H&M

Tips på en snygg och billig jacka från H&M ! 

BATMAN

 
Haha så jäkla roligt !! haha, ja döör !

Torsdag 29 November

Tjoo! Åter igen har jag dragit på mig en tränisverk från helvetet! Denna gång sitter träningsverken i vaderna. Körde ett ganska hård benpass i tisdags och igår gick/sprang jag på löpandet i en timme med lutning, och idag kan jag inte gå.. Kan inte stäcka ut benen rakt, så ser ganska dum ut när jag går.. Idag kör jag en vilodag då jag har tränat måndag,tisdag och onsdag, men imån är jag tillbaka på gymmet och antingen tränar bort träningsverken eller drar på mig en ny. Sen jag började träna på gymmet regelbundet så har jag alltid haft träningsverk någonstans efter, men det är väll bra antar jag, då tar det ju iaf :)
Och nu när jag skrivit "träningsverk" så många gånger blir jag osäker på hur det stavas.. "Träningsverk" eller "träningsvärk" !? Nu när jag skrev det såg det bättre ut med Ä, men jag orkar inte ändra. Dom som känner mig vet att jag har svårt att veta om det ska vara Ä eller E ibland, det kanske ni som läser min blogg också märkt. Hehe..
 
 

Swedish House Maffia

Har inte riktigt skrivit något om när jag och Emma var iväg till Stockholm och kikade på Swedish House Maffia. Tänkte bara säga att det var bland det bästa och häftigaste jag varit med! Så mäktigt, är ju fan sjukt att hela 35.000 (?) människor är där för att kolla på när dom spelar sina låtar, när dom dessutom bara står och trycker på knappar! Men att det ändå är så jävla bra, värt varendra krona!
 
Vi åkte dit på morgonen och kom till Emmas faster som vi bodde hos vid elva. Jag hade fått väldigt lite sömn natten innan (som vanligt när jag ska göra något speciellt) så jag tog en tupplur innan vi började göra oss iordning. Innan konsären gick vi på Hard Rock Cafe och åt, drack även den godaste strawberry daiquiri där! Efter det tog vi bussen ut till solna/friends arena. Efter konsären gick vi hem och sov så vi skulle orka shoppa dagen efter, vart inte så mycket shopping dock, kollade mest runt.
 

on my wishlist

 
 
 
 
 
1.Proteinskit från fitnessguru.se, chocolate hazelnut smak.
2.Skärp från nelly.com (issue 1.3) 3.Skor finns på tradera stl 37.
4."Strong is the new skinny" från fitnessguru.se.
5.Skor från nike stl 37.
6.Skor från scorett stl 36/37.
7.Armband (shamballa).
8.Mobilväska från fyndiq.se.
9.Iphone skal från fyndiq.se.
10.Parfym från Chanel (Eau Tendre).
11.Mysdress från bla. nelly.com (sexy by sweden).
12.Klocka (Daniel Wellington)
13.Pyamas från ginatricot stl M.
14.Sims 3. 1
5.One tree hill säsong 9.
16.Scrubs säsong 3.
17.Namnarmband från mittnamnhalsband.se.
18.Bakdekoreringskit från fyndiq.se.
19.Bok - Vanessa flickan i glaskupan.
20.Moroccan oil från bla. bangerhead.se.
21.Fyrkantiga tallrikar från bla. Halens.se.
22.Godisskål med lock.
23.BB cream (L'oreal)

motgångar

 
Alltså jag är en människa som inte kan ta några motgångar alls, minsta lilla motgång så känner jag bara att jag vill lägga mig under mitt täcke och bara ligga där, ligga i mörkret och aldrig kliva upp.. Ge upp...  Antingen är det jag som är väldigt svag eller så har jag varit stark i många motgångar så att jag inte orkar mera.
Från att vara så glad, åkt bort och upplevt något som varit bland det bästa jag varit med om, till att komma hem och få ett rent helvete.. Men jag antar att jag skapat mitt eget helvete? Väljer jag att må dåligt? Det kanske jag gör.. Men varför gör jag det? Ingen vill väll må dåligt medvetet.. Fast av någon konstig anledning så måste jag vilja det, för det är alltid mitt fel.
  
Jag vill tillbaka till det här, må så bra som jag gjorde här! Vara där och aldrig komma tillbaka dit jag är idag!
 

fitnessguru.se

 
Nu har jag äntligen kommit igång på gymmet. Fått gymkort för ett år så nu ska de hända grejer!! Eller har bestämt att under julen får jag äta lussebullar och dricka julmust, för det kan jag bara inte vara utan. Men ska samtidigt hålla igång med träningen, och efter jul ska jag tänka på att inte äta godsaker!
Men iaf, jag skulle vilja prova pulver, har aldrig testat så det skulle jag vilja göra och se hur de funkar. Onewhey från fitnessguru är det något tro? Vill ha "strong is the new skinny" linnet därifrån också..
 
 
http://fitnessguru.se/
 

SHM 22 NOVEMBER FRIENDS ARENA

Lyckan som sprider sig i kroppen! Så jävla nära !!!!


Måndag 19 November

 
Hej! Måndag idag - vilket innebär poleträning! Kom hem från den för en stund sedan, och jag måste vekligen säga att pole är nog bland det roligaste jag gjort! Så sjukt rolig träning, jag längtar till vaje måndag!:)  Den 13 december är det ''öppet hus'' på pole and fitness studio i hemlingby, då får man prova på eller bara kolla om man vill det!
 
Imån ska jag vara barnvakt åt Nelly hoppas hon är på bra humör, för då blir jag på bra humör också !
 
 

ibf falun

Nu ska jag, mamma, pappa och Thomas åka till falun och kika på innebandy. Falun - Storvreta!
 
Här ser man att håret är väldigt mörkt!
 
xoxo/e.j

ingen uppdatering

 
Förlåt för min kassa uppdatering, jag är ju lite utav en periodare ja.. Ibland får jag liksom lust och blogga och då kan jag till och med göra fler inlägg per dag, och det håller typ i 3-4 dagar xD Sen kommer det något onödigt inlägg om att jag lever eller någon annan tråkig bild bara.. hehe^^
 
Igår var jag iaf till valbo en sväng, lämnade tillbaka ett par skor och ett par jeans som jag inte var riktigt nöjd med. Kom hem med ett par nya skor och dom får fan duga den här vintern nu! När man inte har pengar till det man vill ha så lär man helt enkelt nöja sig med något annat....
 
Köpte hårfärg igår också, kom hem och slängde i det direkt. Sedan kom mamma med posten, då hade mitt löshår kommit också, perfekt!! Nu är jag alltså brunette :)
Vart mörkare än vad jag hade tänkt dock, tycker det är så konstigt för även hur ljus brun jag köper så blir det liksom brun/svart i slutändan iaf :/ Fast nu var ju löshåret mörkt också så det var ju bra för den delen.
Det kanske är så att jag är så blek och därför ser håret så jäkla mörkt ut !? Var nöjd med håret igår, idag med dagsljus - skitmörkt, fan vad blek jag är! Jag måste sola!
 
Mitt nya hår!
 

lever