Before I die, i will ...


Måndag 30 Januari

Hejsan :) Gårdagen tillbringades i Falun då min kusin Otto fyllde 2 år ♥
Idag har jag inte gjort så mycket, slappat i sängen, varit till skolan, kollat på Glee och nu ska jag åka upp till hofors och natta min underbara systerdotter Nelly!

xoxo/e.j ♥


En halvgammal bild på min kusin Otto och en ganska ny bild på Nelly.


Today im wearing this

Påväg mot Falun nu :)


Lördag 28 Januari

Lite dålig uppdatering, jaa kan bli så ibland...
Igår var jag i alla fall och åt med mamma på Viva, sedan åkte vi och kollade på damlagsmatch. Vinst åt Hofors ! Grattis :) Efter matchen drog jag till Rebecka med henne, Carin och Emma . Vart myskväll, fast kanske mest klagokväll över att vi inte gick ut på krogen. haha !
På natten fick jag sällskap av en kul typ, nej jag mena full typ , haha hjälp!

Nu ska jag börja göra mig i ordning för idag ska jag åka och kolla på Innebandy i Falun men faster Mona kusin Emma och Mamma . Thaimat med dom mot kvällningen , sen va den nån som sa att jag skulle vara kattvakt.

xoxo/e.j ♥


Cupcakes

Detta har jag hållt på med heeela kvällen , FAN om dom inte är goda alltså !!


Some new good shit !







Lite låtar som jag lyssnar på just nu, gillar den första riktigt mycket !


Fight Filmer !

Har precis kommit underfund med vilken sorts filmer som är mina favoriter. Jag har alltid gillat verklighets basterade filmer, dom berör en mer liksom. Har också alltid gillat dansfilmer. Men nu har jag kommit på en genre som jag tror jag tycker är min favoritgenre: Fighting filmer!!!
Har tänkt efter, och många av mina favorit filmer är just fighting filmer. Och dom allra flesta fight filmer är hur bra som helst!! Jag har precis kollat på filmen Warrior, och den filmen gjorde detta ännu mer självklart.. SÅ JÄVLA BRA! Toppen av fighting filmen, toppen och mina favoritfilmer, LÄTT ! Jag blir så glad när det görs nya filmer och dom är bra. Har ni inte sätt den, så lär ni kolla på den ♥



Här är lite utav mina andra favoritfilmer som är fightfilmer:


Blood and bone, Cinderella man, Never back down och alla Rocky filmer.


Tiden läker alla sår..

När det var som värst grät och skrek jag mest hela tiden. Som om man blir ett barn igen. Fruktansvärt okapabel till att kunna ta hand om sig själv. Och så säger alla, precis alla exakt samma sak som jag själv sagt så många gånger tidigare: tiden läker alla sår. Håll ut, det blir bättre. Känslorna svalnar. Livet blir lättare. Vi lovar, tiden läker alla sår. Men det vi glömmer bort är ju just nu. Tiden kanske läker såret, men just nu är det öppet och blodigt och äckligt och det gör så jävla ont och vad gör man åt det då? Det öppna såren precis just nu? Hur ska jag orka smärtan som är just nu? Vetskapen om att tiden läker mitt sår gör det faktiskt inte mindre smärtsamt när det är nygjort.

Jag har aldrig tänkt det när jag tidigare suttit och tröstat mina vänner och deras krossade hjärtan. Jag har upprepat om och om igen, tiden läker alla sår, utan att själv förstå att det är inte tid man behöver, det är något som gör att man orkar med just nu. Nu vet jag det. Att man inte vill höra något skit om hur tiden läker (även om det är så sant. verkligen sant).

Men jag har fortfarande inte kommit fram till vad man behöver. Vad man vill höra. Vad man vill göra. Men jag tror att kanske, kanske... Ska man bara göra allt man kan för att ha roligt i ledsna stunder. Det är okej att ha roligt. Det betyder inte att man är lycklig och har kommit över honom. Att såret har läkt. Det betyder nog bara att man vill skratta.


2011-10-11

Sagoland


b-e-a-utiful !




Måndag 23 Januari

Hola! Idag har vi haft skidlek med skolan. Alltså åkt skidor med småbarn, 7 åringar närmare bestämt . Det gick bättre än jag trodde, och det berodde mäst på att jag inte började frysa om fötterna, om man börjar göra det är det fan kört ! Men det gick bra och barnen var snälla :)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv fem. Då ska jag och mamma åka till frissan, ÄNTLIGEN ska jag lägga i lite färg i utväxten, på tiden må jag säga!! Denna dag har jag sätt fram emot!


sist när jag var hos frisören och lag i färg. 2011-07-20 

xoxo/e.j ♥ 


Me like-i, me want-i, me have-i !


God Natt

Hej :) jag tänkte bara säga godnatt tyyp..
Kan berätta att jag precis kommit hem från Antonia, varit hos henne och bastat och spelat spel :) Nu ska jag slänga mig i sängen och slå på en film!

xoxo/e.j ♥


haha, emma och antonia ♥


Fredag 20 Januari

Hejsan :) Just nu sitter jag och väntar på mina goda vänner Emma och Antonia, vi ska laga lite Langos och ha lite myskväll hos mig (erica). Dom kommer nog när som hälst så jag ska gå och skära upp lite rödlök nu, tända lite ljus osv!

Ha en bra fredag, xoxo/e.j ♥


2012-01-20

Today im wearing this

 


spåkulan


Haha bästa!



Haha så jäkla roliga, dör varje gång jag ser den första ♥

Torsdag 19 Januari

Hejsan :) Kom hem från skolan för ett tag sedan, Och idag är jag nöjd med min insats i skolan :) Nu ska jag bara ta tag i hemprovet i naturkunskap som ska vara klart imån .. Har bett Antonia att komma och hjälpa mig, fick muta med lite fika, men det tycker jag är bra för då får ju jag också fika!


2012-01-19

Music oh lovely music

Sitter och lyssnar på min ''gamla'' lista från spotify, eller listan med massa favoriter och låtar som har underbara minnen med sig ♥

Här kan ni också lyssna:

http://open.spotify.com/user/evelinaj/playlist/6guaTj8IHUpeoj0jSXQMml

(tror inte det går att trycka på länken,men om man kopierar länken och klistrar in den i nytt fönster så funkar det!)

Stoppar i mig något gott ❤


adidas

Just nu ! Ser lite sliten ut, ja jag vet!


 

You live, make a bunch of mistakes & learn from them. While all this is happening, you'll grow and never be the person you once were!


Onsdag 18 Januari

Hejsan :) Idag gick jag till skolan, men när jag kom dit började jag må illa som f a n .. Sjukanmälde mig och gick hem (hem = Ericas lägenhet denna vecka).
Tänkte att jag skulle ta med jobb hem så jag kunde jobba med lite saker när jag kände mig bättre. Tog med boken till naturkunskapen, men glömde frågepapperet.. Tog med frågepapperet till psykologin men glömde boken där svaren står i, lyckat!! Är inge vidare sugen att gå tillbaka till skolan heller, ska nog googla lite till psykologin i stället för att använda boken ..

Och förövrigt så längtar jag till våren då förhoppningsvis dessa snyggingar kommer sitta på mina fotar:


xoxo/e.j ♥

Fjällräven ❤

Got to love you


men det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna ..


Bra, bättre , bäst ! Kan inte sluta lyssna ♥ 2.35 - då känns det i hela kroppen hur jävla bra låten är !
Vem har förändrat min musiksmak nå så otroligt!? Eller jag har ioförsig alltid haft blandad musiksmak och kunnat lyssna på lite av allt typ, men senaste tiden har det varit väldigt mycket i denna stil. Kan Emma Larsson vara den skyldige tro?


Patrik Sjöberg

Alltså jag har verkligen en crush i Patrik Sjöberg! Det har jag haft sen han var med i mästarnas mästare. Och I onsdags kollade jag på Tv3's program ''livet blir bättre'' där Patrik Sjöberg medverkade och berättade om att han blivit utnyttjad av sin tränare som ung.. Grät en skvätt.. Sedan idag fick han ju nå pris på idrottsgalan, då grät jag lite till, känslig chey! Nu vill jag läsa hans bok också.
Här kan ni i alla fall se programmet Livet blir bättrehttp://www.tv3play.se/program/livetblirbattre

Han är ju verkligen gubbsnygg! Jag är lite sådär småkär i han ♥ snyggsnyggsnygg!



Måndag 16 Januari

Hallå :) Dålig uppdatering, ja jag veet .. Har inte varit hemma tyyp!
Men nu är jag det i alla fall, även fast det är innebandytränings tid nu.. Har lagt ner innebandyn ett tag nu då jag är väldigt trött på hur man behandlas :( Så nyss körde jag lite armar och mage hemma på rummet, hehe! Ska köpa aerostep + gym kort så snart som möjligt, för att inte träna alls står jag inte ut med!

Varit i skolan idag, från 08.15 till 15.30 !! Efter skolan var jag och hälsade på Nelly och Erica, imån tar dom tåget till Göteborg, och då tar jag ericas lägenhet och bor där, toppen!


Gymkläderna åker fram igen! (båda bilderna är typ 1 år gamla)

xoxo/e.j ♥


Plankstek

Idag bjuder mamma på plankstek, jag har aldrig ätit det förut så detta kan ju bli spännande !!

Efter maten blir det att fara upp till Hofors och kolla på hockey , xoxo/e.j ❤


nelly.se



Fina klänningar från Nelly ...


Torsdag 12 Januari

Hejsan :) Kom precis hem från skolan, varit där sen åtta i morse, och har varit vaken hela dagen.Framsteg, bra där Evelina! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska sluta jobbet, då ska vi åka upp till Hofors och sola och fixa lite andra saker.

xoxo/e.j ♥


Yes I'm sweeped off my feet, Oh my heart skips a beat...


haha !


Forever I pray those beautiful eyes wanna fall upon me and say, "It's alright, 'cause I'm yours."

Hola! Det här har ju blivit vääldigt lyckat, inte sovit en blund i natt .. Klockan börjar ticka mot sex, och åtta ringer min klocka.. Och NU börjar man bli trött -.- fyfarao ! Inte ens värt att sova nu ju..

Har iaf fått lite gjort inatt. Då jag märkte att det absolut inte gick att somna, var typ vid tre-fyra, då gick jag upp och städade och rensade gaderoben lite , duschade precis också så jag slipper gö de 8 ..

9.35 börjar första skoldagen .. hejja hejja! 

 


äckligt



Glömt visa mina nya vinterkläder , som fortfarande inte kommit till användning .. Så slänger in en bild på dom och en bra låt ! xoxo/e.j ♥




NEW!

Okej, provade göra en ny header ... Men gillar nog den gamla mer! Provar nog imån igen, som ser mer ut som den gamla. Vart så hilma mkt bilder och rörigt nu känns det som. Men jag vill ju ha med så mkt! Men som sagt, får lösa de imånn! Nu ska jag nog krypa ner i sängen till några avsnitt one tree hill ♥


(här är nog den första riktiga header med bilder jag hade, long time ago)


Måndag 9 Januari

Hejsan :) Kom hem ifrån träningen för ett tag sedan , nu ska jag hoppa in i duschen sedan tänkte byta ut lite bilder i headern .. Får se hur det kommer gå !

Ikväll är det tänkt att jag ska somna i skaplig tid, dags att vända tillbaka dygnen kanske? Skolan drar i gång på onsdag.. Jag har en känsla av att det kommer gå så jävla fort till student nu (2 lov, praktik, fjällresa).. Men om jag tycker det är Bra eller dåligt att det kommer gå fort .. Det vet Jag faktiskt inte ...


right now !

xoxo/e.j ♥


Lördag 7 Januari

Hejsan :) nyss hemkommen från match , fick ingen speltid men laget vann i alla fall med 8 - 3 ! Så det var ju bra det ändå, tråkigt att inte få spela bara ...

Ikväll ska man nog försöka ta det lugnt .. vännerna ska ut, så man är sugen .. Fast pengarna räcker inte till, så jag skjutsar dom ist :)


Yesterday

Igår hade jag en trevlig utekväll med massa brudar ! ❤ efter krogen blev det till att kolla på hockeyfinalen mellan Sverige Ryssland , och Sverige vann vm-guld !!! Så otroligt bra, blir så glaad :D fulländad kväll alltså , me so happy !


Torsdag 5 Januari

(skulle kommit in igår)

Hejsan :) nu sitter jag hos Johanna och dricker lite , ska in till heartbreak och dansa !! Är några tjejer som ska in och de ska bli kul :D

Såhär ser Evelina ut idag :


Onsdag 4 Januari

Hej :) Slapp dag idag, sova/mys + träning. Fast usch, träningen var sjukt jobbig, känns så väl när man inte har tränat på ett tag.. Snubblade runt på mina ben och halvdog vid jämna mellanrum, fy!

Nu tänkte jag slänga mig i sängen och slå på några avsnitt one tree hill ♥ Eller nää, undra om jag ska spela lite sims först !! Fast det är sims 2, och när man har spelat sims 3 så är inte sims 2 så roligt, men jag ska nog prova spela lite :) Efter det blire sängen och oth !


Mitt 2011

Har du träffat några nya personer?
Jaa det har jag gjort, t.ex. på p&l och i turkiet. Ja jusstia, i skolan jag gick i falun med.  Men också någon/några här hemma :)



Har de påverkat dig positivt/negativt?
Njaa, alltså både och.. Svårt att förklara varför dock.

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Varit på peace and love med Linn. Och tagit körkort bl.a.. Sedan har jag till en viss del lärt mig att leva utan en person som jag trodde det var helt omöjligt att leva utan, det har varit min tuffaste uppgift i år, men sakta men säkert så funkar det mer och mer. Tatuerat mig har jag också gjort :D

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Jaa, tror jag hade att gå ner 10 kilo. Men de gick icke.. Tror inte jag gick in med det så hårt heller, provar väll i år igen då !!

Någonting/någon du saknar 2011 och vill ha 2012?
Saknat en riktig sommar, de gör jag jämt, svensk sommar suger! Saknat en riktig vinter också för den delen, ett snöigt december vill man ju ha så man får julkänsla, det har jag inte hade jag inte 2011.. Saknade en snygg kropp 2011 också, det lär införskaffas 2012!!    

Det bästa du har gjort i år?
• Tagit körkort! Det är så otroligt skönt att ha det ur världen och så otroligt bekvämt att bara ha det.
• TURKIETRESAN med alla brudar ligger också på toppen vad jag gjort 2011.
• Tatuerat mig, förjävlig smärta efter, men lätt värt det!  
• Att fylla 18 har varit förjävla bra de också!
  
bilder från Alanya:


När jag tatuera mig på costum illusion i Gävle :
(har tyvärr fortfarande ingen bra bild på det färdiga resultatet :S)



Ditt största misstag?
Finns många olika misstag jag begått i år. Men ändå så har jag samtidigt lärt mig så mycket av dem. Jag är ung, jag gör misstag.. Utav dom misstagen jag gjort så har jag helt enkelt lärt mig vad som är rätt och fel , och vad som jag mår bra respektive dåligt av. Man måste få göra fel för att lära sig till att göra rätt.

Hur har du firat/firar jul i år?
Ja jag firade julafton med min familj hemma hos oss, senare på kvällen åkte vi till storvik och firade med ”pappas sida”. På juldagen firade vi med ”mammas sida”. På kvällen på juldagen firade jag med mina vänner med massa festligheter!

Vilka datum från 2011 kommer du alltid att minnas?
•30 april – 18 + 20 års fest.
•9 augusti – Körkort.
•10 augusti – Turkietresan.

bilder från 18 + 20 års festen:


haha, första trippen till valbo:



Låtar som alltid kommer påminna dig om 2011?
• Big Brother låten Fest i hela huset (Kommer alltid tänka på min och Johannas 18 + 20 års fest).
Loca People – Sak noel!!!! (Turkiet ♥)
Mange makers låtar.
• Petter – Längesen.
• Eric Amarillo – Vill du ligga med mig då.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Varit gladare och inte grubblat så mycket. Hängt med i skolan!

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Grubblat och Överanalyserat saker. Druckit mindre hembränt ;) haha!

Vad är det pinsammaste du gjort i år?
Kan komma på många pinsamma saker, men de flesta är för pinsamma att skriva här.  

Blev du kär under 2011?
Jag var kär mer än hälften av 2011, men de känslorna har äntligen svalnat.. Känslor kommer dock alltid finnas för denna person, men det är liksom på ett annat sätt nu. Men kär har jag alltså inte blivit, kanske lite förtjust bara.

Har du legat på sjukhus under 2011?
Japps det har jag gjort en gång. I februari tror jag de va?

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Njae, Eller jag brände ju sönder mitt ansikte totalt i somras och såg förjävlig ut och hade så himla ont! 

             Samma dag som jag brände mig ↔Två dagar efter (svullnaden var dessutom värre dagen före) 


Hur många one night stands?
Sånt skriver man väll icke här kanske , vad vet jag ?  

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Just på min födelsedag den 27 april så firades jag utav min släkt, bjöds på mat och fika!  



Vem fick dig att må bra?
Mina vänner får mig för det mesta att må bra. Nelly får mig att må bra ♥



Har du förlorat någon vän i år?
Jaa en bästa vän .. också blivit ganska sviken av en nära vän som jag glidit ifrån ganska mycket..

Vem saknade du?
Alexander saknade jag väll väldigt mycket i början av året då de tog slut för oss i februari.



Har du flyttat under 2011?
Nej det har jag inte gjort.

Vad ska du göra nu på jullovet?
Nu är ju jullovet tyvärr snart slut.. Tänkte hinna med någon fest, bio och mys med vänner av det sista.

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Har nog varit ledsnare 2011 än 2010, fast var bra ledsen 2010 också, med tror det har varat längre 2011.. 2012 kommer bli ett glatt år ;)  

Vad ser du fram emot 2012?
Studentkryssning, student, utlandsresa, ny tatuering, sommaren! Kanske balen, vet ej om jag ser fram emot den eller inte.. Har sätt fram emot den sen jag var en liten unge, men tiden har kommit ikapp mig och jag har börjat se allt som stora bekymmer.. Jaja ska sluta med det! Nyårslöfte, check ;)  


Tisdag 3 Januari

Hejsan! Håller på att fixa en lite årssume som jag sedan kommer att lägga upp här i bloggen. Hinner inte nu för jag ska med Mamma upp till Hofors för att sola och fika lite.  

Inatt sov Rebecka här, tror hon inte gör om det på ett tag, iaf inte slänge mitt dygn är helt vänt . Låg och dryga ända in till fyra på natten, men gick upp ganska tidigt mot vad jag gjort andra dagar så ikväll kanske jag kommer i säng i tid så man börjar vända tillbaka lite på dygnen.

Nu ska jag fara, Adjö mina vänner! xoxo/e.j ♥


Happy new year !

Nytt år, nya möjligheter ! 2012 SKA bli ett bra år ♥