Tisdag 31 Maj

Hejsan :) Kom precis hem från skolan, idag fick jag min 18-års present av min bästa vän Emma ! Fick världens snyggaste ring , tack så mycket Emma ♥


Pistolen vare jag fick av emma !

Fick meddelande idag om att min mobil är klar på lagning, så förhoppningsvis ska jag och mammsen åka in och hämta den nu. Sen ska jag spela fotbollsmatch också ... Fast tror jag ska hänga på bänken bara, kommer nog inte våga spela .. Får se!  

xoxo/e.j ♥

Söndag 29 Maj

Lovade ju att visa vad jag köpte i valbo i går, så nu ska jag hålla det jag lovat !


från bikbok, 149 :-


halsband från glitter, 129 :- (tror ja)


Iphone skal från kjell&co, 79 :-




Förövrigt så känner jag mig helt ... Konstig.. Eller någonting känns inte bra, jag tänker mycket på andra och hur dom mår .. Förstår inte hur jag kan bry mig så mycket om människor jag inte alls känner nå bra :/ Sitter och tänker och tänker, och blir riktigt ledsen, över någonting som inte ens är mitt bekymmer.. Det är sjukt .. Jag måste sluta tänka så mycket.. Men jag kan inte rå för det .. Har en riktig klump i magen och jag mår inge bra .. Det är dock inte bara för att jag tänker på hur andra människor mår, har några andra anledningar med.. Men men ..



MORR

JAMEN KUL ATT JAG PRECIS SKRIVIT ETT JÄVLA BLOGG INLÄGG SÅ BARA FÖRVSINNER DET !!!! FAN VAD ARG JAG BLIR!!!!

ååh får fan lust att slå någon, jävligt hårt!

Amen då lägger jag väll bara ut på vad jag hade på mig idag när jag var i valbo med emil och rebecka då! Kan visa imån vad jag köpte..


Nya jeansen från gina, linne från bikbok, converse + skinjacka!

xoxo/e.j ♥


Fredag 27 Maj

Hejsan :) Just nu sitter jag och väntar på att två filmer ska läggas in på usb-minnet, men allt går ju assegt, därför jag tar tillfället i akt och uppdaterar bloggen lite.
Direkt när det här är klart ska jag dra till rebecka på pyamasparty ! Woho, mys som satan! Ska grilla lite också, mums!

3 mintuer kvar nu på nerladdnnigen av en skräckis !! Hoppas dom inte sätt Boogeyman, jag har sätt den en gång förut men vågade inte se klart, förhoppningsvis ska jag göra det nu ! Gillar inte skräckisar egentligen, för alla är likadana och är inge läskiga alls. Men ibland kan det vara kul att titta på det, när man är massa folk :)

Nu lär jag dra! xoxo/e.j ♥


Torsdag 26 Mars

Hejsan :) Idag har man fått saker gjort i skolan, fintde! Efter skolan var jag barnvakt åt världens bästa Nelly ♥ Hon är allt för go hon, och lite dryg ibland ;) Men men, brås på mamma sin kanske ..

Saknar personer som man sällan träffar, men tänker på er varje dag ! Vill att ni ska veta att jag finns för er, vad som än händer!


en av dom saknade..

xoxo/e.j


snälla bli min igen, låt mig va kvar ..

Hej Hej ! Hemma från träning nu, gick såklart as dåligt .. Fyfan..

Glömde berätta att jag hittade ett par blåa jeans i valbo igår, dock inte likadana som jag hade förut. Vart ett par från gina tricot nu ist. Köpte ett par nya cykelbyxor där också, sen ett svart tublinne från H&M, orkar tyvär inte knäppa kort nu, hittar inte grejerna på internet heller..
Köpte ett Carolina Gynnig glas också, så nu har jag två till min samling :)


Jag har Make peace & She's the one ! Nästa blir Mind control!





Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt..

Onsdag 25 Maj

09.35-11.40 gick man i skolan idag, sköönt!
Nu har jag legat nere på rummet och ritat klänningar, fick värsta insperationen och precis när jag skulle börja rita försvann de, så gjorde bara tre stycken, och det vart inte riktigt som jag tänkt mig, men men ..

Ikväll är det fotbollsträning, var längesen sist nu, var ju sjuk förra hela veckan, sen vare ju match i måndags, men nusååå, nu ska jag kööra!


Jaa jag vet att jag inte kan rita händer och fötter -.-
Gillar faktiskt klänningen i mitten, fast den ser bättre ut i mitt huvud än på bilden! Den är veckad, också typ spets där i midjan :)

xoxo/e.j ♥


Tisdag 24 Maj

Just nu sitter och väntar på mamma, vi ska till valbo, hoppas jag får övningsköra ! Lär kolla på ett par nya blåa jeans eftersom mina sprack när jag hade lite bråttom och skulle dra på mig dom .. Men dom var så stora så jag behövde ändå ett par nya, men jag gillade dom, så ska kolla på ett par likadana fast mindre storlek!
Sen ska jag lämna in Iphonen också :( Den krånglar och segar ibland och det vill ja inte, den har varit så ända sen jag köpte den dessutom..

Dagens:


+ converse & jeansjacka ! Skittråkig outfit , ja jag vet . men skön!

xoxo/e.j ♥

00:00

Har pillrat lite på bloggen :) Är inte riktigt nöjd, men får fixa till det sen någon gång , när jag orkar, nu är klockan så mycket!

Idag var jag ju iaf på gymmet, de gick väll helt ok, hade inte blivit allt för svag!
Sedan övningskörde jag till stensätra, och där kollade jag på när damerna lira lite fotboll, dom förlora tyvär med 3-2, men dom var duktig, man blir sugen att vara med ....

Men en sak jag tänker lite på när jag kollar på damer, tjejer, fjortisar ? aa whatever, what's up with vika upp shortsen så dom blir så korta !? Det ser ju bara dumt ut ? Alltså det tycker iaf jag, man får väll ha som man vill, men jag bara skrattar åt det ja, haha så töntigt !

Nej nu ska jag sova, har fixat Glee, så ska prova se det för första gången, hoppas det är bra !

godnatt xoxo/e.j ♥

fattar absolut ingenting

Jaa rubriken säger typ allt, jag fattar ingenting, jag fattar inte hur människor kan vara så blåsta som dom är ? Blir så arg .. Att man ens orkar bry sig .. Men tyvär är det så, jag bryr mig allt för mycket, även fast jag inte borde.



BigBrother nu! kanske uppdaterar en gång till sen ..


Måndag 23 Maj

Hejsan! Usch är så trött, visste att jag inte skulle åkt till skolan idag! Åker man hit till halv nio och får reda på att man har en lektion som är typ 11... Jag kände på mig i morse att det skulle bli något sånt här .. Så typiskt och ovärt att vara här :/

Efter skolan ska jag försöka pallra mig till gymmet efter skolan, men är så jävla trött, men jag måste! Sen har jag utvecklingssamtal också. Hoppas att jag kommer hinna att övningköra lite idag med .

xoxo/e.j ♥

Söndag 22 Maj

Hejsan! Igår var det party, börjar bli en vana det här nu.. Men det lär det bli lite ändring på, ska ta det lugnt nu, bara bessemer är okej! Då ska det bli ös. Sen är det lugna puckar igen, då står det träning på schemat ist.

Imån ska jag ner på gymmet och se hur mycket kondition och styrka man tappat.. Men det är bara att jobba upp de igen !!



OCH SNÄLLA FOLK!!! RÖSTA PÅ CHRISTIAN IDAG!! Jag orkar inte med Gurkan längre... Vill verkligen inte att den där självsäkra jäveln ska vara kvar nåmer! SO VOTE FOR CHRISTIAN, OR DIE !

00:17

Orkade visst inte knäppa kort och lägga in de nya grejerna, får bli imån då kanske ! Men uppdaterar iaf eftersom jag får kritik om att jag uppdaterar för dåligt. Gnällspikar! Fast haha har inget alls intressant att läsa.. Vart precis klar med en rest iaf, därför jag fortfarande sitter vid datorn såhär sent, ska slänga mig i sängen och sova nu!

Men tänkte jag kunde visa sveriges snyggaste par ! Carolina Gynning och hennes kille (Alexander tror jag han heter). Gash vilken snygging ! Och Carolina med, fysatan, to die for! Och dom är ju så snygga tillsammans ! Se själv : 

 

xoxo/e.j ♥


Torsdag 19 Maj

Sitter och funderar på vad man ska köpa för present till en 19 årig grabb, står ju i min kalender att jag ska på kalas imån. Någonting ska jag väll hinna komma på tills imån!

Förövrigt så var jag dödsjuk i morse när jag vakna, så nu har man inte varit i skolan sen i måndags.. Undra hur mycket man missat nudå.. Imån äre idrottsprov och då måste jag tills skolan!!! Sjuk eller inte! Men är förhoppninsvis okej imån.

Har köpt lite nytt, men lägger in det senare.. Tror ja... Om jag orkar ....

xoxo/e.j

Tisdag 17 Maj

Slänger mig i sängen och kikar på massa Scrubs ♥ ... Godnatt!

xoxo/e.j ♥


Måndag 16 Maj

Då har det varit helg igen, vilket betyder dålig uppdatering. Att det alltid blir så...

I alla fall så i Lördags åkte jag med mina systar på Lobby och dansade loss, riktigt ordentligt tror ja, lite blåmärken överallt och så. Hehe!


I Fredags på Church Street Saloon, Fy helvete vad gott de va!


Haha jadu vad ska man säga ;)

Imorgon känner jag att jag ska vara hemma från skolan, tror jag har feber, ont i halsen har jag, och hela kroppen, tvi ! Godnatt!

xoxo/e.j ♥


Fredag den trettonde

Hejsan! Idag har man varit i skolan och jobbat på. När jag kom hem var syster Emelie hemma :D Hon hade med sig en present till mig, och de var en keps!!! Åhh jag är så glad jusst nu, när jag tänker på den blir jag överlycklig ett tag.. När man har fått något nytt så längtar man lite till skolan föratt få visa upp de, så känner jag nu :)

Ikväll ska jag, mamma, erica och emelie åka in till Gävle och äta på curchstreet (stavning). Mums! Det här kommer bli min andra gång jag äter där. Längtar lite granna.


ååh så snygg, som jag längtat efter en sån hära! ♥ tack Emelie !

Slänger in en dagens också, kommer nog byta om tills ikväll, men det här har jag haft på mig idag iaf!


xoxo/e.j ♥

THREE LITTLE WORDS / BUSTIER DRESS

Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COM

Som jag har funderat över om jag ska köpa denna klänning eller inte.. Men efter många om så är den nu tillbaka i lager och jag VILL HA den ! Så det blir nog att klicka hem denna skönhet :)


Icon Dress SEK 599, Nelly Trend - NELLY.COM

Åhhh den här är ju verkligen to die for ! Tråkigt att man inte använder långklänningar bara... Men man kanske ska börja? När man ser klänningar som denna så blir man ju bra sugen!


Mitt hjärta blöder..

Puh är helt slut som människa just nu! Fyfan vad jag har tappat kondition, är nog den där jävla alkoholen, de kostar att bli 18 ;) Aja iaf, orkade knappt ta mig runt 2.5 km, höll på att dö! Vart helt slemmig i halsen och fick värsta svårt att andas -.- Men sen gick jag ner på gymmet och var starkast där, skönt!

Nu ska jag äta spagetti och köttfersås och kolla på hockey, sen bb , och till sist sängen.

xoxo/e.j ♥


idag när man stekte lite bara

Onsdag 11 Maj

Hej :) Idag slutade jag tidigt, så då drog man hem och sola, plugga lite också faktiskt! Nu håller jag på att smälter maten lite föratt sen dra upp till gymmet! Hade hoppats på att övningsköra upp med mamma och pappa är borta.. Hoppas dom kommer hem snart, för jag vill kööra!


Dagens Outfit ;)

Tisdag 10 Maj

Har uppdaterat igår, varför kommer inte dom nya inläggen upp !? Hoppas det här publiceras iaf.

Idag har jag varit i skolan, solat som fan, känns helt ovärt eftersom jag inte får någon färg !? Fattar inte vad det är för fel, äter ju morötter varje dag också nästan!!! Sen har jag varit och färgat håret ljusare, och satt i löshår. Mitt hår är tyvärr fortfarande lita mörkare.. Men men.


resultat!

Nu ska jag plugga lite, sen bb och efter det SOVA !

xoxo/e.j ♥

Söndag 8 Maj

Hejsan :) Idag har jag haft en bra söndag, stekt i solen med linn, kollat på kusins fotbollsmatch, övningskört och äntligen ätit kebabrulle, som jag varit sugen på i en vecka nu !

Och förövrigt så har det här varit bland dom bästa helgerna på länge, fredag var jag på rättviksmarknad med emma, kan säga imån vad jag köpte där! På kvällen var emma jag och antonia hos antonia och myste, har inte skrattat så mycket som jag gjorde då på länge! Lördag var jag ju på Club Etage i Falun med Linn och det var TOPPEN! Och idag har jag ju sagt vad jag gjort.

Jag har hunnit städa mitt rum idag med, och nu har jag tänt ljus och slagit på Desperate Housewives, så nu ska jag krypa ner i min sköna säng och kolla på det och sen sova! ♥


wo-ho-o känner ni ruset?

Innan jag går och lägger mig lär jag meddela att jag har haft super kul på min första krogrunda! Jag ör så jävla glad för allt! Nästan allt.. Men det försöker jag inte tänka på just nu.. Nu tänker jag bara på det braa i mitt ´liv, på det som för mig glad , vem orkar ha de som jag haft de?

Cry a river (det har jag gjort), build a brigde (håller jag på med) and GET OVER IT! (snart så, hoppas ja)


and I'm like, fuck you!

En arg men samtidigt lättnad Evelina här, äntligen har man fått saker och ting svart på vitt. Skönt att man vet vad som är sanning och inte. Det var det här jag vela, så nu tackar jag för mig. Wish you the best in your future, good luck! Bye bye :)
ps. du är ganska pinsam du ..

For good times and bad times, I'll be on your side forever more, That's what friends are for!

Åh jag har sånna fina vänner! Kolla bara vad fina saker jag fick när jag fyllde 18 :)


haha ni är allt bra ni!


Måndag 2 Maj

Jaja dålig uppdatering jag veet. Sitter i skolan nu så ska bara uppdatera lite snabbt. Lördags firades jag och johanna och det var super! Så jäkla kul !

Slutar snart och ikväll blire fotbollsträning, hejs!

xoxo/e.j ♥