Tisdag 29 April

Eftersom jag inte får in bilderna på vad jag fick när jag fyllde år på datorn så slänger jag in en bild på något som jag hittade för någon dag sen och föll för och vill ha:
 
Alltså ser ni vilken snygg!? Denna skulle passa mig perfekt ;) Fast det känns inte som rätt säsong att köpa en sån där, om den finns kvar till hösten så köper jag en då ist! Punkt slut. 
 

Birthday girl

Igår fyllde jag 21 hela år, usch vad gammal jag börjar bli.. Åren bara flyger förbi.. Usch! 
Lördagen blev det utgång i Hofors. Var orken så det var mycket folk ute faktiskt. Tjejerna och jag var hos Emma innan och bilderna är tagna innan jag gick dit. Men ska nog börja gå ut nykter, fyfan vad sliten man ser ut bara man tar något glas vin, haha! 
 
& igår var det kalas här. Hade många gäster och fick mycket fint! Lägger upp imorgon vad jag fick. Köpte även en present till mig själv igår kväll också.. Hihi, kommer bli sååå bra!!
 Nu ska jag sova, upp tidigt - jobb imorgon! 
 



Annas topp till tå

 
 
Idag fick Emma äntligen sin 20-års present från mig och tjejerna. Tyvärr kunde bara jag vara med och dela detta med Emma, hade varit grymt om alla kunde! Men är bara att inse att vi är vuxna nu och jobb och plugg tar upp väldigt mycket tid.. Vi hade bokat ett "spapaket" på Annas topp till tå i sandviken  - vi basta,bubbla,prova produkter,åt frukt,fick behandlingar och hade det jätte bra. Jag hoppas Emma är nöjd med hennes present, det hade jag varit ;) haha! 



Måndag 21 April



Här har jag tillbringat min dag idag, med Emma och Linn. Så skönt! Det här vädret får gärna hålla i sig..

 Under veckan som kommer så vet jag inte vad som händer, har inte hört något om nå jobb.. Usch har varit hemma länge nu så nu får jag ångest att jag kommer få lite pengar nästa månad.. Hoppas på något jobb under veckan iaf! 

Söndag 20 April

 
Sol sol jätte sköna sol! Herregud vilket härligt väder det har varit idag! Började dagen med att åka ner till Torsåker, solade och åt lunch med mamma,pappa,mormor och matte. Jag trodde att jag inte skulle få så mycket färg idag, men så fel jag hade! Ser ut som en kräfta just nu och ansiktet är kokhett! Lyckades även somna en liten stund i solen så jag har legat med huvet åt sidan, vilket har resulterat i att jag är jätte röd på ena sidan och mindre röd på andra! Haha kul! 
 
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag, Thomas och jag var en sväng till hans mamma so fyller år idag! Nu ska jag kika lite på Paradise Hotel Norge sen soooova! 

Påskafton

 
Idag har jag och Thomas varit på påskmiddag med hans familj. & igår var jag hemma hos min familj, och nu skulle jag nog inte behöva äta något tills nästa påsk ;) hehe! Nu sitter jag i soffan och halvkollar på harry potter, tråkig lördagkväll måste jag säga! Både gårdagen och idag har kännts som söndagar.. fy, lördagar ska absolut inte kännas som söndagar.. 
 
 
 





Sabo skirt

 
Åhh kolla så fina shorts! Ge mig ♥ Från saboskirt.com.

moto jacket

 
Den här skinnjackan har jag suktat efter fööör länge! Och eftersom jag fyller år snart så kan man ju alltid önska sig ;) Finns på chiquelle.se , 699:- storlek M (40) Glasögorna är också därifrån 149:- .
För snål för att köpa ett par Ray Ban Aviators.. 
 

ginatricot dress

 
Skrev i tidigare inlägg om toppar från ginatricot jag vela ha.. Som inte ens var toppar, inte en utav dom i alla fall, som istället var en klänning (bilden ovan).. Dom såg precis ut som toppar som jag suktat efter, som bara har funnits i mitt huvud. Så när jag såg bilderna så vela jag så gärna att det skulle vara toppar,det vart min första tanke liksom.. Men nej, sån tur skulle jag inte ha. Båda är säkert klänningar, suck! Buhu... 
 

ginatricot

 
Jag följer ginatricot på instagram och idag la dom upp bla. dom här tre topparna. Föll pladask, vart hopplöst kär! Om dom är lika fina i verkligheten som på bilden och sitter bra på mig så blir dom lätt mina alla tre ♥♥♥ Längtar tills dom kommer i butik & hoppas det är snart! 
 

Nytt i lägenheten..

Äntligen har vår fina säng kommit! Soffan med dessutom, men har inte någon matta eller piffat något där än så bilder på den kommer sen :) Idag har jag fixat en ny talva med en fjäril på, väggordet ovanför sängen är ditsatt. Sen är det lite annat nytt på bilderna. 
 
Nu ska jag krypa ner i våran underbara säng!! Godnatt! 
 
 

Wake me up


Wake me up when it's all over ..

Fitness Motivation

 
Men alltså DÖ vilka kroppar!! Vilka ben och rumpor! Jiiises! 
 

birthday comming up!

 
Lite saker som jag önskar mig när jag fyller år :)