Presenter

 
Här är lite utav vad jag fick i present!! Lycka!
Är så otroligt nöjd över det jag fått, och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag fick en dator av Thomas!!
Tack så jätte mycket ♥ 

Måndag 29 April

Iförrgår fyllde jag alltså 20 år!! Så sjukt, åldersnoja redan .. Hade en underbar dag och kväll med nära och kära.
Jag började dagen med att handla för första gången på systemet, kändes jäkligt bra kan jag meddela! Sedan for jag till aero step och drog av ett riktigt jobbigt spinningpass med Erica och Emelie. Sen fick jag åka direkt hem för att duscha och göra mig i ordning för kalas. Först för släkten och sen för vännerna.
 
Kvällen hos vännerna började så sjukt, trodde vi skulle till emma men när jag kom dit fick jag ta på mig ögonbindel och hoppa in i bilen. När jag fick ta av mig ögonbindeln stod jag mitt på bruket iklädd i onepiece, hatt, morgonrock typ.. Fick en inköpslista och en påseenkronor att handla för. Som tur var så var det inte mycket folk på affären! När vi var klar åkte vi till Rebecka för det var där vi skulle vara, där hade hon gjort det partyfint! Hade sån jäkla bra dag och kväll, faktiskt bland dom bästa i mitt 20åriga liv, och det tacka min underbara famlij, mina fina vänner och min älskade Thomas för!
 
 
 

Godaste jag ätit!

Idag har jag varit i Valbo med Erica och shoppat lite och jag åt den godaste cesarsalladen i mitt liv!! Tror stället där vi åt heter Madame eller något.? Underbart gott!!


Onsdag 24 April

Hejsan! Idag vart jag inringd att jobba på fritids i Torsåker, det var riktigt kul och något jag mer än gärna gör om. Alla var så snälla och hur kul är det inte att tex. spela spel och pyssla med härliga barn och få betalt för det !? Helt fantastiskt säger jag!  Nog för att jag skulle vilja göra någon form av karriär, men att göra sånt här medans man kommer på vad man vill är ju asbra och roligt.
 
Till något helt annat så går min diet för att komma i baklänningen bra, men då har det ju bara gått tre dagar också.. Nu på kvällen var det lite jobbigt, var så otroligt sugen på något, men jag tog inget. HA bradär evelina!
 
 

Make up store

Vet precis vad jag vill ha när jag fyller 20 gott folk!!
Jag har velat haft det förut med har inte fått de, så nu provar jag igen..
Jag vill ha en sminkkurs på Make up store!!!
Vad jag vet så kostar det 500:- och då får man bli smikad och personen som gör smikningen ger tips osv, sedan får man välja produkter för beloppet. Hur bra som hälst! Det önskar jag mig i 20 års present.
 

Måndag 22 April

Hej! Idag fyller min mamma år så det har varit kalas här på Ängslyckan.. Grattis världens bästa mamma ♥♥♥
Började dagen med en springtur, som gick till en början helt ok. Tills jag fick en jävla motvind så jag kunde inte springa på ett tag, när jag bytte riktning så gick det att springa igen. Vet inte hur långt de blev, 3-4 km kanske, varav 0,5-1 km vart gång..
Sedan bakade jag tårta till mammsen, som jag själv inte fick äta av, tog inget fika alls vill jag påpeka.. Bra gjort av mig där! balklänningbalklänningbalklänning...  
Nu har alla gäster åkt hem och jag ska väll börja göra kväller snart, slå på en film eller något.
GOSSIP GIRL SÄSONG 5 !? VART HITTAR JAG DIIIIG !?!??!?
 
 

Prom

 
Jag är överlycklig! Jag ska få gå på bal i år igen!!! Bea behövde en att gå med och jag vela ju jätte gärna gå så hon fråga mig, och självklart så svarade jag ja! Uppstod ett problem igår bara, provade min balklänning och jag fick bara igen den till hälften, tog helt stopp när jag skulle dra ihop den över ryggen.. Suck.. Blir att ha samma klänning iår eftersom jag inte har så mycket pengar och jag tycker fortfarande att den är jätte fin!
Jag intalar mig själv att klänningen är för liten föratt jag gymmat ;) haha nej men nu får jag helt enkelt hårdbanta i en och en halv månad..Mycket promenader + löpning och inte så mycket pumpa på överkroppen. Då ska det nog gå!
 
Längtar så mycket nu till att jag ska få gå på bal igen!

Torsdag 18 April

Hallå! Just nu sitter jag redo med träningskläder på och väntar på att min far ska komma hem med bilen så jag kan åka upp till Hofors och träna lite. Känner mig redan helt slut dock, men jag bara måste träna idag! Åt massa fika hos syster Erica som fyllde 26 år igår ♥ grattis i efterskott fina du! och sen när jag kom hem åt vi pizza hemma, de går inte å hålla på ;) tröck även en kanelbulle idag .. haha suck ..
 
 
Idag har jag jobbat på Solberga, likaså tisdags och onsdags, och imån blire också jobb! Skönt att tjäna lite pengar! Drygt att vara helt slut när man kommer hem bara ... Men imån är det fredag, och det känns extra bra med fredag när man har jobbat :) 
 
Så nu vet du hur läget ligger till Rebecka ;) xoxo/e.j ♥
 

Tisdag 16 April

Hej! Tänkte bara visa lite grejer som flyttade in i min garderob i lördags då jag var med Thomas och shoppade lite i Gävle innan vi skulle kolla på poledance-uppvisning! Lär tillägga där att dom var skitgrymma på uppvisningen. Kan nog slänga in någon bild ifrån den här när jag lagt in bilderna på datorn..
 
Rosa basictopp från Gina Tricot, Vita jeans från Cubus, Korsett/bustier från Gina Tricot.
 
 

Fredag 12 April

Förlåt för dålig uppdatering, har inte varit hemma.. Mobilblogga är tråkigt.. Så nu vet ni det! Tack
 
 

Chanel chance eau tendre

Luktar mumma! Den vill jag ha :)