Snorunge Nelly


Fredag 30 Augusti

En arbetsvecka avklarad, så skönt att kunna sova ut imån! Men så tråkigt att inte veta nästa gång man får jobba..Men hoppas redan under nästa vecka. 
 
Efter jobbet idag tvingade jag mig själv till gymmet! Brukar vara så förbaskat trött efter jag jobbat så jag orkar inte träna, sen har jag inte mått 100 % den här veckan heller, men idag kände jag mig helt ok bara lite trött/lat så lyckades tvinga mig själv. Och gud vad stolt jag är just nu! Gick förvånadsvärt bra!! 45min cardio + mage och biceps. Jag blir fortfarande lika stolt när jag orkar stå på crosstrainen längre än 30 min, så idag är jag stolt!! Just idag är jag stark. 
 
 

dilemma!

Så var jag där igen... Där jag inte kan bestämma mig om jag vill va brunette eller bli blond..;) Eller alltså jag vet att jag vill bli blond, jag trivs bättre i det och det känns liksom mer som mig. Men jag tycker det är fint att vara brunette på hösten/vintern, så jag vet inte om jag ska hålla ut och bli blond till sommaren istället.. 
Hjälp mig!!!! 
 
Just idag trivs jag som brunette, men jag tror det är för att jag har lite färg kvar ifrån turkiet.. 
Orkar jag vänta eller ska jag bli blond på direkten!? Jobbigt läge ;) 
 

Gold and MK


Måndag 26 Augusti

Hoho hemma från Turkiet och längtar redan tillbaka!! Hade det toppen där borta, som alltid!
Landade på Arlanda kvart över åtta på morgonen i Lördags, då åkte Thomas och jag raka vägen till Tierp för att kika EM i dragrace! Efter det började vi åka hemåt, och visst var det väll skönt att komma hem, till sin egen säng framförallt, men ändå så vill jag tillbaka! Innan jag dör måste jag flytta till ett varmt land, punkt slut!
 
Nu är det tillbaka till verkligheten, en jobbvecka står på schemat, på nytt ställe. Första dagen avklarad idag och det gick bra! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, borde åka och träna, men känner mig alldeles för lat och trött just nu, får se om jag får något ryck senare :)
 
Bilder från Turkiet dyker upp här nån dag framöver!
 
Top Fuel
 

Fredag 16 Augusti

Hallåj! Grönan igår var toppen, om man bortser från att det var asmycket folk och värken man hade i benen efteråt ;) Vi parkerade en bit utanför stockolms innestad eller vad man ska kalla det, närmare bestämt 6.5 km från grönan, och Thomas och jag tyckte det var en bra ide att gå, både fram och tillbaka.. Haha fyfan vad jobbigt det var!! Speciellt på hemvägen mot bilen när man hade gått och stått hela dagen. Men överlag så vart det en lyckad dag, det är kul att göra något annat lite speciellt och för oss som älskar karuseller så kunde det ju inte bli fel! 
 
Nu håller jag på att packa, för imorgon bitti åker Thomas och jag till Turkiet!! Det ska bli så skööönt och jag längtar så mycket! Lite fast i mitt packande bara, man har ju alltid med sig för mycket.. Men kan inte bestämma mig vad jag vill ha med och vad jag ska plocka bort.. 
 
 

Grattis på 75års dagen!


Onsdag 14 Augusti

Idag skulle min fina morfar fyllt 75 år.. ♥ Fortfarande så saknad! Firade han idag med lite tårta och annat gofika med släkten.. Ska bege mig till kyrkogården lite senare också tänkte jag! 
 
 
Men först ska jag riva av ett benpass på gymmet tänkte jag! & ikväll blir det tidig kväller, för imån ska jag och Thomas åka till Stockholm - Gröna Lund ! 
 

Drömmar om eget boende..

 
Ett vardagsrum, ett sovrum och ett kök! Ungefär så som jag vill ha det. Det mesta är bara från google, vissa saker har jag inte hittat ''det exakta'' men liknar det jag vill ha åtminstånde :) Blir gaaaalen, vill flytta NU NU NU!!! 
 
 
 

Söndag 11 Augusti

 
 Hallå! Såndär dålig uppdatering nu igen. Antingen uppdaterar man inte för att man inte gör något så man inte har något att skriva om, eller så gör man saker så man har massa saker att skriva om men då har man inte tid att skriva,eller man tar sig inte tid helt enkelt.. 
 
Var på bio igår, Känn ingen sorg fick de bli. Den var aningen långtråkig.. Ganska djup.. Alltså slutet lyfte ju upp hela filmen för det var så tragiskt,lyckligt och bra, allt på samma gång! Men förövrigt var den jäkligt seg.. 
 
Idag händer absolut ingenting vad jag vet .. Känns som en typisk söndag.. Kanske ska städa lite och köra en spakväll efter..? Det visar sig.