Onsdag 29 Februari

Hola! Trött på att vara sjuk på lovet, orkar ju inte ens ta tag i några rester.. Idag har jag spelat sims halva dagen, men nu har jag tröttnat på de åh.. Blääääääää


Cory Monteith



Har kärat ner mig lite, baaara liite ♥


Måndag 27 februari

Om 1 år och 2 månader fyller jag 20, omg .. jag är gammal :/ tror fortfarande att jag är 12 , de var nog de bästa året. då jag var tolv år !

Nu sitter jag och väntar på att Bigbrother ska börja, har precis kommit ur dushen. Idag har jag haft feber, och det känns ju sådär jääätte kul när man har fått lov.. I have some bad karma -.-

Tråkigt inlägg men skit samma . Godnatt! xoxo/e.j ♥


Lördag 25 Februari

Hejsan :) Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska börja närma sig sju. Då ska jag åka till Storvik på lite fest hos min kusin Johan som fyllt 20, sedan blir det att ta bussen vidare in till Gävle och dansa loss!! Humöret är på topp (dock lite ledsen eftersom inte emma blir med ut), jag är taggad och glad. Men inte för taggad, lagomt taggad - och det är lika bra, annars brukar de gå åt helvete.. Och det ska det inte göra idag!


Ikväll kör jag på lockigt hår! Vart nöjd med håret tillslut, men de var kämpigt ;)

xoxo/e.j ♥


New Hair



Mitt nya låånga hår! ♥♥♥


Torsdag 23 Februari

Hejsan :) Har haft en underbar heldag i Hoforsbacken med skolan idag, skolsken och rätt så bra backar ändå! Var inte isigt i alla fall, så det tackar jag för. Dagar som denna får en att må rikigt bra ♥ Nu sitter jag med syster emelie nere på mitt rum och lanar lite, väntar på att big brother ska börja, sen hoppa i säng. Sista skoldagen innan lov imån, slutar före lunch också, sköönt!


Stekigt!


god natt

Hej :) Har precis åkt från Rebecka, hon har satt i löshår på mig, nytt fräscht långt hår ! Fan vad jag älskar deee ❤ Nu har jag skippat clips och satt i med microringar, är lite rädd att det ska bli jätte slitet jätte fort , men jag ska försöka sköta om det riktigt ordentligt!

Nu ska jag slänga mig i sängen, imån är det friluftsdag med skolan i hoforsbacken , har en känsla att det kommer vara halt som fan, och då är det skit tråkigt att åka , men men ...

Har ingen bild på nya håret , får visa en annan dag . Godnatt!

 


At every occasion, I'll be ready for the funeral

Idag har det varit en utav de jobbigaste dagarna i mitt liv .. Har tagit farväl utav min underbara och saknade Morfar.. Jag älskar och saknar dig så mycket ♥


Såhär såg jag ut idag på min Morfars begravning.


Såhär såg min syster Emelie ut. http://xem3liex.blogg.se


haha !


Måndag 20 Februari

Hejsan :) Idag har jag haft en lång dag i skolan, trodde jag skulle dö när jag kom hem för jag var så hilma trött.. Följde med Matte och hämtade mamma och pappa i gävle som kom med tåget från göteborg och åt på Max, då var man på topp igen!

Nu sitter jag hos Rebecka och Emil, Rebecka har hjälpt mig med ett hemprov! Tummen upp! Nu väntar vi på att Big Brother ska börja.. Har en känsla av att man kommer vilja döda Hannah W, får se hur det kommer gå med henne i huset, fast jag tror de kan va ganska kul att ha henne där också ;)

2012-02-20 - Såhär har jag sätt ut idag !

 


Today we're wearing this

(skulle kommit upp igår)


Lördag 18 Februari

Tjo! Sitter i Rebecka och Emils fin fina lägenhet just nu. Kikar på melodifestivalen med Rebecka och Emma, Antonia kanske dyker upp hon med snart.

Idag har jag varit på Badhuset med Emma och bubblat och simmat lite. obs: inte bastat! så vi har inte orsakat någon brand!
Sedan åkte vi till Falun och kolla på innebandy, Falun ibf - AIK . Tyvärr så fick falun stryk i sudden.

xoxo/e.j ♥

Today im wearing this


Alla hjärtans dag ! ❤

Jag hade sån tur så jag också fick en alla hjärtans dag present igår!!!
Hoppas alla hade en bra alla hjärtans dag igår ♥♥♥ 


jag orkar inte ..


Fredag 10 Februari

Veckorna rullar på hur snabbt som heelst! Får lite smått panik..
Idag är det fredag vilket är jätte skönt, hade bara två lektioner + god mat i skolan på det! Nu sitter jag hemma i Torsåker och väntar in kvällningen, ska nog till Michelle och käka tacos,fan om det inte blir så nu!! Skit sugen på tacos ♥ Sen ska jag till ishallen och kolla på A-lags match, kan bli en fortsatt bra fredag alltså.

Imån är det skidskola i Hoforsbacken som gäller, bara lördag och söndag kvar nu sen är jag fri från den! Det är så drygt att inte få någon sovmorgon när det väl är helg... Men som sagt, bara två dagar kvar nu!


2009-02-07, nästan precis tre år sedan . haha!


At school !

Sitter i skolan och kikar på en dokumentär om första världskriget. Tog en vacker bild på mina vackra grejer (nytt skal, hur fint som helst!):


Pärlan :'(

Idag har det hänt en väldigt olycklig sak ... Jag har ''krockat'' med bilen ... Usch jag är så arg och ledsen :(
Olyckan hände då jag åkte på göklundsvägen, som är en huvudled. Då kommer det en bil från en korsande väg så han har väjningsplik och åker bara rätt ut.. Jag försöker bromsa,(måste också tillägga här att jag hade bara kommit upp i max 40 km/h och det är en 50 väg, så jag körde inte för fort!) men det är så halt så bilen bara glider, rätt in i bakändan på den andra personens bil .. Han kom undan med en buckla, och min bil ser ut såhär :



Det som känns lite skönt är att han själv erkänt att det var bara hans fel och han har tagit på sig hela skulden.. Vissa människor kan ju försöka komma undan även fast det är dom som ar gjort fel, men han tog på sig allt och det känns bra, lite plåster på såren.
Men jag kan inte undgå att tänka, om jag bara hade varit 5 sekunder snabbare, eller 5 sekunder senare så hade det aldig hänt .. Fast så kan man ju inte tänka egentligen, nu är det som det är , och det är inte så mycket man kan göra åt. Jag är bara glad att det inte var mitt fel!


Stig Ingvar Östblom, Världens bästa Morfar!

Denna text är skriven av min syster Emelie, hon lägger orden precis som jag själv skulle sagt det (hade lagt till att jag jämt brukade gömma min morfars skor då han var på besök hemma hos oss bara), därför lägger jag ut den i min blogg :

Idag är det en vecka sedan jag fick beskedet att Morfar hastigt o plötsligt gått bort. Det gör ont, så fruktansvärt ont!

Min morfar var något helt speciellt, inte alls som alla andra. Han var perfektionist uti fingerspetsarna, pendant så det stod härliga till, världens snällaste, ställde alltid upp. Han var världens bästa morfar helt enkelt, gjorde allting rätt!
Spelade alltid Bingolotto på lördagar (på den tiden det begav sig) o då fick man alltid sova över o låna en duttpenna, så satt vi där o spelade, jag mormor o morfar <3 Alltid när man kom innanför dörren så hörde man hur det hostades o harklades antingen från Datarummet, då majong spelas, eller från vardagsrummet då det var alltifrån skidåkning till friidrott på tv. Morfar satt alltid bänkad, fanns inget i världen som kunde rubba hans sportintresse. Den tiden framför tv var väldigt helig! Men det är också det som är så speciellt med Morfen.

Skidåkning, majong, folköl, bingolotto, Right , Level, ölmage, blåa tröja, blues, Robert Broberg o de blå grodorna, Stimorol, mandelkubb, toyota, v75, skytte ..

Dessa ord är några få av många som alltid kommer förknippas med Morfar. Finns så mkt att säga om honom, synd att man inte sa allt till honom när han levde! Men jag tror att han vet om vilken speciell o älskad person han var.

Man har inte riktigt fattat att han inte finns kvar hos oss, men man går ändå ständigt runt med en klump i magen och en smärta i bröstet. Har aldrig varit med om denna smärta! Att vara med om att någon som står en så nära gått bort är helt nytt för mig, och jag vill aldrig vara med om detta igen! Det är så orättvist, morfar var inte ens gammal ! Han blev nekad vård dagen före dödsfallet, vet inte hur jag kommer att reagera om det visar sig att han kunde räddas. Att detta bara är ett misstag från sjukvårdens sida. Vågar inte ens tänka på det!

Jag hoppas han vet iaf hur mkt vi alla älskar honom, o hur mkt jag sett o fortfarande ser upp till honom !

Det som gör mest ont är att jag alltid sett bilden framför mig när han håller mina egna barn i famnen, hur jag stolt får visa upp mina barn min morfar, en otrolig förebild. Allt bara rasar, bilderna o framtiden jag hade sett oss tillsammans i.. Att få visa min älskade morfar mina barn, visa han hur dom ser ut o vad jag lyckas åstakomma. Det finaste man har, o det får han inte vara med o ta del av!

Livet är så väldigt orättvist!

Du kommer alltid finnas med mig Morfar, genom livet. Jag ska prata så gott om dig, visa bilder o hålla dig levande. Det lovar jag!


Stig Ingvar Östblom


Tisdag 7 Februari

Tjo! Har precis klivit ut ur duschen, nu inväntar jag på att Top Model ska börja.. Sedan blir det att dra sig upp till Hofors för att sova där!



Sitter och funderar på hur jag ska ta tag och orka skolan ... Känner att jag bara vill hoppa av och skita i allt just nu, men eftersom jag har beställt studentmössa så känns det så fel.. Men det är ju bara en mössa egentligen. Fast det är ju typ så lite kvar nu, kan jag inte bara orka hålla ut i 129 dagar !? Blir så arg på mig själv att jag inte orkar. Vet ej hur jag ska göra för att orka...


Känner bokstavligen såhär!


Baby you light up my world like nobody else !


I'm alive !

Har inget speciellt att skriva, bara att jag lever typ!

Lite bra musik ♥




Fredag 3 Januari

Äntliigen helg ! Hade bara två lektioner idag, så kom hem för en stund sen, har precis stoppat i mig ett paket nudlar.
Vad händer idag då? Jag har fan ingen aning... Fast känner mig inte så pigg heller så det kvittar. Men jag tror att jag skulle vara barnvakt åt Nelly mellan 4 och 7 i alla fall.

xoxo/e.j ♥

Torsdag 2 Februari

Känner en feber som håller på krypa fram.. Halsont dessutom .. Lämpligt till helgen då min klass ska hålla i Trollmors-skidskola. Nej jag får inte bli sjuk, jag måste vara med på det ! Åh drygt..
Men det kanske bara är något jag känner av nu för tillfället.

Ska göra en kopp te nu, sen ska jag lägga mig och läsa lite engelska .. Kult -.- IKväll lär jag upp till hoforsbacken också, men blir nog utan skidor ikväll.

xoxo/e.j ♥

Vila i frid älskade morfar..

Det finns ingen sten är så tung som sorgen vi känner, finns ingen blomma så vacker som minnena av dig ♥