Onsdag 29 Juni

Hejsan :) Idag har jag varit på hemmaplan. Borta bra, hemma bäst! Fick sova ut ordentligt med, så viktigt.
Dagen har jag tillbringat i Edsken och nu ser man ut som en kräfta, usch. det är förjävligt, ont gör de också.. Smörjde även in ansiktet med solskyddsfaktor. MenMen, man ser ju inte ut som ett lik längre iaf.

Nu ska jag åka tillbaka till borlänge, blir att se Kings of leon ikväll, jag längtar !!


haha, kräftan!!

xoxo/e.j ♥


Tisdag 28 Juni

Jobbigt datum idag .. Mycket minnen kommer tillbaka, saknar så mycket så jag spricker .. Vad ska man ta sig till.
Så idag kände jag föratt sova hemma. Men inte bara av den anledningen. Jag sov absolut iiingenting inatt, var sånt jävla liv, och natten före det sov jag inte alls mycket , kanske två-tre timmar. Så man har varit vaken i två dygn och är helt slut, förhoppningsvis ska jag kunna sova nu inatt, större chans att jag kan sova hemma än på campingen..

Idag har man jobbat och slitit. Jag har stått och kollat igenom folks väskor, så dom inte tar in saker dom inte får! Otroligt långtråkigt, men men, är ju bara i två dagar till så.

Nu ska jag hoppa i säng, är astrött! xoxo/e.j ♥


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?


When you're too in love to let it go... ♥♥♥


Sitter nu och väntar på att få gå in och s...

img_7704 (MMS)

Sitter nu och väntar på att få gå in och ställa upp tältet , sjuuuukt lång kö , kommer säkert få stå i två timmar, minst -.- sen blire bums i säng! Eller kanske inte direkt, men nästan, ska jobba 10-19 imån !


Sitter nu och väntar på att få gå in och s...

img_7704 (MMS)

Sitter nu och väntar på att få gå in och ställa upp tältet , sjuuuukt lång kö , kommer säkert få stå i två timmar, minst -.- sen blire bums i säng! Eller kanske inte direkt, men nästan, ska jobba 10-19 imån !


Hejdå!

Förlåt för dålig uppdatering!! Nu åker jag på Peace & Love, så det blir nog inte så mycket bättre uppdatering heller... Kommer nog hem vissa dagar, ska försöka komma ihåg att uppdatera då :)


Torsdag 23 Juni

Hejsan :) Idag ska det städas ute på altanen och ställa i ordning borden och så, jobbigt .. Men det lär göras, för imån äre fest!! Så det är ju lätt värt det.

Synd att jag lära skicka tillbaka klänningen om ny storlek eftersom den var för stor bara .. Hade ju tänkt ha den på midsommar, men nu får det bli klänningen jag tänkte ha från början. Så får jag använda den nya blommiga klänningen från Nelly.se någon annan gång! Idag kommer dom nya skorna med, hoppas dom passar !!

Nä , nu ska jag städa!

xoxo/e.j ♥

du får leva med dig resten av ditt liv

Filmen var inte så bra som Emma fick den att låta -.- Men den dög absolut ! Helt okej rulle liksom.
Lär nog slå på en ny också eftersom jag inte kan sova.. Eller jag kanske ska läsa!!!! Jaa det ska jag göra, Nice. Elsas Värld blir det. Började läsa den när jag fortfarande gick i skolan i Falun, sedan när man slutade åka tåg så slutade man läsa också. Får försöka dra igång med läsandet igen.


TRÄNING!

Puuh nu är man hemma efter träningspass i alla dess former! Närå, men körde lite på gymmet, crosstrainer + lite armar. Sen följde jag med Syster och Susanne på ett pump pass.. Det var skitjobbigt, om jag inte har en svinig träningsverk imån så kommer jag bli besviken! Efter det gick jag en promenix i väntan på bussen. Promenaden gick jag med Syster och Sandra, så det var då inte nå lungt tempo!! Fy.. Men nu är jag stolt!

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och krypa ner till en film, Life as we know it blir det idag. Hoppas den är så bra som Emma säger :)



godnatt, xoxo/e.j ♥


Tisdag 21 Juni

Sovit halva dagen idag med, resultat efter sömnlösa nätter.. Men nu börjar iaf vädret bättra på sig lite granna, förhoppningsvis blir det ännu bättre så man kan ligga ute och sola! Nu när det är halvdåligt väder så har Sims suget blivit STORT! Måste fixa Sims 3, jag blir galen!

Nu ska jag stoppa i mig något att äta, sen åka upp till Hofors och träna. Blir väll löpning med innebandyn. Sen om jag orkar och hinner tänkte jag köra lite Pump med.



xoxo/e.j ♥

Everybody make a mistake sometime.. I know I made one !

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där.
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.
Nu kan det vara för sent att säga som det är ...

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut.
Vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut.
Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut:

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut!
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut!

Jag vet att det är svårt över telefon,
men när jag har dig nära vill du därifrån.
Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår.

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt.
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt..
Det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt..


Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.



Everybody make a mistake sometime.. I know I made one !

Usch man mår så jävla kasst just nu .. fyfan . Eller just nu? Sedan februrari .. Hur länge till ska man orka? Jag vill inge mer, jag vill bara spy på allt..



Kupolen Borlänge

Hejsan :) Jag hittade lite saker när jag var till Kupolen idag. Fast inga svarta höga shorts :( som jag behöver allra mäst. Vart man än kollade så var stl M slut -.- L var alledes för stort och S var liksom på gränsen till för små, och då vågade jag inte köpa ..

Men fick med mig det här hem iaf:


Båda är oversize linnen. 2 st för 149 :- Cubus


Linne från JC (REA 80:-)


mys-shorts från Cubus, 60 :-

+ en freebra ( en bh utan band ) provade den och den var asdålig .. Kan tänka mig att den är bra för en som har lite mindre och fasta bröst.. Med mina hängpåsar gick det inte alls ;) Jag köpte min på Cubus för 179:-
+++
klänningen från Nelly råkade bli min med !

Nu ska jag slå på en film och lägga mig i sängen. Imån ska det tränas barmarksträning! xoxo/e.j ♥


Måndag 20 Juni

Igår satt man och knåpa ihop en ny header igen. Fast den här tror jag att jag vart ganska nöjd med, så denna kör jag nog på ett tag, kanske byter bilder i den ibland om jag får lust :)

När jag lag mig igår slog jag på filmen salt. Det var faktikst bra, när man drog ihop allt i slutet! Ja, en se värd film alltså! Hon är en duktig skådespelare den där Angelina.


Evelyn Salt (Angelina Jolie) är en CIA officer som har svurit en ed om
trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt landet. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.



baby you're a firework


Klickas hem



Klickar kanske hem den här med! Fast ska nog åka och handla imån, så jag väntar tills imån kväll..


Söndag 19 Juni

Idag har jag äntligen tagit mig till gymmet!! Och det gick ganska bra, veckan som kommer kommer bli en träningsvecka!! I need it.

Nyss beställde jag hem ett par skor som jag suktat efter väldigt länge, har till och med lagt ut dem i bloggen för längesen. Nu var dom på REA, så klart man passar på! Hoppas dom blir bra, och hoppas jag kommer kunna gå i dem! Och HOPPAS dom kommer när dom ska, står att dom ska komma mellan 20-24/6. Fan om dom kommer senare, vill ha dom på midsommar.



xoxo/e.j ♥


Lördag 18 Juni

Hejsan :) Åter igen en tråkig och regnig dag ... Man bara ligger inne och gör ingenting. Linn kom en sväng och hälsa på, det var tur de. Annars hade jag kanske dött av uttråkhet..
Ikväll händer ingenting speciellt heller.. Fydå, jag vill göra någonting. Åker kanske till Hofors och våldgästar emma!!



xoxo/e.j ♥


Ligger i sängen och orkar inte ta mig upp....

Ligger i sängen och orkar inte ta mig upp.. Är ju pissväder ute, har fortfarande ont , och är allmänt trött + seg .. Senare ska jag i alla fall försöka rycka upp mig och ta mig till gymmet.. Men jag är ju halvt handikappad så vet inte hur det ska gå, men jag måste röra på mig! Vill inte ligga inne och bli tjock :(


word


Torsdag 16 Juni

haha tänkte skriva 16 mars på rubriken !?
Aja, pain idag med, dock inte lika mycket som igår. Men har svårt att röra mig, förjävligt!

Nu ska jag på kalas en sväng, ska övningsköra. Om jag kan det så , hoppas.

Lite kort blogginlägg, så ni vet att jag lever ba! Hörsdå!


sol, kom fram!

Pain, så in i helvete!

Varför var det ingen som förvarnade mig om att smärtan efter man tatuerat sig är typ 1000 gånger värre än när man ligger och blir tatuerad??!!! Fyfan vad ont jag har, går knappt att röra mig, går inte att baskriva smärtan, det är sjukt! Låg säkert och böla i en timme för det gjorde så förbaskat ont, men nu har jag vant mig någorlunda med smärtan.. Jag börjar tro att något är fel, men jag hoppas inte de!!!
 Och det värsta med allt är att tatueringen bara är halvklar, konturerna som endast är ifyllda just nu. Fyfarao, jag vill inte !!! :( Men jag måste fan, kan ju inte gå omkring med en halvklar tato eller .. tyvärr..


TATOO

fast den är inte riktigt klar, den ska fyllas i med svart också :)


Jackass

God Kväll! Ännu en natt då jag inte kan sova. Vet inte varför det har blivit såhär igen, men får inte längre någon sömn på nätterna.. Det är inte kul, och det är speciellt inte kul när man ska upp tidigt imån bitti. Fast sånna saker brukar göra så att jag får svårare att somna, för då ligger jag och tänker att jag MÅSTE sova eftersom jag ska upp tidigt.. Lär väll slå på en till film för jag kan inte somna genom att bara blunda ..

Såg nyss klart på Jackass 3D filmen, haha så roliga människor!! Fast samtidigt så jävligt vidriga människor!!! Så jävla äckligt när dom ska blanda in bajs i stuntsen, fyyy!!!
Och jag kan inte undgå att tycka att SteveO är snygg, det har jag alltid tyckt, men förstår inte riktigt varför ? Haha.



Nu vart en ny film klart, så nu slår jag på The Runaways och försöker att sova!!! xoxo/e.j ♥

Tisdag 14 Juni

Mobilblogga för första gången igår och det gick ju faktiskt bra! Fast det är ju lite tråkigt att man inte kan göra stycken, allt blir så ihop klumpat .. Men jag får inte skriva så långa mobilinlägg helt enkelt! Så nu kan jag använda mig av det!

Idag ska jag inte göra någonting alls, eller har inget planerat iaf. Vill dra till gymmet en sväng! Så om jag har skjuts dit så blir det nog en runda på gymmet.

Är otroligt nervös... samtidigt förväntansfull.. illamående.. sa jag skit nervös? Usch..


två bilder från i fredags då vi firade studenterna!

Provar att mobilblogga för första gången, ...

Provar att mobilblogga för första gången, kan gå åt helvete det här, men det visar sig ;) Tänkte iaf meddela att jag absolut inte kan somna, kollat klart på två filmer nu , men ändå så går det inte .. Fast känner precis nu att det börjar svida i ögonen. Så så fort jag gjort klart detta ska jag ge sovningen en chans igen! Vart Inge Harry Potter för mig idag kan jag passa på och berätta , utan ist vart de någon film med zac efron, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette nu, kan säga imån om jag kommer ihåg. Också vart de en film som heter Just go with it med Jennifer aniston och Adam sandler! Nu lär jag försöka sova, god natt 


beautycycle

På skolavslutningen iår kom jag ju två på tipsprommenaden och då fick jag välja ett pris, det som fanns kvar att välja bland var skruvmejslar, pappersflygplan och en ansiktsmask. Då valde jag att ta ansiktsmasken. Och jag tycker att jag gjorde ett himla bra val för jag provade att använda den en gång, och jag fick väldens mjukaste och skönaste hy efter!! Verkar ju vara från nå ryssmärke, eller så är jag helt ovetande bara.. Men det hater iaf beautycycle .



Förövrigt så har jag tillbringat min dag med Linn och Antonia, kikat på tv och ätit lite gott ! Treevligt. Sen så har jag tränat årets förmodligen sista fotbollsträning eftersom damlaget nu har lagts ner..

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Harry Potter!! Tänt massa ljus, eftersom det är sånt väder idag. Godnatt! xoxo/e.j ♥


No Strings Attached


Började ju se denna film igår med somnade visst, men nu såg jag nyss klart på den. Och det var en tjejfilm som jag faktiskt gillade. Kanske för att man kände igen sig själv lite i den, Kanske för att dom är snygga, eller för att Ashton Kutcher är rolig. Jag vet inte vad det var, men jag gillade den! Så den rekomenderar jag att ni ska se, både tjejer och killar!!! Har dessutom kommit på att jag gillar Natalie Portman rätt mycket, väldigt bra skådespelerska, och hilma vacker alltså!


Balen i Sandviken

Har inte lagt upp nå bilder från balen i Sandviken. Och jag orkar inte lägga upp alla heller, det tar sån jävla tid.. Men tänkte att jag iaf kunde lägga upp mina tre favoriter därifrån (syftar största del på klännningarna) :



Det ska vara Chiffongklänningar nu! Så jäkla fint!!


Du får leva med dig resten av ditt liv!



Bästa låten just nu , Helt jävla underbar!! Bara älskar texten, Så lyssna på låten och lyssna på texten ♥


http://kenzas.se/

Innan jag går och lägger mig i sängen så lär jag visa en sak som jag såg nyss på Kenzas blogg !



OMG! Verkligen skit snygg outfit !!! Ingenting som jag skulle kunna använda, jag har inte den kroppen. Men Alltså shit så snygg jag tyckte den var. Hon är ju så jävla snygg hon med. Sveriges snyggaste, Hon och Gynning!

Nu ska jag hoppa i säng och slå på en film, No strings attached tänkte jag att jag skulle se nu. Godnatt :)


Lördag 11 Juni

Igår var jag ju på Student i både Sandviken och i Hofors, fan vad sugen man blir på student alltså. Har redan börjat planera!!



På kvällen igår firade Studenterna att de tagit studenten det här i Torsåker på Gästis, jävlar vilket inneställe de blivit alltså ;) haha! Jag och några till var också där och dansade loss lite. Var rätt kul om man bortser från vissa små saker.
Jag såg ut såhär igår :


Klänning från BikBok
Cykelbyxor från Gina tricot
Converse

xoxo/e.j ♥


Torsdag 9 Juni

Jahapp, då var sommarlovet igång då! Helt sjukt vad tiden går fort.. Men jag har kommit på att nu ska jag verkligen ta vara på sommaren, när det är sommarväder ute alltså! För snart är det vinter ... Fyfarao! Fatta att man ska leva bra länge till (om inget dramatiskt händer då förstårs), alltså usch vad många vintrar det är medräknade under den tiden.. Jag orkar inte ! Men oj, skit i vintern, FÖR NU ÄR DET SOMMAR !!

Idag har jag spelat minigolf med klassen och BF10, gick väll typ asdåligt.. Men jag vann på tipsprommenaden !!! Eller kom två, men jag fick ett pris iaf ! Kändes jävligt bra.
Efter skolan var jag lite med Nelly och Erica. Och kvällen har jag tillbringat med Emma och Antonia. Setat ute och käkat pizza och därefter jordgubbar. Mys!



Har inget bättre för mig nu, så nu kryper jag ner i sängen och drar på någon film! Ska upp tidigt imån och kolla på studenter..  xoxo/e.j ♥

RABIOSA



Alltså den där kvinnans kropp kan man ju dö för! Hela henne kan man dö för! När hon har blondt långt hår iaf ;)


Onsdag 8 Juni

Hejsan :) Skola idag, slappt. Åkte hem vid lunch och drog till Linn för lite sol och bad !


I can't sleep at night when you are on my mind..

I only think of you and it's breaking my heart I'm trying to keep it together but I'm falling apart...



Nelly Emelina Jönsson 2 år

Som sagt så fyller min älskade systerdotter Nelly Emelina Jönsson 2 år idag ! Grattis till min goskrutt. I love you ♥


Tisdag 7 Juni

Hejsan! Idag drog jag till Gävle och kollade upp lite med tatuering! Linn följde med mig, så efter gick vi lite på stan. Köpte present till Nelly som fyller två år idag :) Och skyddsplast till telefonen. Får inte köpa kläder nu, måste spara!

Har varit till Mormor och sytt upp en klänning också, så nu har man en ''ny'' sommarklänning att använda!



Och jag såg ut såhär idag i det förjävla tokvarma vädret !!!



xoxo/e.j ♥


you mean the world to me..

Att en person, som ständigt trycker ner en, som säger att man är sån dålig människa, kan betyda så mycket för en ? Jag förstår inte det .. Jag förstår inte hur jag jämt kan försvara dig, när folk säger något om dig, om det händer något, så försvarar jag dig jämt.. Och du bara fortsätter att säga hur dum jag är. Jag får höra så jävla mycket som jag inte längre förtjänar..

Jag måste sluta trycka bort det braa som kommer in i mitt liv.. Men du gör så att jag inte mår bra av det som jag egentligen mår bra av.. Låter kanske helt knas nu, men allt är så svårt att förklara.. Jag vet varken in eller ut. Jag vet att jag måste ändra på mig och skita i dig.. Men det går inte .. Och jag förstår inte ens varför det inte går.. För du tycker ner mig så mycket så det borde vara så enkelt..



Är du en av dem som gråter när ingen ser på..

Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt..


Balen Hofos 2011



Puuh, sådär ja! Det där var jobbigt det! Alla är inte med, men vissa bilder vart så dåliga så det är helt onödigt att lägga upp.. Jävla skit kamera man har.. Men aja, fick med massa finisar iaf! Alla var så hilma fina. Men om jag får säga vilka som hade finast klänning så tycker jag, Hanna Erikssons var jäkligt cool! Frida Lindberg, Madelen Henriksen, Fanny Haglund och Lizette Janssons klänningar var också bland mina favoriter, deras klänningar påminde om sån klänning jag vill ha! Absolut finast, den som tar hem priset som var allra finast av alla fina så tycker jag det var Frida Lindberg iaf! Men som sagt, alla var as fina !


Måndag 6 Juni

Hemsk hemsk ledsen för skitdålig uppdatering, men har haft fullt upp sen i onsdags, har inte setat vid datorn nå, och jag vet inte hur man bloggar från telefonen, det kanske man ska kolla upp så man kan göra det?

Men iaf så i onsdags serverade jag på balen i hofors, alla var jätte fina! Ska nog slänga in bilder därifrån senare idag.

I torsdags var jag på baksmällan 2 ! Det var väll helt ok, inte alls lika rolig som den första, men rolig var den allt :) Svårt att hålla i klass med den första eftersom den var asrolig!

Fredags, då var jag in och kika på balen i Sandviken, Kusin Johan gick. Kan slänga in en bild på han med sen!
Efter jag varit och kollat på den drog man direkt till Emma L och började göra sig i ordning för party, bessemer fest i Hofors, det var roligt! Äntligen så har jag klarat mig ur levande från bessemerfesten, de två senaste åren har jag ju behövt åkt hem klockan 9-10 .. Men nuså körde man in i det sista!

I lördags var det åter igen dags för servering. Rebecka och jag serverade på bröllop och det gick bra, men man var bra trött i benen efteråt, fast det sket man i och åkte upp till besssmerfesten och rocka på! Det var lätt värt att jobba på bröllopet,det var kul och man fick in kosing så nu har jag tillräckligt med pengar för att boka tatuerings tid !!!! Det ska jag nog fixa i veckan!

Söndags var det kalas som stod på schemat, vi firade Pappa, Morbror Matte, lilla Nelly och Moster Linda, grattis till alla dom!

Nu ska jag plocka reda lite på mitt rum, ligger kläder utspritt ÖVERALLT ! Sen senare uppdaterar jag med bilder från balen :) xoxo/e.j !