Tisdag 29 juni

OH YES HE SAID YES !! Nu är jag på väg till gävle med min pojkvÄn :)                                                                      XOXO/E.J

Måndag 28 Juni

Hej! Idag har jag tillbringat hela dagen i solen med rebecka :) Vi tog hennes murp och drog upp till malmjärn, men jag tror jag hade haft det roligare själv, hon tillförde nog inget gott.. Hon hällde glass på mig och min handduk så det såg ut som bajs, sen lag hon massa myror på mig, sen bad hon barnen att stänka vatten på mig, sen stänkte hon själv vatten på mig .. aa kan nog hålla på skit länge, men då skulle det bli sånt långt inlägg. haha!

Nu ska jag bege mig till alex♥ och fråga chans på han, hoppas han säger jaa :D



haha bäst!

xoxo/e.j ♥

Söndag 27 Juni

Hejsanhoppsan nu har det blivit dålig uppdatering igen.. Det har hunnit varit midsommar och allt!

Aja, på midsommarafton va vi några tjejer hos mig och åt , lekte lite. med det för för jävulst mycket mygg, så det var inte så väldigt kult att stå ute. Men kvällen vart rätt mysig, fick besök av johanna fanny och elin. Vi gick upp till gästis och kikade lite, såg ett och annat .. Ni tjejer vet nog de!

Midsommar dagen vart rätt kul, tycker iaf jag! Vi var några stycken hos mig, sen cyklade vi till hammarby, jag och rebecka åkte tandemcykel (Y) Kom in sista timmen i parken, så fick shakea loss lite innan hemgång.

Ja det vart en liten snabb sammanfattning av kvällarna, slänger in några bilder också!

Fredag!



Lördag!


mäeh, vem har tagit den här bilden då !?!?!

Nej nu ska jag söndagsmysa med mig själv ! :) imån är det den 28'de ♥ om ni vela veta!

xoxo/e.j ♥

Torsdag 24 Juni

hoho ännu en dag med underbart väder, jag älskar!
Idag så tänkte jag åka upp till farmor en sväng i edsken och hälsa på, sen när emma slutar jobba så ska jag åka med henne upp till badet. Om jag inte får någon färg idag heller så vet jag inte vad jag gör !? Har stekt varje dag nu, men typ inte fått någon färg alls. Men idag så har jag skrubbat kroppen och smörjt in mig, så nu ska jag fan få färg!

imån är det midsommarafton, inga planer riktigt bestämda, men troligtvis så blire lite folk hos mig i torsåker, men bara dom bästa ♥

nej nu ska jag cykla till farmor, hoppas hon är hemma! hejs, xoxo/e.j ♥


stekigt i farmors stuga förra sommaren !

Tisdag 22 Juni

Idag så har jag tillbringat dagen i Högbo med mamma och nelly, lägger in lite bilder från dagen!
Ikväll kanske det blir lite barmarksträning, får se om orken orkar.
höhö, sveriges coolaste brudar!

Måndag 21 Juni

Sådär ja, nu har det gått typ en vecka på sommarlovet, den veckan då jag bara brukar ta det lugnt sova skit länge och inte göra något speciellt. Men nu då? Vad ska man hitta på nu?...

Just idag blir det nog inget att göra, kommer inte på något? Vad tusan kan man göra? Det kanske blir fotbollsträning mot kvällen iaf. Men det är ju ingenting att hurra över.
Men snart är det midsommar. aa men kul att dom har satt 18års gräns i hammarby-parken -.- åååh! jag hatar att vara 17 år. Äldst men ändå yngst. .
midsommar, 2008

midsommar, 2009


nej ska nog kika ut lite i solen nu , hejs !

xoxo/e.j ♥

Söndag 20 Juni

Idag är jag mycket lugnare än sist när jag bloggade, och tur är väll de! Är dock lite sur på mig själv för jag missade This is it som gick idag på tven. Har väntat heeela veckan på de och så missade jag det ändå.. Tråkigt!

Aja nu sitter jag hemma i torsåker och ska strax lägga mig i sängen med lite jordgubbar och kolla på 2 and a half men.

Innan jag gör de så vill jag berätta att jag nu har sätt Dear John! En fin film, men vacker musik i. Men den var ju inte så bra att jag dog. Men den var dugligt bra iaf och jag lär väll erkänna att det kom en liten tår ibland..

Nej nu får jag ta och säga tack och godnatt ! xoxo/e.j ♥



Fredag 18 Juni

ååhh är så otroligt sur på allting jusst nu , går inte att besriva min ilska! det är dock väldigt konstigt att jag känner sån stark ilska för jag har egentligen ingenting speciellt att vara skit sur över.. eller joo det tycker jag nog att jag har. SÅ jaaaa jag få vara såhär sur och känna sån här stark ilska!

åååhhhhh !!!!!!! vill så gärna slå söder allt som ögat når.

det är inte värt de här. ingen är värd att jag ska känna såhär !! okej, nej jag fattade inte själv ens vad jag skrev där. Men jag är waaaay to angry to care!

pissofff bara! bajsskitsuuuuuuuuuugsnopphelvetsapröv

try sleeping with a ....

hej jag heter evelina och jag kan inte sova. just nu sitter jag och kollar på avsnitt på tv3 play för att bli trött. haha nu kollar jag på när bingo rimer blåser flickvännen katrin, haha den är ju så rolig!

igår var jag på bio med alexanderboy, vi kollade på filmen killers som hade premiär. var faktiskt väligt rolig, men nu när jag tänker efter så fattade jag den inte riktigt .. men den var ju rolig iaf! och ashton kutcher ser ju inte så tokig ut han elle, m-m-m!



nej nu ska jag kolla vidare på blåsningen, sen förhoppningsvis somna! godnatt ..

xoxo/e.j ♥

Onsdag 16 Juni

ooohh härligt med lite sol!! fast jag tycker fortfarande att den inte riktigt värmer så som jag vill, bättre kan du soljävel!

Just för att solen skiner så har jag tillbringat dagen i en solstol ute på baksidan, ska nog sitta där ett tag till, men måste ha en liten paus. Jag blir ju så otroligt rastlös av att bara sitta, om det hade varit varmare så hade man ju njutit, nu blåser de lite små kallt och så , så nu gör man inte det på samma sätt.. Nu lär jag tvinga mig själv att sitta ute, är ju blek som en.. ja jag vet inte vad , men väldigt blek iaf !!!

Senare idag blir det nog att åka upp till hofors ♥ 

Nej nu måste jag ut och sola lite till, bye ! xoxo/e.j  



jag försöker vara stark, jag försöker klara mig
men sängen känns så stor här utan dig..
jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu,
i mina tankar finns det bara du!


Måndag 14 Juni

Första dagen på sommarlovet idag skulle man kunna säga. Och lämpligt så känns det som jag dragit på mig magsjuka, fyfan! mår så illa hela tiden, är helt slut i kroppen, och det känns som jag får typ sendrag i magen ibland, sjukt jobbigt! Trotts det så har jag tvingat mig själv upp på en fotbolls träning, har varit så sugen bra länge nu att känna på bollen igen, idag var det dock inte så kul eftersom jag mådde piss, får prova en annan dag igen då jag känner mig piggare! 

Igår firades kusin anna som har tagit studenten, grattis ! slänger in en bild på kusin vittamin, otto! 

 
awww så söt !

Nej nu ska jag kika lite på tv, sen blir det att hoppa i säng, sova bort magontet ..

xoxo/e.j ♥

you know I love you? and I always will ..


Fredag 11 Juni

Idag är evelina lite avensjuk på alla som tar studenten! Fast egentligen inte, tänk nu måste dom börja leta jobb och jobba! en annan kan ju bara glassa runt lite, för så värst hårt är det ju inte i skolan egentligen. Eller jo, men man måste ju inte vara superpluggis och göra allt och gå på alla lektioner så.
När man har jobb, då måste man komma i tid jämt och vara där när man ska. Så jag är lite glad att jag har två år kvar. Fast ändå skönt att ta studenten. och framförallt roligt att ta den !


haha bra längesen med emelies studentmössa!

Idag har jag tränat barmarksträning, jobbigt vare, mycket löpninging, inte min grej! inget är nog min grej kom jag på nu .. aja ..  

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, skön fredagkväll, trotts att jag hade hoppats på en lite roligare och fartfylld! :)

xoxo/e.j ♥


sommarn är här igen och allt känns så underbart!

Äntligen är det här jävla sommarlovet här ! Nu ska jag bara njuta ♥



xoxo/e.j ♥


bessemer

har absolut inga braa kort från bessemer, men slänger in några ändå :)


Onsdag 9 Juni

Imån är det fan skolavslutning, kom jag på nu! skönt som satan ska de bli, att bara glassa runt i någon månad. Sen när skolan börjar så kommer jag få ännu längre lov, för jag åker ju till turkiet den 11 september, underbart!

Igår var jag i gävle på bio med alexbalex. Var först och åt riktigt god mat på Cafe mingel & bar. Sen blev det Sex and the City för hela slanten. Den var helt okej!



I Måndags var jag i stockholm med BF, det var kul på grönalund iaf. Vi besökte ju även tom tit. Det var inte alls kul, vi hade massa uppgifter man skulle göra, inte så kul nej.
Men på grönan var det lite roligare iaf, skulle varit ännu roligare om man var där med sina kompisar. Jag känner ju inte någon speciellt bra på BF. Men det gick ju bra ändå. Åkte det mästa, till och med frittfall! det var första gången jag åkte den, det var ju inte alls så farligt som jag trodde.


grönalund

xoxo/e.j ♥

Söndag 6 Juni

bessemerhelgen är över, och man mår väll som man förtjänar -.- usch är så förbaskat trött så jag ska gå och lägga mig nu när jag uppdaterat klart.

Lördagen vart ju mer lyckad än vad fredagen vart iaf! Kom tillochmed in i öltältet, skoj!
men lördagen hade ju kunnat sluta lite bätttre, men som man bäddar får man ligga ... de förstår jag!
önskar bara att .. nej det spelar ingen roll vad jag önskar just nu tror jag ..

Nej nu somnar jag snart , Imån blire att åka till stockholm med BF , kul ? får hoppas på de bästa, har ingen ork och lust just nu känner jag -.-

god natt , xoxo/e.j ♥

Fredag 4 Juni

Sitter i skolan skolan och har precis gjort ett prov så nu har jag G i matte! Toppen!
just nu sitter jag och kollar på movietrailer för filmen Dear John, den har premiär idag, JAG VILL SE!
den verkar så bra, och han är så snygg! channing tatum ♥



Ikväll är det bessmerfest! blir att gå till moa och träffa lite folk där, sen gå ut och träffa lite folk där, sen blire nog en langos också ;)

xoxo/e.j ♥


Balen Hofors 2010

lovade ju ett inlägg med bilder från balen, så slänger in lite på lite olika folk !



emma larsson!

emma du var så hilma fin, ÄR så himla fin! alla var jätte fina !



Gud det där var riktigt jobbigt att lägga in, men nu är det gjort, alla var jätte fina idag!
det var riktigt roligt att se när det var ens kompisar som gick på bal! Fan emma, nu har du lagt ribban högt ;)

sony ericsson




uppdaterar sen med massa bilder från balen! ååh längtar så mycket tills jag får gå dit och kolla på alla fina!

Onsdag 2 Juni

Hejsan :) Usch idag har man varit och lyssnat på en skittråkig föreläsning med skolan, handla nog om något parti? som är rasister? som tydligen inte var rasister? aa jag vet inte , något var det om iaf!
Efter skolan har jag varit till valbo och bytt mina tights till en större storlek..

Skulle tränat idag också, spinning.. Men eftersom jag hade sån jävulsk träningsverk så vart det inte så -.-

Imån är det äntligen bal, jag ska inte själv gå . Men emma och linn ska ju gå, så det ska bli roligt att se!


emma och linn, skolavslutning -09.

Byebye, xoxo/e.j ♥

Tisdag 1 Juni

HejHej! Idag har man inte gjort så mycket, blivit klar med allt i engelska kursen iaf, något som är klart utan rester iaf, känns bra ! Sen har man bara setat ute och glassat i solen, skönt de! Skulle gå till time och ta mig en glass med jennnifer cliffoord, men tjejen är en ju en busy-woman ;) Vilket jag förstår, vi får träffas sen !!

Har varit med på första barmarksträningen med damlaget också, gick bra! Men övningarna vi skulle göra efter springningen var inte riktigt min grej känner jag, ingen balans alls har jag ju :/ menmen, kanske går att öva upp?

Nu ska jag fortsätta kolla på desperate housewives, sen soova . god natt ;)

xoxo/e.j ♥


sovgoott