fitnessfighten

 
Imorgon kör jag igång med FitnessFighten! 
Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet. Du får coachning av våra utbildade personliga tränare och kan ställa hur många frågor du vill. För oss finns det inga "dumma" eller "konstiga" frågor. Gillar du utmaningar, tävla och vill gärna vinna - då skall du välja Fitnessfighten.
 
Vad och handlade mat idag, kyckling,lax,grönsaker,bulgur,råris,kvarg,frukt osv osv.. Och idag är sista dagen jag får äta godis på 30 dagar, och jag är inte ens sugen .. Så jag tänker inte ens äta de heller, Men jag har i alla fall tryckt i mig en hamburgare från monroe's ;) hehe! Jag, Erica, Emelie och Daniella kör och peppar varandra detta ska gå!! 

better bodies

Idag kom mina träningskläder. Jag har aldrig tänkt på att dom här byxorna som jag velat haft så länge är låga.. Jag gillar höga byxor och speciellt när det handlar om träningsbyxor, när man är lite småfet är det skönt att stoppa ner magen liksom! Men dom här byxorna är så snygga så jag tänker leva med att dom är låga..
Dock så kommer jag nog lämna tillbaka linnet då det känns som man måste har värsta silikontuttarna i det. Är väldigt uringat, och med mina körsbärstomater såg det väldigt konstigt ut bara.
 

shoes

Så snygga skor!! Ja jag vill ha .. 
 
 

boyfriend jeans

Två stycken outfits med boyfriendjeansensom jag gjort, en lite uppdressad och en lite mer vardaglig. Båda så snygga!! Vill ha ett par boyfriend jeans nu! Eller till våren i alla fall! 
 

Michaela & Dasha

 
https://itunes.apple.com/se/podcast/sjalvrespekt-i-karlek/id622546592?i=149585471&mt=2
 
Har länge tänkt att jag ska lyssna på Michaela Forni's och Dasha Girine's podcast om kärlek, och nu har jag äntligt börjat gjort det. Och den är ju SÅÅ BRA! Rekomenderar verkligen alla till att lyssna på den.. 
  
 

Home alone


Såhär ser det ut hemma hos mig just nu. Är ensam hemma och har precis ätit kinamat och nu har andra godsaker åkt fram. Gossip girl säsong 6 är på tven och jag är väldigt nöjd just nu! 

Idag har Thomas och jag varit och kollat på lägenhet, jag hade en dålig känsla så hade inte så höga förväntningar. Trodde det skulle vara olika färger i varje rum, brunt kök osv. Men inte då, det var vitt överallt! Förutom på toan med det är lugnt. Överlag så var lägenheten helt okej, så nu blir det troligtvis lägenhetsköp för oss. Iiihh!! 
Det var det som jag var lite spänd för tidigare idag, men nu känns det mycket bättre, och saker och ting börjar äntligen falla på plats .

Lördag 25 Januari

 
 
Hallå! Liten snabb update på Thomas, hans näsa såg helt okej ut och han får välja själv om han vill bryta tillbaka den eller inte.. 
 
Iförrgår klickade jag hem lite träningskläder, eller ett par byxor och ett linne, det vart 800:-. Det är inte mycket för ett par träningskläder egentligen, men det kändes mycket för mig, hade lite ångest. Sen gick jag och tränade och det gick så bra, och ångesten släppte direkt! Klart jag ska unna mig lite bättre träningskläder ibland! Ibland fick bli nu, och jag längtar så mycket till kläderna kommer!!! 
 
Idag är jag lite spänd och närvös, ska göra en sak idag, men kan berätta mer om det sen när det är gjort! 

Onsdag 22 Januari



En förmiddag hos Erica med lite frukost och bus. Vart en kväll/natt på akuten igår, troligtvis ingen bruten näsa men kanske en fraktur.. Dom kunde inte se något igår pga svullnaden, men imån ska vi åka in igen och se om det blir operation eller ej.. 



Tisdag 21 Januari

 
 
Ledig dag idag, första gången på ett bra tag nu. Så dagen fick spenderas med erica,nelly och noel, blev bjuden på god mat (bilden) och sen nybakat bröd till mellis efter ett benpass på gymmet.. 
 
Fick precis reda på att Thomas troligtvis har brytit näsbenet på sin match idag, tråkig nyhet såhär på kvällskvisten, jobbigt att vara långt borta och inte vara där med han ♥ Tur han är en hårding! 
 
Nu ska jag nog göra mig klar för sängen och hoppas på att Thomas ringer upp snart så jag får höra hur läget är! God natt.. 
 







Måndag 20 Januari


Idag har jag varit barnvakt åt dom här två efterlängtade gullgrodorna!! Öppnade precis ett snapchat av Nelly där hon säger "godnatt älskar dig", och det värmer så mycket i hjärtat!! Älskade unge! 

Nu ska jag kolla vidare på breaking bad med Thomas och sedan sova, godnatt! 



Kungsberg & Fotboll


Gårdagen spenderades i kungsberget med Rebecka, lite kallt och lite dåliga backar men överlag så var det roligt,mysigt och trevligt. 

När vi kom hem därifrån åkte vi sedan till Sandviken för att kolla när Hofors damlag skulle spela fotbollsmatch i tidningscupen. Efter deras match så träffade vi Linn och följde med henne till Johanna! Sedan åkte vi tillbaka och kolla på Hofors herrar, dom vann då, men undra hur det gick idag..? Fullspäckad dag och kväll! 




Mitt 2013

Beskriv året med tre ord.

Alltså detta är ju så svååårt... Tror jag stryker denna punkt.. 

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Summerburst, Noel föddes, min 20-års dag och turkiet med Thomas ♥

 
 
 

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Na summerburst har jag ju inte varit till förut. Sedan var jag ju faktikst och hälsade på Jennifer i Umeå, något som vi pratat väldigt länge om och blev äntligen av. Gick på grötdiet från mitten av april till början av juni. 

 
 

Har du träffat några nya personer?
Noel såklart! 

 

Har du blivit bättre på något?
Haha nej, känner att detta är sämsta årssummen, men försöker faktikst tänka ut saker!

 

Vem fick dig att må bra? 
Thomas, Nelly och Noel ♥

 

Vad var extra dåligt med året?

Att jag inte fått något ''fast jobb'', jag är ju liksom timvikarie och det känns så osäkert.. Ibland får man jobba mycket, och ibland inte alls. Sen tycker jag faktiskt att det var dåligt att det inte var någon i December, man fick tyvärr ingen riktigt julkänsla..

 

Det bästa du har gjort i år? 
• Jobbat när jag fått chansen.

• Gick på bal iår igen.

•Turkietresa.

• Summerburst

 

 

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2013? 
• Wake me up - Avicii

• Without you - David Guetta ♥

 

Vad skrattade du åt?
Har nog gått åt en hel del skratt med tjejerna på trevliga myskvällar och andra festligheter. 

 
 

 

Vad grät du till?
Åt mig själv och mina tankar mestadels. 



Någonting/någon du saknar 2013 och vill ha 2014?

Ett fast jobb och en egen lägenhet!! 



Ditt största misstag? 
Att jag förstört mycket för mig och Thomas bara av att tänka för mycket på saker jag inte ens behöver tänka på... 



Hur har du firat/firar jul i år?
Själva julafton firades hemma med mamma,pappa,erica,simon,nelly,noel,mormor och mathias. Sedan firades den på andra dagar med släkten och med emelie och daniel på Nyårsafton.  

 
 
Vilka datum från 2013 kommer du alltid att minnas? 
•6 Juni – Noel föddes! 
•27 April ;) Fyllde 20 år, och den dagen var så bra!  
 



Vad önskar du att du hade gjort mer?
Sparat mer pengar, inte slösat på småsaker. 



Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Bry mig om småsaker, oroat mig. 



Vad är det pinsammaste du gjort i år?

Har faktiskt gjort en pinsam sak iår, men vill inte skriva vad det är.  



Blev du kär under 2013?


Blev, har varit kär hela 2013!!! I min älskade fina bästa prins ♥

 



Har du legat på sjukhus under 2013?
Nej.



Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Nej 


Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Jag vet att det var Lördag och jätte fint väder. Emelie var hemma. Började dagen med ett spinningpass med Emelie och Erica. Sedan gjorde jag debut på systemet. På dagen firades jag utav släkten, fick massor av fina och välbehövliga presenter. Efter jag hade firats utav släkten så åkte jag till Hofors och vännerna, när jag kom dit fick jag ögonbidel och dom tvinga ut mig på massa tok, sen åkte vi till Rebecka där dom hade fixat till så det fanns mat och jag fick en överraskningsfest jag verkligen inte alls var förbredd på! 

 
 

Har du förlorat någon vän i år?
Nej :)  



Vem saknade du? 
Saknar fortfarande morfar, det kommer jag alltid att göra.. Han fattas! 



Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Hmm.. Gladare tror jag! Var ju en fantastisk sommar iaf,med toppen väder. Sånt gör en på bra humör! 

 

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Njae, tänka på maten och träning osv, höll väll delvis. 

 

Och så slutligen: dina planer inför 2014?
FLYTTA! Bli vig. Spara pengar! 


Fredag 10 Januari

 
Wihoo äntligen fredag! Jobbat hela veckan (förutom måndagen) och då får man sån där riktig fredagskänsla.. Ska jobba på måndag också, sen är det tomt vad jag vet just nu.. 
 
Just nu har jag ganska precis duschat och äntligen tvättat håret! Försöker att inte tvätta det så ofta, vanligtvis gör jag det varje dag när jag duschar trots att jag vet att det inte är bra för håret. Men nu har jag inte tvättat det sen i måndags, så ni kan väll förstå vad skönt det var :D Nu ska jag göra mig iordning lite för att sedan åka till hofors och kolla på Thomas match.. 
 
Ingen årssummé ännu, men den kommer.. 

Söndag 5 Januari

Nytt år, är väll tänkt att jag ska göra en liten sammanfattning av året nån dag, men inte idag! Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå och kolla på hockeyfinal JVM hos rebecka. 
 
Emelie och Daniel åkte hem idag, tråkigt.. Men det har varit riktigt bra när dom har varit här! Vi har firat,jul och nyår varit, badat på parkbadet,shoppat i valbo,haft filmkväll och ätit på CurchStreet. Bilderna ovan är från fredagen då vi åt på Curch Street.
 

Happy new year