Tisdag 27 Mars

Nu har vi varit här sen i söndags. Och jag har verkligen hemlängtan, även fast det är helt ok att vara här vissa gånger så känner jag bara att jag bara vill hem nu ... Hoppas för fan dom här sista dagarna går fort !

Saknar <3 ..


Mot lofsdalen!

Nu sitter man i bussen påväg mot lofsdalen, blandade känslor .. Men det här ska väll gå bra, annars börjar Michelle och jag gå hem ! Motion är ju bra!

Snart är vi i Orsa och ska köpa fika, sen är det väll typ 3 timmar kvar till vi är framme :)



 


Fredag 23 Mars

Hallo :) Sitter och stoppar i mig lite nudlar nu, väntar på Annica som ska hämta mig när som helst , då ska vi åka in på mässan i Sandviken. Hörs hej!


Torsdag 22 Mars

Hejsan :) Gym idag, det är så tråkigt och jobbigt att vara så otränad som jag är just nu ... Men de är väll bara att kämpa på!

Nu till kvällen ska jag nog kolla på antingen soa eller på en film, är trött som tusan redan..
Någon som ska på mässan i Sandviken imån och kolla? Jag vill dit, vänner - hör av er!


xoxo/e.j ♥


Onsdag 21 Mars

Hej :) Idag har jag jobbat undan lite rester i skolan. Känns skönt, även fast det är en hel del kvar.. Men jag har kommit en bit på väg i alla fall!

Som ni märker så har jag absolut ingenting att skriva i bloggen för tillfället, men ska försöka bättra mig!


Söndag 18 Mars

Och vips så var helgen snart slut ... Om en vecka åker jag till Lofsdalen för att vara där en vecka, vill kanske hällre dö! Eller nej inte riktigt, men nästan..

Helgen har varit lugn, umgåtts med Emma eller typ sovit :)



Torsdag 15 Mars

Hola :) Seg dag idag, med huvudvärk och illamående till och från .. Men ska stoppa i mig lite favoritmat snart (spagetti&köttfersås), sen ska jag åka upp till hofors och gymma. Vänner - smsa eller ring om någon vill med! Sedan sover jag i Hofors hos syster inatt, till på söndag eftersom hon är i Göteborg nu igen.

Imån är jag ledig från skolan, har inga lektioner på Fredagar. Men jag funderar på att gå dit en sväng i alla fall och jobba undan någon rest.



xoxo/e.j ♥


matresa

hej hopp i löven, fem fingrar i röven!
just nu ligger vi här helt utslagna i sängen i järv-sjö, jag och mina fina klasskompisar evve & ella :) trodde att vi skulle på en "lära-skriva-cv-utbildnig" men jag skulle nog kalla det för matresa. macka direkt när vi kom hit, lunch, fika, middag och kvällsmacka. har en känsla av att dom vill göra oss feta så vi kan rulla hela vägen hem till hofors? vi alla ser ut som att vi är gravida i sjunde månaden, men det skiter man väl i för man vet ju att man inte är fulast här med tanke på hur dom andra ser ut ;)

dagen har varit bra med lite utbildningar på dagen, bastu och lite kortspel kvällskvisten! men det är skönt att det bara var över en natt, antar att det blir värre när vi ska till lofsdalen. kommer dö där uppe, speciellt evelina som redan har hemlängtan haha.
tror jag måste slå igen datorn nu och prata med evelina för nu pratar hon med tandborsten och då har det fan gått för långt!

adjökenfröken/ michellee

Måndag 12 Mars

Hallo :) Idag har Evelina äntligen dragit ner sin feta röv till gymmet, kändes så bra att träna även fast det kändes så väl att man hade tappat rätt så mycket. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag inte tränat något sen jag slutade på innebandyn. Men nu känner jag mig laddad för att bygga lite muskler igen!!
Idag har också min studentmössa kommit, den var så fin och nu är det inte långt kvar! 93 dagar.

image description

spåkulan



Undra vems födelsedag det kan vara då :)


Söndag 11 Mars

Hejsan :) Loreen vann igår, vilket jag tyckte var helt rätt ! Fast jag vart lite kluven när jag såg danny's nummer, hade inte sätt det tidigare, och låten vart ju så mycket bättre med hans häftiga nummer. Så tyckte det inte spela någon roll vilken av dom två som vann. but loreen did !

Söndag idag - segt.. Ska nog inte göra något speciellt idag, pyssla om mig själv lite bara tror jag, och kika på någon bra film och bara ta det lugnt.



xoxo/e.j ♥


Melodifestivalen

Hejsan :) Antonia och Emma ramla precis in hos mig, Rebecka kommer snart hon också. Melodifestival mys blir det nu, skönt att komma bort från mina cptankar , hehe ! Jag hejar på Loreen ikväll, adjö!


Lördag 10 Mars

Sämsta dagen .. Usch, har verkligen en riktigt dålig dag. Kan den vara över snart tack! Funderar på att sova bort den .. blääää!


smile though your heart is aching, smile even though i'ts breaking .


Torsdag 8 Mars

Hejsan :) Denna vecka har inte varit så krävande ändå.. måndags - inga lektioner , tisdags - hemma, onsdag - vanlig dag, torsdag - inga lektioner, fredag - inga lektioner. Så denna vecka har jag hunnit gjort några rester, och det känns så jävla bra!

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska sluta jobba, då ska vi åka till borlänge och kolla efter balklänning åt mig, det börjar dra ihop sig... 89 dagar kvar :) 


2012-03-08, såhär ser jag ut idag!

xoxo/e.j ♥


Kony 2012


haha


Springfeeling


Måndag 5 Mars

Idag har skolan dragit igång efter en veckas sportlov. Och jag kan säga att jag känner mig helt död! Haha kom på nu att jag inte ens haft nå lektioner idag.. Men jag var i skolan klockan 8 iaf och det känns.. Kom hem vid typ halv tio , gjorde något att äta sen sov jag, något som jag säkert kommer ångra ikväll. Fast jag känner mig fortfarande lika död, skjut mig!

Idag hade jag tänkt göra lite rester, men det är helt omöjligt med denna trötthet, får se om jag piggnar på mig nå senare.


Converse all star ❤

Nu har jag äntligen köpt dessa! Happy happy girl !!!


Söndag 4 Mars

Halllå:) Det vart utgång igår med Emma,Antonia och Johanna. Och det vart roligaste kvällen på länge!!! Vi åkte till falun och gick på Etage, det var verkligen hur kul som hälst! Sen när vi kom hem fortsätte antonia och med ett eget disco hemma i vardagsrummet, eller det kanske bara var jag som hade disco, haha kul var det i alla fall !

Snart kommer nog Emma och Antonia, adjö!

xoxo/e.j ♥


Lördag 3 Mars

Hejsan :) Ska strax dra ut på en prommenad med Emma, men hon är lite seg eftersom hon har besök så jag hinner uppdatera bloggen lite.
Måste gå förbi på bruket och köpa en diskborste eftersom jag inte hittar någon här hos Erica... Diskhögen är inte liten nu eller :'( Håller mig borta från köket för jag mår så dåligt av att se den..

Ikväll blir det kanske lite festligheter, fortfarande lite oklart, men får se va de andra tycker!
 
xoxo/e.j ♥


2012-03-03


Fredag 2 Mars

Hejsan :) har precis kommit hem efter en förmiddag nere på bruket, lunchat med Emma på Hanssons konditori, sedan handlat lite med mamma och mormor. Köpte en tidning som jag tänkte bläddra igenom nu.

Idag hade man velat setat på sjön i solen och kollat när dom kört rally , men har ingen bil och har inte orkat frågat någon som vill följa med , så jag får skylla mig själv helt enkelt ...


Vårkänslor

Nu börjar de bli varmt och man får vårkänslor :D så nu har ÄNTLIGEN skinnjackan , solglajjerna och favoritkepsen kommit fram !