Önskelista

 
Lite utav vad jag vill ha i julklapp:)

Måndag 29 Oktober

Börjar dra ihop sig mot halloween nu, och idag har jag äntligen blivit klar med vad jag ska vara! Känns bra det, kommer nog vara mäst uppkläd på folkan iaf ;) obs inte mäst utklädd utan uppklädd! Vad kan jag vara ..
 
Nu ska jag sätta mig och spela lite sims, Thomas är ute och sladdar så jag får ha datorn här hos honom nu, GREAT! Han är nog gladast över att det har kommit snö, mindre glad blir väll hans mamma tror jag, som får betala bensin haha!
 
Älskar den svarta klänningen! Den vill jag ha!!

http://eveliinajj.mylovebasket.com/

Höst/Vinter
 
http://eveliinajj.mylovebasket.com/

outfit

Ny pälskrage från H&M! (ja jag vet att jag har stor rumpa)

poleparty

 
Hejsan! Idag har vi haft ''avslutning'' på polen, 8 veckor har gått och dom gick minst sagt fort. Men jag ska gå vidare i nivå två så 8 veckor till blir de allt! Kom hem från polepartyt för nån timme sen, har varit i gävle nästan hela dagen. Åkte in typ 12 med Jessica och Antonia, vi gick lite på stan och kikade, efter det gick vi till en tjej ifrån polegruppen och förbredde oss inför polepartyt. Gick helt ok bra att uppträda för massor av folk, jag är riktigt nöjd över mig själv!!
 

Tomten hitta min blogg ;)


primeboots

 
Vill ha! Snälla tomten...

Tisdag 23 Oktober

Kom hem från jobbet för en stund sedan, den här veckan är jag på Arc Metal och jobbar. Har tagit Susannes plats på kontoret eftersom hon är på semester i Dubai.. Avis? Nej inte alls... Hade varit så jäkla skönt att ligga i en solstol just nu med minst 30+ och en paraplydrink i handen ;) Fast jag trivs på kontoret jag åh tycker det är kul att sitta på kontor och fixa grejer, sen får man ju i hop lite pengar så att man så småningom kan ligga i den där solstolen och ha de bra!
 
Ikväll har Hofors A-lag ishockey match, så den ska jag kolla på sen ska man väll hem och sova föratt imån är det jobb som gäller igen :D
 
ps. googlade nyss på Dubai, ser det ut sådär !? Fan va fränt isf, dit vill ja åka!
 
 
 

Thats an awkward moment!


Lördag 20 Oktober

 
Ser att flera stycken klickar in här varje dag, förlåt mig mina få kära läsare för sjukt dålig uppdatering... För mig rullar livet på som vanligt, hoppar in och jobbar på solberga i köket där när det behövs, fått ett till ''vikarie'' jobb som jag ska sysselsätta mig med nästan hela veckan nästa vecka! Det känns bra de, kul att komma ut och jobba och tjäna pengar.
 
Idag har jag har match i parkhallen mot Storvik, vinst med 8-4. Härligt med vinst men det kändes sjuk tråkigt att jag bara fick spela en period, var så jäkla taggad och det kändes så bra på uppvärmningen, sen fick man sitta två första perioderna och komma in i tredje.. Jag tycker det är jätte svårt att komma in i match mitt i liksom, men jag ska ju bara vara glad att jag ens vart budad och fick spela en period, är ju inte varje gång ens de händer :) Men bra jobbat tjejer, alltid härligt med vinst!
 
Tände ljus för en stund sen så nu ska jag slå på en film eller något, käka godis och lägga mig i sängen och bara ta det lugnt resten av kvällen!
 

Instagram!

Ni har väll inte missat att jag skaffat en ny instagram? eveliinajj heter jag nu, är nog mer aktiv där än vad jag är här :)