Lördag 28 December


Hejsan! Har rotat igenom garderoben för att hitta något att ha på sig till på nyår. Hittade denna klänning som är på bilden, närmare 3 år gammal men jag tycker fortfarande den är såå fin! Det ända negativa är att den är så himla kort! Den slutar verkligen precis där rumpan slutar.. Om jag hade tyg och kunde sy så hade jag lätt gjort en långklänning av den, gud så fin den hade blivit då!
 
Annars då? Julen är nästan färdigfirad, Emelie och Daniel kommer hem ifrån göteborg på måndag så ett till julfirande blir det.. Julen iår vart väldigt lugnt då Thomas åkte på magsjuka på juldagen, och orolig för att ha blivit smittat så har jag hållt mig med honom borta från andra.. Men jag har klarat mig!
 
 
 
 

Jul på Ängslyckan

 
God Jul ♥
 
 
 
 
 

Uppesittarkväll


Uppesittarkväll med Thomas på Ängslyckan just nu.. Ingen vinst på första bingon, men hoppas på en resa eller pengar i dom andra spelen!! 

Fredag 20 December

Puuh, idag känns det som att jag har jobbat hela veckan, men jag har bara jobbat idag!.. Har ju dock varit hängig hela veckan men ändå.. Helt slut är jag idag iaf. 
Just nu ligger jag och kollar på svenska hjältar galan, jobbigt, fint och mycket berörande.. 
 

Julklänningar

 
Ett litet halvlarvigt collage jag slängde ihop igår kväll.. Har ni hittat klänningen för julens festligheter..? Det har då inte jag!! Tycker det finns mycket fina klänningar just nu, men tyvärr inte någon jag känner riktigt starkt för.. Den röda längst ner till höger tyckte jag var assnygg, men då var de det dära ständiga Bh beskymmret...

Onsdag 18 December

 
Jag hatar att vara sjuk.. Eller jag hatar snarare att inte kunna träna!!.. Det är det värsta.. Jag ångrar så mycket dom gångerna jag inte tränat och varit lat när jag varit frisk nu när jag är sjuk och inte kan.. 

presentkort

Nu till en till sak som jag sa åt mig själv att jag bara skulle önska mig i julklapp! Det här och en stång alltså.. Present kort på Mio,Ikea,Rusta eller Jysk!! Är väll det jag behöver mest av allt egentligen.. 
 
6
 
 
 

Vill ha vill ha vill ha!

Lite snyggt svart jag vill ha! Den långa svarta som är öppen vid bena vill jag verkligen ha!! Men tror inte den sitter så bra på mig, man vill ju att den ska sitta som på henne, och de kommer den ju verkligen inte att göra... För jag är ju inte hon. 
 

Johnny Bulls

Den fjärde september beställde jag mina Johnny Bulls och idag kom dom till mig. Som tur är har det ju inte kommit någon snö än så att dom har tagit så lång tid på sig har inte gjort så mycket.. Men nu är dom här och nu kan det bli vinter! Nu till det negativa, dom var SKIT STORA.. Gick in och kollade om det fanns att beställa en mindre storlek, 10 mars skulle dom komma isf.. NEJ TACK.. Så jag får köra på raggsockor!. Dom är ju så snygga.. 
 
 

poledance

 
Jag sa till mig själv innan jul att jag inte skulle önska mig någonting annat än en polestång i julklapp så att jag skulle vara säker på att jag skulle få en. Men sen fick jag upp ögonen för lite andra saker.. Och det ångrar jag nu, jag vill så gärna ha en stång! Och nu är det tänkt att jag äntligen ska flytta efter jul, och då kommer jag prioritera möbler ist för en stång så då kommer det inte bli så att jag kommer köpa en själv på ett tag.
MEN jag önskar mig en stång iaf, finns på www.poledance.nu/ !! Har för mig att dom sa på pole and fitness studio att man skulle satsa på en 50mm, men jag vill ha en 45mm! Här är lite info från poledance.nu :
 

Lucia

 
Åh älskade jul ♥ Igår var jag och kollade på Nellys lucia i kyrkan då hon var en liten tomte, så duktiga och söta var dom alla! & idag har jag varit och kikat på luciatåget i Torsåker kyrka, och påväg hem därifrån fick vi också se ridande luciatåg. Så myysigt och fiiint! Julen är en sån härlig tid, jag älskar den!! 
 
 

Onsdag 11 December

 
Idag har jag varit och handlar julklappar! Känner mig färdig nu,och det känns bra! Och det syns på kontot också, nästan tomt efter idag. Hade bestämt innan att jag inte skulle ha något till mig själv, men det gick sisådär, kom hem med lite nytt. Kunde inte hålla mig ifrån att köpa denna rosa tröja från gina, har varit på jakt efter en sån så länge nu! 
 
Nu ska jag byta om och dra ner på gymmet en sväng! xoxo/e.j ♥




Rapunzel Of Sweden

 
Sådär ja! Efter mycket om och men så har jag satt i löshår på "heltid", alltså inte med clips. Nu sitter det i med Nail Hair 40 cm från rapunzel of sweden, har redan lite ångest för när jag ska ta ut det.. Men nu sitter det i alla fall och det känns bra, älskar att ha långt hår! Känner mig så mycket finare! 
 
 
 

WRISTBAND CLASSIC SHEFFIELD

 
Jag önskar mig ett svart läderarmand till min Daniel Wellington klocka i Julklapp. 18 mm med silverspänne, 395:-
 

 
 

Beyonce vs Zara Larsson

Har ju börjat lyssna på Zara Larssons låt "bad boys", gillar dunket i det och det är en sån där låt som fastnar som man vill sjunga med i. Såg på videon till den för någon dag sen (som hon förövrigt är SKITSNYGG i) och det syns verkligen att Beyonce är hennes största idol! Kolla här så kanske ni ser vad jag menar:
 
 
 

Tangle Teezer

Tänkte bara tipsa om den här braa hårborsten! Går jätte lätt igenom håret i både blött och torrt hår.
 
Jag köpte min på http://www.rapunzelofsweden.se i samband med att jag köpte löshår. För 159:- blir den din! 
 

Cozy


Glögg, pepparkaka och jul med Ernst! Har bytt ut träningskvällarna till myskvällar med onyttigheter, dags att bryta mönstret! Nackdelen med att jobba - man blir helt slut och bara vill ta det lugnt på kvällen.. 

DRY LAKE

 
 
 

from ellos

 
Vill ha en kristallkrona!! Och en kamin! båda sakerna finns på ellos.se..! Kristallkronan kostar 1.899:- och kaminen 4.499:-
 
-
 
 

Första advent


Har precis bjudit på lite adventsfika, pepparkakscupcakes med lingonfrosting, pepparkaka med ädelost, saffranssockerkaka & glögg/kaffe.
Jätte gott och mysigt! 

Nu ligger jag och kikar på tv och funderar på hur det går i Thomas match. Hoppas på vinst! Får lite dåligt samvete att jag inte är där och kollar, menmen..

xoxo/e.j