Torsdag 31 Mars

Imån är det 1 April så man lär passa sig ordenligt, jag är så lättlurad! Så jag ska vara på min vakt, garanterar att mamma kommer lura mig med något som jag kommer gå på -.-

Men imån ska jag till Falun med Rebecka och Emil och kolla på innebandy, oh iäm so happy ! Innebandy-freak som jag blivit, är skit insatt i falun och elitserien för tillfället, heja falun!
Önskar jag kunde vara så duktig och få spela elitserien!! Önskar att jag ens fick chansen till att bli duktig ..



Fick precis reda på att de skulle bli par innebandy, rebecka&emil, moa&jimmy, och jag..och andre , yäey ;D haha! Man kommer nog känna sig liite utanför, men det skiter jag i eftersom jag är där föratt kolla på innebandy och kolla lite extra på en person ;) haha ♥

Ähe nu ska jag hoppa i säng så jag blir frisk och kry och pigg tills imån, Blir något avsnitt av underbara desperate housewives också. god natt !

xoxo/e.j ♥


My tattoo, soon to be ;)


Onsdag 30 Mars

Hejsan! Nyss hemmkommen från skolan, sjuk huvudvärk just nu så ska nog stoppa i mig lite alvedon och sedan ta tag i lite rester. Men jag hamnar jämt på Facebook, men ska stänga ner det nu så jag får saker gjort! Tack och hej, slänger in en bild sen på min framtida tatuering :D är så ivirg så jag måste bara visa:)

xoxo/e.j ♥

from my wishlist!

28 dagar kvar ..

Nu kommer jag till det som står HÖGST på min önskelista!! + (miniralsmink) Men iaf, det jag vill ha allra mäst är en volumemaster!



Det finns ju tre olika varianter, och jag har absolut ingen aning om vilken som är bäst!? Komentera gärna om vilken ni tycker fungerar bäst! Need to know, vill ju ha det bästa! Men någon av de måste jag ha när jag fyller år iaf, för nu börjar de bli lite för varmt föratt gå runt med mössa heela tiden..
Priserna på dom här ligger väll mellan 400-700 :-


I'm falling apart, I'm barely breathing..

Halå! Idag har man varit hemma från skolan, fick feber igår och det höll i sig tills idag, men känner mig lite bättre nu, så ska nog försöka ta mig till skolan imån!

idag fick jag mitt paket från H&M, great! Fick skicka tillbaka ett linne som jag inte alls tyckte var lika fint som det såg ut på internet.. Men koftan och glasögonen är mina och jag tycker båda är jätte fina! Men med min stora ser koftan rätt kort ut, men inte så mycket jag kan göra åt, om jag köper en större storlek så blir den bara större på bredden.. Så den får väll va lite kort då, men det gör inget, framhäver ju bara min snygga stjärt, right? ;) eller..  

                                             
      

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning


I Will never be the same, if we ever meet again..


Kvällens outfit


Lördag 26 Mars

Tjeena! Sitter hos erica och fixar håret lite granna just nu, sen bär det av ner till Torsåker för lite Partaj på gästis. Linn har ju hyrt och det kommer nog bli en riktig brakfest :) Om man kommer in alltså (är 18år), om jag inte gör det så kommer min kväll vara förstörd!

Slänger nog in en outfit bild senare för ovanlighetensskull, hörshej!


xoxo/e.j ♥

Fredag 25 Mars

Hejsan! Igår åkte man en vända till valbo och fick med sig en klänning hem, tack alexander som bjuder :D Efter det åkte jag med mammsen och pappsen till falun och kolla på innebandy match, Falun - AIK! Den matchen slutade 9-3 till falun har jag för mig!


 
Klänning från BikBok, 249 :-

Ikväll blire en lugn kväll med rebecka, lite tv och fixx :) Och imån blire allt annat än lugnt kan ja lova!!! Woho!

xoxo/e.j ♥

vi snackar innebandy

Jag var med och spela, och det vart vinst med 19-1 mot hockeydamerna! :D haha med så höga siffror och ändå gjorde man inge mål.. Jaja de var kul att få spela en innebandymatch den här säsongen iaf!

Och usch, man mår så jäävla piss... jag hatar fan att jag älskar dig. det är sjukt att jag älskar dig, men det gör jag iaf, och det är bara så jävla dumt!



But if you fall back into my life
I'd spend every night waking up to the beat I hear inside
Telling me to be your only one


Onsdag 23 Mars

Idag har man varit i skolan för första gången på 6 veckor, de gick bra har redan jobbat ikapp 2 uppgifter, haha !
Nu ska jag upp till hoforshallen och spela match, tror jag ska spela, har inte riktigt bestämt mig än, men det visar sig :)

xoxo/e.j ♥

Despicable Me



Jag har en dålig egenskap, när jag blir arg eller ledsen och ibland samtidigt båda av de, då flyger det bara saker ur mig, jag säger saker som jag absolut inte menar.. I efterhand blir jag så arg på mig själv, och ångrar mig så mycket. Vet inte vad jag ska göra föratt kontrollera detta, vill ju inte att du ska tro att jag menar det jag säger ibland.. Måste lära mig att kontrollera min ilska och sorg, men hur? När det väl händer, när jag står där och blir så djupt sårad att det går över till ilska, då är allt kört. Då börjar jag pladdra på utan att ens veta vad jag egentlligen säger..

Men snälla gör mig inte upprörd då! Ljug inte för mig, när jag vet sanningen, bete dig inte som om all vår tid inte betytt ett piss för dig.. Vilken människa som hälst (eller iaf om man verkligen älskar personen,vilket jag gör) blir ju ledsen av att höra sånt, att få sånt bekräfftat.

Men jaa jag ska försöka samla mig, och vara glad för din skull, att det tog ca.3 veckor för dig att börja gå vidare. Tillskillnad från mig som aldrig kommer kunna gå vidare, jag är trasig! Det vill ju inte jag att du ska vara, vill inte att en enda människa i världen ska få känna såhär. Så därför försöker jag vara glad för dig! Men det är inte lätt att veta att personen jag inte klarar mig utan och inte klarar av att leva utan, klarar sig toppen utan mig. Känns inge vidare :/  känns rent ut sagt förjävligt! Jag trodde vi hade något fint och bra, men tydligen inte...

Haha det här inlägget var inte alls tänka att bli så här långt, men nu vart det de iaf. Förstår om ingen orkar läsa, jag vill bara skriva ur mig lite så det spelar ingen roll.


Tisdag 22 Mars

Idag fyller min kära vän Linn 18 år ! Så vela säga grattis till dig, grattis! Hoppas du haft en underbar dag. Kan inte fatta att vi är så gamla nu !? Ja inte jag än då, men om 35 dagar! Det här är liksom åldern man alltid gått och längtat till och nu är den redan här, sjukt!


åhow, hittade några jättefina bilder på Linn från skolasvlutningen -08 va?


Har varit på möte idag, och det gick bra! Det ser bra ut det här! Efter mötet gick mamma och jag och solade sen gymmade jag lite, och nu är jag hemma och ska ta något att käka kanske? sen kolla på Big Brother :)

xoxo/e.j ♥



Did you know this?

Visste du:

Att jag var – vaken hela natten inatt?
Att jag vill ha – pengar så jag kan bli lycklig?
Att min senaste kysstvingade jag fram av den andra personen? haha ..
Att jag lyssnar mest på – Petter just nu?
Att jag pratar – inte så mycket längre?
Att jag inte gillar – när folk ljuger såklart?… förlåt.
Att min bästa vän – är jäkligt rolig!?
Att min första riktiga kyssexisterar inte! ok! 
Att kärlek är nä, visste inte ens jag?
Att jag gillar – en kille, och min nelly mest i hela världen?
Att jag alltid kommer att – sakna den där jävla killen?
Att jag är hemligt förälskad i ingen? Nathan vet att jag gillar han, och han mig!  
Att jag sist grät var – igår, förrgår, förrförrgår osv..?
Att min mobiltelefon – är helt jävla underbar, jag älskar den?
Att när jag vaknar på morgonen – somnar jag oftast om?
Att innan jag går och lägger mig så kollar jag på tv tills jag blir trött?  
Att ikväll ska jag – kolla på bigbrother såklart
Att imorgon kommer jag – att gå till skolan för första gången på 6 veckor?
Att jag hoppas – att allt kan bli bra igen mellan mig och alexander? som vänner antar ja!
Att jag verkligen vill – bli rik?


Blondinevert

Ja som jag så så blire inge bra när man ska visa upp en färg på bild, ser gult ut ju! är knäppt i för mörkt ljus kanske?.. Men försökte iaf! Ni kanske har tur och ser mig irl ;) ooh sån tur för dom!


och grattis till er som fick se mig helt osmikad och sjuk
+ med svullen lägg pga enn finne eller munsår, eller något?


Måndag 21 Mars

Tjeena, idag har jag varit till frisören och lagt i färg i håret och jag är nöööjd !! I alla fall just nu ;) Började med att ta bort min gamla färg, sen la hon i massa blonda slingor i över det, så nu är jag riktigt blond skulle man kunna säga, förut hade jag ju massa färgklickar av blond/gul/orange typ. Men nu ser det bra ut, har inte knäppt något kort, kanske slänger in ett sen om jag knäpper ett, fast färgen brukar oftast inte bli som den ser ut på kort ändå.. Men får se :)

Imån ska man på möte på skolan, hoppas på det bästa!

xoxo/e.j ♥


No lies, just love!


from my wishlist!

37 dagar kvar ..



Skal till min Iphone 4 ! Dessa tre är från http://www.jbutiken.se/ . De första två kostar 189 :- och det sista kostar 149 :- .

H&M


Lite fina grejer från H&M jag skulle vilja ha, tack :)


Fredag 18 Mars

Hej trogna läsare, idag skulle jag vilja ha eran åsikt och hjälp! Jag ska köpa träningslinne från H&M, man jag kan inte bestämma färg ritigt... Hemma i hushållet så säger dom att jag ska ha det lila, men jag vill ha fler åsikter! friends, komentera snälllaaa.. Jag siiter bara ''oh jävlar vad snyggt det gula va'', ''fast jag kanske passar bättre i lila'' , ''nä men det gröna skulle passa mig mäst'' osvoosvosv..


 


skulle ju kunna köpt alla tre för dom var så billiga, men känner att jag bara behöver ett, så VILKET!? ska nog klicka hem i mån så kom gära med åsikter, och köp inte upp alla tills imån nu!!

Anna Emelie Jönsson

Idag kommer min syster hem till Tosåker, Precis NU ska tåget vara framme.. Så helgen kommer tillbringas med min familj mästadels :)


jag och emelie på hennes födelsedag, när hon fyllde 20 tror jag!


meet me halfway?

Usch fan vad bittert mitt liv är jusst nu alltså, orkar inte med någonting, bara ligga i sängen heeela dagarna, orkar knappt de, och då är det väll rätt illa? Om jag hade pengar, fan vad lycklig jag hade varit. Jag är en människa som kan köpa mig lycka, insett att kärlek existerar inte, vänskap? Hm.. ähe jag vet inte.. Om jag bara kunde knäppa med fingrarna och har fett med cash..

Läste nyss i Paows blogg att hon drar in 70.000 i månaden på hennes blogg! Seriöööst, hennes blogg är ju nästan lika ointressant som min, visst hon är jävligt mycket snuggare! Men om jag hade dom pengarna hade min blogg kunnat varit mycket mer intressant och jag hade varit jävligt snygg kan jag säga!

Åh vad ska man göra ... Vill bara spy åt allt! Cp-skit-helvetes-arselhål...


Gave you all I had and you tossed it in the trash

Yes, you have lost me forever!
du får som du vill ....

75 songs that maked me think of YOU!

Tisdag 15 Mars

Idag har man bara setat ute och stekt i solen, så otroligt skönt! Fräknarna börjar direkt titta fram när man vistas i solen :)


sixten stekte lite med mig.



Nu ska jag spela lite sims 2 .. Vill egentligen spela sims 3, men har inte det på datorn just nu :(
Och ikväll blire nog en vistelse på gymmet!

xoxo/e.j ♥

baby can i hold you

Jaa tillbringa ju gårdagen med att rita, så lovade att slänga in lite av vad jag ritat :)



Ser ni kanske vilka det är? :)

Haha jag skulle prova av rita av min bästa vän.. Jag började rita konturerna och sen kom jag till håret, då var det kört! Att jag inte tänkte på det tidigare.. Haha, så då vart den lite slarvigt gjord, inte lik , men ni kan väll få se att jag försökte iaf! Och Emma förlåt för jag förstört dig, haha du är så mycket finare !


Cause sooner or later it's over, I just don't want to miss you tonight ..

Alltså hur överlever man ett brustet hjärta? Jag ställer mig den frågan varje dag, flera gånger om dagen.. Jag försöker göra saker som jag tycker om att göra. Saker som jag alltid älskat hjälper inte ens.. One tree hill är ett exempel (ja jag är tönt), jag älskar one tree hill, och det fick mig alltid att må bättre förut, citat som jag hörde fick mig att känna hopp, deras kärlek fick mig att tro på kärleken! Men nu är det bara smärtsamt och jobbigt att se, alla får ju det dom vill och är så jävla lyckliga.. Jag kommer aldrig få det jag vill, det är det som är så jävla jobbigt! Finns de något värre än när den man älskar inte älskar en tillbaka? Nej jag tror fan inte det..

Ibland kan man känna att det är slut.. Att alla chanser som som bortblåsta.. Alla mina chanser för dig är bortblåsta, men varför känns det inte som så? Varför kan jag bara inte sluta hoppas? Varför ser jag fortfarande min framtid med dig? Alla drömma vi hade, dom finns fortfarande kvar hos mig.. Det skulle ju vara vi förevigt? Vi hade massa drömmar och mål tillsammans? Det är du, kommer alltid vara du för mig ju ...

Sen funderar jag på om människor kan förändras... Inte helt de tror jag inte.. Men ibland kan känslor förvirrar en så man gör dumma saker tror jag. . Jag vet att jag gjort dumma saker när inte mina känslor varit som dom ska eller vad man ska säga. Skulle aldrig kunna göra något mot den jag älskar, när men är säker på det. En gång var jag säker, då fick jag mitt hjärta krossat, sen visste jag inte var mina känslor stod.. Gjorde vissa saker som jag ångrar så mycket. Men nu vet jag! Fast de spelar ingen roll nu egentligen... Vill bara att folk ska ska fatta de, jag är nog inte så dum i huvet som jag verkar hos vissa folk .. Är skit svårt att förklara hur jag menar, för när jag läser det jag just skrivit låter det idiotiskit iaf..
Men huvudsakligen är att jag är den jag en gång va! Inte den jag var förra sommaren då jag bara var förvirrad och inte vågade släppa in personen som tidigare krossat mitt hjärta igen.. Tillslut gjorde jag det, och nu sitter jag är förtvivlad och ledsen.. Igen.. Men nu vet jag iaf att det jag känner för dig är så jävla starkt, och jag tvivlar inte på känslorna jag har som jag gjorde då.



Om jag bara hade kunnat sluta hoppas.. Men det kan jag inte.. Jag ser bara dig med mig när jag tänker framåt..

bada bada bada



haha gofisan tog just ett bad ♥


Söndag 13 Mars

Hej! Idag vart man tvingad av Emma att åka upp och spela hockey med innebandylaget mot hockeylaget (damer). Fyfan, gjorde bara två byten.. Känner inte att de är så kul att lira hockey med människor man inte är bekväma med, kanske låter konstigt med så känner jag iaf..

Ska bara vara hemma resten av dagen och ta de lugnt och rita lite, kanske uppdaterar senare vad jag ritat :)

Nu är jag hungirg och ska gå upp och käka spagetti & köttfersås!!

xoxo/e.j ♥


from my wishlist!

Från min önskelista! 45 dagar kvar..


örhängen från presentbutiken i sandviken, ca. 99 :-/st.


ringar från presentbutiken i sandviken, ca.99:-/st. Om det inte är reglerbara ringar så lär jag ha 18-19 cm.

Presentbutiken ligger på hyttgatan 13 i Sandviken.

Fredag 11 Mars

Idag har jag varit till syon om ett eventuellt byte av skola igen ... Haha jaa en gång till, tredje gången gillt ! Och om det går att lösa så kommer ju jag få gå på bal snart !!! :D Alla som känner mig vet att jag har varit bal tokig sen i lekis typ, haha! Så nu tänkter jag lägga ut bilder från när jag var och prova balklänningar i göteborg!




Ja vet att svart inte är så kul att gå på bal i, men jag skulle tycka det var rätt läckert!
Men skulle hälst vilja prova fler färgen i den här klänningen, gillar modellen mycket,
klassisk balklänning liksom , and one big + It's my design ;)





jag gillade faktiskt den här klänningen mycket, förutom färgen, inte alls bra för min hudton..
Är lite tveksam på om jag kan ha öppen rygg, jag har ju sån puckelrygg,
men tycker det är grymt fint med öppna ryggar!
Och nu fick jag massa idéer på den här klänning så att den skulle bli jätte fin, perfekt tillochmed!
Ljus , chiffong mm... NU MÅSTE JAG RITA!


en till som var fin i ryggen, men också helt fel färg!

Jag ska nog bli balklänningsdesigner, för jag har jävligt bra smak jag!


What hurts the most?


Från toppen till botten! Idag har jag mått så bra, och vips så försvann den känslan, FAN!


Torsdag 10 Mars

Hejsan! Idag har man varit till valbo, och jag kom faktiskt hem med lite nya grejer. Och jävlar vad jag längtar till sommaren nu, så man kan använda solbrillor och shorts!! När jag kom hem med mina nya kläder idag och provat dom var jag så glaad! Gud vad mycket lite kläder kan göra :) Sen har mamma beställt tid åt mig hos frisören så jag ska kunna färga håret, happy happy happy :D

Tänke visa er vad jag (pappa) har köpt idag:


Har velat haft knästrumpor hela vintern, NU har jag äntligen köpt
mig ett par! 79 :-. Strumpbyxor 59 (?) :- Baslinne 99 :-. Allt från Gina Tricot!
Klänningen är gammal och den är från Bik Bok!


Linne från
Bikbok, 149 :-.
Shortsen är ett par gamla avklippta Leejeans. (SOMMARR) ♥


Jeansjacka från
Cubus 299 :-.
(Linne och jeans från ginatricot)


Bh och trosa från Bikbok 99:- (sköönaste träningstrosorna!)


Sådär jag, värsta modebloggen man har ;)
Snart är det min födelsedag så tänkte börja lägga ut lite saker som jag vill ha eftersom jag vet att vissa kollar i min blogg, mamma;) Men det får jag göra sen eller en annan dag! För nu ska jag upp till hofors och gymma med Linn!

xoxo/e.j ♥

Tisdag 8 Mars

Nu har man setat och knepat och knåpat föratt få fram en nu header! Gillar min gamla mycket bättre, men jag kände för en förändring. Ska lägga ner hjärta och själ på nästa, och den ska bli sommrig! Efter alla min somriga försök så ska det gå iår! hoppas ja....



gammal header, me like!


Och en ny header för omväxlingensskull! Ska ta tag och göra en riktigt fin sen! En helt ny blogg dessutom.

Nu ska jag hoppa i säng och se på ännu ett avsnitt one tree hill ♥

godnatt, xoxo/e.j

H O C K E Y , hockey!



Dom flesta bilderna är tagna av Maria Persson! Och dom andra av phonen :)


well, i should so much better than this


vill känna hopp.. jag vill vara glad igen! I hate myself for loving you..


You promised me forever

Det vackra sa farväl och jag försvann.
Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka
och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom..

Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin så kallade kärlek,
när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?

Jag har visioner om den perfekta kärleken och det kanske är därför jag är ensam?
Samtidigt som det enda jag begär är att alltid kunna räkna med honom..


Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där för evigt och inte bara en stund. 
Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte älska honom bara för att han inte gör mig olycklig.


Hade jag fått chansen att välja en person i hela universum att älska, hade jag fortfarande valt honom.

Det är beundransvärt det där. Hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta. 
Men ännu mer beundransvärt hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta.

Bara för att han älskar dig och du älskar honom betyder det inte att ni är rätt för varandra. 
Det gäller att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem...


jag idag! tröja från H&M + byxor. ca. 350 :- tsm


Fredag 4 Mars

Jusstfan, bilderna skulle jag ju lägga in.. Får bli senare!
Nu ska jag nog börja göra mig klar föratt se på dammatch.. Sen blire väll bara att vara hemma, och imån blire nog äventyr :) Hörshej!

xoxo/e.j ♥


gammal bild när jag målar rummet i Hofors ..

Torsdag 3 Mars

HejHej! Uppstigning tidigt vart de idag allt, man hörde Nelly börja hålla på och greja vid halv sju kanske. typ vid åtta kom hon ner och väckte mig. Goskruttan! Sov samanlagt tre-fyra timmar kanske? Så nu ska jag prova ta och sova en timme innan hockeyn! Viktigt med sömn före viktig match ;) Ska försöka knäppa lite kort! Men dom kanske kommer in imån eftersom vi ska till Rebecka sen och myysa!


Nelly Emelina Jönsson ♥

xoxo/e.j ♥


Onsdag 2 Mars

heeåå, uppdatering från ericas place, skall sova där inatt!, här blire väll uppstigning sju eller något antar jag... Men uppstigning med världens goaste nelly ♥
 Idag så har jag iaf tränat lite med syster. För min del vart de löpning 20 min och köde lite allt möljigt nere på gymmet, nån muskel har väll utvecklats(?) uttöjts(?) hopas jag. Laddar inför vitkig match imån!

Nu ska jag se ett one tree hill avsnitt innan jag somnar, truue love ♥♥♥


Onsdag 2 Mars

Och månaderna bara går på, känslorna för dig förblir detsamma.. i will always love you !
Idag ska jag kanske gymma, om jag känner mig bättre mot kvällen. Igår kände jag mig sjukt hängig och hade ont i halsen. Men jag känner inte av det lika mycket idag, så förhoppningsvis så är jag helt pigg tills imån så jag kan vara med och spela hockey!

Igår fick jag äntligen en Iphone 4 ! Som jag dregglat efter den sååå länge, och nu har jag min alledes egen ♥ hoppas jag har råd att ha kvar den ;) annars blire jobbigt. Men tack mamma iaf som betalar lite på den!


iih min alledes egna lilla baby, all kärlek åt dig nu! hoppas du inte sviker iaf !

xoxo/e.j ♥