu ska jag byta om och leta på klubba för att senare dra ner på träning! Ska förska lägga in bilder sen när jag kommer hem, blir någon outfit bild, haha :D

xoxo/e.j ♥

shut up and drive

Nyss hemkommen från gävle. Crusing var det där så var och kollade på lite bilar med Rebecka, Emil och Alexander. Vart lite käk på Max och en sväng förbi Torsåker där det inte alls va nå ös. Så glad att man inte har gått ut och betalat in sig på gästis när man ser att det är så ''dött''.

Igår på min emmas och rebeckas myskväll vart det mycket bilåk ist för mys, haha! Men det var jäkligt kul!
Slänger in en tuff bild från igår ;)

haha, vi är bäst!


Nu ska jag kolla på ett avsnitt av sex and the city sen ska jag slänga mig i en bland de skönaste sängarna i världen! (systers säng).

xoxo/e.j ♥

Lördag 27 Augusti

Alltså gud, ångrar en smula att jag åkte till Turkiet - Alanya . Varje dag så längtar man tillbaka, gör mig otroligt depp över att vara i Sverige. Allt var ju så jävla bra där borta! I have the time of my life. Verkligen bland det bästa jag gjort i hela mitt liv. Saknar värmen, solandet, badandet och festandet. Ångrar att jag inte festade mer än vad jag gjorde ;) haaha. Festdagarna var grymmast! Finns ju fler saker man ångrar att man inte tog chansen och gjorde där borta, haha ! FAN!
Varje gång man hör Loca People så sprids det sådan glädje i kroppen, samt en ångest, över att vara i Sverige och inte i Turkiet..Fredag 26 Augusti

Äntligen fredag! Den här veckan har verkligen gått hur sakta som hälst .. Men nu har den äntligen dragidt mot sitt slut i alla fall . Skolan verkligen dödar en, och det är inte ens jobbiga dagar än, sjukt!


Snart kommer Rebecka och Emma hit, lite filmkväll med massa prat antar jag :)


myser i min rosa onepiece !! xoxo/e.j ♥

Jeg har det allerbedst når jeg, kan mærke at du gør mig hel.


SPÅKULAN


Vart hittar man en sån då spåkulan? :D


Lost in this moment

''i love you , i'm in love with you

<3''

''i miss u too babygirl

känns som om jag inte kan va ifrån dig ;s''

”typ när jag lyssnar på Skin , då tänker jag på dom gångerna jag gick till skolan och lyssnade på den och tänkte på dig”I'll wait a lifetime for you


Onsdag 24 Augusti

Tråkig blogg nuförtiden, jag vet .. Har inget att skriva .. Skolan rullar på och jag orkar ingenting -.-
Just nu är jag i alla fall hos Erica, Ska vara barnvakt åt Nelly snart .. Har hunnit jobbat en timme idag med. Jobbar nu några dagar hos Susanne på typ ArcMetall kontoret, letar papper som ska kopieras typ!
hejdåååå
försökte knäppa outfitbild, gick inte så bra, menmen ..

I'm afraid..


Vamos a la playa, A mí me gusta bailar. El ritmo de la noche, Sounds of fiesta !

Lovade syrran att lägga ut bild på min bränna i Turkiet.. Men man blir fan deprimerad av att kolla på bilderna, all färg är ju borta nu :( Aja, får glädja mig med att man var brun en stund i alla fall!

 
Detta var nog från tredje dagen !


hmmm


Måndag 22 Augusti

Dagen som började så bra slutar så dåligt... Eller sluta .. Minst halva dagen bestod av att vara dålig. Jag trodde verkligen inte det imorse. Då kändes allt så bra , eller inte allt kanske. Men mycket kändes så bra . Och nu känner man sig så lurad. Igen ..

Innebandyträningen gick bajsdåligt idag med. Ska man fortsätta eller inte?

Och sen vill jag be de flesta dra åt helvete :) Tack och hej !


Dig og mig for altid, du har mit hjerte lige her.


I ♥ Alanya♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Lördag 20 Augusti

Äntligen har man slagit sig ner till ro vid min dator. Men inte så länge till, ska på 55års fest snart, Emma Sjöstrand och Sandra Olofssons.

Gud så mycket det har hänt sedan jag bloggade sist egentligen.. Har hunnit tagit körkort !! :D Varit i Alanya och levt livet. Varit i korsån med Barn och fritidsprogrammet. Och jaa... skolan har hunnit dragit igång med.
Och jag har redan tröttnat, vill bara spy på skolan. Men ska försöka ta mig igenom den där skiten..

Bilder från alanya kommer upp så fort jag fått bilderna från Emma, jag loooovar :) Nu ska jag göra mig klar för fest. 

xoxo/e.j ♥ 


Me in Turkeeyyyy !


Nusåå, nu sitter emma och jag på planet mo...

Nusåå, nu sitter emma och jag på planet mot alanya. En liten försening , men nu börjar planet röra på sig så nu ska jag stänga av telefonen ! Ha de fint hemma i Sverige , hoppas det regnar mycket på er och vi får bara massa sol, bad och pina colada ;)


samma visa

well hello, vela bara meddela att jag lever. wish a wasn't ..


Torsdag 4 Augusti

Just IDAG är jag stark, just IDAG mår jag bra !

Hejsan :) Det fina vädret får mig att må bra + andra saker! Nu ska jag åka med Syster Erica och Susanne och kolla på innebandy i Sandviken. Äntligen ska man få se på lite Innebandy igen !
Idag kom Syster Emelie hem från Göteborg också, yeees! Sammanfattningsvis bra dag alltså , finally.
xoxo/e.j ♥

be strong girl ?

Usch så arg jag blir på mig själv ! Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag tycker allt bara är så jobbigt..
Jag har inget tålamod och ger upp allt jag borde fullfölja .. Det växer en panik i mig att skolan börjar snart, att jag i ett år till och med kanske två år ska gå till den där jävla skolan och göra massa onödiga uppgifter och prov.. Som jag dessutom inte kommer ha någon nytta alls av i framtiden.. Håller på att ge upp körkortet med, och det är inte för att jag inte vill ha något utan för att jag orkar inte plugga mer när jag inte blir nå bättre och smartare av det , jag märker liksom inge resultat av allt mitt pluggande och körande ..

Det finns en sak jag inte ger upp, som jag borde ge upp.. Jag ger upp allt, varför kan jag då inte ge upp det här?


sunny day

Nuuu åker jag upp till Edsken för lite sol och kanske också bad. Är sugen på att steka riktigt ordentligt !!!
 pusshej ♥


Jag i Edsken för två år sedan!


egogirl


If you want my future, forget my past ..


Tröstshopping

Fyndade två klänningar idag i Gävle! Alltså.. Dom är finare i verkligen !
Den svarta kostade 49:- och den vita 79:- !! Fynd så de bara sjunger om det, jag är nöjd :D Båda klänningarna kommer från Bikbok.


Mmm lunch på mingel och bar i Gävle :)

img_7787 (MMS)

Mmm lunch på mingel och bar i Gävle :)


Just when I felt like giving up on us you ...

Just when I felt like giving up on us you turned around and gave me one last touch, That made everything feel better, And even then my eyes got wetter. So confused wanna ask you if you love me.. But I don't wanna seem so weak, Maybe I've been California dreaming..


Måndag 1 Augusti

Fint väder idag = Stek .
Fast tyvärr bara i en timme,
ska in till körskolan om 30 min så hann inge mera..
Efter jag varit på körskolan åker jag raka vägen hem till Emma för vi ska ha myskväll där ikväll.
Vet inte riktigt vilka som kommer men de kommer bli en bra kväll iaf. Vi ska äta Langos, LYCKA! ♥

Nu ska jag stoppa i något i magen sedan
ta bussen in till Sandviken !

xoxo/e.j ♥