Träning

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, och jag kan konstatera att jag har då ganska svårt att ta det ''lugnt'' när jag är på gymmet. Skrev tidigare att jag skulle gå/lätt löpning, men en lätt löpning klarar jag då inte av! Med en lätt löpning menar jag att man inte springer i ett lika högt tempo som man brukar. Men jag kan inte springa där och se att tiden går och jag kommer inte inte långt som jag brukar göra lika fort.. Det går inte för mig! Jag får springa lite kortare då fast i bra tempo, en lätt löpning de går inte för mig..
Så höga krav man har på sig själv, varför egentligen? Det är ju bara jobbigt..
 
Kan också konstatera att jag gillar rosa!

Tisdag 26 Mars

Hello! Var sjukt kul att vara tillbaka till polen igår, det som var mindre kul är att min arm fortfarande inte är helt återställd. Men jag får börja köra med vänster arm tills denna kursnivå är avslutad.
Nu tänkte jag bege mig till gymmet också för första gången sen jag vart sjuk, kan ju bli spännande..Blir nog inget köttpass utan mer göra så gott det går av det jag klarar av, gång/lätt löpning + lite vikter typ då jag fortfarande är lite tjock i halsen och snorig så in i bomben!  Men det får bära eller brista, orkar inte vara borta från träningen längre..
 
Dagens frukost!
 
 

Thomas Carlson

Han är trygg att vakna upp med. Han är min hjälte när jag inte orkar andas, eller röra mig. Han är bara en vanlig kille, men för mig något speciellt. Jag kan älska honom runt jorden och tillbaka. Vet precis hur hans läppar smakar, vilken färg på ögonen han har, vilken form på händerna han har. Vet alla små detaljer som för mig, gör att jag älskar honom. Han är fin när han ler, han är näst intill perfekt. Eller nej, han är perfekt. För mig är han det. Perfekt, ja!

Måndag 25 Mars

Hallo! Idag ska jag träna pole för första gången på typ 5-6 veckor!! Hoppas att armen är bra för jag är så laddad, längtar till att klockan ska bli typ 4 så man kan åka någon gång! Varit borta från polen allt för länge nu.. Sitter redan ombytt och klar och väntar! haha..
 
En bild från idag (haha alltså min rumpa (________.________))
Och en gammal bild, som förövrigt inte är såå charmig..ser typ ut som en säl som hänger upp&ner, men det skiter jag i, första gången jag gjorde de där tricket och min kropp kan jag inte göra så mycket åt.. Inte på den bilden iaf..  

Söndag 24 Mars

 
Hejsan! Har precis blivit klar med min städning av rummet jag har gjort idag, bäddat rent i sängen har jag också gjort och jag är ny duschad,rakad och insmord. Så det kommer väll bli kung att lägga sig i sängen sen och slå på mitt älskade gossipgirl som jag lever på för tillfället..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Tidigare idag har jag varit i edsken med mamma och pappa och solat samt grillat. Hur skönt som helst var det medans solen var framme, men så fort den gick i moln vart de kallt.. När det vart allt för kallt åkte vi till Erica och Simon och tog en kopp kaffe. Sen när vi kom hem så började jag städat och greja, alla sjukbaciller skulle bort! Nu vill jag bli frisk och träna!
 
 

Now my baby is dancing, but she's dancing with another man.


True


Onsdag 20 Mars

Har ni sätt så fin bloggen har blivit? Ny design och ny header! Men är inte riktigt nöjd och ska försöka mig på några finjusteringar någon gång när jag känner för det.. Imån kanske! Men jag är ganska oduglig på att fixa så det brukar sluta med att jag sitter och svär och skiter i alltihopa..
 
Nu ska jag snart åka till valbo, lite shopping och hockey efter det! Hofors spelar mot valbo och mamma ska in och kolla så jag har inte så mycket andra val än att följa med, trotts att jag är jäkligt trött på hockey.. Haha hela vintern har ju bestått av hockey.
 
Hitta gamla bilder på bärbara datorn! Alltså mitt hår!! Där var det ju hur fint som hälst!! Ska aldrig klippa av mig luggen igen! ALDRIG!  Där var det långt fram också, inte som nu, kort fram och längre bak - HATAR DET! Ska nog bli blond också, trivs så mycket bättre i det.. hatar mitt hår... börjar allvarligt talat grina nu.. hejdå!

Hos sin rätta ägare!

 

Min jacka/tröja har kommit till mig idag, skit snygg är det också! Vart bra i storleken också, det var det ända jag var orolig över. En negativ sak med jackan/tröjan var att huvan var väldigt liten, jag älskar ju stora huvor (haha heter det ens huva, luva!?whatever!). Men sålänge man inte har den uppe på huvet så ser det ändå helt ok ut!

 

Det värsta som kan hända nu är att en massa snorungar/lowlifeare kommer med en likadan, haha så tänker jag! Förhoppningsvis kör dom med den klassiska från gina tricot (som jag förövrigt också äger) hihi.

 

Nu ska jag hoppa i sängs och vänta på mannen i mitt liv som jobbar över idag, men han borde komma när som hälst! Godnatt!

xoxo/e.j ♥


Sommaroutfit

Gillar basket tröjan, gillar allt tsm! Tänk dig denna sommaroutfit på en solbrun kropp, hur snyggt!?

Sol sol sol

Härliga soliga fredag!❤


På inköpslistan


Torsdag 7 Mars

Hejsan! Idag har jag åkt skridskor på edsken med Thomas, sen har jag varit till mormor en sväng och hälsat på. Just nu sitter jag hemma i Torsåker och ska lägga mig i sängen och slå på en film. Thomas och jag har börjat kolla på Johan Falk filmerna för varken han eller jag har sätt dom (dom nyaste iaf). Ikväll blir det Den tredje vågen och GSI!
Har packat klart min resväska också, imån tar jag tåget UPP till Jennifer i Umeå!!! Ska bli så kul, som jag har längtat till det här :))
 
 
 
Hittade en ganska ny bild på Jennifer på min dator ;)

Onsdag 6 Mars

Hejsan! Idag är det en sån här riktigt fruktansvärt tråkig dag.. Har inget att göra.. Borde gymma, men har träningsvärk från gårdagens pass som jag körde med syster! Det tar emot att bege sig till gymmet idag helt enkelt.. 
 
Fick nyss reda på att Petter är i Hofors också, han har hållt föreläsning för P/3 skolan, och andra skolor också kanske? Jag vill också gå på föreläsning med petter!! Varför kom inte någon cool som Petter och körde föreläsningar när jag gick i skolan för.... Har lust att sätta mig utanför folkets hus bara för att få träffa han.. 
Vet faktikst inte varför jag tycker om Petter så mycket som jag gör? Förutom att han är ett svenskt musikaliskt geni! Älskar hur han låtar kan pricka så rätt, sen verkar han ju vara så mjuk trotts hans hårda yta eller vad man ska säga. Jag gillar han iaf! 
 
Logiskt är en bland mina favoritlåtar med Petter, det är en låt jag känner igen mig själv i. 

Fredag 1 Mars

 
Hej! Idag står absolut ingenting på planeringen, vad har denna fredag att erbjuda? Nelly kommer till Torsåker idag iaf, de kan ju bli roligt, Nelly tid är ju alltid bra ♥ Thomas lag har match idag men han har ont i halsen och ska inte vara med, och då är det inte alls lika roligt att kolla .. Blir nog en hemmakväll helt enkelt.
 
Igår föjlde jag med Thomas och besiktigade hans mammas bil, för han lovade mig att vi skulle åka till kupolen efter. Vart en snabb visit på en timme bara eftersom Thomas hade med sig en kompis också, och dom var ju måttligt roade att springa efter mig.. Men jag hittade en fin tröja och två par trosor som tilsammans vart 203 kronor = billigt!
 
Tröjan är typ korallfärgad, inte så röd som den ser ut på bilden iaf. Allt kommer ifrån min nya favoritbutik som jag upptäckte i Göteborg, New Yorker!! Den butiken skulle mer än gärna få öppna i valbo eller gävle!