Torsdag 28 April

Idag har Rebecka och Emil varit hos mig och hälsat på! Jag fick presenter och dom fick tårta :)  Bra byte eftersom jag fick världens bästa present! PASTA, wiho!! Sen fick jag örhänge också, men vart i alla fall gladast av pastan ;)


Nu ska jag bjuda hem dom på middag!


örhänget ♥

Tack så mycket Rebcka och Emil !


Onsdag 27 April

Grattis till mig igen dåå :)

Det här har jag typ fått + körkortet antar ja!



Är helt förälskad i armbandet jag fick av moster maggan m. familj :D + örhängen. jag älskar ju bliing ja!


18 år



Woho, 18 jävla år nu! hihi :)


Aldrig har jag hatat mig själv så mycket..



I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me


Tisdag 26 April

Nu slog det mig, ca. 2 timmar kvar som 17 åring. Sen blir man vuxen. Förjääävla sjukt! Fan vad sjukt!

Aja, idag har jag varit i skolan, sen gymmat lite granna. Kollat på film har jag också hunnit med, The last song vart det. Dom som sätt den förstår nog att jag är lite kär i killen där ;) he he he! Och förövrigt, Miley Cyrus (stavning?) är ju KASS skådespelerska, + att hon läspar ju och kan knappt prata ju!!

Aja, slänger in lite bilder från mitt påskloov :D

Skärtorsdag!



Påskafton:





Nu blire BB, sen sooova , hihihihihihihihih , imåån imånnn !!

xoxo/e.j ♥


Måndag 25 April

Usch sån dålig uppdatering det har varit nu .. Men jag har gjort så mycket annat så har inte tagit mig tid att suttit vid datorn. Massvis med sol och party har det varit, slänger in bilder sen .. Nu ska jag åka och träna lite fotboll!

Idag har jag iaf firat min 18-års dag med släkten, fick massa fina saker och är jätte nöjd, tack alla! Kan skriva sen vad jag fått, när jag fått allt, får av familjen på onsdag :)

Och för övrigt så är jag lite arg nu, när man har facebook i telefonen kan man ju missa när folk skrivier i chaten, och precis de har jag gjort nu... buhu! Fast lite glad är jag ändå ;)

xoxo/e.j ♥

Onsdag 20 April

Idag har jag gymmat lite, skiter i fotbollsträningen idag eftersom jag har så konstigt ont i mina ben ;/ Så gymmade och körde armar + mage ist!

Nu ska jag stoppa i mig något i magen sen ska jag åka till Hofors och kolla på fotbollsmatch med Emma :) Blir att övningsköra dit!

xoxo/e.j ♥


I only think of you and it's breaking my heart
I'm trying to keep it together but I'm falling apart

Tisdag 19 April

Idag har man spelat innebandy hela dagen, påsklovscup på hoforshallen. Mitt lag tog hem hela skiten!! Kan väll inte säga att jag tillförde speciellt mycket, sprang bara på kanten eller fiska typ och sa att jag inte vela ha bollen. Så typiskt mig, men aja ;)
Har gjort något lurt med benen iaf, har jävulskt ont i låren, och det är inte träningsverk! Började känna av det i ett ben på fotbollsträningen igår, och nu är det i båda + 10 gånger värre :( hoppas det går över.

Förövrigt så har jag gjort en ny kategori, from my wishlist. Eftersom jag fyller år snart, och det är folk från min släkt som läser min blogg och vill veta vad jag önskar mig, så kika in där ni till vänster!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på desperate housewives tills bb börjar. Är helt slut som människa!

xoxo/e.j ♥


Måndag 18 April



Stek idag. Fan vad jag älskar vädret! ♥ Idag har jag varit till Sandviken och lekt med Nelly och Erica i en lekpark där, men Nelly ska inte leka hon eller, hon ska bara sitta hon. Och äta kakor ;) Tjockis, märks att hon är släkt med mig skruttan!
Skulle även köpa löshår idag, men jag skickade sms och fråga om man fick komma och köpa, och hon svarade när vi var i wij, så får spara det till imån eller på onsdag. Någon som har en såndär tång man sätter i löshåret med att låna ut? :)

Nu ska jag upp till Hofors och spela fotboll. Sen blire myskväll hos Antonia!! Love it.

xoxo/e.j ♥


Söndag 17 April

Grattis sis och Carin idag :)


lite bilder ifrån gårdagen. jävligt kul kväll!


outfit


Ikväll ser jag ut såhär! Hörs dååå!!!!! :D


Lördag 16 April

Ååh så underbart väder ! Sitter och poppar cocounut tree med mohombi och får riktig sommar-fest feeling !! Lägtar så jävla mycket till sommaren just nu..

Nu sitter jag och väntar på att jag ska ta bussen upp till Hofors och kolla på ork-handboll ! Och ikväll blir jag nog lite party party, Carin fyller 18 imån och det ska firas :D grattis i förskott!


from my wishlist!

11 dagar kvar ...

Alltså jag har velat haft en New Era (?) keps ett tag nu, och jag börjar se allt fler folk som har sånna och jag hittar ingen :( :( Jag vill ju så gärna ha en sån! Så om någon lyckas hitta en tills jag fyller år så vill jag ha en sån!!! Och de måste vara sånt där spänne ibak så man kan ha toffs i den! GE MIG NUUUU!! Vill ha en skit mycket! FINNS NOG PÅ INTERSPORT!!!!!! 


hittade bilden i en blogg.

Jag vill ha ett par hunter stövlar också, men dom kostar visst skit mycke :/


I kept my fingers crossed, I used to never take the blame..

Nej jag trodde jag var så stark nu, hade verkligen intalat mig det. Men jag är inte det.. Det här går ju inte. Fan ! Jag har förstört så mycket som jag ångrar och saker kommer aldrig bli detsamma igen..


You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


Torsdag 14 April

Hejsan! Kom till skolan för ett tag sedan, känner att jag verkligen dragit på mig fel kläder idag.. Svart svart svart ... Typiskt mig! Måste lära mig att använda ljusa plagg. Är ju förjävulskt varmt nu + att det känns så fult att komma med svart på svart när solen skiner så mycket som den gör idag. Underbara väder! ♥

Efter skolan drar jag till falun och lämnar tillbaka datorn och hämtar lite andra grejer. Nu har jag officielt bytt skola.. igen ;)
Sen efter Falun blire fotbolls träning! Wiho!

xoxo/e.j ♥

Kiss me, k-k-kiss me, infect me with your love, and fill me with your poison!



tack & god natt ♥


Tisdag 12 April

Hej hej hej!! En glad , nä jäkligt glad Evelina här !!! Har nyss varit ut och övningkört och jag har äntligen lärt mig att komma iväg med bilen ;) puuuh nu kan jag också ta körkort, känner att det här är min grej! Känns så otroligt skönt. Nu är inte körkortet långt borta ;)

Ett minne blott ;



Idag har man fått en jävla massa träning också, gymmat med erica nån timme, hjälpt pappa på soptippen, burit däck + fäljar, som förövringt vad skittungt, jobbigare än gympasset nästan, nästan!

Nu sitter man och poppar E.T - Kate Perry och Kanye West. KUNG !

xoxo/e.j ♥

Måndag 11 April

Hejsan! Nyss hemmkommen från fotbollsträning! Och det gick faktiskt helt okej bra, så det var jätte kul. Blir nog att fortsätta med fotbollen, att träna i alla fall.. Hoppas det fortsätter gå bra också.

Just nu försöker jag komma på ett ämne att skriva ett fördjupningsarbete till samhällskunskapen om, men jag vet inte vad jag ska ta. Skulle vilja ta något som berör mig och som jag blir upprörd av, men kan inte komma på något just nu.. Tips?

Aja, Bigbrother nu, sen älskade desperate housewives!

xoxo/e.j ♥


ramos♥

Söndag 10 April

Söndagar segast som vanligt...

Igår hade jag en trevlig kväll med Emma L, Antonia N och Linn T. Grillade och så, mys!

xoxo/e.j ♥

Carolina Gynning Art

Har läst i Carolina Gynnings blogg att hennes kost ska börja finnas på glas på Cervera i slutet av maj. Åh dom skulle jag verkligen vilja ha! Jag har ju inte råd att köpa hennes tavlor även fast jag vill. Hoppas inte glasen kommer bli allt för dyra, för jag vill ha dom! Har faktiskt ett presentkort på Cervera, så nu vet jag vad jag ska köpa , om dom inte är allt för dyra då förstårs ;) 

 


Fredag 8 April

Hejsan! Sitter just nu och väntar på erica och nelly, vi ska på 50-års kalas! Tror det skulle serveras smörgåstårta, MUMS!


Gårdagens look ;) Jacka från Åhlens, Leggins från Veromoda, Skor från dinsko.
Ritade lite också, när man hade tröttnat på att jobba.
 


Torsdag 7 April

Sitter hemma hos Emil just nu, han och rebecka sitter och äter korv och jag sitter uppe och väntar på att vi ska åka till Falun och kolla på match, HEjja hejja :D

Idag har man hunnit med att gymma en snabbis och solat, skolan också förstårs! Hemma själv nu över helgen, sköönt ska poppa så mycket musik!!!

xoxo/e.j ♥

she never could get drunk enough to get him off her mind

The rumors flew but nobody know how much she blamed herself..
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath.
She finally drank her pain away a little at a time,
but she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night


Onsdag 6 April

skola,gym,promenad,barnvakt,ledsen.
jaa så skulle man kunna förklara min dag med några få ord.

Längtar tills imån, då ska jag till falun och kolla på match! Looveit looveit.


Shawn Pyfrom

Nog för att jag älskar desperate housewives ändå, men jag gillar de ännu mer när man får det där lilla extra!


Tisdag 5 April



Hemma från skoldag, känns som jag får för lite gjort i skolan .. Eller jag gör det jag ska, men får inge mycket uppgifter. Haha man kan knapp tro detta kommer från min mun, men så känner jag nu, vill komma ikapp!!

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, ska hjälpa han åka med grejer på soptippen. Kanske man får en slant för de kanske :)


Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras ..


from my wishlist!

22 dagar kvar..



Miniralsmink, Startkit från i.d bare minerals !!! Jag lär nog ha den ljusaste nyansen, som heter Fairly Light & Light. Priserna ligger nog på 995 :- på ett startkit i affärerna, hittade en sida där det bara kosta 695 :-, men vet inte om det bara är för nyansen medium? http://www.electashop.se/sv/artiklar/id-bare-minerals-.html , där är länken till den sidan iaf.


Måndag 4 April

Idag har man kört första gympasset på vääldigt länge, som jag längtat! Men det kändes gott och väl att det var längesen jag tränade, fyfan jag orkade nästan ingenting på crosstrainern, men härda ut så gott de gick! förjävla torr i munnen va jag också. Lite viktig information :)


haha fyfan, vela bara visa vad jag tränar i ! haha .....

Nu ska jag äta lite gott, Korvstroganof och Ris , dee var också lääägesen!!

xoxo/e.j ♥

Söndag 3 April

Den här dagen har varit en minst sagt slapp och seg dag! Igår kväll så jobbade jag mellan 18.45 - ca. 02.30 , puuh skapligt skönt det var när man äntligen fick komma hem och kasta sig i sängen och soova! Jag tog ut min sovmorgon ända till halv 3 jag, opps. Kommer få bekymmer med att kunna sova nu kanske .. Hoppas inte!
Men iaf så gick det bra att jobba igår, och om jag inte sagt det tidigare så var det på min kopmis mammas fest jag och några till jobbade på!

Innan jag går och lägger mig för att ladda till skolan imån så vill jag förövrigt säga att jag är överlycklig att Vanessa åkte ur bigbrother, skulle spytt på tven om hon fick stanna. Skönt att slippa hennes jävla gnäll!! Tack svenska folket!



komentar

guuud det är så många som komenterar här på bloggen , vet inte hur jag ska hinna med att svara på alla ! tänkte svara på en idag iaf, så får jag ta hand om dom andra miljontals komentarer sen ;)


Jag har alltid haft bra smak på tv-serier! Så vadå finns hopp !? Förstår inte din förvåning? 
Vill också tillägga att jag har en bästa humorn:)  


from my wishlist!

25 dagar kvar...



Jag vill ha alla säsonger scrubs!!
Från cdon.se kan man köpa allehopa. Priserna ligger lite olika beroende på vilken säsong det är men första och andra säsongen kostar 129 :- den tredje 149 :- . Sen går priserna upp mot 249 typ :-. Det finns så man kan köpa alla direkt också, men då kostar det 1299 :- , lite mycket att slänga ut direkt kanske. Men jag vill i alla fall börja köpa alla säsonger. Så jag önskar mig dom första :)

Direkt länk till boxarna på cdon.se -->  http://cdon.se/search?category=1769&q=scrubs