Tisdag 30 September

Hello , Idag har jag lite träningsvärk i armarna ;p haha , gjorde typ 65 armhävningar på träningen igår , gosch , lite jobbigt ;p haha! men det känns bra att ha träningsvärk. för då känns det som man får muskler :D hahah !

Före träningen igår sola jag 15 min. också :) coolt mitt nagellack blev i solariet ;P



Idag när jag skulle till skolan sov jag över ;/ både läsningen och kemin . men gud har varit på min sida idag , för vi hade håltimme på kemin , birgitta hade typ ont i tänderna eller nått ? sa moa , men då vet man ju inte riktigt , haha  ! men håltimme hade vi iaf :D

Igentligen borde jag träna till omprovet imånn och göra svenska läxan , och jag ska nog göra det nu åh ;p annars kommer det gå åt pipsvängen ;s byebye !

JUSSTIA!  Idag är det fanny lindberg's dag också :D Happy Birthday to you :D

xoxo/ej!

mitt nya ljusa,korta hår btw ;p


Söndag 28 September!

hejhej hemskt mkt hej :) åh , evelina sitter i emelies lägenhet och kan inte sova ;/ försöker ladda ner nått avnsnitt av greys eller sac ;p men det funkar inte att spela upp ;s ? och jag kan absolut inte somna nu ;S och jag måste sova , eftersom jag har match imånn . ioförsig är ju inte den förns klockan sex men iaf ;p måste vara väldigt utvilad ;p haha!

aja wish my luck , i kind of need it :D byebye GODNATT ! xoxo/e.j!


Torsdag 25 September

Hejhej! skola idag somvanligt då, efter skolan gick jag och klippte mig och färga håret . Självklart blir man inte nöjd , sitter och smågrinar och har en klump i magen för det ser absolut inte bra ut . helt weird , gjorde inte som jag sa ;o ? uscg, JAG DÖÖR! har värkligen ont i magen för det inte ser nå bra ut ;( och det är kort ! !!! !!! !;S kortkort :'( ! och gult / vitt !

Om jag har tur så blir det snyggare när man får styla det själv , för frisörerna gör det aldrig bra ;o ?



To make a mountain of, your life is just a choice. But I never learned enough, to listen to the voice that told me:
Always love, hate will get you every time. Always love, don't wait 'til the finish line

shopping

Jag skulle vilja kunna shoppa från internet ! stylebystars.com





Onsdag 24 September

Hejhej , Idag har evelina varit iskolan, har ju gått bra . förutom att jag prova göra ett omprov som jag inte kunde alls , eller jag gick ju inte dit frivilligt lär jag tilllägga! ;p  Efter skolan fick jag glada nyheter :D mer säger jag inte ;p

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv sex så jag kommer härifrån , tycker inte om att vara hemma ;/ Då ska jag och emma gå och göra armband ;b haha :) vet exakt hur jag ska göra ett :D yäääe !

byebye, xoxo/e.j!

23 September



världens finaste video, världens finaste låt =)

Måndag 22 September

hejhej, lite dålig uppdatering jo, jag vet ;s har inte haft tid/ork att uppdatera ;p men nu kan jag göra det eftersom jag inte kan sova , vakna kvart över 8 typ , och jag kan inte somna om ;/

Fredag: Ja, då hade vi skol-dm på stålringen , haha ! första matchen mot storvik gick inte så bra , loosa med 7-0 tror ja . ;S  Sen den andra matchen vann vi , 1-0 :) Linn som gjorde målet (Y) den sista matchen kommer jag inte ihåg hur det gick ,men vi förlora iaf ;s 
Vart en rätt rolig dag , kolla på killarnas matcher var kul, för dom var så jävla sura , HAHAH ! fy vad fult dom spela ;p men det var ju bra eftersom det underhöll vi som tittade =D

Senare på fredagen skulle vi spela första matchen på gästrike cupen , mot storvik på järnvallen . gick väääldigt bra (Y) vi tog typ ledningen med 2-0 efter 1.07 , haha , och då kändes det bramsen tog dom ikapp,och sen när det var typ nånn minut kvar så gjorde dom 5-5 , faaan! så nära !

Lördag: Jaa , då tog jag med mig emma upp till hofors , Killarna hade gästrike cup på hoforshallen . Hon är nog lite glad över att hon följde med iaf ;) När vi kom upp gick vi och åt mat på parma. sen kolla vi på Hoforskillarnas matcher ;p tror det gick bra för dem ;p

Söndag: Gästrikecup igen , Spela första matchen mot sätra , vi hade lätt matchen . sen har vi sån otur ''sista minuten syndromet'' när det var två sek av matchen gjorde dom sjävlklart mål ;/ bajskorv!

Sen skulle vi spela mot alba , tror det var många som var nervösa då ;p Men vi gjorde en skit bra match , hade ledningen med 1-0 , sen fem minuter kvar typ gjorde dom 1-1 och sen kom ''sista minuten syndromet' igen . nio sek kvar gjorde dom 1-2 ;s fast det var helt klart våran match ! det var vi som var bäst !

Aston matchen har jag glömmt ? den glömmer vi...



ja, idag är man ledig från skolan , vad ska man hitta på dåda? blir iaf träning . annars vet jag itne ;P

byebye.xoxo/ej!

..

Love hurts, love scars, love wounds
And mars, any heart
Not tough or stong enough
To take a lot of pain, take a lot of pain
Love is like a cloud
Holds a lot of rain
Love hurts, ooh, ooh love hurts

I'm young, I know, but even so
I know a thing or two
And I learned from you
I really learned a lot, really learned a lot
Love is like a flame
It burns you when it's hot
Love hurts, ooh, ooh love hurts

Some fools think of happiness
Blissfulness, togetherness
Some fools fool themselves I guess
They're not foolin' me

I know it isn't true, I know it isn't true
Love is just a lie
Made to make you blue
Love hurts, ooh, ooh love hurts
Ooh, ooh love hurts 

HAHA!



HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH xD

söndag 14 september

usch, jusst nu sitter jag och fryser, men jag antar att jag får skylla mig själv eftersom jag åkte hem från matchen i shorts , linne och en kofta. aja, match ja ! idag har jag spelat fotbolls match i hagaström :) gick väll sådär för min del ;/ men vi vann iaf med 1-0 =)) (Y)  det var ju bra;)

Gårdagen var väldigt rolig. Började dagen med att följa med mamma till sågmyra, lager 157 :) Hittade lite saker, 2 t-shirts , svarta chinos, leggins och en huvtröja :D Sen svängde vi in och handla massa mat och snacks på maxi ica :D Hemma sen duscha jag lite och så , sen tog emma och jag bussen till hofors och då kommer jag på att jag har glömmt nykeln till ericas lägenhet ,och hon var i valbo . så vi gick till emmas mormor en stund till mamma fick komma upp med nykeln :)

Så käka vi, skratta, spela guitar hero , skratta , kasta cheeseballs , skratta , knäppte kort , SKRATTA! =p

vill lägga ut bilder men jag har ingen sladd till mobilen ;s emma får skicka bilder så lägger jag in dem sen ;D

aja, nu ska jag upp till hofors kanske , sover nog över hos någon syster haha  ! byebye!

xoxo/e.j!

fredag 12 september

FREEDAG! yees , så härligt med fredag ! Skola som vanligt idag , fick sovmorgon till 9.35 sluta 13.10 så ganska kort och skön dag idag =) det gillar jag :D

Nu sitter jag hemma och tänker lite på hur vi flickor ska göra i helgen. Hitlis i mina planer så ska vi typ åka till hofors , handla lite gott på sparköp ;p  , kanske gå ner till badhuset , men det är bara kanske ;p så sen ska vi laga mat , sen äta det förstårs :D lefter det kanske det blir spel och lite film ;p mys!

På söndagen lär vi åka hem med bussen 11.20 eftersom jag & emma har match i ..... typ .. H, någonting ;p

Neenu kommer nog erica snart , byebye !

xoxo/e.j!

HAHA!


tisdag 9 september

om jorden går under imånn .. Vänner&Familj , love yyou !!!!


Söndag 7 September

Hola! Denna helg har jag tillbringat i hofors :) I fredag's gick jag ut lite med girls, träffa lite roligt folk =) Lördag vart det film med antonia i syster lägenhet :D Jag har upptäckt , att frukost är så jävla gott när man har appelsin juice och ägg typ . Har käkat så jäävla god frukost hos emelie , sjuukt :D !

Idag ska jag sova hos emele igen :) ikväll blire lite mys med film typ . Vi har varit och handlat Gurka och Morötter + dip , chips , nötter och cola . hahâ^ så nu ska det ätas , ska försöka hålla fingrarna borta frön chipsen , men det kommer bli svårt eftersom det är evelinas favortier , Hjärtan.ost&lök :) haha !

Jusst nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sex ... vad händer då ? JOOO!!! ONE TREE HILL , säsong 5 :D jag har avsnitten på datorn , men jag har ju inte sätt dom med text , men nu ska jag :D:D:D! Men tiden går självklart skit sakta nu ;s


åååh ;D

jaja , nu ska jag rita en fot till mamma , haha ! byebye !

xoxo/ej!

onsdag 3 september

hejhej, idag har jag somvanligt gått i skolan dåra ;p sen hemma vart det lite one tree hill innan mamma kom och vi åkte till valbo =D tog med mig emma så hon kunde säga vad jag skulle köpa och inte ;p haha ! Köpte en stickad tröja , en klänning  och spetsleggins ;p all in black,trökig som jag är ;p ! fast ssvart är ändå en väldigt fin färg  .

måste klaga lite på mitt liv somvanligt också , igår i några minuter kändes mitt liv ganska bra ! men idag ? neeejj!  vafaan! varför skiter jag inte bara it och går vidare ? ååh, så svårt !

Nu ska jag se på en film :b hip hip hora , var ett tag sen jag såg den , kommer inte ihåg så mycket av den , så det kan ju bli spännande ;) byebye !

xoxo/e.j!

-

''För jag vill bara glömma såret i hjärtat''

måndag 1 september

Ny måndag, Nya tag !

Jag har typ kommit på att det finns typ inget intresant att skriva om när man går i skolan , det tar liksom upp hela dagen ;( Händer liksom inget specc i skolan ;s Och efter skolan är man helt slutkörd och inte orkar göra något ;S 

ja,nu vet ni det ;p roligt blogginlägg som sagt x)

xoxo/ej!