Torsdag 31 Maj

Hejsan :) Kom hem från valbo precis, inhandlat lite smått som var kvar till balen. Men nu tror jag allt ska vara klart, både för mig och Thomas så nu kan de bli tisdag! ps. Kära gode gud, ge mig sol på balen! ♥


I helgen är det bessemerfest i Hofors, då ska de käkas langos och parta !


xoxo/e.j ♥

STUDENT 2012

Herregud, jag har lyckats!!! Jag har lyckats göra klart alla mina rester nu med förhoppningsvis minst G i alla ämnen. Lyckan och lättnaden just nu är näst intill obeskrivlig.
 Jag som är världens skoltröttaste människa har jobbat ikapp nästan ett helt läsår helt själv (pga att jag bytte skola under 2an och började om 1an).
När jag tänker på det blir jag ganska stolt faktikst, förstår fortfarande inte hur det har gått till, men jag har gjort det i alla fall! Mycket med hjälp av lärarna på skolan som pushat mig och hjälpt mig så många gånger då jag bara velat skitit i precis allt som har med skola att göra, det är jag väldigt tacksam över just nu när jag sitter här och det som skulle vara klart är klart!

 


Vill ha !


Detta parfymset vill evelina ha!!!!! 499:- från parfym.se .


Tisdag 29 Maj

Idag fyller min morbror mathias år, grattis till han idag :)

Kom hem från skolan för en stund sedan, tänkte gå ut nu och ta vara på solen, göra någon rest där! Fick ju reda på igår att jag hade en halv kurs att ta igen på 3 dagar, lycka till evelina säger jag! Och tack så mycket skolan :)



Sommrig idag med klänning :)


Måndag 28 Maj

Uppdaterade nyss med "Måndag 28 Januari", haha nu hänger man med :o

Dom senaste dagarna har sätt ut som bilderna nedan , skönt med sol ♥

Nu hem till torsåker och fira pappsen som fyller 46 år idag, grattis till han :)

 


Studentgåva

Nu har jag setat och funderat lite på vad jag skulle vilja ha i studentgåva: 


Ett ljusrosa fodral till telefonen + plånbok 149 kronor. Direktlänk --> http://www.uffessakerochting.se/store/p/mobil-iphone-3293/fodral-till-iphone.-med-plats-för-kort-28383

 
En bra digitalkamera, länk till den ena --> http://www.netonnet.se/art/foto/kompaktkamera/kompakt/canon-ixus230hspink/160948.3269/


Våningskakfat och en fin skål med lock, båda kommer ifrån Åhlens , 129 respektive 89 kronor.


Sista Carolina Gynning glaset till min samilng. Vinglas - Love is joy 259 kronor från cervera.


En mixer/blender har jag alltid velat haft. Just den här kommer från net on net och kostar 199 kronor.
http://www.netonnet.se/art/hem-och-hushall/matberedning/blender/skantic-isbl-100/140630.3407/


Klockan kommer från denna sida: http://fyndiq.se/sok/sida-5/?q=klockor#klocka-med-tv-testbild-rosasilver och kostar 178 kronor. Parfymen finns på de flesta kosmetikaaffärer, kostar ungefär 299 kronor.


Onsdag 23 Maj

Haallåå :) Vilket väder det har varit idag, fan vad jag älskar det! Har dragit på mig en bondbränna på ena armen bara, lite negativt.. Men det skiter jag i, för det är sånt här väder det ska vara året runt, eller så känner jag nu iaf!
Idag har jag varit i skolan och gjort några rester, sedan begav jag mig till Time med syster, och vi satt där i flera timmar. Smällde i mig en glass, och det gjorde jag igår med. Men nu får de vara nog, hehe! Igår sprang jag och gymmade före iaf, det gjorde jag inte idag. Idag har jag inte tränat någonting..


Minsta glassen ;) och outfit från igår!

Nu sitter jag och funderar på var jag önskar mig i student present, alla frågar så tänkte fundera lite mer på vad jag vill ha, och sedan slänga in det här i bloggen!

xoxo/e.j ♥


Dagens Middag- Potatissallad, rostbiff, avokado & sallad.


Måndag 21 Maj

Hallå :) Ny duschad och snart redo för sängen, kom hem från gymmet för ett tag sedan så nu känner man sig lite trött iaf. Hoppas på sömn inatt, kan tippa på att jag sov 2 timmar inatt, vilket resultera i att när jag väl somnade så sov jag över och missade halva skoldagen.. Men när jag väl kom dit fick jag lite gjort i alla fall! 


Söndag 20 Maj

Hejsan :) Söndag.. Jobbiga söndag, hatar söndagar av den anledning av att det är måndag dagen efter. Back to school, jag vill inte! Men det är inte långt kvar nu, så jag lär väll hålla ut antar jag..

Idag har jag gjort absolut ingenting.. Bara letat massa studentklänningar på internet, hittat några som faller mig i smaken nu, men inte någon som känns verkligen JAA den här vill jag ha! och det är ju så man vill känna...

Hockey nu, adjö!


Lördag 19 Maj

Hejsan :) I torsdags var jag till gävle för att inhandla lite smycken till balen, så nu är det klart på den fronten också!
Fick med mig ett snyggt linne och en bh från ginatricot också:



Linne 149 :- . Bh 79 :-

Idag har jag inte gjort så mycket, sprungit en kortare vända med Emma Larsson bara. Nu är jag hemma igen och ska stoppa i mig något att äta, sedan tror jag att Emma skulle komma till mig en sväng nu på kvällen, trevligt!

xoxo/e.j ♥


Frukt & choklad

Lite frukt och choklad till en film med min kära ❤


äntligen

Städade gaderoben igår, och rummet idag! Är helt slut, men nu är det äntligen klart :)




love you ❤


Tisdag 15 Maj

Hejsan :) Lite dålig uppdatering åter igen, har ingen bra förklaring till det! Men iaf, dom senaste dagarna har jag varit på praktiken, tränat samt latat mig tyyp.
Fast latat mig har jag dock inte gjort idag. Stressig dag på praktiken, städat ur hela gaderoben och möblerat lite i den, det var jobbigt kan jag tala om!! + en löptur och gym med Emma efter det.

Nu sitter jag och kikar på lite klänningar på internet, har inte hittat en studentklänning som fallit mig i smaken ännu :/ känns liiite stressande faktiskt.. Men jag letar vidare!

xoxo/e.j ♥

Lördag 12 Maj

Hejsan :) Kört gympass med syster erica på gymmet idag! Och det känns i armarna kan jag meddela, vart en powerwalk efter också!

Nu ska jag snart åka till gävle på cruising, xoxo/e.j ♥

image description


Fredag 11 Maj

Hejsan :) Har varit hemma från praktiken idag men, då jag inte kände mig riktigt pigg i morse. Nu mår jag faktiskt bra!

Idag har jag alltså bara varit hemma, gjort en rest i engelska b.
Nu på kvällningen har vi haft (fortfarande har) besök av Sussie och Lars med famlij. Ätit god mat från viva, för min del vart det en pasta/kyckling sallad, och fruktsallad efter det. Så nu är man proppmätt.
Nu tänkte jag gå upp och fortsätta kolla på hockeyn, heja sverige! Något mer tror jag inte denna kväll bjuder på.. Men det är ju skönt att bara vara hemma också :)


Jag idag :)


Kycklingsallad & Fruktsallad ♥

xoxo/e.j


Sick and tired

Idag väljer jag att stanna i sängen, Kroppen och knoppen säger ifrån - ont överallt , också lite feber på det , tack -.-..... Pusshej!


tårta + gym

Jag kunde inte hålla fingrarna borta ifrån fikat idag när jag var på kalas, det fanns så mycket gosaker! Men jag var ju faktiskt och gymmade efteråt, så man får väll se det så!


Hur skulle man kunna motstå att smaka på denna finfina tårta som Andreas flickväns moster hade gjort. Den var jätte god, så det var värt det! Ska försöka ta mig ner till gymmet imån igen sååå :)

Nu ska jag duscha av mig sedan slänga mig i sängen, godnatt! xoxo/e.j ♥

Onsdag 9 Maj

Hejsan:) Skola + praktik, nationellt prov i engelska B idag, men två ynka ord kan jag förklara hur det gick - klapp kasst!

Just nu sitter jag och väntar på mat, sedan ska jag till wij och fira kusin-andreas som fyller hela 18 år idag! Avensjuk, vill också fylla 18 igen.. Och efter jag varit på kalas ska jag till gymmet och sedan det är det nog kväller för min del, ska upp tidigt imån med, skola och engelska ..

image description
Dax att städa min gaderob ser jag, och fixa om lite - hänga upp sommarkläder ist för vinterkläderna.. Usch hatar när det ser ut sådär i gaderoben, blir så när man är hemma en sväng och ska packa om väskan med kläder eller byta om snabbt..


Coffeebreak at work !


Frukost!

Dagens frukost; Ett ägg på en hårdmacka, lite lättyoghurt och hallon!

Just nu sitter jag på på praktiken och har rast. Slutar till halv sex idag, men började halv tio. Fast det låter som att man kommer få sluta tidigare, så får hoppas på det! Då ska jag till Erica på kalas.


uffessakerochting



Läggs till på inköpslistan!


Måndag 7 Maj

Tjohej! Heelt utmattad och seg i kroppen.. Kom hem från en vända på gymmet för en stund sedan, känner att jag körde slut på mig själv idag, jag och min dåliga kondition..

Har glömt att skriva detta i bloggen, eller har inte bloggat så mycket överhuvudtaget egentligen, men i alla fall under maj månad ska jag försöka äta bättre och träna mer, med kost och träningstips från min personliga tränare till syster (Hon är dock inte helt klar med sin utbildning, men klar nog för att hjälpa mig). Det är dock ganska svårt att sköta kosten då man bor hemma och inte handlar och lagar maten själv, men jag gör så gott jag kan! Ska försöka hålla er uppdaterade om hur det går :)

Detta är lite vad jag ätit sen 1 Maj:


Lax, pressad potatis, broccoli & gurka!<--  --> Råris/bulgur, lax i sås & blandade grönsaker!


Kött, potatis & en grönsallad! <-- --> Ett mellanmål, två hårdmackor med keso och avokado!


Hehe lite rolig läsning

28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:

1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be oss inte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.



24 saker killar önskar att tjejer visste.

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av Er håret, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker vi inte på Er. Lär Er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på Er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om Ni tycker att Ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
11. Lär Er att använda toalettlocket, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Fejka aldrig. Vi är hellre ineffektiva istället för att bli lurade.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om Ni inte klär Er som Pamela Anderson i Baywatch. Tro då inte att vi kommer kolla en massa såpoperor med Er.
19. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör Er ledsna och arga, då menade vi det andra.
20. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina Ni är?
21. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur Ni vill att det ska göras. Men inte både och.
22. Tjejer som använder push-up-bh och lågt urringade blusar har ingen rätt att bli förbannade när vi killar kollar in Era bröst.
23. Ni har tillräckligt med kläder.
24. Sex är det bästa sättet att säga: Jag älskar dig!


Lördag 5 Maj

Hejsan :) Just nu sitter jag och väntar på Antonia, vi ska gå på bio igävle idag. Projekt X tror jag att filmen hette!
Såhär ser jag ut :


Något nytt som flyttat in hos mig..



Köpte dom efterlängtade ''skinnbyxorna'' förra veckan någon gång!
Fick en halsring av mina fina vänner Emma & Rebecka när jag fyllde år ♥


Onsdag 2 Maj

Hallo :) Hade inga större problem med att komma upp idag, har inte var alledes för trött under dagen heller. Skönt!
Skulle bara vilja meddela att det är inte så bra att somna i solen, speciellt inte utan solskyddsfaktor.. Det gjorde jag igår, och jag ser ut som en röd panda ! Helt vit runt ögonen, och knallröd i resten av ansiktet.. Inte allt för roligt.. Tur att jag inte vaknade upp med värsta svullna ansiktet idag iaf, för det har ju hänt någon gång de åh -.-


Förra sommaren! Första bilden är samma dag som jag solade, och den andra är två dagar efter. Tur att jag inte vaknade upp och såg ut sådär idag, tack gode gud!

xoxo/e.j ♥


Första Maj


Den goda maten som mamma och pappa serverade här hemma igår ♥ Skönt med en lugn valborg igår så man är pigg idag!
Imorgon börjar jag klockan halv 7 på praktiken, liiite ångest över det. Är rädd att jag ska sova över, har ju ganska stora problem med att komma upp på morgonen, och nu när man har praktik så vill man ju inte komma försent.
Jag är på förskolan Tallbacken i Torsåker och har min praktik, 3 veckor framåt. Hoppas det går bra :)

Nu ska jag kolla vidare på Sverige - USA , heja Sverige !

xoxo/e.j ♥