Onsdag 26 Mars

Har helt glömt att uppdatera om hur det gick med fitnessfighten! Så tänkte ta det lite snabbt: Först och främst kan jag säga att jag aldrig vägde mig, då vikten inte har så stor betydelse för mig. Eller det känns skönt att inte veta iaf, blir bara förvirrande (muskler väger mer än fett). Men jag mätte mig och knäppte kort, och det blev lite skillnad på en månad. Minskade 6cm i midjan och vid naveln, 5cm över rumpan och sen 2cm på överarmar och lår. Alltså om man kollar på andras resultat så är mina inga wow-resultat kanske..Fast för mig kändes det bra och jag såg och kände en tydlig skillnad! Känner mig inte riktigt bekväm i att lägga upp bilder.. 
 
Men nu är allt som vanligt igen, säkert lite värre nu när jag och thomas flyttat. Blir liksom inte så bra mat eller .. Men det ska det bli ändring på, imån får jag lön och då kan jag handla bra mat och sen ska jag bara orka laga den också ;) 

torsdag 13 marsSådärja, färdigtkalasat här på göklundsvägen. Som jag fick stressa mellan halv tre och fyra! Men jag hann klart med allt och det känns bra att ligga i sängen nu och pusta ut. 

Imån är det jobb och efter jobbet blir det ut men syster Erica och några till på trevligheter! Välbehövligt! 

Godnatt! 

Onsdag 12 mars
Idag har jag varit ledig och det har varit väldigt skönt faktiskt, började dagen med en promenad till affären med Emma. Sedan gick vi hem till mig och fixade iordning en riktigt god lunch som vi åt ute i solen på balkongen!(bild 1) Efter det stod det bakning på schemat, Thomas fyller ju år imorgon! Sedan kom Antonia hit på lite fika och nu på kvällen har jag städat och fixat till kalaset och även tagit det lite lugnt på soffan.. (bild 2)
 

Imorgon är det dags för jobb igen, och efter det kalas! Så nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. xoxo/e.j ♥

Söndag 9 Mars

 
Här är lite detaljer ifrån våran lägenhet. Börjar äntligen få någorlunda ordning nu, Är aningen tomt men det är väll så det är i början.. Vill så gärna byta golv i vissa rum, men det är något som får vänta lite tror jag! 
 
 

Torsdag 6 Mars

 charmig bild på mig och min kära, från summerburst. (vill dit iår igen!!)
 
Hejsan! Bloggen har hamnat lite åt sidan, thomas och jag håller på att flytta in i vår alldeles egen lägenhet!! Eller vi började flyttade i måndags, men eftersom båda jobbar så tar det lite längre tid. Men nu har vi fått någorlunda ordning i alla fall. Tvrummet är lite kaos då jag håller på att måla om lite möbler, men snart är det klart med.. 
 
Nu har vi fått internet så nu borde jag kunna blogga lite oftare i alla fall! Ska försöka komma ihåg och lägga upp lite bilder. Nu ska jag prova badkaret, innan vi slänger ut det!