Onsdag 30 Oktober

 
Sådär ja! Skrev ju igår att jag skulle lägga ut bilderna på cupcakesen om dom inte vart allt för fula.. Men jag lägger upp dom ändå ;) Kan ju tala om att det var assvårt att försöka ''rita'' med chokladsås! Spindelcupcaken vart ju i alla fall rätt söt ändå, medans dom andra två inte vart så söt/bra... 
 
Nelly var en vampyr idag, som ni ser på bilden, haha söta busunge ♥ 
Just nu ligger jag däckad i sängen, provade på B-Fit på Aerostep i Hofors, grymt jobbigt men också kul!! Den här veckan tränar alla t.o.m 24 år gratis på Aerostep, ett litet tips om man vill prova som jag! 

B-Fit har sin inspiration i CrossFit,

 vi blandar kettlebellsövningar,

skivstångsövningar,övningar med enbart kroppsvikt,

hopp, ruscher och en massa annat.

Varje pass inleds med gemensam uppvärmning

och avslutas med stretch/rörlighet.

 



Hockeytisdag


Brrrr så jag fryser om fötterna!! Har precis kommit hem från Thomas match som vart väldigt utdragen.. Men jag har redan hunnit krypit ner under täcket och värmen börjar komma tillbaka. Hofors vann i alla fall med 6-4, så det var ju bra! 
 
Imån ska jag på kurs sen ska jag baka, Nelly kommer på besök så hon ska få halloween cupcakes. Beroende på hur dom blir så kanske det kommer upp nån bild här också ;) 

Tisdag 29 Oktober

 
 
I Torsdags gick jag på en prommenad med Jessica, som förövrigt har bott i stockholm sen i augusti tror jag och gjort en make up utbildning där. 9km prat om allt mellan himmel och jord vart det, mest prat om framtiden skulle jag säga.
 
Söndags åkte hon till New York på semester, och jag är huur avundsjuk som helst!! Den tråkiga är att hon inte kommer komma hem sen.. Hon åker direkt från New York och flyttar till Kanada.. Är hur glad som helst för hennes skull! Men självklart är det tråkigt att inte ha henne på hemmaplan nåmer.. 
 
Så det här inlägget är alltså tillägnat Jessica ♥ Är som sagt jätte glad för din skull, och avundsjuk. Du gör helt rätt som tar den här chansen! Jag önskar dig all lycka till & jag kommer sakna dig här hemma ♥

Onsdag 23 Oktober


Hejsan! Just nu sitter jag bara hemma och är skit trött, har tänt ljus och ska nog göra lite té, höööstmys! Har kikat runt hela internet känns det som efter en röd tunika, eller en lös lite längre topp av något slag till halloween, men hittar inte någonstans.. Ska kika vidare lite till, och hoppas att jag hittar, annars får jag ta någon annan färg som finns. Typ plommonfärg eller mer vinrött finns det ju mer av nu än den klarröda jag egentligen vill ha. 
Sen blire sängen, och som det känns just nu så kommer jag slockna på direkten..
 
xoxo/e.j ♥

snygga kenza

 
Alla människor har väll brister? Jag brukar fundera på vad Kenzas brist kan vara, hon verkar ju ha fått allt! Fin kropp, fint ansikte, fin persolighet (nu vet jag ju visserligen inte om hon har det,men hon verkar så snäll och rolig)..Men jag får vara glad för hennes skull helt enkelt, men också JÄVLIGT AVUNDSJUK ;)
 
Jobbvecka denna vecka också! Har blivit sådär lagomt frisk, fortfarande lite tröttare och så än vanligt, så man blir precis innan man blir frisk. Så det känns bra att det är på bättringsvägen, kan bli ännu mer jobb nästa vecka också, det är ju fantastiskt!
 

The dream body..

 
 
 

Fredagens shopping


Sådärja, här har vi skorna och byxorna jag köpte i fredags!

Bröllop Blondinbella

 
Åhhh det här går inte, jag vill gifta mig nu!.. Jag har aldrig varit den personen som vill gifta mig, men jag vill så gärna ha ett bröllop!! Det är ju såå vackert! Brudklänning, blommor, ringar .. ÅÅHH JAG DÖR!! 
 

Lördag 19 Oktober

Hejsan! Vet att jag sa att jag skulle visa det jag shoppade igår, men har inte orkat knäppt kort så får göra det imorgon. Idag har jag legat i sängen nästan heela dagen. Febern och förkylningen har slagit ut ordentligt idag. Kan vara för att jag inte haft något jobb idag och släppt ut det liksom, så nu får jag idag och imorgon på mig att vara sjuk, sen får jag bannemig bli frisk! 
 
Nu tror jag Thomas ska sluta GTA och vi ska slå på ett avsnitt Vampire Diaries, sen blir det tack och godnatt!
 
xoxo/e.j ♥
 
 

Fredag 18 Oktober



Det blev fredagsmys på jobbet idag då jag hade bakat chokladcupcakes till förmiddagsfikat. Har gjort dom förut och dom är riktigt goda faktiskt! 
 
Efter jobbet åkte jag och Thomas till Gävle och Valbo,han skulle köpa hockeyklubba och hanskar och jag vela svänga in i valbo för att köpa skor och jeans. Vart en väligt snabb visit då vi båda inte är nå pigga alls. Men jag hittade det jag skulle och visar de imorgon, nu ska jag kolla vidare på idol. 

Om att älska by; Michaela Forni


Just nu ligger jag i sängen och ska läsa lite ur boken jag fick på posten och började läsa igår. Michaela Forni är så fantastiskt duktig på att skriva och sätta ord på känslor. Fast boken var samtidigt kanske inte riktigt som jag tänkte mig, det är vad jag förstår blogginlägg som hon skrivit tidigare tryckt i en bok bara.. 
Medans jag läser äter jag choklad från himmlen!! Lindts Cookies&Cream, riktigt god var den! Tyvärr, kan jag också känna, inte bra för mig att ligga och äta choklad en vanlig onsdag eller;) Känner mig febrig, hängig och tjock i halsen, men det har inte brytit ut riktigt ordentligt. Ligger liksom och lurar så är trött. Att gå till gymmet tar emot.. 
FÅR INTE BLI SJUK NU! Har jobb veckan ut och förhoppningsvis nästa vecka också. Så att bli sjuk finns inte på världskartan! 
 

Tisdag 15 Oktober

Haha en liiten kula iaf!!
 

När man bor i Torsåker och inte orkar ta sig till gymmet i Hofors så får det bli hemmaträning. Körde nyss av ett pass med hjälp av Jillian Michaels och YouTube. Riktigt jobbigt var det, jag svettades som en gris! 
 
Den här veckan består av jobb på Solberga skolan i köket. Så härligt att få jobba lite! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan läsa lite, jaa ni läste rätt! Besällde en bok förra veckan och den kom idag, så ska se vad det är för något. Kan skriva lite mer om den sen då.. 
 
xoxo/e.j 
 

Söndag






Torsdag 10 Oktober


Hejsan! Just nu ligger jag på hytten och bara tar det lugnt.. Åt buffé för en liten stund sen så nu orkar jag inte röra en fena. Trött är jag också efter en fartfylld och rolig kväll/natt, kom väll inte i säng förns efter fyra nån gång, så att man är trött är väll inte så konstigt egentligen. 

Men kryssningen har varit kul i alla fall, det är roligt att åka bort och göra något annorlunda ibland! 

Xoxo/e.j 

Onsdag 9 Oktober


Hallå! Just nu sitter jag på bussen mot Stocholm med Thomas och hans mamma och syster. Idag blir det 24 timmars kryssning på Viking line. Arvingarna på scen såklart! 

Xoxo/e.j 

Kärlek

http://open.spotify.com/user/rar/playlist/3EZkc4AEErjRFDr9tFRQ1E

Hittade den mest fantastiska spellista någonsin igår, vill bara ligga i sängen tända ljus och bara lyssna heeela tiden!!

Michaela Forni...

 
Jag vet att det finns så jävla bra killar där ute. Jag vet det för jag har träffat många av dem. Som behandlar sina flickvänner med respekt. Och det förtjänar alla. Hur kär man än må vara, kom ihåg att det finns fler killar där ute. Någon som älskar dig ännu mer än vad han gör, någon som vill ge er hela världen och ännu mer därtill. Man ska inte nöja sig. Nöj er aldrig. Förstå den mycket viktiga insikten att ni är värda det bästa och ingenting mindre. Våga bryta upp med någon ni är skitkära i och våga vara själva med vetskapen om att ni en dag kommer att träffa Han. Han som prioriterar dig och er. Han som tycker att du är värd att kämpa för. Han som inte skapar problem utan gör allt för att undvika dem, han som bara vill vara med dig och är hundraprocentigt lycklig om han får det.
 
 

Måndag 7 Oktober

Bild från igår när jag och Nelly var och hälsade på Rebecka. 

Idag har jag jobbat på samma ställe som i Fredags, och det har faktiskt gått bra. Lite jobbigt att vara på nytt ställe och inte veta riktigt hur man gör just där, men det har gått bra ändå! 

Efter jobbet åkte jag direkt till gymmet och körde av ett pass med intervaller och lite styrka på de åh. 
När jag kör intervaller använder jag mig utav en app som heter "Tabata timer" , då springer man i 20 sekunder, vilar 10. Så gör man 8 gånger i 3 set, ganska kul faktiskt! Passar mig mycket bättre än långdistans löpning. 





Jeffrey Campbell

Såå Snygga! 

Lördag 5 Oktober


Hoho, just nu sitter jag och Nelly och kikar på film. Är barnvakt ikväll och väntar in att jäntan ska bli trött och nattas. Sen efter det är det dags för mig för sängen också! 

Idag har jag varit på kalas hos kusin Linne som fyller 1 år. 

Torsdag 3 Oktober

Dagarna rullar på, har inte haft nå jobb de senaste dagarna. Lite tråkigt! Blir en aning långtråkigt. Mina dagar ser ut likadana, sova - äta - träna, + ''barnvakt'' lite då och då åt Nelly och Noel. Igår hämta jag Nelly på dagis, och det tog ett bra tag innan vi kom hem, vi stötte på en hund som hade sprungit bort. Jag vet inte vart man vänder sig när en hund har sprungit bort, men som tur var kunde Thomas mamma komma och hon visste vems hund det var.

 
Idag har jag bara en sak inplanerat, och det är att vara barnvakt åt noel en timme. Sen vet jag inte vad som händer, och imån ska jag jobba 4 timmar på ett nytt ställe. Nervöst... 
 
 

ellos.se

 
Fina jackor och Johnny Bulls från ellos, köpte faktiskt en jacka i göteborg som påminner väldigt mycket om det som är högst upp (spm jag har letat!!).  Men jag är ritkigt sugen på en sån där jacka längst ner också. Tyckte dom var snygga!!