......

When a person is in love, their brain ignores the person's flaws and makes it difficult for them to leave a person who causes them pain..


Fredag 28 December

 
Hejsan! Idag har varit en rätt seg dag till en början, bara legat i sängen hela morgonen och förmiddagen.. På eftermiddagen åkte jag lite skoter med pappa, fick köra lite själv och det var kul!
Nu ska jag åka och gymma med emma och rebecka, adios!
 

relationships


Torsdag 27 December

Såja, då var den här julen över... Vill ha mer jul! Men jag är i alla fall sjukt nöjd över julen iår, har fått massa fina julklappar också. Kan inte fatta att jag ska på summerburst med syster i göteborg!! Det kommer bli så jäkla grymt!!!
 
Idag har jag och Thomas varit i valbo och kikat på vad som fanns på mellandagsrean, fanns inte så mycket enligt mig. Men kom hem med en ny shorta, bh, lite smik, SIMS3 och en bh iaf! Thomas köpte lite han också, skitsnygga byxor, t-shirt och en datastol. Efter vi varit i valbo åkte vi till Thomas syster på kalas för hon fyller år idag.
 
Just nu sitter jag och instrallerar massa sims 3 på datorn, köpte 4 spel idag, sen har jag lånat några av emma också. ÄNTLIGEN säger jag bara!! Har ju bara spelat med nedladdat skit tidigare, men nu har jag äntligen egna skivor :)
 
 

Lite julklappar!

 

Julafton

Så här ser jag ut på julafton, god jul alla!


Lördag 22 December

Hejsan! Just nu sitter jag hemma i tv-soffan med magont, bläää!! Varit i valbo hela förmiddagen med rebecka, skulle inte ha någonting speciellt själv förutom ett par strumpbyxor, så nu är det inhandlat! Fick med mig Arganolja hem också.
 
Nu ska ta tag i att städa vardagsrummet hemma, sedan åka upp till syster Erica och käka tacos, tror jag.. Funderar också på om jag ska åka och sola lite, var sjukt längesen och är jätte sugen på att göra det, skulle vara sååå skönt!!
 

Älskade tatuering!


Pepparkakshus

Resultatet av mitt pepparkakshus! Det är finare på riktigt, nu på kort när man har använt blixt så ser man ju alla fula detaljer, på riktigt syns inte allt de och ser helt enkelt mycket finare ut ;)  Nu ska jag iaf hoppa i säng och kolla på two and a half men, godnatt ♥

Bygger pepparkakshus

Hejsan! Just nu sitter jag och skapar ett pepparkakshus! Rosa och bling, precis som jag gillar de ;) om de håller ihop när jag ska sätta fast det kan de komma in en bild på resultatet sen med. Nu ska jag fortsätta:)


puh..

Nu är jag klaaaar!! Och det blev riktigt rent och fint ;) Tog bara 5 och en halv timme.. Haha jämt när jag städar hittar jag på massa annat, helt plötsligt fick jag lust att träna och då försökte jag lite med det, sen börjar man dansa ett tag också, sedan upptäckte jag att mina ljus på mitt ljusfat brunnit ut helt, då gjorde jag en liten ny julkreaktion (?) där! Så att det tog lång tid är nog inte så konstigt..
Nu önskar jag mig nya ljus till ljusfatet iaf, för efter jul kommer det bli tomt på fatet...
Upptäckte också att jag önskar mig nya sängkläder, juliga! Kanske inte med tomtar på, men nå typ röda och vita!
 
Här är lite efter bilder! På bilden längst upp till vänster är mitt juliga ljusfat :) Fin gran har jag också ;)

Julstädning

Hoho, tänkte bara uppdatera bloggen lite mitt i mitt städande! Den årliga julstädningen skulle man kunna säga, för faktikst är det typ bara innan julen jag städar mitt rum riktigt ordentligt, hur äckligt det än låter så är det fakikst sant :o Jag har alltid fint på mitt rum till ytan, för jag kan inte slappna av om jag sitter i ett stökigt rum och jag älskar helt enkelt att ha ordning och reda. Men dammigt är det nästan jämt, damsugaren åker fram då och då, men riktiga storsädningar med skurning osv det händer typ bara en gång om året. OKEJ några gånger mer kanske, men det är inte ofta.. Sånt är jag för lat för!
Men nu är jag i full gång med min städning, nu ska de bli skinade rent och lukta jätte gott ♥
 
Två av mina gamla rum! Saknar båda två faktiskt.. Saknar mitt fina hjärta!!
Aja nu ska jag städa klart mitt rum som jag har nu :) xoxo/e.j ♥

Orrar,orrar,orrar!

Omg sååå sant,HAHA! ps.hatar också orrar

Lucia

 
Hoppas alla haft en trevlig lucia!!
Jag var och kollade på Nellys dagis luciatåg, dom var så söta!
 
Dålig mobilbild.. Haha lilla Elise är på rymmen ;)

weheartit

Något jag inte förstår är när man desperat vill ha gillningar på sina bilder? Jag är en sån som inte är i behov eller får någon som helst bekräftelse när folk gillar mina bilder, visst det kan vara kul när folk man känner och vet vilka är gillar ens bilder, men att tex hashtaga sina bilder på instagram för att få gillningar eller komentera "följ mig så följer jag dig", "gilla mina fem senaste bilder så gillar jag dina 10 senaste". Jag fattar inte! 
Något som jag har märkt är dessutom att folk hastagar sina bilder med massor av hashtags och sedan tar bort dom. Eller att man gör det i efterhand för att man antagligen tyckte man fick för någora som gillade bilden, sen tar man bort hashtagsen igen - vips så har man 50 mer likes!
Och nu till det mest sjukaste, folk som lägger upp bilder på "sig själv", men när det i själva verket inte är dom själva på bilderna men får folk att tro de!?
 
Har detta något att göra med självförtroendet? Eller vad är det frågan om, Jag kan ärligt säga att mitt självförtroende och min självkänsla är inte den bästa, men inte fan mår jag ett dugg bättre av att fler folk skulle gilla mina bilder. Absolut inte när det är folk man inte känner, och ännu mindre om det inte var jag själv på bilden! "ååh det är över 100 st som gillar bilden på mig, fast egentligen är det ju inte jag". Förstår liksom inte att man mår nå bättre av det liksom..
 
Detta är alltså något jag stör mig på, som ni kanske märker... Lära skriva ur mig det , tack!
Lite bilder från we heart it, fightforfit och myjagborn.blogg,se får avsluta detta gnäll-inlägg:
 

Söndag 9 december

Kass uppdatering pga mycket att göra under helgen samt brist på dator...
Natten till fredag kom Emelie och Daniel hem, för på fredagen var det julbord med släkten! Riktigt gott julbord var det, och kan säga att jag åt alledes för mycket, men det hör ju till när man äter julbord ;)
 
I lördags var det jobb som stod på schemat. Då jobbade jag i baren på göransson arena i Sandviken när Scorpions spelade. Lite långtråkigt att vara där ifrån 15.00 - 00.00 , och framförallt jobbigt att stå hela tiden! Blir värt de när pengarna kommer in på kontot. & man fick ett jäkla framträdande på köpet, Scorpions var riktigt bra och det grym stämmning där :)
 

Torsdag 6 December

Heej! Idag har jag hoppat in och jobbat 2 timmar på Solberga som mattant, och nu sitter jag och väntar på Thomas för vi ska åka till storvik på nå typ tomtekväll.
Eftersom jag skrivit så mycket om julkalendern senaste tiden så kan jag tillägga att jag tycker den börjar bli bättre nu!! Bara skådespelarna jag inte gillar nu, men de går att kolla på iaf. Börjar bli lite spännande :))
 
 

Tisdag 4 December

 
Hejsan! Har kört en pass på gymmet nu på kvällen med Emma, kul med sällskap ibland :) Nu har jag duschat och tänt massa ljus och krypt ner i sängen, ska kolla på julkalendernavsnittet jag missat idag, älskar webtv!
Av det jag har kollat av julkalendern så är den ju inte så jätte bra, jag känner såhär: Om dom ska ha en ny familj så tycker jag det ska vara en ny familj också, inte efterlikna den andra så jäkla mycket! Då blir det att man automatiskt jämför ännu mer med första mysteriet på greveholm som var asbra.
 
 
Förövrigt så har jag varit på kalas hos Emma idag, hon fyllde 19 den 28 november och det firade vi med världens godaste smörgåstårta idag. Det var verkligen bland dom godaste jag ätit, det gjorde du bra Emma!:D
 
Emma! Grattis i efterskott:)
 
 
 
 

Söndag 2 December

Hejsan! Gårdagen med tjejerna vart riktigt lyckad tycker jag, fast linn var inte med som jag trodde hon skulle vara! Jaja, superkul iaf! När vi kom till Johanna åt vi tacos, sedan började vi göra oss iordning för kvällen. Spelade twister under kvällen innan vi tog taxi till lobby och dansade loss!! Aaa det var en toppen kväll iaf :)
 
Idag har jag varit ganska seg, kollat på hockey och åkt bil med Thomas är typ vad dagen har bestått av. Bastat lite nu kvällen och nu ska jag krypa ner i sängen med en skål ostkrokar tror jag, sen ska man väll gråta en skvätt för att man ångrar att man ätit de ;) men de får det vara värt ikväll! Ibland är ok..
 

Första December

Äntligen är december månad här! Den mest mysiga månaden, jag älskar verkligen julen. Älskar att det har kommit snö, älskar all belysning, älskar julmusik, älskar julmust och lussebullar, och helt enkelt den mysiga känslan man får vid jul! Missade julkalendern imorse med får kolla på webtv, mysteriet på greveholm är ju den absolut bästa julkalendern som funnits! Tror knappast att årets kommer hålla samma klass, men man kan ju hoppas :)
 
Just nu håller jag på att fixa mig lite, ska snart åka hem till Johanna för mat och festligheter med dom bästa tjejerna! xoxo/e.j ♥
 

Julklänningar!

Någon av de här klänningarna skulle jag kunna tänka mig att köpa till julens fester, gillar den högst upp till höger mest tror jag! Och ja jag vet, kör ganska hårt med dom där skorna, men jag vill ha dom - är kär i dom!