Onsdag 27 Februari !

JaaopHEJ!
Idag har jag för mästa dels varit hos syster , städat lite och så . igår färga jag håret ;s GAAHHH!!! det är gult med oranga slingor , omg.. aja, så kan det gå när man lyssnar för mycket på erica .
Annars har det bara varit träning idag. MEN korplaget tog 15 min av våran tränings tid :@ liksom korpen spelar bara föratt det är kul , då borde dom ta det som blir över , inte våran tränings tid! vi har juh ngt att spela för !! åhhh , men aja.  Nu ska jag se klart roomservice och käka fruktsallad :) MUMS !


tisadag 26 februari !

hejhej, nu sitter jag hos syster i sandviken. har varit i valbo en snabbis på ikea,  ska kanske in imånn igen :) får se.! Nu är jag jäkligt trött i bena iaf, ingen aning varför . joo, erica har släpat runt mig på massa ställen ;b haha. alltid bra med lite extra träning på en tisdag som denna .
Idag har inte vädret varit lika kul som det var igår, nu regnar det har gjort det typ hela dagen också ;s och det är inte så kul .

nu ska jag dra och se på O.C som böjar om 7 min. byebye^

Bloggen !

Jaha, asså jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska skriva blogg och sedan glömt bort det :/ men nu ska jag göra ett nytt försök igen =D
 Hört att det är ganska ''inne'' med att skriva blogg ;P haha, (kändes lite pinsamt med att skiva inne) aja, så nu ska jag försöka skrivar så det ryker i tangenterna ;p även fast jag är lite dålig på att komma vad man ska skriva, säkert hur tråkigt som hälst att läsa min blogg men iaf , inte mitt bekymmer ;)

Måndag 25 Februari !

Idag har jag varit till sandviken. Skulle hjälpa mamma och pappa att välja tapeter till deras rum. men dom ville leta själva eftersom annars gnäller jag bara - Vad får föreldrar allt ifrån :o ? Så emelie och jag gick upp till InterSport och Crispin. Jag hitta världens finaste stövlar där :D sånna som jag alltid viljat haft men aldrig hittat dom , har bara varit som en dröm sko , sen stod dom bara där ! men tyvär så fanns det såklart inte i min storlek + att det kanske är lite dumt att köpa stövlar nu , nu när det ät VÅÅÅÅR! eller det käns som det iaf :) videkissarna har ju kommit , och då lär det juh vara vår ;p

aja , nu ska jag se på Abbey & Janice - Beauty and the best ! eller det börjar om en halvtimme men jag ska duscha först. YääeBye!