Hat

Känner sånt fruktansvärt hat till min kropp så jag vet inte vad jag ska ta mig till ... & det är inte bara till hur den ser ut.. Det är alltid något fel på den. Om det inte är armen så är det foten, om det inte är foten så är det knät, om det inte är knät så är det magen, och om det inte är magen så är det ryggen, kan fortsätta hur länge som helst.. Det bryter ner mig totalt, det är så jobbigt att det alltid ska vara något fel. Förstår inte vad jag gör för fel heller, jag lever relativt hälsosamt, absolut inte ohälsosamt iaf.. Tränar regelbundet osv.. Men ibland blir jag så begränsad av min kropp, och det tar så otroligt mycket psykisk energi att inte kunna göra vissa saker för att det gör ont någon kroppsdel, jämt! 
 
Nu skriver jag ett sånt här korkat inlägg som inte leder någonstans.. Så jag slutar här .. Adios! 
 
 
 

The Vampire Diaries

Har börjat kolla på The vampire diraies, och jag kan inte förstå varför jag inte lyssnat på Jessica tidigare och börjat kolla!? Det är ju hur bra och spännande som helst!! Till och med Thomas gillar det så jag får inte kolla på det själv nu... Lite trist, eftersom jag vill kolla nuuu!! 
För övrigt så har jag dött snygg döden samt avensjuk döden på samma gång.. Ett tag var det Shakira, sen Dianna Agron, var inne på Candice Swanepoel ett tag också.. MEN NU, om jag fick byta mitt utseende med någon så skulle det vara med Nina Dobrev från just vampire diraies!! Så jäkla fin!!
 
 
 
 

2013-06-29

Bilder från vinkvällen hos mig den 29 Juni ♥
 
 
 
 
 
 

emo...suck

Känner hur allt i mig bara vrider sig och gör så frukansvärt ont, känner bara för att krypa ihop mig och bara ligga på golvet som nån liten meningslös fläck.. Känner mig så liten och värdelös... Och så ensam i det här.. Samtidigt så väljer jag att vara ensam.. Men ibland blir det bara för mycket och jag måste får ur mig något. 
 
 

Onsdag 17 Juli

Fyyyyfarao, har precis varit ute och sprungit.. Jag haatar det! Men jag ÄLSKAR känslan nu efteråt! Jag önskar jag tyckte det var roligt att springa, det förstör så mycket när man tycker det är så tråkigt som jag gör .. Min vilja kring springning kommer jag inte långt på heller tyvärr.. När det handlar om styrka, pressa musklerna in i det sista, DÅ har jag vilja, då vägrar jag ge mig! Men när det handlar om kondition - utålighet, då ger jag upp nästan direkt om det blir det minsta jobbigt.. Men de är väll kanske bara föratt jag vet själv att jag är ganska stark där kan jag pressa mig, och jag vet att jag har jätte dålig kondition därför ger jag upp direkt.. 
Men jag försöker faktiskt bygga upp min konditon, för att det ska bli roligare att springa, men det är alltid lika jobbigt.. Springer dessutom korta stäckor som 2.5 - 3 km, men det blir aldrig lättare i flåset. Känner att jag aldrig skulle kunna springa upp mot 7+ km, och det är något jag önskar jag kunde.. Hittar inte viljan, eller jag vill, men det räcker inte för att få mig att orka..
 
Skulle varit bättre om det var tvärt om, att jag tyckte det var roligt att springa, att jag hade viljan där.. Istället för att jag hade viljan när det gällde styrka.. Då hade det varit lättare att bli smal :) 
 
 
 
 

Hej Rebecka :)

Min trogna läsare, HEJ REBECKA! Jag har inte glömt dig ♥

Lite nytt!


 
 
 
 
 
 

bikbok

 

vackra underbara låt..

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted'
Cause you're taking her for grantet
And everything you had got destroyed
But you're just a boy....