poss poss

 
Åker med mamma och kollar på hockey i Långshyttan! puss hej ♥

Fredag 28 September

 
Hola! Idag (fredag) har det varit en jobbig dag för Evelina. Mådde piss inatt med feber/magont/förskylning... Men med 2 alvedon och ett toabesök drog jag till jobbet ;) För mycket information kanske? Skit samma, de var ju så!
 
Jobbdagen gick tungt men så länge man var sysselsatt så gick det bra och man tänkte inte på att man mådde dåligt. Skulle egentligen tränat innebandy idag och efter det utgång men så blev de icke pga hur jag kände mig. Fick bli tacomys med mamma,pappa,mormor,morbror,erica och nelly. Jag klagar inte, det var skönt att vara hemma också även fast vart bra sugen på att gå ut.. Jag kommer ju ha pengar kvar på kortet imån iaf, fördel med att inte gå ut! 
 
 
Nu ska jag sova, godnatt xoxo/e.j ♥
 

Torsdag 27 September

Hejsan! Idag skulle jag egentligen varit på arbetsförmedlingen på något skit, men klockan tidigt ringde mamma mig och dom behövde mig på deras jobb. Eftersom de är de enda jobb jag har (då de ringer in mig ibland) så måste jag tacka ja. Tycker dock synd om Emma som jag hade tvingat att vi skulle gå på de där på arbetsförmedlingen, menmen finns inte så mycket man kan göra..

 

När jag slutade åkte jag upp till Hofors och fyndade lite där. På kiwans jusst nu säljer dom ut Carolina Gynnings parfym Go Girl för ynka 69 kr !! Det är en utav mina favoritparfymer så jag lära helt enkelt köpa. Gick vidare in på Sportringen och köpte en ny New Era keps, en röd - som jag viljat haft så länge! Och nu har jag en :)

 
Ikväll blir det lite tvkik och tidig kväller, ska jobba imån med. Halv sju till kvart över tre! Tack å Hej!
xoxo/e.j ♥

 


fall fashion

Sitter och gör collage nu, här är ett utav dem..

Ordböcker ;)

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA

Jag är hungrig……………………………..Jag är hungrig

Jag är trött………………………………….Jag är trött

Jag är sömnig………………………………Jag är sömnig

Snygg klänning…………………………….Snygg urringning!

Jag älskar dig……………………………….Jag vill ha sex nu

Jag har tråkigt………………………………Vill du ha sex?

Ska vi dansa?………………………………Jag vill ha sex med dig.

Kan jag ringa dig nån gång?…………….Jag vill ha sex med dig.

Ska vi gå på bio?…………………………..Jag vill ha sex med dig.

Får jag bjuda dig på middag?……………Jag vill ha sex med dig.

Dom skorna passar inte klänningen……Jag är bög

 

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja……………………………………………Nej

Nej………………………………………….Ja

Kanske…………………………………….Nej

Vi behöver prata………………………….Jag vill ha

Vi måste prata……………………………Du är i trubbel

Visst, gör så………………………………Det är bäst att du låter bli

Gör som du vill……………………………Du kommer att få betala för det här senare

Jag är inte upprörd……………………….Såklart jag är upprörd, din idiot!

Du är uppmärksam ikväll……………….Tänker du bara på sex?


Onsdag 26 September

Varför går det inte att byta profilbild !? Trodde jag gjorde de igår med tydligen inte, provat idag med men det är ju fortfarande samma ....
 
Aja, var nyss och kollade på damlagsmatch och dom vann över sätra. Nu sitter jag hemma hos Thomas igen och väntar på att han ska komma hem från sin träning .
 

Just nu!


Bloggdesign

Hejsan! Sitter vid datorn och fixar ihop en ny bloggdesign, börjar bli klar nu tror jag! Har bytt profilbild till och med, den jag hade tidigare var liksom från sjuan/åttan, och de var ju några år sedan. Vet inte hur de blev med den nya för den syns inte än, får se om ett tag helt enkelt.
 
Thomas och jag lanar jusst nu ;) Han spelar wow och jag läser bloggar typ! Eller ja, nu har jag ju setat och fixat med headern i år och dar känns de som innan jag vart någorlunda nöjd.
Man borde försöka hålla sig vaken hela tiden nu för Thomas och jag har vänt på dygnen helt... När vi inte ställer klocka kan vi sova till två/tre typ, och då när de blir så mår jag faktikst lite psykiskt dåligt. Livet som arbetslös!   
Jag och min kära ♥♥♥
 
 

Goodnight

Jag älskar dig ! Godnatt ❤


Dagens!


Fredag 14 September

Idag har jag varit på bio med Rebecka i gävle. Fick bli Modig i 3D! Den var spännande och ganska bra faktiskt..

Just nu ligger vi och kollar på Den lilla sjöjungfrun hos mig, eller jag kollar Rebecka har somnat hon :)


Brynäs IF

Just nu sitter jag på läkerol arena med Thomas och kikar på Brynäs-Växjö. Tredje perioden ska snart dra igång och än så länge leder Brynäs med 1-0 .


Väntar på kärleken min ..

Ligger och väntar på att min Thomas ska komma hem från sin träning ❤ haha fin bild va? Lagom töntig sådär ;)


Onsdag 12 September

Hejsan! Kom för en stund sen hemifrån första innebandyträningen på läänge. Det var kul att spela igen, men det var också jäkligt jobbigt. Dålig kondition säger jag bara.. Att man hade lite träningsverk i benen sen pole'en i måndags gjorde ju inte saken bättre heller, kändes som att benen vägde ton. Haha, jaja huvudsaken att det va kul att lira boll och klubba igen! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slå på en film och lägga mig i sängen! xoxo/e.j ♥
 
Hofors IBK

New watch ❤


träningsvärk

Träningsvärk från helvetet vare jaaa, sakta men säkert tappar jag förmågan att gå!! Har sån jävla träningsvärk i rumpan så fyfan... Men på något sätt är de väll skönt också, då vet man att man tagit i! Men alltså det är tråkigt om de ska hålla i för många dagar, jag är snart förlamad alltså. Ska försöka mig ut på en pw eller springtur imån så kanske de släpper lite. 
 
Och nu ska jag försöka ta mig till sängen och sova iaf! Godnatt ♥

Måndag 3 September

Hejsan! Idag har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle våga. Jag har börjat på poledance med Jessica och Antonia!! Har alltid varit lite intresserad eftersom jag läst osv att det ska vara skit bra träning, men jag har tvekat på den ''sexiga'' delen. Men nu så bestämde vi oss i lördags, bokade de sista platserna i söndags och idag började det. Så på måndagar 8 veckor framåt kommer jag gnida stång, ha ha..
 
2 timmars pass med 1 timmen fys + stretch (stavning?) och andra timmen teknik med stången. Det var så jäkla roligt men dra åt helvete så jobbigt de var också, kommer ha sån jävla träningsvärk imån och några dagar framåt. Men det gillas, äntligen har jag något att göra som är roligt + grym träning. Måste jobba på den sexiga delen eftersom jag är den mest osexigaste människan på jorden, menmen, jag skulle kunna nöja mig med att jag får träning från fysen ;)
 
http://poleandfitnesstudio.se/
 
På förmiddagen idag gick jag en promenad eftersom solen sken och föratt jag var så nervös, slutade på nästan 5km, bra där! Man kanske ska bli nervös oftare... Nu ska jag hoppa i sängen och slå på något avsnitt av oc. Godnatt, xoxo/e.j ♥
 

hm..


something new


Lite nytt i höst-gaderoben! Stickad tröja från bikbok, top och sjal från cubus, och byxorna som ser mörkare ut på riktigt är ifrån veromoda :)