I'm alive!

Sorry för dålig uppdatering, har haft ganska fullt upp helt enkelt! Med att tex. rusta lekstuga, ta vara på solen, umgås med familj osv..
 
Just nu sitter jag och dricker lite vatten, ska försöka dra mig ut på en liten löprunda snart, vill inte dö av uttorkning. Men nu kommer de väll säkert klucka i magen ist -.- det visar sig!
 
Sen tänkte jag ge mig på bloggdesignen kanske.. Får se hur de blir med den saken :)
 
xoxo/e.j ♥

otränad

Fyfan vad jag hatar att vara otränad.. Bland de värsta som finns ju! Men jag har bara mig själv att skylla för jag har själv satt mig i den sitsen genom att bara sluta träna..
 
Idag har jag varit ute och sprungit och jag har verkligen tappat allt de jag en gång hade! Känns så otroligt jobbigt att ta tag i träningen nu igen när det är så här tungt.. Fast känslan efter ett träningspass är fan grymt. Skulle dock behöva någon som pusha mig till träningen för just nu känns det bara hopplöst, men det är bara en gräns man behöver kliva över, sen blir det bättre! Det vet jag , har varit där många gånger, men varför är det så jävla svårt att komma igång då!? När jag vet att det blir lättare så fort.. Eller lättre blir de väll inte, eftersom man ökar när det blir enklet, men liksom att kunna öka och känna att man kommer någon vart med sin träning. Dit vill jag komma igen!!
 
Men som sagt, just nu känns det hopplöst och så jävla långt borta...
 
Once upon a time..
 
Drömmer mig bort! Drömkroppen sitter fortfarande på Jessica Simpson när hon är Daisy Duke i Dukes of hazzard!

Nytt

 
Dett fick jag med mig hem ifrån Gävle idag! Kär i skorna och klänningen - den ser inte nå fin ut på bild, men den var jätte fin! Vet inte riktigt när jag ska använda den bara, men 99:- på rean på Cubus var den värd! Skorna kosta 599:- fast med 20% rabbat på citybird och shortsen 299:- på gina tricot.
 

Onsdag 18 Juli

Hejsan! Just nu sitter jag och väntar på pappa, vi ska åka till gävle och fixa något med bilen. Eller pappa ska åka och fixa något med bilen och medans ska jag vara på stan och kika lite. Ska inte ha något speciellt, men eftersom jag inte har något annat för mig så kan jag lika gärna följa med..
 
Haha vet inte varför jag sitter och spänner mig !? xD
 
Såhär ser jag ut idag i alla fall, biffig och allt ;)

cruising

 

Frukost på jobbet

Äter god frukost på jobbet !


Onsdag 11 Juli

Hejsan :) Jobbat med mamma i solköket idag igen, blir där ända tills på fredag! Jobbar bara 8-13 och det är bra skönt de, sånna arbetstider klarar jag av , haha.
 
Ska nog hoppa in i duschen nu för att senare göra mig i ordning för att åka in till Gävle och kika lite.
Mat och sommarkväll med Thomas! Idag har vi faktikst varit tillsammans i sex månader alltså ett halvt år, så de ska man väll fira lite med att göra något speciellt utöver de vanliga ♥
 

Tröttast

Fyfan vad trött jag är! Jag mår riktigt dåligt både psykiskt och fysiskt för att jag är så otroligt trött, jag har aldrig mått såhär dåligt av att bara vara trött... Men jag har inte sovit ordentligt på säkert 2 veckor , och det känns extra bra idag då jag hjälpt mamma jobba också .. Värsta är att jag måste hålla mig vaken så att jag kan somna ikväll och komma upp och jobba imån med! Men det är inte lätt, vill bara slå igen mina små blå och sova så in i helvete ... Känns som att jag inte ens klarar av att gå upprätt , blääää!


inflyttningsdrömmar

Kikade nyss igenom ellos katalogen, och jämt när jag kollar i tidningar de där finns inredning vill jag bara flytta till en egen lägenhet och ha precis som jag vill ha det!
Fast att flytta hemifrån känns väldigt långt borta just nu, men när jag väl får ett jobb och har jobbat ett tag då kommer jag nog känna mig redo. Just nu vill jag bara för att få inreda som jag vill, jag vill egentligen faktikst inte bo själv och betala räkningar osv ..
 
Men man kan ju drömma om hur det kommer se ut i min lägenhet..
Kristallkrona och kunglig sängstomme.
walk in closet ;) lite orealitiskt i första lägenheten kanske!
stor soffa och en tavelvägg..
 
fin detalj som jag skulle vilja ha i mitt framtida kök.

Powermeet

Klar för Powermeet, nu väntar jag bara på min sega kille..
Han ska ju laga sin så kallade bil, jag kallar de inte någon bil nåmer, rishög säger jag, en bil kan man åka i och inte ligga under 24/7.. Förlåt Thomas, vet att du inte tycker om när jag snackar skit om din ''bil''. Men jag tycker faktikst inte om din bil längre ;)
 
Jaja, nog klagat om Thomas bil. Nu ska jag dra på mig jackan och knyta på mig skorna! Adjö
 
xoxo/e.j ♥

Lördag 7 Juli

Hejsan :) Gårdagen spenderades med Jessica,Emma,Johanna,Antonia,Rebecka och Linn. Michelle ramlade in lite senare hon också.  Vi grillade och drack lite, och senare hamnade några av oss på slick i Gävle! Var inte så mycket folk när vi kom in, men efter ett tag vart de ett jäkla drag och massor med folk. Åkte hemmåt och han averka 20 minuter på Gästis också innan hemgång.
 
Från gårdagen.
 
Ikväll blir det nog att åka till Västerås med Thomas, är ju powermeet där och jag hoppas det serveras langos ♥
Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran, jag glömmer bort att jag har en ..
 
xoxo/e.j ♥

I wonder how many of those things you said you actually meant...

 
 
 

New in !

Lite utav vad som har fått flytta in i min gaderob dom senaste dagarna:
 
Döskalle-linnet är från Nelly.se, och det andra köpte mamma åt mig på Kiwans i Hofors.

Onsdag 4 Juli

Inte fick jag nå mycket sömn inatt inte, har liksom vaknat varje timme ungefär och haft skitsvårt att somna om igen, drygaste var att jag verkligen har varit skittrött också, men har bara vridit och vändit på mig i sängen. Sen klockan sju/åtta fick jag sova oavbrutet till tio i alla fall .. Men jag känner mig allmänt seg idag.
 
Ingen aning om vad jag ska hitta på idag, borde dra en löptur idag igen i alla fall, så får se om det blir så.
 
bild från studenten
 
xoxo/e.j ♥

Tisdag 3 Juli

Idag känner jag mig slut som människa! Med kanske 4 timmars sömn inatt/dag, solat på dagen, sedan en löptur med Emma och efter det barnvakt åt Nelly en stund. Men idag har jag i alla fall gjort något vettigt och det är ju bra, men nu tänker jag faktiskt slänga mig i sängen och slå på en film. Man kan ju hoppas att jag somnar ovaggat ikväll, borde ju göra det tycker man.
 
 
xoxo/e.j ♥

Laura - flickan från havet

Jaa jag säger då det, börja inte läs en skit bra bok om man ska försöka bli trött och somna.. Eller trött blir jag ioförsig, men det går bara inte att lägga ifrån sig boken och sluta läsa. Den är helt enkelt alldeles för spännande och bra!

Läser Carolina Gynnings bok Laura - flickan från havet och så långt som jag har kommit är den toppen i alla fall. Har typ läst halva och jag borde verkligen lägga ifrån mig den nu och försöka få lite sömn, fast å andra sidan, har ingenting att vakna upp till imån så kan lika gärna läsa nu och sova bort morgondagen.... Vilket lyxliv jag lever ... Eller ...?

Måndag 2 Juli

Tjo! Idag har det inte hänt mycket för Evelina, som vanligt .. Borde släpa min röv till arbetsförmedlingen, men jag är så lat och feg så det är lättare att sitta och spela sims ;)
 
Övrig information: Har börjat spela appen Song pop, skit kul är det ! Har nu börjat lyssna på Creedence tack vare den appen. Att jag inte lyssnat på dom tidigare!? Klart jag hört låtarna förut, men det är konstigt att jag inte fasnat för dom förs nu? Två bästaste låtarna nedan:
 
 

Söndag 1 Juli

Hejsan :) Sitter hemma hos Erica, Simon och Nelly just nu. Kanske stannar här och kollar på fotboll ikväll, eller så åker jag hem till Torsåker och kollar. Får se vad man känner för, känner bara att jag är så trött på allt nu bara ...
 
Helgen har varit ohändelserik, eller igår var jag i alla fall på dragrace hela dagen. Annars har jag bara latat mig!
 
just nu hos syster! xoxo/e.j ♥