Söndag 31 Juli

Hejsan :) Idag har jag pluggat körkort, daglig rutin nuförtiden.! Sedan har jag varit till emma och käkat tacos, pratat massor och paxat kläder av henne som jag vill låna i Turkiet :) Haha hon har redan lagt fram det hon ska ha med sig. Tror jag ska kika över vad jag ska ha med mig just nu. Bara 10 dagar kvar !!! Pepp pepp pepp!!


Jag i Turkiet förra året!

ps: Den här veckan KAN bli en bra vecka !


Moa Hedström 18 år


Lördag 30 Juli

Hejsan :) Gårdagen spenderades i Edskevall för födelsedagsfirande av Moa som fyller 18 år idag , grattis ! Jäkligt trevlig och rolig kväll med underbara människor. Lägger in bilder senare!!

Idag har jag, Nelly, mamma och pappa åkt och kollat på Kusinen Annas häst, och lite andra hästar :) Nelly tyckte det var kul och borstade och klappade den lilla hästen. Jag önskar faktiskt att jag inte var så allergisk som jag är mot hästar, jag skulle i alla fall vilja prova rida . Även fast hästar är bland det jag är mäst rädd för i hela världen..


Annas häst Ika.


Nelly borstar en lite mindre häst än Ika !

Kvällen tillbringas med råplugg till körkortet och en stor skål Lördagsgodis!!

xoxo/e.j ♥


stylebytyra - webbshop

Åh jag vill verkligen ha denna snygga bikini !!! Den kostar 299 :- och det har jag tyvär inte råd att lägga ut för tillfället, hur illa är inte det !? Men guuu så snygg den är alltså.


give me!! give me Tyras kropp också tack :)


HUR SNYGGT !?


Ni som funderar på att färga håret såhär, DO IT ! Gaaalet snyggt. Jag hade gjort de om jag inte precis hade blivit blond, vill inte sabba de nu ...


Torsdag 28 Juli

puss..

Halkbana CHECK ! Idag var man uppe med tuppen och åkte klockan 8 ifrån Sandviken och gjorde halkbana. Nu är det inte långt kvar, iiiiihhh!!! Fast att göra halkbana var inte alls lika kul som alla säger. Fast tror inte det gick till som det brukar för andra som det gjorde för mig, men men , klart nu i alla fall.


Just nu sitter jag uppe hos syster, har blivit bjuden på tacos och snart ska jag ut på en löptur runt hammardammen + gym :) sen hem och krypa ner i sängen till någon bra film. mys!


just nu
xoxo/e.j ♥

Onsdag 27 Juni

Äntligen en soldag ! Så idag har man legat i solen och stekt lite . Sen var Emma Sjöstrand och jag ut på en tur med inlinesen.. Men hon var ju proffs på de där hon, kul -.- Hehe. Nu ska jag med Mamma pappa och Matte till Falun och kolla på lite bilar, Crusing där ikväll :)

xoxo/e.j ♥

Tisdag 26 Juli

Hejsan :) Vart löpning med innebandyn idag, och det gick faktiskt bra :D Sånna dagar har man sällan, men jag ska försöka hålla i och springa någon gång i veckan nu. + Gym då. Fast de går jag redan på några gånger i veckan, men jag springer sällan. Gick ner på gymmet idag med och körde lite armar, och liiite ben.

Just precis nu håller jag på slå sönder både telefonen och datorn, är nå jävla cp-fel med itunes, och jag har då fan inte tålamod till grejer ska hålla på och krångla, gå och dö! Skiter i det jag skulle göra nu och lägger mig i sängen och kollar på DH ist !!!! GODNATT !


det andra jag vela ha ifrån nya hm-katalogen , som jag skulle lägga in :)


Sitter på körskolan och sliter teori , men...

img_0708 (MMS)

Sitter på körskolan och sliter teori , men vart nå otroligt akuttrött så lära ta en paus och dricka en kopp kaffe ! Sitter väll här till klockan fyra, sen åker jag hem och springer en vända. Var alledes för längesen jag var ute och sprang nu .. Får se om det blir i torsåker med linn eller om hon har ändrat planer så får jag åka till Hofors och springa med innebandylaget! Hejsvejs:)


med brist på saker att göra ...

Haha sitter och klipper ihop massa collage, fast dom blir ju allt annat än snygga.. Man är ju inget datageni precis .. Men så länge man ser kläderna och så ! Detta är ifrån HM's höst katalog, lite utav det jag vela ha ifrån den. Det finns lite mer jag vill ha, lägger upp det andra collaget imån kanske.. Det var två helt olika stilar tyckte jag, så det passade liksom inte att göra i samma..



Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen till någon bra film eller desperate housewives. Godnatt!


If I was a rich girl ..

Åkte ut och åkte lite inlines ensam ändå, vart en liten tur sen upp till mormor. Mormor hade plockat kantareller så jag fick en hårdmacka med det på ♥ Sen vart de en liten tur innan jag åkte hem med!

Nu sitter jag och funderar, jag skulle så gärna vilja köpa en långklänning som jag kan ha i Turkiet. Men alla jag hittar är ju rätt dyra, men med min ekonomi är väll allt dyrt egentligen.. Men jag vill så gärna ha en, vet inte om jag skulle våga använda en här i Sverige.. Tycker det är jätte fint, men jag vet inte om jag skulle passa i det här hemma. Men i Turkiet vill jag ha en!

Här är några jag skulle kunne tänka mig att ha :


Alla klänningarna är ifrån Nelly.se + halsbandet. ''Hope-ringen'' är från stylebytyra och glasögonen som jag DÖR för är från Louis Vuitton (evidence millionaire) .

Så om någon rik människa ser detta blogginlägg så kan dom väll köpa mig dom där glasögonen. Dom kommer jag nog aldrig ha råd med själv :(


Måndag 25 Juli

Och så lär man väll uppdatera.. Har inget speciellt att skriva meeen, idag har jag övningskört till valbo och tillbaka, välbehövligt! Nu har jag inget att göra, funderar på om jag ska ut och åka lite inlines. Men det känns inge kul att göra det själv.. Pinsamt om jag skulle ramla och någon ser mig, HAHA! Får se hur jag gör. Ska försöka uppdatera iaf en gång till idag, om jag kommer på något roligare att skriva om än bara vad jag gör.



xoxo/e.j ♥


MONSTER

För någon dag sen såg jag på filmen Monster som är baserad på den sanna historien om seriemördaren Aileen Wuornos. Huvudrollen spelas av Charlize Theron, och det är så jälva sjukt!! När jag hörde att det var hon som var huvudrollen första gången fick jag en chock! Därför jag lära kolla på filmen nu igen.. Charlize gick upp 15 kilo för just den här rollen. Jag vart typ deprimerad av att kolla på filmen eftersom hon var så ful.. Det kanske låter konstigt, men jag vart verkligen det.. Sen var ju filmen bra hemsk också! Men jag kan inte fatta det, att det är hon som spelar huvudrollen. Så om ni inte visste det så fick ni också en chock nu, och om ni inte sätt filmen och inte sätt hur hon ser ut i den, se den! Fast nä, själva filmen är inte så jätte bra, så det räcker kanske med att se bilder och trailern. Men filmer som är baserad på verkliga händelser blir lite bättre, även om filmen är dålig, det är fortfarande intressat liksom.


kan ni fatta !?

Charlize Theron som Aileen Wuornos ..


så hon ser ut egentilgen!

Slänger in Trailern på filmen med :)


WORD

Snälla du .. läs



I can say that I'm sorry, so many times but it wouldn't change what I did to you, even if I regret it every single day. I just want you to know that I didn't hurt you cause I wanted to, I did it because I was afraid of how strong my feelings for you would be if I let you in for real and it scared me, that I really honestly liked you so much.

Months later, and I still think about it. I know that you deserve better, but I also know that I never in my whole life have felt like this for anyone but you. You already know how much I regret my mistake, but the thing you don't know is that I truly love you for who you are. ♥♥♥

så mycket sanna ord, både i bilden och i texten..


Söndag 24 Juli

Hejsan ! Fredags.. Hm, vart nog spår då .. Hehe. Kändes nästan som man var med i baksmällan, ni vet, när dom kollar på bilder i slutet.  hoppsan.

Kan dela med mig några ; men de flesta håller jag för mig själv :D


18 åringarna!


bästa på kvällen var ostdippen på MAX. ilove ♥

Igår åkte jag på lite parkrock i Sandviken med Erica och Susanne. Var inte så mycket rock n roll eller .. Bara massa skrik och konstiga människor, haha.


Fredag 22 Juli

Hallåja :) Sitter uppe hos syster och hälsar på Nelly ♥ Man ska väll snart börja göra sig iordning inför kvällen ! Party med massa brudar, Falun - Etage ! hörshej.

Torsdag 21 Juli

Hejsan :) Idag har man varit på lite kalas hos Rebecka. Bjöds på mat och tårta, MUMS! Sedan åkte hon jag emil och alva ut och åkte Rebeckas nya bil, en riktig racer! Med ny klädsel, rattmuff, tärningar, wonderbaum (?) och schyssta ventilhattar ;) Haha, man blir lite avis att man inte har jobb så man själv kan köpa bil .. Men men , nån gång får man väll de också.. 

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och slå på en film .. Har inte bestämt mig än vad jag ska se ...  Sen blire upp imån och förbreda för en utekväll med två födelsedagsbarn och några till :D


I couldn't believe what I was living, So I called my friend Johnny,
And I said to him: Johnny, La gente esta muy loca, What the f*ck!?



xoxo/e.j ♥


Födelsedagsbarn!

Igår fyllde min syster Emelie år, firade här hemma genom att baka en kladdkaka som jag satt och åt lite av själv.. Hade varit roligt att åka ner till henne i Göteborg och fira henne där. Mamma och Pappa åkte ner, men jag kunde inte, mäst pga körskolan .. Men hon kommer hem snart så :) Grattis på din födelsedag iaf!


min fina syster Emelie

Och idag fyller en bästa vän till mig 18 år, Rebecka Pettersson ! Haha alltså när jag tänker att hon nu är 18 blir jag helt pirrig och glad :D Hon ska firas på Fredag med utgång, can't wait ! Grattis min bror, kompanjon och vän ..  haha! ♥


min fina bror Rebecka


Hair

Idag (onsdag) har jag varit och klippt mig, färgat utväxten, och blekt bort de mästa gula i mitt hår! Var inte helt nöjd först, för jag tyckte jag vart så ljus i håret och jag vill egentligen vara mellanblond. Men jag har redan vant mig och nu är jag nöjd.



xoxo/e.j ♥


You don't understand me, And you never even tried to anyway...

Ny städat, ny duschad, ny bäddat i sängen ! Känns som jag kommer sova toppen inatt :) Slänger mig i sängen och kollar på Desperate Housewives



godnatt!


Inlines med linnie


Tisdag 19 Juli

Hejsan :) Idag har man varit in en sväng till körskolan och pluggat teori. Blir otroligt förbannad när man får 62 rätt flera gånger på dom där testen och man behöver 63 eller 64 för att gå vidare -.- suck! Sedan blir man ännu mer förbannad när man kollat vad man svarat fel på, så är minst tre av dom slarvfel....

Nu ska jag och Linn ut och åka lite Inlines (stavning?) . Haha är liite nervös faktikst, sånna har man ju inte stått på på tuusen år. Aja, får se hur de går. Man kommer väll komma hem med upprivna knän och haka, skulle inte förvåna mig!


haha ! xoxo/e.j ♥


I'm a bitch

Och sen finns det ju dom som väljer att trycka ner en ännu mer när man är på botten .. Jag antar att jag förtjänar det då :)  puss !  
Men ååh är så arg, alla kan bara fara åt helvete egentligen, fast speciellt jag .. Åh, fan ! också ska man försöka att inte ta någon skit .. Hejdå 


Måndag 18 Juli

Klump i magen, tryck över bröstet.. Ständigt samma känsla , usch ! Men jag har iaf kommit fram till att jag är en person som nästan väljer att må dåligt.. Begår samma misstag, och ständigt tänker på en viss person som jag för längesen borde slutat tänkt på .. men the first cut is the deepest.. right?


men du är ju den rätta, jag vet det..  

Idag har jag inte gjort någonting alls, bara slappat framför tven och datorn.. Men snart ska jag i alla fall åka upp till Hofors och gymma lite. Sen ska jag nog umgås lite med Rebecka och Emil!

xoxo/e.j ♥


you always you


Söndag 17 Juli

Hejsan :) Söndag.. seg som satan, efter gårdagens partande. Linn och jag tillbringa kvällen hos min syster med lite folk. Det vart lite spelandes och andra trevligheter. Sedan gick vi till Hofors pizzacorner, roligt för en gångs skull faktiskt, mycket folk och så! Gårdagen var helt enkelt jäkligt bra :)




Och här mina damer och herrar har vi min drömbil ! ♥


Lördag 16 Juli

Hejsan :) Idag är det Lördag och crusing i Hofors, eftersom jag inte har något bättre för mig så ska jag upp och kolla på de. Kan ta lite bilder på favvobilar och lägga upp här i bloggen! Så har jag något att uppdatera med iaf, känns lite dött nu :/

xoxo/e.j ♥


upp som en sol, ner som en pannkaka :)

up

So why in the world do I feel so alone....

I just want to thank everybody for being so patient
and baring with me over these last couple of years
while I figure this shit out.....



But instead of feeling sorry for yourself do something about it
Admit you got a problem you brain is clouded you pouted long enough
It isn't them its you you fuckin baby
Quit worrying about what they do and do fuckin shady
I'm fucking going crazy

Is anybody out there?
It feels like I'm talkin to myself
No one seems to know my struggle
And everything I come from.
Can anybody hear me?
I guess I keep talkin to myself
It feels like I'm going insane
Am I the one who's crazy?



Fredag 15 Juli

Hej hej :) Nu sitter jag uppe hos Syster med henne och Nelly, Sandra och lilla Elise är också här och hälsar på. Idag fick man lite sovmorgon, Erica kom och väckte mig halv elva. Somnade tidigt igår också, typ strax efter elva. Hade myskväll med mig själv igår, tränade ett funktional moves pass, kom hem och duschade av mig sen lag jag mig i sängen och kollade på sex and the city och sen en film ♥

Idag blire lite gym med, sen vet jag inte vad kvällen erbjuder.


xoxo/e.j ♥

Just nu sitter jag på körskolan och ska sn...

img_7112 (MMS)

Just nu sitter jag på körskolan och ska snart ut på en liten vända. Är lite halv trött efter en natt med rätt dålig sömn, men fick i mig frukost innan jag åkte så då brukar det styra upp sig ändå :) får hosta nå otroligt på nätterna .. Därför jag inte sover nå bra , vet inte var det beror på riktigt , får perioder ibland när det blir så, och det är rätt ofta dom perioderna kommer ... Aja ska sluta gnälla nu och ut och köra ist ! Hejhopp:)


Ser ut såhär nu när jag Kör lite hemma trä...

img_9445 (MMS)

Ser ut såhär nu när jag Kör lite hemma träning på kvällskvisten, känns jobbigt att dra sig till gymmet klockan halv tio på kvällen liksom .. PS: RESAN ÄR NU BOKAD TILL ALANYA OCH DET SKA BLI KUUNG!!


Tisdag 12 Juli

Hejsan :) Hemma en sväng nu och ska diskutera resa med mamma, och Emma kommer hit snart! Vi hade sån otur, vi hade precis bestämt oss för vad vi skulle boka, men Emma lära fixa något med sitt pass och vi skulle träffas idag och beställa .. Så idag tar platserna slut .... Matt jag blir!! Hoppas att vi hittar något nytt bra och billigt idag!!

Sen bär det av till hofors igen, för att träna lite!

xoxo/e.j ♥

Sorry för dålig uppdatering, och mer komme...

img_4705 (MMS)

Sorry för dålig uppdatering, och mer kommer de bli. Ska försöka mobilblogga ibland! Det är så att jag är barnvakt åt Adrian , haha . och Erica snodde datorn med sig hem -.-


Slänger in en kvällsoutfit på mig och min ...

img_6506 (MMS)

Slänger in en kvällsoutfit på mig och min syster Erica :) nu sitter vi hos henne med Susanne och äter och dricker gott ! Pusshej!


Komentar: Postat av: Mamma... Hallo kan du...

Komentar: Postat av: Mamma... Hallo kan du skippa Edsken jag skulle behöva lite hjälp med handling och städning, kanske lite matlagning idag, Tack på förhand!!;))) .............. Javisst kan jag väll de ;)


Semesterplaner ALANYA!

Oohh som jag sa i tidigare inlägg så håller Emma och jag , och kanske Linn vad jag förstod planera en utlandsresa! Skulla vara så jävla toppen. Förjävla bra avslutning på sommaren. Jag känner att jag behöver komma bort från den här hålan jag bor i ett tag ! Tror det blir några till tjejer som kommer ner till tuklandet också, det skulle vara grymt!

Nu lär man bara komprimissa med sina föräldrar och vara världens bästa dotter framöver, inga problem säger jag! Blir att jag lär låna pengar av dom eftersom jag inte har något jobb. Dom kommer få tillbaka det dubbla när jag bli känd! Jag lovar :)


På det här hotellet kommer vi förhoppningsvis bo på, 0 m till stranden och 1 km till centrum!

Nu sova, imån ska jag bada och sola lite med syster, om det är fint väder! xoxo/e.j


Varför är de bugg med min blogg !? Aja, id...

Varför är de bugg med min blogg !? Aja, idag när emma slutat jobbet drog hon och jag och chilla lite i edsken :) så skönt ! Fast det vart inge bad för någon av oss, jag kan ju inte ens för den delen . Pga tatueringen, men jag hade nog inte badat ändå, man har ju blivit en sån badkruka ... Nuu smids även stora planer på utlandsresa !!!!! Wihioo


Onsdag 6 Juli

Hejsan :) Idag har man äntligen gjort klar tatuering, så att det är klart och jag är supernöjd ! Nu kan jag bli påmind varje dag var jag har att leva efter ♥

Nu har jag just kommit hem från bilbingo, var där med Mamma ist, hörde inge mer från jäntorna jag skulle dit med så .. Ingen vinst vart de heller, skit bingo, man vinner ju aldrig -.-


såhär har jag sätt ut idag lära ta på mig en stor huvtröja eftersom jag visste att jag inte kunde ha bh på mig efter tatoon. Nu blire några näck-dagar framöver eftersom de gör liiiite ont med kläder på :)

xoxo/e.j ♥ 


Horoskop



Idag var det väll inte allt för kul att läsa sitt Horoskop .. Suck!


Tisdag 5 Juli

Hejsan :) Idag har jag varit och hälsat på min syster som precis har flyttat in i sin nya lägenhet, finfint hade det redan hunnit bli. Sedan drog jag ner på gymmet en snabbis, vart så kissnödig så jag lära åka hem, haaha!


Körde på springskor idag eftersom jag skulle på gymmet :)
(mitt hår ser jätte-gult ut på bilden, hoppas det inte är så irl)

Nu ska jag spela lite sims tänkte ja. Sen ska jag äta glass, glassbilen har varit här och vi har köpt turkiskpeppar glass ! Den är sååå goooo! Och imorgon ska jag in till gävle och göra klar tatuering, och om jag hinner så blir det bilbingo med Fanny och Jennifer med!  

xoxo/e.j ♥


Tufft!


Måndag 4 Juli

Alltså jag håller verkligen på att fucka ur !!! Jag har lyckats tappa bort ett piano, och jag kände verkligen för att lära mig lite nytt just nu från youtube. Så är det helt borta -.- Hur lyckas man .... ?
Men jag hittade mina gamla rollerblades istället, och jag kunde ha dom. Så det vart jag glad över i alla fall. Nu lär jag bara ha någon att åka med !

Fick ryck och klippte av mina favorit jeans idag också. Mina svarta, som nu har blivit gråa, därför jag bestämde mig för att klippa av dom. Det är så tråkigt när dom inte är svarta längre, inte alls lika snyggt. Så får jag köpa nya svarta helt enkelt, med det väntar jag nog lite med, tills det drar mot mörkare tider.



xoxo/e.j ♥


Today I'm wearing this!


Never Say Never

Jamen då har man sätt den filmen med! Och jag är faktiskt fortfarande inget Justin Bieber I die for you fan. Men jag gillar han jävligt mycket. Och jag kan säga att jag definitivt är en sån som hatar folk som hatar Justin, lätt!
Föll faktiskt några tårar i filmen.. Så imponerad att han lyckas uppfylla sin dröm. Jag vill också ha ett talangfullt barn, jag önskar att Justin var min son!!! Eller Jaden Smith, fan var cool han är ! Det har jag alltid tyckt, och jag tycker det absolut ännu mer när jag sätt filmen faktiskt.
Min absoluta favorit låt med Bieber är Baby baby baby ooooohhh , bara föratt den alltid varit det. Nästan bara den jag lyssnat på med han också kom jag på nu , hehe ! Men gillar också never say never, med jaden ♥


Söndag 3 Juli

God Kväll :) Idag har jag varit på kalas hos Farbror Janne och Ida. Även grattat dom till deras lilla bebis! Jag har alltså fått utökning i släkten, en liten kusin som heter Kajsa Jönsson ! Så söt och så otroligt liten. Jag kommer inte ens ihåg att Nelly har varit sådär liten, och det var ändå inte så längesen, två år sedan bara..

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på Justin Biebers Never Say Never, har hört att den ska vara sevärd, så då lär jag se :)


närvös tjej inför morgondagen ... puss god natt ♥


Peace&Love


haha inpackade i proppfull bil!



den förjävulska kön in till campingen, och där har vi kommit fram mer än hälften!


Linns och mitt Crib !


Onsdagen - Pördy


Kings of leon, mäktigt ♥


30 Seconds To Mars!


haha ;) chillar lite ba!



Volbeat!



Min älskade Petter, min framtida man . Kung ! ♥♥♥

(Synd att kvaliten på klippen suger, jävla yt. Man hör ju iaf!)

Synd också att man inte åkte dit utan jobb och utan solbränna ;) Jag tror att dom här dagarna hade varit grymma på ett helt annat sätt då !!


Lördag 2 Juli

If tomorrow never comes
Will he know how much I loved him
Did I try in every way to show him every day
That he's my only one ...


Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kika vidare på Sex and the city.. Uppdaterar med bilder från festivalen imorgon! Idag har jag lekt lite med min underbara systerdotter, all kärlek åt henne ! ♥






Det här har jag strosat runt i här hemma, skönt! Keps från Intersport, Tröja från Lager 157 och Shorts från Cubus!

xoxo/e.j ♥


bikinis


FUCKA UPP ÄR MITT ANDRANAMN

Låter låten får tala för sig själv!


Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
har bestämt mig för gott, måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn


Komentarer

Känns bra att några tycker synd om mig i dessa tider.. Tänkte på de komentarer jag fick. Vissa förstår, vissa inte. Och smärtan just nu är hemsk, jag flagnar ju i hela ansiktet. Så när jag duscha åkte det ju av på vissa ställen så nu har man öppna sår i ansiktet och det svider så jävla mycket. Men svullnaden har lagt sig lite iaf. Men utanför mina dörrar går jag då inte ! För mycket smärta , och för ful .

Ni förstår alltså att jag åkt hem från peace and love. Och nu håller jag mig hemma också. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte hem med tanke på hur det känns och ser ut i mitt ansikte nu..

Postat av: D

Är huve dumt får kroppen lida:)

2011-07-01 @ 14:02:44

Svar: Dum.. Jag använde solskyddsfaktor, så så himla dum tycker jag inte att jag var, för en gångs skull :) Hehe.

Fredag 1 Juli

Hejsan :) Åkte hem från festivalen igår igen .. Nu av tuusen anledningar : Hatar att det är så äckligt där, jag känner mig så äcklig så jag inte klarar av att gå någonstans, man kan inte sova på nätterna, jag har bränt mig i ansiktet så det gör skit ont, jag har svällt upp i ansiktet pga att jag bränt mig .. osv .. Det är lite fler anledningar som jag håller för mig själv.

Jaaa till min bränna då. Jag var och solade i edsken när jag var hemma. men jag använde solskyddsfaktor 20 i ansiktet, och ändå vart jag så jävla bränd så jag t-o-m fått brännblåsor typ. Jag varnar er för bilden jag nu kommer lägga upp, den är hemsk! Knäppte den idag för att visa min svullnad, så tänk att igår var det dubbelt så mycket värre:



Man ser verkligen ut som ett missfoster . Och det finns liksom inget man kan göra åt utan bara vänta ... Saknar att se ut som jag :