Poledance!

Åh jag saknar poledancen så fruktansvärt mycket.. Håller på överväger om jag ska köpa mig en stång, lutar faktiskt åt det!.. Vet inte vart jag ska sätta upp den dock, hemma här vi ''mjukt'' tak på övervåningen, liskom papper typ.. Och nere i källaren är det så lågt till tak, men det kanske skulle funka. För jag måste träna poledance NU alltså! Det kryper i hela kroppen!! 
 
Bilderna är ifrån nivå ett. Det första vi lärde oss.. åhh.. 
 
 

Skillnaden mellan pojkar och men!

Skillnaden mellan pojkar och men, läste precis det här i Kissies blogg, och jag kan konstatera att om jag var kille så jag skulle varit en pojke på vissa punkter ;) hehe.. Men av att läsa de här så har jag lärt mig ett och annat jag ska tänka på. För det är ju inte bara killen som ska bete sig moget, utan det ligger ju lika mycket hos tjejen också! 

Accepterar fel

En riktig man inte bli defensiv och stänger av omedelbart när du blir upprörd på honom. En riktig man låter dig tala till punk och med allvar lyssnar på dina ord, analysera sig själv och sina handlingar och att vara öppen för tanken att du kanske har rätt, och att han kanske har trasslat till det. Oavsett om han gjorde fel eller inte gjorde det, är hans prioritet att göra dig lycklig igen! Eller göra allt i hans makt så du kan lita på honom igen.. Inte göra saker värre genom att vara defensiva eller avfärda din oro. En riktig man har alltid eran relation i åtanke, inte bara sitt eget ego eller stolthet!

En riktig man kommunicerar


En riktig man tar inte upp handen, vänder sig bort eller lägger på luren när det finns ett problem. En riktig man tycker inte det är för feminint eller svagt för att prata om sina känslor och arbeta ut saker och ting med ord. En riktig man har en nått en viss nivå i huvudet, och därför blir inte överväldigad (som små pojkar gör). Du vet, det där du lärde dig på dagis … Att inte springa iväg när man har gjort fel och behöver diskutera igenom vad som nyss har hänt.

Ringer och säger att han kommer


En riktig man förstår att du har ett eget liv och ett schema för ditt egena liv, och att du inte bara någon leksak han kan plocka upp när det passar honom. Han förstår att du förtjänar respekt från honom och att du hör av dig när vill du vill ses och har lust. Så när han säger att han kommer att ringa dig vid en viss tidpunkt, så gör han det. Eftersom han förstår att om han ringer 30 minuter sent, kunde du ha gått vidare med din dag.

En riktig man kan vara själv

En man som sover med flera kvinnor varje vecka är inte en riktig man … han är osäker på sig själv och kan inte heller vara själv. Om han inte får en ny tjej att falla för honom regelbundet, förlorar han förtroende för sig själv. Han använder kvinnor för att fylla ett tomrum, och att undvika det faktum att han inte är bekväm i sitt eget skinn, något han skulle behöva vara för att låta en kvinna verkligen lära känna honom.En riktig man använder inte kvinnor för att få sig känna ett visst sätt, han bara väljer en kvinna som han tycker är så fantastiskt att han vill få henne att känna ett visst sätt (dvs. varm, unik, älskad och allt som är bra) I andra ord, en riktig man vill ge till, inte ta från en kvinna!!

En riktig man behöver inte skrika..

Visst, vi alla kan höja vår röst ibland, men skrika hela tiden? Det är inte en bra look för verken en kvinna eller en man. Skrika är en död giveaway att någon har förlorat kontrollen över situationen och känner sig otrygg. Skrika åstadkommer aldrig något. Det är ett sätt för en person att hävda en falsk känsla av auktoritet över en annan, det kommer endast leda till att mannens partner känner sig obekväm med att ta upp saker som hon känner behöver diskutera.

En riktig man behöver inte ständigt klaga på livet..

Han klagar inte på sitt jobb, sin lägenheten, och om hans liv. Han har alltid lugn och har förståelse för att allt är inom hans kontroll, och att om han pausar och tänker på det, det finns åtgärder han kan vidta för att fixa saker han är missnöjd med. En riktig man tar ansvar för sitt eget liv och inser att det inte suger eftersom hans chef är dum i huvudet, är hans hyresvärd en idiot, han är överviktig pga maten som serveras hemma. Det suger eftersom han tog själv dessa val och har valt själv att sätta sig i sådana situationer! That’s it!

En riktig man gillar riktiga kvinnor!

En riktig man gillar en stark, självsäker kvinna. Han gillar en kvinna som är sin egen ledare för sitt egna liv och kropp. Även för att hon är ambitiös, nyfiken på världen och klär sig som hon själv vill. En riktig man behöver inte hitta sätt att kontrollera en kvinna. Även, en riktig man förstår också att ibland en riktig kvinna blir känslomässigt, och att han aldrig skulle göra henne känna sig dum eller dålig. Istället bör han trösta henne, låta det som har hänt passera, och låta henne komma tillbaka till att vara hennes starka sig själv igen!


Gossip girl

 

Torsdag 23 Maj

Hejsan! Här ligger jag med datorn på magen och har vääärldens träningsvärk..! Krävdes inte så mycket till att jag skulle få det eftersom det var ett tag sen jag körde bröst och axlar.. Har mest blivit promenader, crosstrainer, mage och biceps senaste tiden..
 
Sluta jobbet för en timme sen och nu ikväll planerar jag att inte göra någonting. Om jag har tur kanske jag får med mig Thomas på en promenad, något mer tror jag inte att jag orkar.. Får se!
 
Haha Thomas får stå för bilden.
 

Tisdag 21 Maj

Hejsan! Idag har jag jobbat på fritids igen och det är riktigt kul, har dessutom blivit tilldelad lite jobb på förskola några dagar den här veckan och några nästa vecka, skönt!  
 
Har precis ätit jordgubbar och grädde hemma på Ängslyckan och nu ska jag dra till Hofors, får se om det blir nå gym eller om jag åker direkt till Thomas. Klockan drog iväg en aning, fick massa saker att göra här hemma, så kanske kör gym imån ist.. Det visar sig!
 

Bikiniseason

 
Dags för mig att köpa bikini, men kan inte riktigt välja vad jag vill ha.. Sugen på en vit trekants bikini, så den längst till höger lutar det åt. Men den längst till vänster är ju riktigt snygg den också! Hmm....

VM GULD

Det är i såna här stunder man är stolt över att vara svensk! Så mäktigt!!
 

jealous

sasha / tikhomirov production from Alexander Tikhomirov on Vimeo.

 

Suck, jag vill också vara naturligt smal!


Tisdag 14 Maj

 
Hej! Idag ringde telefonen klockan sju, vart tilldelad jobb på förskola så det var bara upp och hoppa och iväg, ska jobba där imorgon med. Att jobba med barn är kul, dom säger så roliga saker ibland, så söta!
 
När jag kom hem hade jag fått ett paket i postlådan, MITT LÖSHÅR! Alltså det är bland det bästa jag vet, att få nytt löshår! Känner mig 100 gånger finare i långt fint hår! Det ända problemet jag har nu är att min fula klippning i fram gör att det syns så bra att det är löshår... suck! Skulle behöva någon som klippte till det..
 
Visst ser jag väll en aning biffig ut på bilden!? Tråkigt bara att bilden ljuger, för sådär snygg är jag då inte i verkligheten, vet inte hur den kunde bli så bra.. För de tycker jag att den, men synd som sagt ;p..

oh happy day

Idag (igår) provade jag min balklänning igen och denna gång gick dragkejdan ända upp utan problem!! Måste alltså hänt något med kroppen under den här diet tiden eftersom jag inte alls fick upp den sist..
Men nu lär jag bara hålla i det här också.. Men det känns lite bättre nu och lite mer peppande eftersom det har hänt något.
 
Snart är det äntigen dags för balen igen, bokat sminktid på Make up store, balklänningen är tvättat, bil är fixad.. Jaa nu får det gärna bli 5 juni på en gång!! & dagen efter balen drar Thomas och jag ner till Göteborg. Då blir det summerburst, uteserveringar, shopping och får äntligen träffa syster :) Lääängtar!!!
 

Virkat och pasteller

Jag tänker chocka med att uppdatera två gånger idag! Ligger i sängen och har allmänt tråkigt just nu så kan lika gärna slänga in ett litet inlägg..
 
Idag har jag varit till Falun med mamma och hälsar på moster och kusiner. Tillbringade eftermiddagen där i en lekpark med strålande sol, trevligt! Vart en snabbvisit på stan också då jag behövde ett par vanliga svarta ballerina skor, hittade ett par billiga på Din sko för 149:-, perfekt!
 
Väl hemma började mamma med förberedelserna för kvällsmaten, det vart sallad och dra mig baklänges va gott de var!! Så gott när man kan plocka och välja själv det man vill ha, slänger in bild på den goda maten, och en halvdålig bild på dagens outfit ;)
 

The white one

 
Nya grejer som kom i postlådan idag! Shampo, balsam, argan olja och tandblekning från The White One

Tisdag 9 Maj

Godmorgon! Har precis ätit frukost ute på altan och nu ligger jag och solar under den fantastiskt underbara solen, som idag värmer mycket mer än vad den gjorde igår. Nu börjar äntligen vindarna bli varma också, så nu kan man steka i bikini!!

Brände näsan/kinderna/pannan igår (som jag alltid gör, och vit typ i resten av ansiktet xD) så idag kör jag med solskyddsfaktor 20 , lika bra det , på min vita kropp...


arg

Har flera bilder att lägga in, men min dator bråkar med mig, eller snarare blogg.se bråkar med mig !!!

Evelina 20 år !