Måndag 30 April

Hejsan :) Sista april idag, och jag tänker inte dricka alkoholhaltiga drycker. Förra året hade jag och Johanna vår 18+20års fest, det var en jäkla kul kväll det, bäästa sista april hitills! Men som sagt ikväll blir det lugnt, 3-rätters middag med familjen ♥


Söndag 29 April

Hejsan! Idag har jag haft några vänner här och firat min födelsedag med lite tårta och annat gott. Var jag som gjorde tårtan och jag vart jäkligt nöjd alltså, skit fin var den!! Kolla bara på bilden , så vacker! Och den var god också :)


Igår vart det utgång med tjejerna , var hos Rebecka först med några, sedan drog vi vidare till folkan. Vart rätt lyckad kväll, synd på musiken bara .. Riktigt dåligt, jag vill ha discomusik inte jag vill vara din Margaretha -.-

Nu ska jag kolla vidare på bigbrother , xoxo/e.j ❤

 


27 april 1993

Min födelsedag idag! Har firats hemma av släkten , fick mäst pengar men lite annat också. Som tex ett gynning-glas till samlingen, en ziperall och biljetter till LADY GAGA den 30 augusti!! Fyfan så häftigt, längtar redan! Stockholm med systrarma jönsson på ladygaga, glaaadtjej :D

 


Today i'm wearing this :


Tandläkarn

Idag har man varit till tandläkarn också, såg rätt bra ut tror jag, inga hål i alla fall :)

Nu ska jag nog duscha och göra mig klar för kvällen, trött som en idiot!


Tisdag 24 April

Hej :) Kom precis till skolan, passar på att uppdatera lite nu medans jag har en dator! Ska strax börja jobba med lite rester, har fått denna vecka just till det, dom andra i min klass är ute på pratik.

Igår var jag ute och sprang, tog ganska jävla hårt på självförtroendet då det gick skit dåligt, orkade inte ens springa runt hela hammardammen (typ 3km).. Fyfan säger jag bara!

Nej nu ska jag sätta igång och arbeta lite, psykologi tänkte jag jobba med idag! xoxo/e.j ♥


Lördag 21 April

Hejsan :) Är hemma och hälsar på i Torsåker, kom precis hit och innan det var jag på gymmet en sväng. Tränat ryggen för en gångs skull, och det känns redan! Jag måste göra det oftare, min jäkla syltrygg...

Ikväll åker jag nog till rebecka och umgås med henne och Antonia, eller får se vilken tid jag åker ifrån Torsåker.



xoxo/e.j ♥


That one boy....


Dom där skorna !


Scorett 799:-


Fredag 20 April

Hejsan :) Hemma i Torsåker just nu och leker lite med Nelly. Tidigare idag har jag städat i lägenheten, så nu är det finare än vanligt där!

Ikväll kanske man hittar på någonting med Emma och Rebecka :)

xoxo/e.j ♥


Onsdag 18 April

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sedan, nu ligger jag och kollar på one tree hill (börjat om åter igen! Eller de var ett tag sedan, är på säsong 3 nu).

Senare ska jag kanske åka ner på golfbanan och göra lite teori till det gröna kortet, och efter det - gym !


Tisdag 17 april

Hejsan! Igår bestämde jag mig för att klippa sönder ena min jeansjacka, och resultatet vart jätte bra tycker jag. Den har jag haft på mig idag, ute hade jag den över skinnjackan och inne hade jag utan skinnjacka , skit snyggt vilket som :)

Nu ska jag byta om för att sedan gå ner på gymmet med Michelle! Xoxo/e.j ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/218831/images/2012/pic_198819096.jpg" class="image">


Bilder från helgen!



Church Street Saloon ♥


Så mycket man vill ha, men så lite pengar ...


Var kan man få tag på detta linne? desperat!! Bilder från google.


Jeffrey Campbell

Gina tricot <--> Style by tyra

Style by tyra <--> Sexy by Sweden


Ziperall!

Det ända braa när Thomas är borta är att jag kan ha hans Ziperall :))

Just nu ligger jag och kollar på 10 orsaker att hata dig och käkar lite popcorn , ååh älskar Heath Ledger ❤ varför skulle han dö för ?:(


Lördag 14 April

Åter igen dålig uppdatering, ja jag vet! Har bott hemma hos erica och har inte haft dator, sen när jag väl varit hemma så har inte internet funkat -.- Men nu är jag hemma i Torsåker och internet funkar !

Studentkryssningen var från tisdag till onsdag, det var kul - hade kunnat varit så jävla mycket roligare, men det har jag bara mig själv att skylla. Är iaf grymt sugen på att åka på en kryssning igen och göra det så mycket bättre :D
Tänkte slänga in några bilder från kryssningen här när jag fått in dem på datorn!

Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska ut och äta med Sandra, Sofie och syster Emelie som är på hemmaplan just nu, blir curch street och därefter utgång på slick :)


hank ♥ blir favorit i repris kaanske!


Bullbak

Vart vääldigt uttråkad nu på kvällskvisten så jag ställde mig för en stund sen och bakade lite bullar .. Har inte smakat på resultatet ännu, men ska ta mig en bulle och lite saft snart , håller tummarna på att jag har lyckats!! Det luktar i alla fall gott :)


Sunday..

Tjo! Ligger helt utslagen i sängen med den värsta magsmärtan någonsin, har tagit en Alvedon så det ska väll lindra lite hoppas jag..

Förutom det så är det bra, gårdagen spenderade jag först med Emma, vi var på bio! American pie: reunion, jag gillar verkligen American pie filmerna med the original cast , den här var också rolig och bra, så se den! Och "Oz", fyfan vad snygg han är , dra mig baklänges alltså!

Efter bion åkte vi hem till min systers lägenhet, då kom Antonia också, trevlans!



Skärtorsdag

Hejsan! Nu är det fest som står på schemat , Emma och Rebecka har precis ramlat in :) folkan i Hofors idag som gäller, hoppas de blir kul och mkt folk!


......

"Har alltid varit den typen av person som inte visar mina svaga sidor, jag är bra på att visa känslor men samtidigt väldigt dålig. Jag är bra på att skratta bort saker, på att påpeka mina egna fel innan någon annan kan höja fingret och göra det. Jag har alltid varit så bra på att trycka undan mina känslor, på att försöka vara stark.

Jag försöker vara stark på alla sätt och vis, försöker att inte visa mig svag. Samtidigt så vet jag att svaghet inte är att visa känslor, utan det är styrka, styrka som vi har inom oss som vi inte kan kontrollera. Jag är rädd för närhet för att jag tror att den kan försvinna lätt igen."


Bilder från lofsdalen !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/218831/images/2012/pic_196733663.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/218831/images/2012/pic_196733695.jpg" class="image">