Fredag 30 September

Hejsan :) Idag har jag kört ett bodypump pass , jobbigt ! Känns att man inte kört styrka på år och dar... sorligt :(
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klaar för fest, Fanny Lindberg fyller 18 år idag och det ska vi fira !
Men före det ska man hinna till torsåker och betala stundenkryssningen också + fira kusin Anna som fyllt 20, GRATTIS!.. Inte allt för stressigt ska det bli hoppas jag ...



grattis fanny på din dag !

Lista

Dag 01 – Presentation av mig själv
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Min första kärlek
Dag 04 – Mina syskon
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag i detalj
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min önskelista
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Det här åt jag idag
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min skoltid
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – En perfect helg för mig
Dag 21 – Min favoritresa
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det pinsammaste jag någonsin gjort
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Vart jag hälst skulle vilja vara just nu...
Började med denna lista i December 2010. Eftersom jag har lite bloggtorka så tänkte jag försöka ta tag lite i denna igen. Vet inte om jag gjort ''Min första kyss'' eller inte ? Men jag räknar iaf att min första kyss var med Alexander, Den 15 Februari typ . eller nej !? Nyår kanske .. 2009 alltså . Whatever :)

Torsdag 29 September

Hejsan :) Den här veckan bor jag i Emma Sjöstands lägenhet medans hon är i turkiet och har det bra .. Så skönt, vill ha min alledes egna lägenhet! Men jag ska ju bo hemma hela mitt liv ja , eller åtminstånde tills jag träffar min rika man ;)

Nu sitter jag och väntar på Nelly som jag ska vara barnvakt åt en liten stund, sen blire nog träning, känner mig lite halvdålig, men ska försöka pallra mig ner till hoforshallen och träna ändå.

IMÅN ÄR MAN LEDIG OCKSÅ, HUUR SKÖÖÖNT !!!

xoxo/e.j ♥

Home is whenever I'm with you ♥


Måndag 26 September

Hejsan :) Idag har jag inget speciellt att skriva egentligen.. Förutom att jag verkligen HATAR Gunilla Persson i Svenska Hollywood Fruar.. Jag tror de flesta som kollar förstår vad jag menar, blir arg att bara ens tänka på henne, så orkar inte skriva någon jälva uppsats om na -.-

Nu ska jag slänga mig i sängen, måste upp tidigt imån. Lär ta bussfan någon gång, och lär komma upp till första lektionen nån gång med.. 


Hittade en ny bild på Emma och Mig . hahah

xoxo/e.j ♥


Tänka bara säga godnatt :) lördagen bestod...

img_5333 (MMS)

Tänka bara säga godnatt :) lördagen bestod av en innebandymatch . Och idag har det varit två, men jag var bara med på en , och den vann vi :) mot storvik med 3-2, sarak avgörde när det var 2 sekunder kvar av matchen , kung !


Fredag 23 September

Heello! Äntligen har veckorna börjat gått fort, skönt! Fast varför vill jag att det ska gå fort för, egentligen? Hmm..
Jaja, nu sitter jag hos Erica och ska göra mig klar för kvällen, tar mina två bästa vänner till viva ikväll eftersom det är gratis för tjejer. Då lär man ju passa på!
Och imån blir det att spela innebandy match, och på söndag med! DM. Hoppas jag har turen på min sida så det går bra.

xoxo/e.j ♥

One year ago



Dom här bilderna togs på mig och Alexander för exakt ett år sedan. Tänk så mycket som kan hända under bara ett år!
Jag är glad att du mår bra idag och livet ditt flyter på med massa positiva saker :) Och ännu fler kommer det bli, jag har alltid trott att du kommer bli något stort!


It's ok not to be ok

Det känns. Tusen knivar i bröstet och en mager kropp. Han kom tillbaka och han gick igen. Han kom tillbaka och han gick igen. För gott. Att se hur han tar i hennes hår och håller henne runt midjan.. Att se hur han älskar en annan person som han svor på att han aldrig skulle. Att jag var den enda. Att jag var den. Hon. Flickan som beskrev ordet kärlek för en annan person.

Hade jag förstått det jag förstår nu, hade jag aldrig låtit honom trampa om och om igen på min trasiga själ. Det gjorde ont att se honom lycklig med henne. Så ont att jag önskade både honom och henne död för en sekund. Men hur lätt är det att sudda ut sina känslor, och inte bry sig ett skit. Det är inte lätt. För oavsätt, så bryr man sig. Man bryr sig så mycket att man hade kunnat springa tusen varv runt jorden bara för att få känna personens närhet igen. Och där ligger han istället med henne.




Today im wearing this


Onsdag 21 September

Hejsan:) Idag har jag bokat STUNDENTKRYSSNINGEN! Hehe, bara liiiite taggad. Eller kanske jäätte mycket taggad!!!!

Idag har jag besökt min syster och systerdotter en sväng, och nu ska jag åka med mamma och pappa och kolla på innebandy i falun!



xoxo/e.j ♥


Stövlar!!


Finns det någon själ som vet vart man hittar dessa stövlar !? Grymt snygga & jag vill ha dom!


http://open.spotify.com/track/2ENzbkJJShkj1d9mPKofQ9

 



Ska ha ifrån H&M :)


Love is putting up with someone’s bad qual...

Love is putting up with someone’s bad qualities because they somehow complete you !


Måndag 19 September

Hejsan:) Dagen har bestått av skola och golf , jag tycker golf är kul :D hahaah, sjuukt!
Nu har jag också bestämt hur jag ska se ut på Emelies maskeradfest i göteborg, blir polis iår igen, men på ett annat ställe, så spela roll ;) billigt och bra!
Hemma i Hofors kommer jag troligtvis vara något annat, djävul kanske, känns tråkigt, men ja vet inte.. Emma och jag skulle ju vara judit och judit ;) det bestämde vi redan förra året, men ja vet inte ja!


Emma som var tjuv förra året, och jag som var polis!

godnatt♥


Mange kom igen nu


best songs right now!



matildays

Du kan älska henne tretusen varv runt månen och tillbaka. Men jag är fortfarande jag. Tjejen du föll lite halv för innan jag skrämde iväg dig. Och jag gjorde fel. Det vet jag. Men du kommer att ångra dig. Det spelar ingen roll vad du säger.

Så älska henne. Hur mycket du vill. Det är en tidsfråga tills du inser. Att man kan brista och falla och falla tretusen gånger. Och älska så mycket tills man nästan spricker. Men det spelar ingen roll vad man säger. För ord är bara ord. För jag vet saker om dig som ingen annan vet om. Det vet vi båda två.


Lördag 17 September

Tjo! Tränat idag mellan 9.30 - 11.00 , lunch klockan tolv, och nu sitter jag hos Erica och väntar på att nästa pass ska dra igång. Blir att bege sig ner mot hallen strax. Ikväll blire myskväll hos Erica, sover kvar där så man kan sova lite längre imån bitti! Match klockan 13.00 på Hoforshallen.

Haha har precis kollat på ett avsnitt av Sol, fest och oroliga föräldrar , Bästa komentaren när hans mamma säger att dom drack för mycket sprit : ''För mycket sprit'' liksom? Det är ju inte för mycket, vafan det är ju varmt.. Ska jag sitta och dricka vatten eller !? .
Haha klockren!


Fredag 16 September

Heejsan, äntligen fredag igen ♥ Denna helg kommer spenderas med massa träning! Ikväll äre innebandy träning mellan halv sju och nio, känns ju lite sisådär, då vill man ju ha fredags mys, menmen. Imånn äre massa innebandy med, och på söndag är det match.. Sen måndag igen -.-

Idag har jag fikat med Rebecka och Nelly på hanssons, Sen lämna jag dom vid lekparken så dom fick leka av sig lite :) Snart ska jag bege mig upp till Hofors. Hörs!



xoxo/e.j ♥


Jag vill att du ska veta - inte för att ge...

Jag vill att du ska veta - inte för att ge dig dåligt samvete, eller för den delen nedvärdera dig. Utan för att få dig att förstå, hur fruktansvärt illa du har gjort mig, inte en gång, inte två. Utan flera. Hur varje bild, ord och tanke har etsat sig fast. Hur det sliter sönder mig under tysnat och sedan bygger upp mig för att ännu en gång kunna rasera. Hur det vägrar att sluta göra ont i magen. Hur jag nollställt mig själv för att klara av, och hur mycket jag har tappat för att låta det vara. Varje historia handlar om dig. Hur många blad jag än vänder och sidor jag än river så finns du där. Mellan raderna och i varje mening. Varför tänker jag på dig när jag ser två personer kära som håller handen? Varför är det så fruktansvärt svårt att ta sig ur en ond cirkel utan något bra slut


but i do, love you



Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag.
Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare.
Lägg ner ballheten, och var dig själv istället.
Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den.
Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig.
Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer.
Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen.
Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.


Saturday



Bilder från i Lördags:)


Dagens!

img_0550 (MMS)

Dagens!


Nej alltså nej ! Internetet på datorn är s...

Nej alltså nej ! Internetet på datorn är skitsegt , går inte att ladda upp nå jävla bilder ! Så nu går jag och lägger mig ist , punkt slut


Måndag 12 September

Förlåt för att jag inte lag upp någon outfit bild :/ Men kan visa nu hur klänningen såg ut i alla fall :

Samantha Must Have Dress SEK 449, Little Mistress - NELLY.COMSamantha Must Have Dress SEK 449, Little Mistress - NELLY.COMSamantha Must Have Dress SEK 449, Little Mistress - NELLY.COM
Undra när man får tillfälle att använda denna igen då, haha. Men fin är den allt, tycker jag!

Just nu sitter jag hos Syster Erica, ikväll är det innebandyträning som står på schemat. Kanske lägger upp bilder från i helgen när jag kommer hem, knäppte något kort iaf. Det var en kul kväll förövrigt, tror de flesta hade jäkligt kul :)

xoxo/e.j ♥

Lördag 10 September

Hejsan :) Har precis städat på altanen här hemma, ikväll äre fest! Eftersom det är Gästis så brukar det bli så att vi hamnar hos mig före, det är fallet ikväll, och nu är allt klart! Bara jag som ska göra mig klar nu, tänkte börja med det nu eftersom jag inte har något bättre för mig. Ska försöka komma ihåg att lägga upp outfitbild, nya klänningen åker på ikväll!

Underbart väder idag ♥♥ loveit.


Sneek peek

Ibland kan man ju inte annat än älska Nelly.se ! Klänningen som var för stor kom idag. Var värsta lycklig så jag skulle visa Erica , hennes reaktion: " Oj nej va pinsam, du ska skicka tillbaka den va? Det ser ut som en zigenarklänning som du köpt i ett stånd" . Ja ja, men som jag sa .. Hvudsaken att jag gillar den :)

Här får ni en liten sneekpeek på klänningen :


Torsdag 8 September

Hejsan :) dryg dag idag i skolan, har en känsla av att den kommer bli ändå drygare imån.. Naturkunskap, svenska och historia ..
 Snart ska jag bege mig iväg på träning. Fys idag, häääärligt !


right now in my onepiece;)


Onsdag 7 September

Hejsan :) Idag hade man lång sovmorgon, började 13.25 och slutade 15.30 . Vart lite stressigt till träningen eftersom jag åkte med Pappa hem som slutade fyra och träningen började fem. Kom försent till träningen, men bättre sent än aldrig!

Fick hem en klänning från Nelly idag som jag beställt. Inte den röda, utan en annan. Sjäälvklart vart den för stor så man lära skicka tillbaka den, men körde på expresspost (?) ihopp om att den ska hinna komma denna vecka!!!
Var så osäker på om jag skulle gilla den, men jag gjorde det. Även fast ingen annan gillar den så gör jag det, och det är ju huvudsaken, att jag gillar den :) Min tatuering syns ganska bra i den dessutom ! Visar den sen, får bli en lliten suprise !


Haha usch hur man ser ut. Men iaf, en bild på mig och min bästa vän i paradiset. Saknar så jävla mycket!


you're killing me softly


Grattis till körkortet

Idag har två av mina vänner fått deras körkort! Är så glad för deras skull och stolt såklart.  Grattis så jävla mycket till er båda! Rebecka och Johanna !


Rebecka idag :D


Today i'm wearing this


Lite svårt att se kanse, men det är iaf min nya tröja från ginatricot och byxa från H&M


Också nytt!! Från H&M


Mobilblogg?

Mobilblogg?


Arg chey ! Men jag ska försöka bli starkar...

img_0724 (MMS)

Arg chey ! Men jag ska försöka bli starkare, och inte ta någon skit . Från någon . Fuck you all , haha x)


www.ungcancer.se



Sätt den överallt, aldrig kollat, förns nu! Känslig som man är så sitter man och bölar.. Denna video fick mig att tänka på skolan som jag går på, så himla många röker. Det är i dessutom sådan tidig ålder det börjas nu. Kära 16-åriga du, sluta rök!


Every teardrop is a waterfall

Sluta ångra alla misstag du begått. Sluta ångra ord, tankar och känslor.
Du är ung, man gör misstag. Ingen är fel fri, det är bara få som inser det.
Men när du inset det kommer du kunna uppskatta livet lite lättare.
För att kunna leva, måste man kunna uppskatta.
När du är äldre kommer du ångra mer vad du inte gjorde, än det du gjort.
You are only young once. Breake the rules and play with the fire.




today i'm wearing this


haha:)


Fredag 2 September

Hehe sorry för kass uppdatering igen ... Blir ofta kvar i hofors efter skolan eftersom jag har träning på kvällarna , orkar inte uppdatera då när jag kommer hem typ. Dagarna är så ohändelserika så man har inget kul att skriva ...

Men idag har iaf jag och emma varit och shoppat i valbo. Jag hittade typ ingenting, så köpte strumpbyxor, deo och en ring bara! Men jag har shoppat lite nu på nelly.se ist! Vill ha så mycket! Klickade just hem en klänning, och det blev 41 kr tillslut !

Chiffon Strap Dress SEK 341, Three Little Words - NELLY.COM

Ska nog köpa en till klänning, och jag ska försöka att inte hitta en som är tajt!!!! Tycker tajta klänningar är assnyggt, men inte på mig. Men eftersom jag tycker det är så snyggt så är det ju oftast dom jag faller för (som denna röda) Men min kropp är inte gjord för tajt så jag MÅSTE hitta en snygg som inte är tajt!
Sen kanske det blir ett par skor med :)

xoxo/e.j ♥


MELIKEIII



Wöhöw, melikeii! billigt billigt :D