Tomtesmyg

 
Idag har jag varit på tomtesmyg i torsåker ♥ Mysigt och fint med så mycker ljus! Det enda som saknades var ju snön! Den är välkommen nu.
 
Nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka till Emma på kalas. xoxo/e.j ♥
 
 
 



bad boy

Zara Larsson – Bad Boys

Lördag 30 November

 
Kvällens outfit är planerad och klar sen länge tillbaka, har längtat så mycket till den här kvällen. Få fira världens bästa Emma med bästa vänner, god mat,  och använda min fina vita kavaj!!  
Men självklart ska något förstöras så att humöret går ner på bott.. Försöker att inte bry mig, att jag har längtat till det här så länge och så mycket så ska inte någon som du få förstöra det.. Men det är så svårt att intala sig själv att man inte ska bry sig, det vet vi väll alla..?

mittnamnhalsband

 
Jag önskar mig ett silvrigt namnhalsband i julklapp! Evelina ska det stå såklart, finns på mittnamnhalsband.se för 299:- .
 
 

6 år senare..

 
Nu sex år senare, Grattis fina älskade vän på 20 års dagen ♥
 

Onsdag 27 November

 
Hejsan! Ligger med datorn på magen och laddar till ett bodypump pass..Varit pepp och haft energi hela dagen, det börjar försvinna nu... och de är EN hel timme kvar!! Men jag ska gå! Är fortfarande pepp, bara energin som jag börjar tappa. Men det kan nog bero lite på att jag åt för inte så länge sen också, mackaroner och köttfärssås = paltkoma. Ge mig några minuter till så är jag på gång sen! 
 
Idag har jag jobbat som idrottslärare på Solberga, ska göra det imån också. Det är kul! Jag har lite svårt att komma på något roligt för dom att göra bara.. Känns som att det inte blir sådär riktigt superroliga lektioner.. Kan inte komma på något speciellt roligt som jag fick göra när jag var mindre heller, speciellt inte inomhus i en oerhört liten gympasal.. tips? 

fifty shades of gray

 
Alltså den här BH'n är ju sååå fin!! Vill ha vill ha vill ha !!! Kanske man ska unna sig en sån, den är ju lite dyrare än vad jag är van vid att lägga på en bh. Men den är ju så himla fin, har provat det också och det både såg bra ut på och kändes bra! 
 

Slice Of Life

 
Haha nu kommer den här gamla klassikern fram!! Tror det var 2010 (?) jag gjorde denna i paint, så i nått år har den varit med iaf.. 
 
Det första jag tänker önska mig i år är dom nya Carolina Gynning glasen, har ju hela serien i vinglas men nu har hon gjort två nya. Så dom vill jag ha i samlingen: 
 
 
Slice of life & Butterfly messenger heter dom och finns för 249:- Cervera
 

Måndag 25 November



Hola! Just nu sitter jag och äter finncrisp och mandarin medans jag kikar på Ellen.. Har precis kommit hem från en promenad med Erica som vart nånstans mellan 8-9km. Liite frussen nu! 
Innan vi gick på promenad åt vi fika, mums, vart nogatkaka, nån annan kaka och en saffransbulle, hihi! 

Har förövrigt börjat komma i gång med min önskelista, egentligen var det tänkt att jag bara skulle önska mig presentkort på möbelaffärer, MEN vill ju ha massa annat också.. Kanske ska börja lägga upp lite här på bloggen snart.. Är ju snart dags! Iihh

Catching Fire

 
Igår var Thomas och jag på bio, The hunger games: Catching fire. Det var som första filmen bra! Fast tyckte att den vart väldigt lik den första, och jag hade lite förstå filmen (sån jag är, brukar ha lite problem att förstå filmer ibland men när slutet kommer så brukar jag ha fått ihop de) .. Men överlag så var den bra! Jennifer Lawrence som spelar Katniss är ju så fin, eller så söt! 
 

Onsdag 20 November


Blev bjuden på sopplunch hos syster till lunchen idag. Keldas thaisoppa med kyckling,lök,paprika och svamp i, supergott!! 
Sen så blev jag inringd på jobb, slutade för en halvtimme sen och imån ska jag också jobba. 
Ikväll ska jag och Thomas vara barnvakt åt noel sen blir det nog en tur gymmet..

Xoxo/e.j


Tisdag 19 November


Hejsan! Just nu sitter jag med mina nya mystofflor för 50kr från Lidl! 
Nu ska jag börja göra mig iordning för att sedan åka till Sandviken och kolla på Thomas hockey match. 

Xoxo/e.j ❤️

Paradise Hotel

 
Idag är jag lite extra glad att jag har viaplay då paradise hotel kommer finnas där, och kunde inte hålla mig ifrån att kolla på kvällens avsnitt redan nu!.. Men jag blir fan lite fundersam när jag kollar, dom första "småstads" tjejerna fick lämna och så kom det in ett gäng stockholmstjejer istället. Alltså jag tappar hoppet om killar, dom tyckte stockholmstjejerna var så mycket snyggare och så mycket trevligare, och dom tjejerna såg verkligen inte bra ut och om trevlig är lösaktig så visst. Har killar verkligen så dålig smak!? Ska man se ut trashig ut för att se bra ut i en killes ögon? Är det de dom gillar!? Nu har jag visserligen kille, och jag vet att han har dålig smak. Ser jag också trash ut !? 
 

Paradise Hotel Sverige


Nuså paradise hotel svergie, nu kör vi! Bara älskar förnedringstv, hihi!! 

http://fitspooration.myshowroom.se/

 
 
 
 
 

Söndag 17 November


Här har vi en bild på en del av de pyssel Nelly och jag har gjort idag, detta är en önskelista till vad hon vill ha i julklapp. 
Har hunnit med en promenad med Linn och Emma idag också, kallt som satan vart det.. Men nu är jag nyduschad och väntar på att mamma och pappa ska komma med köpmat, en pizza blir det för mig idag! 

Lördag 16 November

Myser med Linnie!!

Breakfast in bed


Just nu ligger jag och kikar på Nyhetsmorgon och äter lite frukost, mitt hembakta bröd och lite kvarg med hallon&mango i. 
Snart ska jag bege mig mot Valbo köpcentrum och kika lite där, ska egentligen inte ha något speciellt men är konstigt nog sugen att gå lite i affärer.. 

fitness

 
Snygga träningskläder och jacka som jag vill ha! 
 

Crystalbra

 
Det här var det som jag fick hem igår! Har länge velat haft en så nu slog jag till.. 



Kvällsträning!

Precis hemkommen ifrån gymmet, gick rätt bra idag, tack och lov! Som uppvärmning vart det min längsta sammanhängade löpning tror jag, haha 5km tragiskt nog, men helt ärligt tror jag inte jag har spruningit så långt förut (jag är ju som sagt ingen löpare).30 minuters uppvärmning. Sen körde jag ben efter det, slut som människa just nu, men det är en härlig känsla ! 
 
Fick hem en till sak på posten idag, men jag kan visa vad det var imorgon :) 
 
xoxo/e.j ♥

Onsdag 13 November

 
 
Har precis bakat bröd och nu väntar jag in Erica, Nelly och Noel för lite mellis med dom. Smakade en bit av brödet när jag skar upp det, och det smakande riktigt gott! Gott och nyttigt.. och dyrt ;) Blir väll inget bröd just jag kan baka regelbundet, men någon gång ibland så. 
Här kommer receptet jag använde från http://fitspooration.myshowroom.se
 

Ingredienser: 

2 dl havregryn

5dl dinkelmjöl,

1dl linfrön (jag tog hela)

1 dl sesamfrön

2tsk bikarbonat

en nypa salt

3 msk honung

1 rivet äpple

4 dl yoghurt (jag tog naturell yoghurt).

Utförande: 

Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop alla torra ingridienser. Riv ner äpplet och tillsätt honung och yoghurt. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll/kleta i smeten. Vill man kan man ha lite pumpafrön uppe på. Skjuts in i ugnen 45-60min. För mig räckte det med 45 minuter.

 



Bitstrips



Haha det här var ju jätte kul att ligga i sängen och underhålla sig med när man är ledig! Bitstrips heter appen :) 
Men nu får det vara nog, nu ska jag gå upp och göra något av den här dagen också.

Tisdag 12 November




 

Ny topp och nya byxor, toppen! Klänningen kändes inte rätt så säljer den om någon intresserad? För 170-180 typ? Helt ny juu, kosta 199kr. 

Idag har jag varit på kalas hos min söta farmor som fyller år idag, grattis ♥

Såhär ser klänningen ut, Storlek Medium,någon intresserad? 
 

 

 
 

från posten


Detta är väll det bästa smset man kan få!!!❤️ Längtar tills imån & att allt passar förstårs.. 
Imån står dessutom jobb på schemat igen, yeey peengar!! 

fuck cancer

“Kanske får vi bara den tid som tilldelats oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu: Jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Paradiset kan vara en plats på jorden.” 
― Kristian Gidlund, I kroppen min: resan mot livets slut och alltings början


Har precis lyssnat på Kristian Gidlunds sommarprat i P1.. Och jag är så dålig på att uttrycka mina känslor i text, sätta ord på det jag känner.. Men detta var helt enkelt jobbigt och gripande. Dumma dumma sjukdom, fuck cancer! 
 
 
 

Not giving up on love

 
Älskade låt jag har inte glömt dig! Spelas på högsta volym just nu och den är ju såå bra, tröttnar aldrig.. 

Fredag 8 November

Jobbat hela veckan, har varit slut hela veckan. Usch och fy!! Alltså jag vill jobba men jag blir så fruktansvärt trött efter jobbet.. Har tvingat mig till gymmet, och då har jag bara lyckats tagit mig dit två dagar den här veckan.. Det är för dåligt.. Oftast när jag är trött och går till gymmet så brukar jag bli pigg och få värsta energikicken till att göra ett bra pass! Men nu har det bara blivit bajs av allt, blivit två riktigt dåliga pass då jag känt att jag inte kan ge något, och om det finns något som kan trycka ner mig till botten så är det när jag gör ett dåligt träningspass. Jag känner mig så jävla dålig och värdelös, att jag inte ens kan klara av att träna minst en timme om dagen och göra något bra av det... 
 
Nej nu tar jag helg och hoppas på ny energi! 
 
 
 

Farbror & farfar




Butter




Fredag 1 November

 
Med lite sorg i hjärtat lär jag meddela att det blev ingen pump för mig, av lite olika anledningar.. Så det fick bli vilodag idag och imån SKA jag köra förmiddagspumpen! Jag är laddad!!! 
 
Just nu sitter pappa och jag och kikar på tv, har precis kommit hem ifrån kyrkogården, var där och tände ljus på farfars och farbrors grav! Två personer som dog alldeles för tidigt, långt innan jag föddes.. 

keso


Frukost innan bodypump! Idag är kroppen seg, körde spinning igår med core träning efter, coreträningen känns idag! Härligt! Ju mer jag kör känns det mer sjävklart att köpa träningskort på aerostep :)