Torsdag 31 Januari

Hej!! Idag började jag min dag med att gå till sjukgymnasten och fick lite massage och knäckte lite i ryggen, efter det vart jag sugen på att sola så då gick jag och gjorde det, panta burkar för någon dag sen så använde dom pengarna till att unna mig de ;) haha!
 
Har nyss färgat min utväxt och ska gå till banken nu för att hämta ut min lön från Göransson Arena. Efter det är det poleträning som gäller!! Love it!
 

Tisdag 29 Januari

 
Hejsan! Just nu sitter jag och gör absolut ingeting, ska åka till Hofors och gymma med drar ut lite på tiden, det tar emot att gymma idag.. Men så fort jag kommer dit så kommer det vara borta, förhoppningsvis, det brukar försvinna när jag väl börjar, då brukar jag ha lite svårt att sluta ist!  
 
Mina nya gymdojjor!! Från Intersport.
& dom på första bilden är mina gamla så nu är dom uteskor och dom nya rosa är inneskor.  

Sömnlös natt

Det är i sånna här stunder, när jag inte kan sova, tanken slår mig att jag har en blogg som jag uppdaterar allt för sällan..
Inte för att jag stävar efter att vara någon storbloggare utan skriver mest för min egen del och inte för någon annans så tycker jag att det är tråkigt när jag uppdaterar så sällan.. Aja!

Klockan är just nu 05.06 och jag har inte sovit en blund inatt .. Är riktigt rädd över att jag ska gå i en sån där dålig sovperiod som jag får lite då och då , lite allt för ofta kan jag tycka.. Dom senaste två veckorna har varit gudomliga i sovväg, inte somnat senare än 12 och varit uppe i tid som 9 (om jag inte har jobbat).
Så nu är jag rädd att jag ska gå in i en dålig sovperiod.. Allt blir så dåligt då!!


Myskväll

Idag vart jag klar med garderoben, som ni ser på första bilden! Sååå skönt med nystädad garderob, får se hur länge det håller..

 

Har nyss kommit ifrån Jessica, var där på myskväll med johanna,antonia och emma. Gjorde massa frukt, spelade spel och provade jessicas stång ;) Emma som går lös på bilden! 

 

Nu ska jag hoppa i sängen, något avsnitt desperate housewives blir det nog innan jag somnar, god natt ♥


Fredag 11 Januari

Hejsan! Just nu sitter jag framför tven och ska se till att äta frukost. Efter det ska jag gå ner och ta tag i min garderob som jag började städa igår och inte hann klar med, hehe .. Åkte faktikst och handlade med mamma och sen skulle jag och Thomas på bio, därför jag inte hann klart igår!
 
Kaaoos i min garderob just nu!
 
Som sagt, igår var jag och Thomas på bio, Jack Reacher! Den var faktikst väldigt bra, spännande och rolig. Var lite problem med projektorn när det var ungefär 15-20 minuter kvar, under den tiden stängdes filmen ner 3 gånger, men efter fick vi två nya biljetter var så det gjorde ingenting för mig ;) Så nästa film att se blir nog Die Hard! Emma vill se Sunes sommar, får se hur de blir med den saken, jag gillar inte när man gör nya filmer på gamla bra filmer med nya skådespelare.
 

När en ensam skytt tar livet av fem personer med sex skott pekar alla bevis på den person som polisen anhållit. I förhören har den misstänkte enbart en sak att säga: ”Hämta Jack Reacher!”. Det som följer är en jakt på sanningen långt utöver det vanliga, där Jack Reacher ställs mot en oväntad fiende som både är extremt våldsam och bär på en hemlighet.

 

Mitt 2012

Beskriv året med tre ord.

Haha oj, fastna redan på första frågan.. Tre ord utan förklaring så säger jag: Kärlek, Kul & Tungt.

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Jag tog studenten i juni, vart tillsammans med Thomas ♥, morfar gick bort, 2 konserter.

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Bal och jag tog den efterlängtade studenten som jag längtat och kämpat så mycket över att få ta.

Krockade dessutom min fina bil (obs: det var inte mitt fel!), gör fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på det, saknar den bilen såå mycket!!  
Poledance var också helt nytt för mig, något jag länge velat prova på och nu har jag äntligen gjort det och ångrar det inte en sekund.

Har varit på hur många cruisingar som helst sommras, cruising har jag visserligen varit på förut men inte så många som jag varit på iår + varit på dragrace för första gången, Thomas förtjänst, haha!

 

 

Har du träffat några nya personer?
Från poledancen har jag träffat några nya roliga personer. Har också fått en ny kusin, lilla Linné!

 

Har du blivit bättre på något?
Njae det vette tusan. Har kanske blivit bättre att stå för vad jag tycker! Förut hade jag inga problem med det, sen typ i 14-15 års åldern och framåt vart jag mer tillbakadragen och så, men nu har jag blivit bättre att stå för vad jag tycker och säger till om det är något jag inte tycker om, utnyttjar den yttrandefrihet jag har ;) Har generellt blivit en bättre människa mot vad jag har varit tidigare år kan jag tycka.

 

Vem fick dig att må bra?
Thomas har ofta fått mig att må riktigt bra, och nelly såklart ♥

Vad var extra dåligt med året?

Dåligt och dåligt, kan tycka att det är synd att man blir så bekväm av sig när man har pojkvän, blir lätt att man hittar på saker med honom i första hand ist för med vännerna. Men att jag krocka bästa bilen är något dåligt med året iaf! Att morfar gick bort är också något som varit riktigt dåligt.. Det är fortfarande jätte jobbigt.. Saknar han så mycket ♥ älskade morfar!

Min bal är något jag kan tycka var dåligt också, var inte nöjd med bilen (sorry temme) och var inte så nöjd med hur jag såg ut, älskade klänningen, men inte hur jag såg ut! Tycker itnte om att kolla på bilder från balen.. Fick jag göra om det skulle jag lätt gjort det!

 

Det bästa du har gjort i år?
• Tagit studenten, ABSOLUT!

• Blivit tillsammans med Thomas!

•Lady Gaga med systrarna.

• Swedish house maffia med Emma

 

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2012?
• You’re beautiful – Chester See

• Gangnam style – PSY

• Don’t you worry child – Swedish house mafia

• Annat massa house music, känns som 2012 har varit house musikens år!

 

Vad skrattade du åt?
Det var en svår fråga! Har väll skrattat massor med både vännerna och Thomas, kan inte komma på något speciellet jag just skrattat åt.

 

Vad grät du till?
I år har jag nog mest gråtit pga besvikelsen på mig själv. Känslan att man inte räcker till, att man inte duger osv. Sen har jag lagt på mig några onödiga kilon iår, det har jag också gråtit över. Många tårar har också gått åt min kära morfar som gick bort i år..Någonting/någon du saknar 2012 och vill ha 2013?
Saknat en riktig sommar i år igen, den var ju verkligen klapp kass i år.. Så komigen 2013, en varm sommar vill jag ha med massor av sol!

JOBB/PENGAR! Mest pengar, haha nej men ett jobb önskar jag att jag haft 2012 så att man ha kunnat göra fler saker. Kanske det mest viktigaste att få 2013.Ditt största misstag?
Några riktigt stora misstag har jag nog inte gjort i år, inte vad jag kan komma på iaf! Kan tycka att det är dumt ibland att man har blivit kär och släppt in någon så nära inpå en som jag gjort med Thomas, men samtidigt känns ju det inte som ett misstag för jag har ju varit riktigt glad med Thomas, men jag är ju en sån som har svårt att släppa in någon och tycker kärlek överlag är lite dumt. Men jag älskar Thomas och just han är absolut inget misstag!!  Hur har du firat/firar jul i år?
Julafton firades hemma med mamma, pappa, Erica och Nelly. På kvällen var jag hemma hos Thomas. Juldagen firades hos mormor på dagen och hos Rebecka med hon och Emma på kvällen, lite julbord och lite festande.  Vilka datum från 2012 kommer du alltid att minnas?
•11 februari – Thomas och jag bestämde det datumet först, jag tycker vi ska ha ett senare, men det är ju 11 februari man kommer ihåg nu ;)  
•Tänkte skriva datumet jag tog studenten, men jag minns inte de, så det fick inte stå med här då, haha..  Vad önskar du att du hade gjort mer?
Sökt mer jobb, och inte varit så feg att söka jobb!Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Bry mig om småsaker som jag dessutom känner att jag absolut inte behöver tänka på eller oroa mig för.Vad är det pinsammaste du gjort i år?

Jag vet faktiskt inte, har helt enkelt varit guds barn i år.  Blev du kär under 2012Har du legat på sjukhus under 2012?
Legat på sjukhus har jag inte gjort, men besökte faktiskt sjukhuset igår pga min arm.Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Njae jag tror faktiskt inte det.  


Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Firades hemma av släkten, fick bla biljetter till Lady Gaga som jag var på med systrarna, det var riktigt grymt!

 

Har du förlorat någon vän i år?
Nej :)  Vem saknade du?
Min morfar har jag saknat riktigt mycket.. Så fort jag tänker på att han alltid kommer vara borta så får jag en sån klump i magen, det gör ont i mig.. Jag älskar och saknar dig morfar!Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Trots motgångar och dåliga tankar om mig själv så har 2012 varit ett gladare år än förra året, och det kan jag tacka Thomas mycket för!  

 

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Njae jag vet inte riktigt, har för mig att jag hade att jag skulle typ sluta tänka så mycket, att jag skulle sluta se allt som stora bekymmer. Kan väll inte säga att jag höll det fullt inte.

 

 

Och så slutligen: dina planer inför 2013?
Skaffa ett jobb först och främst! Hälsa på Jennifer i Umeå, Summerburst i Göteborg i sommar! Kanske flytta, eller spara pengar till något jag velat gjort länge. Vill jätte gärna resa också! Men som sagt, jobb måste fixas först för att något utav det jag vill ska gå i uppfyllelse.


Onsdag 9 Januari

Körde fast på listan från året som gått, den kommer förmodligen upp ikväll! Vill att det ska bli någorlunda bra och att jag inte glömmer något viktigt, därför får det ta lite tid. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska sluta jobbet, då ska vi åka till falun och hälsa på Linda, Staffan, Otto och Linné, vi ska åka dit och lämna en säng som Otto ska ha nu när han växt ut sin andra säng. 
 
Jag sitter och funderar på kroppar, igen .. Jaa något som går i mina tänkar föör mycket, men det gör jag iaf och nu funderar jag på vad jag vill med min träning. Ett tag var jag inne på att utmana mig själv rejält och bli biff! Men grejen är att jag tycker det är särskillt snyggt när det blir för mycket. Tycker det är assnyggt med vältränade armar,axlar/rygg och magen och bena till en gräns. 
Något sånt här fundera jag på att utmana mig själv till att bli, men jag tycker inte det här är snyggt egentligen.
 
Hittade min drömkropp i morse när jag låg och kikade runt på instagram, den sitter på http://flowsthlm.com/alexandrabring/ , fast jag kan egentligen kan jag inte låsa mig fast med att just den kroppen vill jag ha, eftersom jag vet att jag aldrig kan få den, vi har ju olika former och byggda på olika sätt helt enkelt..
Men det är något sånt här jag strävar efter med min träning - slank och smal med former på rätt ställen och också tränad!
 
Så fruktansvärt snygg kropp!! alla bilder är från hennes blogg - http://flowsthlm.com/alexandrabring/ 
 
 
 

Tisdag 8 Januari

 
Hallo!
Ligger hemma framför tven just nu bara.. Tidagare idag har jag plockat ur julgranen, nu ska den ner i källaren igen :( buhu, saknar redan julen.
Men nu när den är slut kan de bli sommar direkt tycker jag.. Sommar och Jul , det räcker för mig, de mitt i mellan kan man väll bara hoppa över?
 
Tänkte slänga upp en års-sammanfatting inom en snar framtid, kan bli senare idag eller i morgon, det visar sig!
 
xoxo/e.j
 
 
 
 

Måndag 7 Januari

Måndag idag, och det nya året drar igång på riktigt!
Mitt nyårs löfte är självklart att skaffa mig ett jobb, hälst något som man blir fast vid, inte vara någon vikarie eller något liknande och hoppa runt på olika ställen och bli inringd när det behövs. Jag vill ha ett jobb, en arbetsplats! Och det ska jag se till att fixa :) 
 
Idag börjar jag nivå 3 i poledance, spännande och sjukt kul! Det ända som känns lite jobbigt är att min arm inte är som den ska.. Sen natten till lördag har jag haft en konstig obehaglig känsla i högerarmen, som kommer och går.. Ibland känns ingenting och ibland känns det som någon typ av strålining i mästadels underarmen, ibland i hela. Det är ingenting som gör att jag kan använda armen mindre, det är känns bara väldigt konstigt. 
Men har ringt häslocentralen nu i alla fall så jag får se om jag får en tid eller inte. 
 
Just nu sitter jag hemma hos Thomas och gör absolut ingenting, väntar på att få åka till gävle för att träna pole!
 
 

Jag och min tråkiga blogg