Lady Gaga

Hemma från stockholm nu, GRYM konsär Lady Gaga bjöd på. Riktigt bra show och hon var helt enkelt grym, bra platser också. Toppen!  Vart lite shopping med hittade inte allt de jag skulle ha.. Blir en vända till Gävle/valbo imån för att köpa de sista. Kan visa sen vad jag köpt. Här kommer lite bilder från stockholm:
 

(vissa bilder är knäppta på bildskärm, dom andra från där vi satt)

Torsdag 30 augusti

Just nu sitter jag på bussen Påväg till huvudstaden. Är sjukt irriterad och arg, glömde mina skor jag skulle ha ikväll hemma ... Så nu är outfiten helt kraschad och jag kommer se ut som skit ! Snacka om att detta dragit ner mitt humör , suck! Hoppas jag hittar något fint att köpa på stan, de kan nog få mig på bättre humör ..


kissie

Var nyss in på Kissies blogg och såg bilden nedan, Kissie har fan snygg kropp!! Hon är inte för smal längre, utan är mer tränad nu.
Fyfan vad arg jag blir på mig själv att jag inte orkar ta tag i träningen igen och bara äter massa gotta. Måste komma på något sätt som får mig att ändras. Jag liksom bestämmer mig för att jag ska ta tag i mig själv men jag gör inget åt de, bara tomma ord liksom... Men den här bilden gav mig faktikst motivation!
Nu lär jag rycka upp mig och låta bli gosaker!! 
 


Tisdag 28 Augusti

Hejsan! Just nu sitter jag hos Thomas och väntar på att svenska hollywoodfruar ska börja, hehe otaggad - 2 timmar kvar bara ;)
Idag har jag faktiskt jobbat!! Dom behövde vikarie på mammas jobb så då fick man rycka in. Imorgon ska jag dit och jobba igen, upp och hoppa klockan sex.. Värt de sen! 
 
Jag längtar till torsdag, då ska jag och mina systrar besöka huvudstaden för att se lady gaga uppträda. Ska hinna med lite shopping också hade jag tänkt, vet precis vad jag ska leta efter. Blir en hotelnatt där och kommer hem igen på fredagen, kommer bli gryymt !
 Fanny Lyckman

 
http://blog.nelly.com/fannylyckman/
 
byt ansikte och hår med mig tack! :)

Lördag 25 Augusti

Hejsan! Vaknade ganska sent idag eftersom man kom hem vid typ 3 från slick igår. Men när jag väl vaknat till liv och fixat sig lite åkte jag med mamma och pappa till falun och åt kinamat, efter det kollade vi på innebandy, falun herrar. Fan vad sugen jag är på innebandy igen, kanske man ska dra igång igen? De ska jag fundera på..
 
såhär såg jag ut idag! xoxo/e.j ♥

Icona Pop

Igår spelade Icona Pop på slick i gävle, var där med lite folk som jag inte egentligen brukar umgås med, men inte gjorde de något, för jag hade jätte kul. Åkte dit med Jessica L, Hanna E, Johanna H, Therese I och Fanny B. Hade så jäkla roligt!! Stog längst fram när Iconapop spelade och tappade andan några gånger pga att folk som knuffades bakifrån, men de var det värt! Toppen kväll :)
 
 

christian louboutin

 
Jaa jag är arbetslös och har ganska tråkigt, sysselsätter mig med att klippa ihop sånna här bilder... Vill ha klänningen från Nelly, och skorna från christian louboutin ♥

ginatricot


Im just scared


I'll be alright

 


Den lilla svarta

 
Helt perfekt, helt underbar ♥ Ge mig den + kroppen man behöver för att bära upp den tack !!

dont forget..

but don't forget to smile!