Home is whenever im with you

Hola ! Nu är man hemma från Göteborg igen, har haft det riktigt kul och det har varit så bra att få träffa syster Emelie <3 tänkte jag skulle visa lite bilder på vad jag köpt där borta & lite partybilder imorgon ! Just nu ska jag sova , man ska upp tidigt imån och lira innebandy med skulan.

För övrigt så är jag så jäävla kär , trodde inte jag kunde bli det igen .. Men det är så illa att man gått och blivit det igen , olyckligt kär ... Hate life!

Nathan scott <3<3<3


Torsdag 27 Oktober

Idag bär det av ner till min syster Emelie i Gööteboorg ! Fyfan vad härligt. Ska bli skönt att slippa Hofors ett tag, tills måndag närmare bestämt.
Så hade bra här, jag ska ha de grymt där :D adjÖ!


Erica, Emelie, Nelly & Jag - Gammal bild, och jag var gaaaaaanska blond ;)


What to do what to do !?


Tisdag 25 Oktober

Hejsan :) Idag har jag varit i skolan, också har jag kollat på A.lags match hockey med Emma .
Nu sitter man och ritar lite, blir så när man kollar på one tree hill. Peytons fel ;)
Kan dela med mig av lite wannabe peyton teckningar jag gjort , OBS : Vissa är jäätte gamla, dom flesta är från när jag gick i 8an, alltså 4 år gamla. Dom två längst ner är lite nyare, dom är typ 2 år gamal.



Usch känns liite pinsamt att lägga upp dom här, för dom är ju inte alls bra :/ Men jag minns hur stolt jag var över dom förut, HAHA!


sjukaste jag hört !


När hon stirrar på dina läppar - Säg va fan glor du på
När hon puttar dig eller slår dig - Misshandla henne
När hon börjar svära åt dig - Ge henne en örfil
När hon ignonerar dig - Kasta henne
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne i håret
När hon ser ut som värst - Säg att hon e skit ful
När du ser att hon börjar gråta - Stäng dörren för henne
När hon retar dig - Spotta på henne
När hon inte hör av sig på ett tag - Hitta en ny tjej
När hon tvivlar på dig - Ljug för henne
När hon berättar en hemlighet - Berätta för dina grabbar
När hon tittar dig i ögonen - Titta bort




Rajjan kan han :D Hahahhaa ja dör  !

underbara älskade one tree hill

sådärja, då har man ännu en gång börjat om kolla på One tree hill ♥ Har ju precis kollat klart på Desperate Housewives så man är ikapp med avsnitten som går på tven nu . Och Senast jag började kolla om på onetreehill var nog vid början av året. så dags nu igen :D Kollat en skiva nu, och fan vad jag älskar det !!! Värsta är väll bara att man kärar ner sig så jävla mycket i Nathan , och Lucas .. Mäst Nathan, gad i love him ♥♥♥ Kan inte annat än älska musiken i oth med , fyfan så bra!


It's the way I’m feeling I just can't deny, but I've gotta let it go...

You know what? Yes, I have changed. I'm not as nice as I used to be, because I don't wan't to get used or walked over. I don't trust everyone and tell them my secrets, because behind every fake smile is a backstabbing bitch. I distance myself from people bacause in the end, they're only going to leave. I have changed because I have realized that I'm the only person I can depend on.


Söndag 23 Oktober

Seega trötta söndagar .. Sovit halva dagen, sedan har jag träffat släkten, på mammas sida :) De va kul ! Man träffas så sällan, kusinen otto är ju bara så söt , nelly och han gick och höll varandra i handen , så gulligt !

Igår var ja på hemmafest hos Johanna, helt okej kväll, skönt att spara lite pengar genom att inte gå ut på krogen.

bild på johanna, mig och antonia från gårdagen!

Nu ligger jag i soffan hos erica, vi har tända ljus, godis & cola + desperate housewives ♥ great!

xoxo/e.j!

det är skillnad på ha en kuk & va en kuk



grym låt ! ♥♥♥


svar på kommentar:


Gå in och gilla på deras Facebook sida, där finns all information om hur man beställer, där finns också ännu mer smycken samt priser ! Klicka här för att komma till deras Facebook-sida!
Det är Emma Larsson, Fanny Lindberg och Rebecka Pettersson på Björkhagsskolan som driver detta företag :)

 


Himlasmycken UF



Tre av mina vänner driver nu ett företag som projektarbete, Himlasmycken UF. Dom tillverkar skit snygga smycken till otroligt bra priser!!! Och vinsten går till barncancerfonden :) Kolla in deras Facebook sida vettja :
http://www.facebook.com/profile.php?id=677758616&ref=tck#!/pages/Himlasmycken-UF/124661610974684

Här är några av mina favoriter av de smycken dom gjort som är till salu!


Onsdag 19 Oktober

Hejsan :) Nu ska man ställa sig vid spisen och laga något gott sedan åka upp till hofors för innebandy träning !

Onödig text : I måndags kom mamma och pappa hem från göteborg, då fick man lite godsaker, som är skitsvåra att hålla sig ifrån !!! Vill spara dom till helgen iaf, men dom är så goda så man går och tar tuggor lite då och då .


REDHEAD



evelina följer strömmen, rött hår är så snyggt!!


Måndag 17 oktober

Nya tränings kläder ! Så Nu ska jag iväg och träna lite innebandy :) trött som ett as , men ska nog gå ändå !


Söndag 16 Oktober

Hejsan :) Sitter och kikar på underbara desperate housewives, ensam hemma , love it ♥
Igår vart det utång i Falun på Etage, jises , man måste ta de lugnt någon gång, mina vänner har dåligt inflytande på mig ;) Skit mycket folk var det på etage iaf!

Idag har man bara tagit det lugnt, varit i Falun och kollat på innebandy match med Emma också. Svängde in på donken och köpte mcflurry i driven , kan vara det roligaste jag gjort, HAHA!

Nu ska jag fortsätta kolla på desperate, adjö!

xoxo/e.j ♥


Fredag 14 Oktober

Hejsan :) sitter i skolan och längtar tills det är måndag, då ska vi dansa på idrotten och det tycker jag är kult! Jag ska dessutom få dansa med jackson, gud vad jag längtar !!!!!!!!! Typ jätte mycket !!!!!!!!
På måndag ska vi knäppa skolkort också, hihihihihi:D

Varsegod michelle för uppdatering!

Nu äre helg! Ikväll har jag match , klockan 19 Hoforshallen ! Hörshej!


sömnlösa nätter ..

Såå otroligt kul när man inte kan sova .... Nej fyfan vad jag hatar det! Nu har jag hunnit blivit hungrig också -.-  Åhhhh!!
Aja, ska inte gå upp och äta iaf ;) haha...

Gud så mycket de är som snurrar i mitt huvud, allt i från skola till halloween, från vänner till kärlek .. Ja Alllt ! Inte konstigt att man inte kan sova, men det är inte så lätt att bara stänga av hjärnan heller... Därför jag provar med att skriva av mig lite nu, blir förhoppningsvis lite tröttare genom att stirra på skärmen också..

Jag har en låt som har fastnat i mitt huvud också , en låt som betyder väldigt mycket, en låt som får mig att tänka tillbaka, tillbaka på något bra, något som aldrig kommer igen ..





om ca. 3 timmar ringer klockan för skoldax.. suck . ska försöka blunda lite igen dåå , god natt !

Tisdag 11 Oktober

Hola amigos! Nu ligger man slut i soffan hos syster och kikar på desperate housewives, men kryper nog snart ner i sängen för jag är faktikst trött! Kört spinning pass idag med Jessica, det var kul, och det var dessutom syster Erica som var instruktör - för första gången. Hon var duktig !

gammal bild, med det ser ungefär lika dant ut just nu ;)



arg

Har alltid älskat nelly.se ! Har inte svikit mig en gång.. Tills nu, och jag är så arg ! Jag vill bara slänga lappar och datorn åt helvete för att jag inte orkar mer ... Jag fattar inte vad dom menar och dom fattar inte vad jag menar, och jag orkar bara inte ...

För det första så har jag inte fått min röda klänning som jag beställde den 2 september, jag har betalt för den och nu säger dom att det har blivit något fel i deras system, men efter hur lång tid som hälst så ska jag iaf få pengarna tillbaka.. Men dom har inte kommit än ...

Och nu när det känns som att det här vart uträtt (förutom att inte pengarna kommit än, men dom kommer väll snart hoppas ja) ja då så får jag en räkning på en klänning som redan är betald och klar!!! Och dom fattar ju ingenting när man skriver till kundtjänsten, och jag blir arg och ska fan inte betala någonting!!

Fan mitt humör pallar inte det här . Det verkligen kokar i mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen.


Måndag 10 Oktober

Hejsan :) Idag har man gått i skolan, och tränat innebandy ! Nu ligger jag och kikar på desperate houswives ♥



xoxo/e.j ♥


Lördag 8 Oktober

Lördag - Fest ! Skulle bli lugn helg, men nej nej .. Lyckades hålla mig hemma igår, men idag gick de inte. Etage med massa brudar ! Hos fanny nu, hon håller på göra sig klar. Nu ska vi till Maria som fyller år imån. Grattis i förskott :) Party hejdå!

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Att minnas sin favoritfödelse dag är ju omöjligt, haha ! Men när jag fyllde 16 år vet jag att jag var väldigt ivrig och förväntansfull. Hade råkat sätt ett paket någon dag före som var jätte stort, så tankarna på vad det kunde vara börja gå runt i huvudet. Och natten till jag fyllde 16 kunde jag inte sova, jag hoppas verkligen att det skulle vara en ny dator i det stora paketet, var så ivrig att jag inte kunde sova! Minns också att jag låg och smsade med världens bästa.. På morgonen när mamma och pappa kom in så fick jag det stora paketet, minns att det var ett lila presentpapper (oviktigt). I paketet fanns en DATOR! Gud jag var så lycklig då! Och min födelsedagstårta som jag gjorde den dagen var hur god som hälst, en toppen födelsedag alltså :)

Trosor, 3 för 2 , cubus!

Glömde visa mina nya grejer ! Fick ingen bra bild på tröjan , kan visa imån när den är på ist :)

Här är iaf trosorna från cubus , söta & skööna ! (vet inte hur man vrider bilden från telefonen, så den får va upp och ner tills vidare)


god natt



Nu säger jag godnatt ! 


Torsdag 6 oktober

Tjo! Nu sitter jag på folkan med mamma och Sussie , vi väntar på att maten ska komma in sen blir det någon show , det är girls night out :)

Idag har jag varit i skolan och efter det åkte jag till Valbo med syster Erica. Hittade en tröja sen tre par trosor , kan visa sen kanske!

Xoxo/e.j.


Emma & Rebecka

Hejsan :) Nu sitter jag här i soffan med emmalarsson och rebeckapettersson, mina pinsammaste vänner, håller på och skriker i fönstren och blinkar med lamporna när det står folk utanför... Är i emmasjöstrands lägenhet. Ikväll blir sista natten ist, hon kommer hem imån bitti sååå!

Ska väll passa på och tacka Emma Sjöstrand att jag fick bo i hennes lägenhet medans hon var borta i Turkiet och hade det bra. Tack tack tack !!


Emma sjö och jag . (tobba;S)

you don't know want you got until you missing it alot ..


reklam





Haha alltså jag dör så roliga ÖB's reklamer är!! Typsikt min dåliga humor ;) Haha , petflaskan-reklamen är ju bäst!

Nä nu ska jag bege mig till hoforshallen för lite innebandyträning ! xoxo/e.j ♥

Harder better faster stronger

Innebandyträning, dubbelstep och bodypump . Dagens träning de ! Dubbelstep var i alla fall inte mig grej, man har ju noll kodination .. Sen var det ju inte ens jobbigt , och träning ska va jobbigt! Pumpen var riktigt kul idag.

Nu ligger man slut i soffan och kikar på desperate housewives , bäst de !

Xoxo/e.j


Tisdag 4 Oktober

Nu ska jag dra iväg på träning ! Och ikväll blir det sista natten i Emmas lägenhet.. Tråkigt, är ju så skönt att bo i Hofors och att bo själv!!

Dag 17 - mitt favoritminne

Alltså oj , ska man verkligen komma på ett favorit minne, det är ju jätte svårt .. Favorit kan man ju inte komma på ...

Ett minne som verkligen har blivit till ett av mina favoriter är Turkiet resan med tjejerna. Men Det går liksom inte att beskriva vad som var så bra med den dock, men bara att vara borta från dystra Sverige , borta från alla problem , och ligga i solen och bara njuta, party med freedrinks , ja allt de braa gjorde det till ett av mina favorit minnen.

Haha kom på ett till bra minne: Rebeckas födelsedagskalas när vi skulle börja femman! Var heldag med massa skoj , vattenkrig med grannarna , sen sov vi alla över i Rebeckas husvagn + förtält . Skit kul! Som slutade med att linn fick åka till akuten och sy foten . Men det var ju kul tills dess iaf :D

Hade gärna villat delat med mig ett till favorit minne , men vissa kanske tar illa upp när jag tar upp vissa gamla saker .. Det är synd att vissa förstör sånna bra minnen som en gång fanns där :(


Blogg.se

Provar appen för blogg.se, så nu får vi se om det kommer upp nå inlägg . Undra om det går att lägga till bilder också . Hoppas hoppas! Måste prova ;)


Måndag 3 Oktober

Sällan jag uppdaterar dåligt på helgerna då. Bilder från helgen kommer sen, när jag bor hemma igen och kan lägga in dom på datorn!

Kom hem från dagens träning för ett tag sedan, men idag vart det bara löpning eftersom det tydligen var match på hoforshallen..
Nu har jag i alla fall tänt upp Emmas lägenhet med massa ljus, nuduschad och har myst ner mig i soffan med desperate housewives ♥


Saknar mina flätor som jag gjorde i Turkiet.. Finns de någon som kan göra sånna ellleer? Saknar också att vara lite brun! PS: Min tatuering är ju såå snygg ♥