Fredag 30 Juli

Hejsan! Lugn och skön fredag idag med bästa ♥ typ bara kollat på film, har sätt Edge of darkness, fast vi kollade aldrig klar på hela för den var rätt seg.. Sen kollade vi på Precious, också rätt seg egentligen, men sådär hemsk så man måste kolla klart.
Nu blire nog något avsnitt av cougar town, niice!

god natt, xoxo/e.j ♥

Torsdag 29 Juli

Hejsan! Idag har man rört lite på sig, sprang en liten runda med Troy och Alexander imorse. Sen har jag varit till valbo med Emma, köpte tre linnen!

Igår var jag lite hurtig också, körde ett spinning pass klockan tio. Erica och Nelly kom ner till mig och alex som bor i muntebo nu, vi bjöd på lite fika, så kom susanne och andreas också.
På kvällen åkte alex och jag med mamma och pappa på crusing. Såg några assnygga bilar, ska lätt ha en maffig escalade med fetaste fälgarna när det blir dax med bil för mig! Såg min dröm-mustang också, hann inte knäppa kort, och såklart så åker den bara förbi en gång :(

ge mig de i 18års present, snälla mamma! ♥


gaaah vilken skönhet!
byeee, xoxo/e.j ♥

Tisdag 27 Juli

Fan också, åter igen dålig uppdatering .. jag har haft ganska fullt upp sen sist jag uppdatera. Skulle uppdaterat den 21 då rebecka fyllde år, då var vi hos henne och käka tacos och kladdkaka! Sen gick vi till linn och bada i hennes pool, toppen dag.

På torsdagen till fredagen åkte jag med alexander ♥, hans mamma susanne och hans kusin sandra på kryssning. Birka Paradise blev det och det var kul, synd att man förlora pengar på jävla spel automater -.- men man vann ju lite också ;)

Lördag var det Hoforsrock här i hofors, tjejgänget samlades och spelade lite spel sen drog vi ut och kikade på rocken.

Sen i söndags har jag bott hemma med alex och är hundvakt åt troy nu när hans pappa är i Norge, Troy är en Amstaff/Pittbull så han får inte följa med till dit, dom är tydligen olagliga där.


Har knäppt bilder på alla tillfällen så ska slänga in bilder så fort jag sitter vid min dator!



Nu ska jag nog gibba lite GTA sen gå ut och gå med Troy och sen börja se på 24 , godnatt :)

xoxo/e.j ♥

nelly.com

Min designade sko på NELLY.COM

Tisdag 20 Juli

Hejsan :) skulle uppdatera igår men glömde helt bort det. Igår jobbade jag lite sen åkte jag med alexander♥ och hans pappa och spela minigolf någonstans typ ganska långt borta, såklart så kommer man ju sist på sånt där skit -.- men men ..



Idag har jag också jobbat, nu ska jag iväg till gävle och fixa pass , sen ska jag till sandviken och äta på restaurang med familjen eftersom emelie fyller år.


grattis bästa jennifer som fyllde 17 år igår, hittade en rätt ny bild på oss ;)


grattis älskade syster emelie ! :)

bybye, xoxo/e.j ♥

Söndag 18 Juli

Hejsan! Nu har det blivit sån dålig uppdatering igen.. sorry.. Har inte vart så kry så jag orkat setat vid datorn, har mäst legat i sängen och kollat på tv ist.

Igår trodde jag åter igen jag skulle dö, har så förbaskat ont i ryggen, sen mitt i det så fick jag magknip och mådde illa. Jag brukar kunna ha smärta och tåla de, men igår så grina jag som en liten bebis. Vi tänkte åka in på akuten men pappa tryckte i mig ipren och ringde sjukvårdsrådgivningen (?) och fick tid idag föratt kolla upp, men när jag vakna, vips så var det borta. och dom såg ingenting inne på sjukhuset heller, bara att jag hade hög sänka, men som var påväg nedåt. skönt men tokigt ;o

Idag blir det kalas på ängsvägen 4 ! ska fira emelie som fyller 21 år på tisdag :)


emelie jönsson & evelina jönsson ♥

xoxo/e.j


Onsdag 14 Juli

Hejsan , fortfarande inte riktigt frisk, men idag har jag varit till doktorn och fårr pencelin så nu känns det myyycket bättre :)
Igår var nog bland de värsta  ''sjukdagarna'' i mitt liv, mådde värkligen piss .. Men som sagt nu känns det mycket bättre, så när som hälst är jag nog frisk!

Idag skulle jag ha cyklat med jennifer på bilbingo i storvik, det har blivit som en litan tradition nu. Men tyvär så kunde jag inte det eftersom jag inte är riktigt frisk. Men kanske nästa onsdag passar för oss båda så vi kan ta det då!


2 Juli 2008, bilbingo!


15 Juli 2009, bilbingo!


Nu ska jag kika lite på internet efter en ny bikini, byee!

xoxo/e.j ♥


Måndag 12 Juli

usch vilken förjävlig dag detta har varit, har haft febeer och super ont i halsen + skit ont i kroppen. Och sen denna värme, måste sitta ute lär jag också, man kan ju inte  vara inne en dag som denna. Men ack så jobbigt! Nu ska jag slänga mig i sängen, är super trött. Jobb imån? Måste men vet inte hur jag mår ..

Idag när jag lyssnade på radion fick jag reda på att året då jag föddes, alltså 1993, då var årets sommarplåga spindoctors-two princes. Lite onödigt vetade!


Fredag 9 Juli

Hejsan ! Idag har man jobbat på som tusan för att få sluta så tidigt som möljigt, efter jobbet vart det att åka direkt upp till hofors för att njuta av solen!
Nu sitter jag nyduschad och ska strax börja göra mig klar för att sedan dra till emmala :) Vad gör vi ? NU kör vii ;)


haha! jessica och antonia blir också med hos emma :D

xoxo/e.j ♥


Torsdag 8 Juli

Hejsan! Igår var jag och jobbade första arbetsdagen med mamma i Solberga kök, de gick jätte bra och det var ju nästan lite lyx att man fick äta frukost där, skit gott vare också :) Jag fick typ skära grönsaker, diska och laga mat. Jag stekte korv, stekte ungefär 60 korvskivor samtidigt, inte illa pinkat de inte!

Efter jobbet åkte jag till hofors, sprang lite, körde lite mer än ett halv spinning-pass, sen spela fotbollsmatch ! Bra slut man var i benen igår och lite idag också faktiskt. Så idag har jag tagit det lungt, imån ska jag fösöka hinna med ett gympass efter jobbet..



spelade lite kort med mamma och pappa på kvällskvisten, gick ju bra!

god natt ,
xoxo/e.j ♥


Why can't i just fall asleep ?

Ååh jag kan inte sova! Och jag ska upp om typ 2 och en halv timme! Varför kan jag inte sova på nätterna för!? Alltid när jag ska sova själv så ligger jag uppe till minst klockan tre på natten, och det är sjukt jobbigt när man bara vill somna..

Sen jag gick och lag mig har jag kollat på typ 10 two and a half men avsnitt, men jag har försökt sova imellan också men kunde inte somna.. Känner mig inte särskilt trött nu heller, därför jag nu tog upp mobilen för att pröva mobilblogga! Sjukt sugen på pannkakor eller våfflor är jag också!

Skulle verkligen behöva tips på hur man ska bli trött och kunna sova! Att kolla på tv eller lyssna på lugn musik brukar funka för mig, men tydligen inte längre -.-



05:04, har fortfarande inte somnat, nu är det ingen idé att jag somnar heller eftersom jag ska upp om en timme. Därför jag satt mig vid datorn. Usch, känner att inte det här kommer bli en bra dag ...

Brad Pitt - The world's hottest person!




Idag gick Benjamin Buttom på Canal +, såg lite mot slutet, där Brad Pitt är som snyggast i filmen, och så jävla snygg är han också! Gud är nästan så man känner sig kär, blir helt pirrig i kroppen! Haha herre gud! Tycker det är helt sjukt också att gud har kunnat skapa en sån snygg människa, där har han verkligen lyckats må jag säga! Jises! 


Det går inte att motstå dina fina leenden och din snygga kropp
Det är du som får mig att le när mitt humör inte är på topp

När jag ser dig på teven kan inget annat störa mig
För då är mina ögon fästa som i hypnos mot dig

När en timme sedan har gått
Och du från skärmen har försvunnit bort

Sitter jag i soffan och tänker
På om du ens en tanke på mig skänker

Men det vet jag att du inte kan göra
För du vet inte att det är hos dig mitt hjärta bör höra

Jag fortsätter att drömma om ett liv med dig och mig
Men jag kommer för alltid bara vara en åskådare för dig

haha ;)

Nej nu ska jag hopp i säng, upp tidigt och jobba imån! godnatt


Tisdag 6 Juli

Hejsan! Idag var det tänkt att jag skulle jobba med mamma, men hon behövde ingen hjälp idag, och tur var väll de egentligen. Aldrig att jag hade orkat gått upp klockan 6 typ. Idag lär jag gå och lägga mig tidigare, får imån så ska jag upp och jobba!

Idag så vart mamma och jag bjuden på fika hos min faster mona och kusin emma. Jag var lite sugen på att springa, så hoppade av vid tegelbruket och sprang därifrån, ca 3.5 km! Alltid någonting, känner att jag ska komma igång med träningen nu igen!

Nej nu ska jag dra in till tv rummet och kika på fotboll, semifinal Uruguay vs. Holland ! Idag så hejar jag på ingen speciell, imånn hejar jag på både Tyskland och Spanien ;o

xoxo/e.j ♥


New Design

Puuh nu har jag setat hela kvällen och knepat och knåpat med bloggen. Har äntligen tagit mig tid och satt dit en riktigt header! Planen var att jag skulle göra en blommig och sommrig header och design, men det gick ju åt skogen och som vanligt körde jag på svart vitt! Men det vart ju helt okej ändå tycker jag. Nu vet jag ju hur man ändrar så kan kanske göra en sommrig design någon annan gång då jag får tråkigt :)

Nu ska jag hoppa ner i säng, så får se imån om mamma behöver mig på jobbet, annars kanske det blir en stek-dag med syster!

                                                    stekbild från förra året!

xoxo/e.j ♥

backindays

just nu är jag i torsåker, blivit bjuden på mat av mamma och pappa :)
sitter och kollar på bilder på datorn, hitta en bild från förra året då jag var rätt så brun! tycker iaf jag att jag var´, iaf om man jämnför med nu, min kropp tar inte färg alls i år , vad är det för fel !? Kanske är det föratt den tog förra året kanske? eller föratt jag har den turen att få åka till turkiet i augusti ? Fan om jag inte blir brun där alltså! 

 

Söndag 4 Juli

Hola! Idag hade jag sätt fram emot en solig heldag i edsken, men det vart inte så .. Vart en molnig halvdag där ist. Nu så sitter jag hemma och inte gör någonting alls .. Funderar på om jag ska lägga mig nere i källaren och sova lite, det är så svalt och skönt där nere! Sen så har jag ju inget bättre för mig -.-

Ikväll ska jag försöka övertala min man att vara med mig, men det kommer väll inte bli så lätt eftersom han bara ska sitta vid datorn och spela, töntigt! Jag vill vara med han nu innan jag börjar jobba med mamma i några dagar, för då kommer jag få sova själv :( så fan om han dissar idag !


vill steka och bli brun, men i år tar inte solen alls på mig :(


xoxo/e.j ♥ 

Lördag 3 Juli

Hehe dålig uppdatering igen, men har gjort så mycket annat, så har inte haft tid att setat vid datorn. 

I tisdags var jag ju i gävle, då fick jag med mig en ny klocka hem. betalde endast 49kr för den, det var halva priset, sen hade jag presentkort på 200kr, toppen! Fick även en väska på köpet! så köpte jag nya ''rayban'' eftersom jag glömde mina på bussen. och en baseballjacka vart det också.



I onsdags var jag till gävle igen, då köpte jag en kjol, en klänning och ett bar ''cykelbyxor'' med spets nertill.

I torsdags så gjorde jag ingenting speciellt, var bara med alexander♥ typ , kolla på harrypotter filmerna.

Igår så låg jag uppe i edsken heela dagen, men får jag nå färg då? NÄÄE! ååh jag blir så trött på de här -.- På kvällen fick jessica och jag för oss typ klockan nio på kvällen att dra på fest i torsåker, så vi fixa skjuss och drog dit!

Idag har jag varit i ältebo med Antonia, Jessica och Emma. Legat ute på sjön i en båt och bara njutit, så himla härligt! älskar sommar och sol. Får se om vi hittar på något ikväll också :)




xoxo/e.j ♥