Tisdag 24 Februari

hejåho! Fettisdagen idag :) så idag blir det nog att mumsa semla , fast egentligen är jag inte så jätte förtjust i semla, fast det går ju helt klart ner ;) Erica jag och andreas ska gå  till hanson's och fika det snart .. typ .. men först ska erica bestämt äta frukost , jag tycker det är lite onördigt eftersom semla är så .. aa ni fattar ;) Men i morse kom hon till mig , så hade hon världens leende på läpparna och det bara lyste glädje i ögonen , som ett barn på julafton. Och så sa hon ; evelina vill du äta frukost med mig , vi har kalkon potatissalld och massa annat gott .. haha ! Och det lät ju vääldigt smarrigt ;D






Sen får vi se vad som händer senare idag :) byebye  ! xoxo/e.j<3

Söndag 22 Februari

Hoho:) wohoo sportlov nurå, feels great ! jag har ingen aning vad jag ska hitta på, haha! men ngt kommer man väll på ;)

Igår var jag iaf till valbo hitta lite saker som typ en T-shirt , stentvättade leggins, chinos , tunika , schal , bodylotion ;D tyyp ....  Sen drog jag upp till hofors en sväng och lekte med A!


Chinos och t-shirt från ginatricot !

Idag har jag spelat match , eller nej .. spelat kan jag inte påstå att jag gjort , kollat på när mitt lag spela .. eller inte mitt lag heller , borde vara mitt lag , men det var snare damlaget som spela ;o aja , 3-3 vart det iaf, mot aston , och det är väll bra :D Sen när jag kom hem städa jag och rensa min gaderob lite, vart inte så mkt kasta , tänker alltid ba : men till sommar kan jag använda detta , fast jag vet själv att jag aldrig gör det, hehe ; får rensa i sommar då också kanske x)



Nej, nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på one tree hill <3

Tisdag 17 Februari

tjabba! nu sitter jag hos erica och småfryser lite ;/ Har varit i backen tidigre idag , kanske därför jag är lite kylig ;/ Sällan emmalarsson ramlar då xD ! när jag kom till erica så börja jag måla lite , men hon har ju inte roller ;/ så jag fick bara måla på kanterna på väggen , sen kladda jag lite också ;o knäppte bilder men jag kan inte lägga in dom eftersom jag är hos erica , det får helt enkelt bli en annan gång :) och nu väntar jag på att erica kommer så ska vi dra och köpa en roller och en grej man heller färgen i ...

yeppyepp , skulle bara göra en snabb uppdatering i min ensamhet ;p done ;)!

byebye , xoxo/e.j<3


My uncle and I on a snowmobile trip.


Idag vart det skotertur med matte :)

I skogen mot hoforsbacken

<3


Sen hälsa vi på emma , hahhahaha x)


Fint väder <3


You know what I need ?
Some of that "200-mile-an-hour therapy" you were talking about.
Nobody goes past seven on the tach, right?
Let's see about eight..
You were right. This feels pretty damn good.


Lördag 14 Februari

yääey , damerna vann med 9-0 igår , moa gjorde dom första tre målen ;D var hårbandet vettu :D haha^

jusst nu sitter jag och väntar på matte som aldrig kommer ;o vi ska ut och åka skoter :D äsch , ´nu går jag upp dit :D
 
byebye!
 
Okej,Då vet jag! Tack för att du förstört min dag !



Ha en bra alla hjärtansdag alla !

Fredag 13 Februari

Hola! härligt äntligen fredag igen :D Lite trökigt med denna fredag är nog att jag är lite småsjuk , tror jag hade feber igår i skolan , och imorse när jag vakna mådde jag inte på topp , vaknade en stund senare och då mådde jag lite bättre så jag åkte upp till skolan ändå :) duktig flicka !

humm.. igår , var typ ingen som kom ihåg att jag hade namnsdag :( mamma,pappa,erica,mormor,farmor och alex var dom ända ;o men jag är då inte bitter för det ;p jag fick lite namnsdags presenter iaf :D , en sylåda av mormor :D  och målarfärg av mamma , så nu ska jag måla om lite uppe hos erica ;D


Tack mormor och tack mamma :)

Ikväll blire att kolla på damlagsmatch! moa ska ha hårbandet som jag gjorde till henne idag på matchen ;D måste kolla då juhe ;D

Nu ska jag do something else ;p byebey!

xoxo/e.j<3!

Quotes..

Vilken är bäst ?

Every once in a while people step up. They rise above themselves, and sometimes they suprise you.

Sometimes they fall short. Life is funny sometimes.

It can push pretty hard.

But if you look close enough, you can find hope in the words of children, in the bars of a song, and in the eyes of someone you love.

And if you're lucky, and if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back..



Life kicks you around sometimes.

It scares you and it beats you up.

But there is one day when you realize,

you're not just a survivor.

you're a fighter.

you're tougher than anything life throws your way.

And you are !



I believe that everything happens for a reason.

People change so you can learn to let go.

Things go wrong so that you appreciate them when they're right.

You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself.

And sometimes good things fall apart so better things can fall together.


Onsdag 11 Februari

Heej :) Idag var jag med 9:1 på en lektion , asså shiit ;o dom är som sjuor ;o hahahah ! galet, fast rätt roligt, men ändå x) jag går lätt i den bästa klassen ;D trodde man inte när man skulle börja i sjuan att ''noob-tre'' vart den bästa <3 Men så blev det ;D !

På tal om skolan... jag har typ gett upp nu ;o jag orkar värkligen inte ;o jag ska göra biologi provet, SO'n och nationella , sen tar det stopp! orkar inte mera ;/ vill orka, jag vill få högre poeng, men det går inte ;(

aja , nu ska jag gå och lägga mig och se på one tree hill <3 blir nog många avsnitt ikväll eftersom klockan bara är sex typ ;)



vilka kommer ihåg vem som har namnsdag imånn ,p ?

byebye , xoxo /e.j<3 

innebandy

damn ! storvik vann matchen , men vi gjorde en bramatch :) några skit-mål som åkte in ibland ;O slutresultatet vart 7-3 eller 4 tror ja .
Skola imånn och sen träning , och nu ska jag sova , först ska jag kolla på lite one tree hill :) <3



godnatt, xoxo/e.j<3!


Söndag 8 Februari

hola ! allt väl ? idag har jag inte gjort ngt specc ännu , väntar på att det ska bli match :) Hofors IBK .vs. Storvik IF ! parkhallen 18.00 !

men iaf så har jag kollat på let's dance reprisen idag, irretarad vart jag ! Leila Bagge är ju hur bra som hälst , Hur kan hon få så låga poeng , jag fattar inte :O hon är ju överlägsen !

Igår var jag ju barnvakt, haha :) vart lite buzz, pingis och lite annat ;D haha, så när vi satt och små kolla på tv'en, vi hade VH1 på , så vart det aerosmith-livin on the edge och helt plötligt var edward furlong med i det videon ;O hade jag inte en aning om , så jag vart lite små tokig , emma bah : evelina är du kär i han ? Haha x)! tjäna mig även en liten slant på att vara barnvakt ;D


Buzz och Bus ;)

Nej nu ska jag gå och spöa emelie ,DÖDENS !   byebye !

xoxo/e.j<3!


Lördag 7 Februari

hejhej, sitter hemma i torsåker och är lite små trött ;p var trotts allt i sandviken till klockan 1 i går  typ ;p då får man vara trött ! Jag åkte upp till jessica igår, sen kom sune och alex , vi tog bussen med massa andra till sanviken , tour de suede (var det så?) Var rätt trevlig , ibland iaf !

Senare idag kommer folk hit :) mamma erica emelie mona emma och maria :) bliir att käka lite tacos, sen ska dom gå till gästis och då får jag vara barnvakt åt kusin emma :) Vi får kolla på melodifestivalen eller ngt annat kul, haha :D

Kusinemma!

Byebye! xoxo/e.j<3


Onsdag 4 Februari!

YO! igår vart det somsagt backen med rebecka och emma ;) haha , råka göra så emma ramla i barnbacken , i liften ;) hahaha ! när jag hoppa av så snärtta jag till typ , så hörde jag ett skrik så kolla jag bak , då låg emma på andra sidan liften, i en grop typ x) haha ! Kul kul kul ;D Förhoppningsvis blire backen på torsdag också, vill iaf det ;D Fast då har jag träning så man lär åka direkt , men det ska nog gå :)


Härligt rebecka (Y)

Och idag har jag bara varit i skolan :) denna dag har varit helt ok , fick sluta lite tidigare också :) sånt tycker jag om !
Ikväll ska jag nog upp på ljungdals-möte på skolan . sen ska jag sova hos erica för andreas jobbar natt ;p

DAGENS;



Kavaj: H&M
Linne:Gina tricot
Jeans; JC , crocker


byebye ! xoxo/e.j!

16.35 , 090203

hejhopp! glömmde säga i tidigare inlägg att jag klippte mig igår också :) igår var jag rätt nöjd men nu är jag mindre nöjd , det är så slickat ;s å luggen blir aldrig som man vill ;/ men det vart helt ok iaf.. inte så jag sitter och halvgråter som jag brukar göra ;p hehe ! Nu har jag lite lut framtill :)



Ikväll blire backen med rebecka och emma :) trevligttrevligt! och nu lär jag gå och tända massa ljus säger erica , bäst att jag gör det då ;P byebye !

xoxo

Tisdag 3 Februari

Hejhej, Nu sitter jag hos erica har precis gjort nationella prov i svenska och har håltimme nu till 12.20 , skööönt :) Provet gick väll helt ok , svara på typ allt , så nu är det bara hålla tummarna att det blev så bra som möjligt ! vatusan ska jag hitta på tills 12 ? blir nog nått oth-avsnitt :) för här är ju ingen vaken och är social med mig ;o ?

Förövrigt så börja jag träna igår igen , fyspass och en rätt rolig träning :) förutom att jag får så jäklans ont i huvet när jag spelar ;O och JA! jag dricker vatten !!

Byebye! xoxo/e.j<3!



Sometimes I feel I've got to
Run away I've got to
Get away
From the pain that you drive into the heart of me
The love we share
Seems to go nowhere
I've lost my lights
I toss and turn I can't sleep at night

Once I ran to you (I ran)
Now I'll run from you
This tainted love you've given
I give you all a boy could give you
Take my tears and that's not nearly all
Tainted love
Tainted love

Marilyn Manson-Tainted love!

confused

There are moments in our lives
when we find ourselves at a crossroad,
afraid, confused, without a roadmap.
The choices we make in those
moments can define the rest of our days.
Of course when faced with the unknown,
 most of us prefer to turn around and go back






Rock-a-Doodle